Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Ιουλ 2010

Μάθανε πως π….. πλάκωσαν κι οι βουλευτές ! ! ! !

Μας πήρανε χαμπάρι και στην κεντρική διοίκηση πως το σκάφος της αποχέτευσης Σαλαμίνας μπάζει νερά από παντού κι "έκατσε" και πλάκωσαν τις ερωτήσεις τις επερωτήσεις ως και τα Δ.Τ. οι κάθε λογής βουλευτές βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος για αυτοπροβολή, έτσι κι έγινε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Ανατολάκης, κατέθεσε τις παρακάτω Ερωτήσεις Κοινοβουλευτικού Ελέγχου που σχετίζονται με προβλήματα της Β΄ Πειραιώς:
α.- « Απαράδεκτη κατάσταση με την αποχέτευση στην Σαλαμίνα.»
Τεράστιο είναι το πρόβλημα στην Σαλαμίνα, όπου το αποχετευτικό σύστημα έχει ολοκληρωθεί αλλά δεν λειτουργεί! Μόνο το 10% των κατοίκων του νησιού έχει πρόσβαση σε αυτό, ενώ οι υπόλοιποι αναγκάζονται ακόμα να χρησιμοποιούν βόθρους. Σύμφωνα με καταγγελίες, σε πολλές περιπτώσεις τα λύματα καταλήγουν στην θάλασσα, η οποία είναι ήδη επιβαρυμένη από τα προϊόντα αμμοβολών και τα απόβλητα του πετρελαίου. Οι κάτοικοι εκφράζουν φόβους για μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα και για πιθανή ύπαρξη επικίνδυνων μικροβίων στο νερό ανθρώπινης κατανάλωσης. Ο Γ. Ανατολάκης ερωτά τους συναρμόδιους Υπουργούς Υποδομών, Εσωτερικών και Περιβάλλοντος : 1. Γιατί δεν λειτουργεί το αποχετευτικό σύστημα της Σαλαμίνας, παρά το ότι έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του; Προτίθεστε να μεριμνήσετε για να λυθούν τα όποια προβλήματα με την λειτουργία του; 2. Υπάρχει κίνδυνος να έχει μολυνθεί το νερό ανθρώπινης κατανάλωσης από τα λύματα; Εχουν γίνει πρόσφατες έρευνες για την καταλληλότητα του πόσιμου νερού; Και 3. Πότε θα δοθεί τέλος στην περιβαλλοντική καταστροφή της Σαλαμίνας από τα πάσης φύσεως απόβλητα

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/7/10 15:14

    ΑΝΑΤΟΛΑΚΗ ΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΧΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΝΕΙ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ;Ε.Υ.Δ.Α.Π.ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.... ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ; ΑΛΛΑ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑΤΑΝΕ ΛΑΟΣ.Α ΡΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/7/10 15:18

    γιαυτο παμε κατα βιαβολου......ανατολακη....κριμα το ονομα νυχτακη επρεπε να σε λενε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/7/10 15:29

    DEN HKSERES......DEN RVTAGES; XAXAXAXAXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/7/10 15:43

    POTE UA KAUARISEI H POLITIKH APO APOBLYTA....ERVTHSH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/7/10 16:50

    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΑΡΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/7/10 18:35

    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ. ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/7/10 02:36

    http://www.dhmotikhkaramouza.blogspot.com/εδω να δεις να πεσεις κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/7/10 15:12

    ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ Ε.Υ.Δ.Α.Π. ΒΛΑΚΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ......ΤΟΣΟ ΒΛΑΞ ΕΙΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/7/10 15:12

    ΜΕ ΣΩΛΗΝΕΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/7/10 15:19

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ.... ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ...ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.....ΑΣΧΕΤΕ ΒΛΑΚΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ...ΠΑΡΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΒΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.