Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Ιουλ 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ salamis-news.blogspot.com ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ


Κατ’ αρχάς θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την ανάρτηση της Κοινοβουλευτικής Ερώτησης του Βουλευτή, σχετικά με το πρόβλημα αποχέτευσης στην Σαλαμίνα. Θα θέλαμε να σας δηλώσουμε όμως, πως είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του κάθε Βουλευτή να πιέζει για την επίλυση των προβλημάτων της περιφέρειας του.

Ο Γιώργος Ανατολάκης μάλιστα πρωτοστατεί στον Κοινοβουλευτικό Ελεγχο, με πάνω από 300 Ερωτήσεις και Αναφορές, εκ των οποίων οι περισσότερες αφορούν την Β΄ Πειραιώς, και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από τους λοιπούς εκλεγμένους συναδέλφους του στην ίδια περιφέρεια με τα άλλα κόμματα. Συνεπώς δεν κατανοούμε το σχόλιο σας για διάθεση αυτοπροβολής του Βουλευτή. Θα επιθυμούσατε τους Βουλευτές που εκλέγετε να παραμένουν αδρανείς και να μην ενδιαφέρονται για τα προβλήματα του κόσμου που τους ψήφισε; Αλλωστε ο Γιώργος Ανατολάκης εάν έπασχε από το σύνδρομο της αυτοπροβολής, θα ευρισκόταν καθημερινά στα τηλεοπτικά κανάλια, πράγμα το οποίο του είναι πολύ εύκολο λόγω φήμης, αλλά δεν το κάνει! Μόνη του επιθυμία είναι να αποδειχτεί χρήσιμος στην περιοχή του και στην πατρίδα του γενικότερα.

Περαιτέρω, απαντώντας στα σχόλια των αναγνωστών σας σχετικά με το πόσιμο νερό της Σαλαμίνας, σας παραπέμπουμε στην εφημερίδα «ΟΙΚΟ-ΝΕΑ» του Μαΐου 2010, σελίδα 19: «..Το μεγάλο πρόβλημα στον Δήμο Σαλαμίνας είναι η ύπαρξη επικίνδυνων μικροβίων στο νερό ανθρώπινης κατανάλωσης. Δύο χρόνια τώρα το ΠΑΚΟΕ έχει καταγγείλει το πρόβλημα και μέχρι τώρα τίποτε….». Ο Γιώργος Ανατολάκης, όπως είχε υποχρέωση, θεώρησε σωστό να υποβάλλει Ερώτηση για το θέμα, ακόμα και αν το πρόβλημα δεν υπάρχει, πράγμα το οποίο ευχόμαστε…

Ελπίζουμε πως θα προβείτε στην ανάρτηση της απάντησης μας, προς ενημέρωση του κόσμου. Σας ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων.

Πολιτικό Γραφείο: Πλ. Ελευθερίας 12, 181 20 Κορυδαλλός
Τηλ. 210-4945982, 210-4945986 Fax: 210-4945987

Σ.Σ. Είναι σαφέστατο πως δεν υπήρξε από μέρους μας θέμα να σατιρίσουμε τον βουλευτή, που αν μη τι άλλο για αθλητικούς κυρίως λόγους τον νιώθουμε πολύ-πολύ κοντά μας. Προσπάθεια μας ήταν ο αυτοσαρκασμός για τα χάλια μας όσον αφορά την «πρόοδο» του έργου που εδώ και μήνες λιμνάζει σε θολά νερά και κινδυνεύουν αν χαθούν τα χρήματα της Ε.Ε. αν δεν χάθηκαν ήδη. Όσον αφορά την ποιότητα του πόσιμου νερού τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα απ’ ότι φανταζόμαστε όλοι ! ! !

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/7/10 06:57

    trexete kai de ftanete tora geloioi eksipnakides .autos einai o tropos pou tha dioikisete to dimo tsabari ??? otan kanete kritiki kai sta autonoita ,autos o sindiasmos poy exete fiaksei me olous tous ipotithemenous aneksarthtous einai pou theloun tin proodo tis salaminas???, einai san na pas gia gampros kai na sou exoun xarisei ta rouxa pou foras ......auto to leei mia palia koulouriotiki parimia ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/7/10 11:08

    162 ημέρες κοινοβουλευτικού βίου και έχεις κάνει 3οο ερωτήσεις και αναφορές;
    Μπράβο ρε μεγάλε. αλλά πες εκεί στα παιδιά του γραφείου σου να μην ιδρώνουν κι'όλας...εκτός και μας κάνουν πλάκα.

    ΥΣ: κ. Ανατολάκη μήπως οι συνεργάτες σου είναι απ'το πρώην γραφείο του κ. Κρητικού Π.;
    Αυτός έχει τα πρωτεία μέχρι σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/7/10 15:09

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΤΖΑΒΑΡΗ......ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ......ΠΕΡΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΤΩΒΟΥΛΙΕΣ....ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΩΣ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΗΝΗ...ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΝΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΡΙΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
    ΜΙΛΑΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΥΤΙΚΟ ..ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΦΟΡΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.ΠΙΝΟΥΜΕ Ε.Υ.ΔΑ.Π.....ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑλαβει......?
    δεν μπαλωνοντε εκ των υστερων αυτα τα λαθοι.....ειναι πολιτικα λαθοι και αγνοια tης πραγματικοτητασ...τι να τις καεις τετοιες ερωτησεις φιλε ανατολακι....αφου σε εκθετουν πολιτικα....αστο και εις αλλα με περισσοτερη προσοχη.λυπαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/7/10 16:55

    ante kai kala krasia ...
    .....eisaste poli gau ....
    ti ta thelete ta sxolia ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/7/10 19:16

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟΤΟΥ ΑΝΔΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΑΝ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Β.ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΗ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΩΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΗΜΑΤΑΙ ΑΝΔΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΠΙΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.