Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Ιουλ 2010

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΑΝΤΙΣ, Έκδοση ψηφίσματος για την κηρυγμένη Ιστορική – Αρχαιολογική περιοχή της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας


Αξιότιμοι Κύριες και Κύριοι,

Επί την ευκαιρία της εκδόσεως ψηφίσματος σχετικά με την καταστροφή του φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος του κηρυγμένου υπό της πολιτείας Ιστορικού Αρχαιολογικού χώρου της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας προτείνουμε τα κάτωθι :

1. Άμεση απομάκρυνση του Ο.Λ.Π. (Δεν συνάδει η λειτουργία του με τον Ιστορικό χώρο ως κακός και επικίνδυνος χρήστης).
2. Τροποποίηση σχεδίου πόλεως της εν λόγω περιοχής από Βιομηχανική Ζώνη σε Τουριστική και υπό όρους οικιστικής της Νοτίου πλευράς Ζώνης ( Κυνοσούρα - Λιμνιώνας)
3. Ένταξη όλης της περιοχής στα αναπτυξιακά Ευρωπαϊκά Προγράμματα (ΕΣΠΑ). Ειδικά για τους εργαζόμενους να κατοχυρωθεί η προτεραιότητα στις νέες θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν από την αναπτυξιακή δράση του Δήμου Σαλαμίνας εις τον εν λόγω χώρο.
4. α) Χαρακτηρισμός της Ιστορικής περιοχής ως ιδιαιτέρας αναπτυξιακής ζώνης.
β) Να χαρακτηριστεί ο χώρος της Αρχαίας Σαλαμίνας (Αμπελάκια) ως πολιτιστικό κέντρο της νήσου Σαλαμίνας.

ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
Α) Να ζητηθεί δικαστική συνδρομή με σκοπό τις αποζημιώσεις που προβλέπονται σε περιπτώσεις καταστροφής φυσικού και πολιτιστικού περιβάλλοντος από τον ΟΛΠ.
Β) Να διωχθεί ο ΟΛΠ ως και κάθε άλλος υπεύθυνος για τις μέχρι τούδε αποφάσεις και ενέργειες που είναι αντίθετες με το σύνταγμα του νόμους και ψηφίσματα της Ε.Ε σχετικά με τη χρήση γης.
Γ) Να δεσμευτεί ο Δήμος ότι μετά τις εκλογές θα αναλάβει την πολεοδομική έρευνα για να διαπιστωθούν κατά το πόσο είναι νόμιμες ή όχι οι κτηριακές εγκαταστάσεις το ΟΛΠ και των λοιπών μονάδων.
Δ) Να δεσμευτεί ο Δήμος ότι θα προάγει το γεγονός της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας σε πανελλήνιο και αργότερα Ευρωπαϊκό γεγονός.
Ε) Να δεσμευτεί ό εκάστοτε νέος Δήμαρχος ότι θα είναι υποχρεωμένος να ενημερώνει το Δ.Σ. μια φορά το μήνα σχετικά με την πορεία των ειδικών μέτρων ή και για οποιοδήποτε άλλο θέμα.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος                                        Ο Γενικός Γραμματέας
                             Χρήστος Κ. Μαριδάκης                    Γεώργιος Φήμης

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/7/10 14:05

    εγώ ξέρω ποιος είναι ο νικητής των δημοτικών εκλογών. Ο κ. Σπ. Σοφράς, γιατί έχει στον Συνδυασμό του την Αλίκη από το Ναυτικό-Σελήνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/7/10 16:17

    ΚΑΛΗ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ... ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΟΛΠ 1,Α,Β ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ 4Β,Γ,Δ,Ε ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ 4Α Χαρακτηρισμός της Ιστορικής περιοχής ως ιδιαιτέρας αναπτυξιακής ζώνης, ΑΥΤΟ ΤΙ ΚΟΥΦΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΕΤΟΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ....ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΗ.. ΧΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/7/10 09:16

    ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/7/10 11:26

    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Ο κ. Σοφράς είναι μπροστάρης και υποστηρίζει κάθε προσπάθεια γιά τη διάσωση του τύμβου των Σαλαμινομάχων,αλλά ο κ. Μαριδάκης στηρίζει τον κ. Ράπτη. , που ο κ. Ράπτης στηρίζει τα ναυπηγεία του Μπεκρή ,Θεοδωρόπουλου και σία.
    Ποιούς δουλεύτε μωρέ;
    Άντε να χαθείτε πατριδοκάπηλοι της πλάκας...

    8/7/10 11:12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/7/10 13:52

    Ρε θείτσο δεν μας λες με δικά σου λόγια μια ενέργεια που έκανε ο Πίπης σου για τον Τύμβο??? Έτσι για να μας βουλώσεις το στόμα ρε κι αν δεν μπορείς με λόγια να μας το ζωγραφίσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/7/10 13:54

    Ασχεται μάθε πρώτα και μετά άρχιζε να γράφεις τις μαλακιες σου υποστηρίζοντας το Σοφρα η εκτός εάν είσαι εμμισθος του Δημου και έχεις εντολή να παραπλανεις τους boogers. Μάθε λοιπόν ανιδεε ότι ο Χρηστος ο Μαριδακης ηταν και είναι μόνος που αγωνίζεται και έκανε γνωστό το θέμα όχι μόνο στην Ελλαδα αλλά και σε όλους του Ευρωπαικους Οργανισμους κάτι που έπρεπε να εκανε ο εργοδότη σου και Δημαρχος μας κ.Σοφρας. Επίσης είναι τεράστιο ψέμα να μιλάς για σχέσεις με τα Ναυπηγεια όταν οι αγώνες του Προεδρου του Αιαντις τις γνωρίζουν όλοι πολλά χρόνια τώρα άρα όσα λες πέφτουν στο κενό. Ο κ.Σοφρας είναι αγαπητός και συμπάθεια αλλά ΔΕΝ έχει πάρει καμία να καμία πρωτοβουλία για την προστασία και ανάδειξη της Ναυμαχιας της Σαλαμινας όπως και να διεκδικήσει τα αυτονόητα αφού το περιβάλλον και ο Πολιτισμος μας ξεπουλιετε στη μαφία των Ναυπηγειων και στο Ανομεριτι. Αφού ο κ.Σοφρας είναι μπροσταρεις όπως λες γιατί μέχρι τώρα δεν κάνει συμβούλιο στο Δημο και να συμφωνήσει με το ψηφισμα του κ.Μαριδακη ? Εφόσον κάνει συμβούλιο και συμφωνήσει και θα ταχθω μαζί σου αλλιώς θα γράφεις μόνος σου ......... Για να λέμε και του στραβού το δικό ο Νικος Ραπτης είναι ο μόνος που το έθεσε ως μοναδικό θέμα και είναι ο μόνος που δεσμευετε δημόσια και πριν τις εκλογές για αλλαγή χρήσης γης στα Αμπελακια Κυνοσουρα και να να διωχθει ο ΟΛΠ. Ο κάθε Δημαρχος είναι υπηρέτης του Λαου ΟΧΙ των συμφερόντων και των κομμάτων. Πατριδοκαπηλοι είναι και οι 2 Δημαρχοι που πιπιλανε την ίδια καραμέλα για την Ιστορια και την Ναυμαχια και μας δουλεύουν ψιλό γαζί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/7/10 14:10

    Εδώ ρε φίλε έβγαλε πρόσκληση για την ομιλία του με 4 έργα τρομάρα του και κανένα δεν είναι δικό του.
    Η αποχέτευση; Δεν ήταν άξιος αυτό το έργο άλλου ούτε να το ολοκληρώσει με τα λεφτά στο χέρι.
    Γ.Π.Σ. επανεξέτασε τελειωμένο έργο προκάτοχό του, ο θρασόπ… το έδωσε στο ίδιο γραφείο που είχε κάνει το αρχικό έτσι για να το ξαναπλήρωσε κι αντί να κρύβετε στο λαγούμι του θέλει και να το διαφημίσει (τον περιμένουν εκπλήξεις τον Πίπη εδώ είμαστε)
    Ζεύξη, ποια ζεύξη τον καραγκιόζη που δεν έχει ούτε μελέτη, ούτε προσχέδιο λόγια-λόγια γιατί μας βλέπει ως χαχόλους σου λέει θα την ξαναφάνε
    Τύμβο τι έκανε εκεί ρε παιδιά, μήπως έβαλε έστω πλάτη για να βάλει ο Μίχας με μαγκιά το άγαλμα; Όχι βέβαια, λαγός κι εκεί άλλοι δικάζονται που έβαλαν τα στήθια τους, μπροστά
    Τι σκατά έκανε ρε ο Πίπης για να τον ξαναψηφίσουμε; Πέτυχε στην καθαριότητα; Στον ηλεκτροφωτισμό; Στην συντήρηση του δημαρχιακού μεγάρου που θα πέσει να μας πλακώσει; Στην συντήρηση του οδικού δικτύου; Που ρε για πες μας να του ζητήσουμε και συγνώμη αμα λάχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/7/10 17:03

    ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ , ΨΗΦΙΖΩ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/7/10 19:36

    Ρε Μαστροκόλια το Μπατσί είναι καθαρό ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/7/10 23:40

    ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/7/10 10:13

    Τότε ρε λαμόγιο γιατί λες ότι η Σαλαμίνα είναι γεμάτη σκουπίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/7/10 11:32

    ρε μαστροκολια ολο λαθος επιλογες κανεις και θα στο αποδειξω:
    1)αρχικα στηριζες μακρη κα βήκε ο αγαπιου.
    2)μετα στηριζες πάλυ το μακρη και βγηκε ο σοφρας.
    3)εκανες αγωνα να εκλεγουν συμβουλοι οι φιλοι σοι βασιλοπουλος και λενης και δεν βγηκανε
    5)εγινες γραμματεας της τ.ο παλουκιων και η ν.δ. εχασε τις εκλογες.
    4)εγινες διευθυντης γραφειου του βουλευτη γιωργου βασιλειου και ο ερμος δεν ξαναβγηκε.
    6)υποστηρηξες τη μπακογιαννη και βγηκε ο σαμαρας.
    7)ψηφισες στην τ.ο. τον κοκολακη και βγηκε προεδρος ο γκιοκας.
    8)υποστηριζες για πρεδρο της νοδε β΄πειραια τον γκινη και βήκε η αλλη, πως τη λενε ...η κορη του βοθρατζη, η γεωργατζελη.
    ρε ποσο διορατικότητα εχεις και πεφτης παντα ...εξω σαν τα γκαλοπ μου μας αραδιαζεις;
    ρε ποσο καλος εκτιμητης εισαι και παντα πας με τον χαμενο;
    ρε ποσο τυχερος εισαι για να ερθεις να μας κανεις ποδαρικο!
    ρε ποσο δικειο εχουν αυτοι που σεχουν για πολυ, μα παρα πολυ αδερφε μου ΚΑΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ, ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΓΟΥΡΛΗ ΛΑΜΠΡΟΥΚΟ ΜΟΥ
    υ.γ.δε φανταζομε να μη το δημοσιευσεις γιατι υπαρχου και αλλου ..περτοκαλιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/7/10 14:07

    ανωνυμε 11.32....
    οσον αφορα τον γιωργο βασιλειου....
    ο κ. μαστροκολιας δεν ηταν διευθυντης του γραφειου του σε καμια προεκλογικη περιοδο. την εδρα του ο κ. βασιλειου την εχασε το 2007....και στις επομενες εκλογες το 2009 ειχε ηδη προσχωρησει ο κ.μαστροκολιας στον συνδυασμο του κ. τζαβαρη και το γραφειο του κ. βασιλειου ειχε κλεισει πολυ νωριτερα απο τις εκλογες..
    κι οσο για το...(ερμος)....
    τον κυριο βασιλειου δεν χρειαζεται να τον οικτιρει κανεις ......
    γιατι η προσωπικοτητα του παραμενει η ιδια και μαλιστα ενισχυμενη και λογο της πολιτικης του στασης και λογο της κοινωνικης του πορειας.
    ειναι ανεγγιχτος και χαιρει της εκτιμησης ολων.
    οποιος θελει να εκφραζει δημοσια αποψεις και χαρακτηρισμους ας φροντισει τουλαχιστον να ειναι ενημερωμενος καλα και σωστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/7/10 14:37

    ΑΝΩΝΥΜΕ 7.36 ΚΑι 10.13.
    ΠΡΩΤΑ ΑΠ΄ΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ....
    ΕΞΥΠΝΕ....::::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/7/10 15:30

    αγνωστε 2.07, ο κατσικοπόδαρος περασε ή δεν περασε από το γραφειο του βασιλειου σαν διευθυντης πριν το 2009;
    ο βασιλειου κατεβηκε ή δεν καταβηκε στις εκλογες του οκτώβρη του 2009 και δεν βγηκε;
    οσο για το "ερμος" απο συμπάθεια το λεμε και απο αγαπη στον γιωργο που στηρίχτηκε σε λαθος ανθρώπους, οπως τον αλλο, των πολλων αστερων πουλημενο προεδρο. αλλωστε δεν θελει συνηγορο, ειναι γνωστοι οι αγωνες του βασιλειου για το νησι. προσέφερε πολλα περισσοτερα απ' οτι τραγακης και νερατζης. και η αποχετευση με ενεργειες του βασιλειου την πηρε ο αγαπιου. σταματα ομως το υστεροβουλο γληψιμο καντεμη στο βασιλειου, αλλου αυτα γρουσουζη ψευταράκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος11/7/10 00:55

    ΒΑΛΕ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΝΑ τρεχουν καποιοι και να μην φτανουν....ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.....ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ.
    ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/7/10 00:56

    ΒΑΛΕ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΝΑ τρεχουν καποιοι και να μην φτανουν....ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.....ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΕ ΓΙΩΡΓΗ.
    ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ....ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος12/7/10 14:54

    Ο ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ.....ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΝΑΙ.... ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ....ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΤΕ.
    ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΘΕΙΑΣ.
    ΑΠ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΖΑΒΑΡΗ Ο ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ....Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ..... ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ......Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΟΔΙΟΧΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ......ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΑΥΤΟ ....ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΦΕΡΕ....ΟΥΤΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ.....ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ....ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΑ.ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ...12.56....ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ......ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΕ......ΔΕΝ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΟΥΤΕ Ο ΤΙΤΛΟΣ.....ΜΟΝΟ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΩΛΕΙ........ΟΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.....ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ;ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ;ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ,,,ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ......ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΤΙΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.