Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Ιουλ 2010

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ-ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ
Να τους σταματήσουμε τώρα ! Ή αυτοί ή εμείς !
Μας λένε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Ότι τα μέτρα είναι μονόδρομος. Λένε ψέματα!
- Μονόδρομος είναι να πάψουν να χαρίζονται τα δισεκατομμύρια από τον ιδρώτα μας για την αποπληρωμή του χρέους στους τραπεζίτες. Να κατευθυνθούν εδώ και τώρα σε αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, σε σταθερή δουλειά για όλους. Να παγώσουν οι στρατιωτικές δαπάνες, να σταματήσει εδώ και τώρα η συνεχής μείωση της φορολογίας των μεγάλων επιχειρήσεων, οι σκανδαλώδεις φοροαπαλλαγές στους εφοπλιστές, και την Εκκλησία, οι χαριστικές ρυθμίσεις που απάλλαξαν τους εργοδότες από δις ευρώ εισφορών προς τα ασφαλιστικά ταμεία.
Αντιπαλεύουμε τις επιλογές Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ, και απειθαρχούμε στις αντεργατικές πολιτικές τους.
• Για να πάρουν πίσω όλα τα αντεργατικά μέτρα, το «μηχανισμό στήριξης» και το Πρόγραμμα Σταθερότητας.
• Για να μην πληρώσει ο λαός το χρέος και την κρίση. Διαγραφή του χρέους – παύση πληρωμών, ανυπακοή και ρήξη με τις συμφωνίες της ΕΕ, την ΕΚΤ και την ΟΝΕ.
• Για να μην ψηφιστούν τα αντεργατικά νομοσχέδια.
• Για αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, με συλλογικές συμβάσεις και σταθερή εργασία ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς από μια δουλειά.
• Για νομοθετική απαγόρευση των απολύσεων.
• Για να μην περάσουν οι ιδιωτικοποιήσεις. Για να επιστρέψουν τώρα στο δημόσιο όλες οι επιχειρήσεις που ιδιωτικοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια (ΟΤΕ, λιμάνια, Ολυμπιακή κλπ). Για εθνικοποίηση των τραπεζών, χωρίς αποζημίωση, με εργατικό – κοινωνικό έλεγχο.
ΓΕΝΙΚΟ BLACK OUT ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 8 ΙΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ (ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΘΗΝΑΣ-ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ 10.00 Π.Μ.)

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος9/7/10 14:40

    "Μπράβο στην κυρία Σακοράφα. Το κυρία με μεγάλο Κ.
    Η μόνη βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με μεγάλα αρ.... και που μπορεί να λέγετε πραγματική σοσιαλίστρια. Όλοι οι άλλοι του ΠΑΣΟΚ είναι μόνο γλάστρες. Μόλις τους...
    απειλούν βάζουν την ουρά στα σκέλια και το βουλώνουν. Θέλω να τους δω με τι μούτρα θα εμφανιστούν στον κόσμο στης δημοτικές εκλογές. Είναι όλοι τους κότες.
    Η κ.Σακοραφα έσπασε άλλο
    ένα ρεκόρ , αυτό τις ανθρώπινης
    Αξιοπρέπειας !!!""

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.