Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

15 Ιουλ 2010

ΚΙΝΗΣΗ Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. STOP ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/7/10 12:38

    ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ .............ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ

    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ¨ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ¨ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ 367 ΣΕΛΙΣ 5 ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ Ο ΤΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΓΑΠΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΟΦΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ, ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 1) Η ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΠ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΚΙΟΥΜ. 2)Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ 3) Η ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ 16,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ 24 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ. ΟΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΥΡΑ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΟΧΑ, ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ ¨ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ¨. ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΜΕΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ. Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΝΑΛΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΥΤΕΛΕΙΣ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ.
    ΠΟΛΙΤΚΗ ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ;;;; ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΔΥΜΑΜΙΑ;;; ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ;;; ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;;;; ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ;; ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ;;;;; ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΡΗΣΤΕ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.