Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

30 Σεπ 2009

Ομαλά εξελίσσεται η διανομή καρτών απεριορίστων διαδρομών σε ΑμεΑ από τη Νομαρχία Πειραιά

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και με σεβασμό στους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, προχωρά η διαδικασία της διανομής καρτών απεριορίστων διαδρομών σε άτομα με αναπηρίες από τη Νομαρχία Πειραιά. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νομαρχίας Πειραιά από τις 14 Σεπτεμβρίου - οπότε και ξεκίνησε η διανομή - μέχρι σήμερα έχουν εξυπηρετηθεί γρήγορα και αποτελεσματικά περισσότεροι από 6.700 δικαιούχοι. Ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων εκτιμάται από την αρμόδια υπηρεσία της Νομαρχίας Πειραιά ότι θα ανέλθει στις 16.000.
Υπενθυμίζεται ότι η κάρτα περιλαμβάνει τη δωρεάν μετακίνηση με τα μέσα μεταφοράς ΟΑΣΑ, ΕΘΕΛ, ΗΛΠΑΠ, ΗΣΑΠ, ΑΜΕΛ (ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ), ΤΡΑΜ, Προαστιακό Σιδηρόδρομο (από Μαγούλα έως σταθμό Αεροδρόμιο) και τη διακίνηση με έκπτωση 50 % στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ και στον ΟΣΕ.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/10/09 21:07

    ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/11/09 15:38

    erxete sta karnabalia kathe 27 septembrioy sta ampelakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.