Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Ιουλ 2010

Βαγγέλης ΑΓΑΠΙΟΥ!! ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΟΥ ΚΙΝΗΓΗΘΗΚΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ


Το αποχετευτικό δίκτυο της πόλης της Σαλαμίνας είναι ένα μεγάλο έργο υποδομής που έχει ξεκινήσει πριν από τρείς δεκαετίες. Είναι ένα έργο που όποιος το γνωρίζει μπορεί να γράψει ένα πολυσέλιδο βιβλίο.
Στην παρούσα φάση θα αναφερθώ, μόνο, στο κομμάτι αυτό που έχει να κάνει με το πρόσφατο δημοσίευμα της Πειραϊκής εφημερίδας ‘ Εν Πειραιεί’, το οποίο εξυπηρετεί κατά τη γνώμη μου μόνο μικροπολιτικές σκοπιμότητες λόγω των επικείμενων Δημοτικών Εκλογών.
Τι αναφέρει όμως το δημοσίευμα αυτό; Το παραθέτω στη συνέχεια για να έχει ο αναγνώστης μια πλήρη εικόνα, προκειμένου να αντιληφθεί αυτά που θέλω να επισημάνω στη συνέχεια:
΄΄Η ΕΥΔΑΠ μάρτυρας κατηγορίας
Στην 7η ανακρίτρια του Πειραιά βρίσκεται η υπόθεση του δευτερεύοντος δικτύου της αποχέτευσης στη Σαλαμίνα. Μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης ο φάκελος προωθήθηκε στην τακτική ανάκριση προκειμένου να κριθεί η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν καταθέσει ήδη εκπρόσωποι της ΕΥΔΑΠ και οι μάρτυρες κατηγορίας ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να προσέλθουν στο ανακριτικό γραφείο οι κατηγορούμενοι, ο νυν και ο τέως δήμαρχος του Δήμου Σαλαμίνας κκ. Σοφράς και Αγαπίου αντίστοιχα, αλλά και ο διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας.
Στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης βρίσκεται η τροποποιημένη, χωρίς την έγκριση της ΕΥΔΑΠ, μελέτη του έργου και οι λόγοι που επέβαλλαν την εφαρμογή του συστήματος αναρρόφησης βάκιουμ, η εκτόξευση του αρχικού κόστους από τα 16,5 στα 24 εκατ. ευρώ αλλά και η διαδικασία της δημοπράτησης.
Υπενθυμίζουμε ότι η ΕΥΔΑΠ σε παλαιότερη ανακοίνωσή της καλούσε τη δημοτική αρχή να παύσει να παρανομεί και να επαναφέρει τάχιστα το έργο στον αρχικό του σχεδιασμό με τη βαρυτική μέθοδο αποχέτευσης που είναι η μόνη, όπως ανέφερε, την οποία εγκρίνει η Εταιρεία Υδρευσης και μπορεί να υποστηρίξει στο μέλλον. ‘’
Από τις αρχές του έτους 2007 ο κος Α. Μακρής προέβη σε καταγγελία του έργου στο Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ), αλλά οι Ελεγκτές δεν εντόπισαν ποινικές παραλείψεις, δεν παρέπεμψαν τους συντελεστές του έργου στον εισαγγελέα και έτσι η διαδικασία του έργου συνεχίστηκε.
Ο ίδιος καταγγέλλον δυσφήμισε το έργο και εμένα προσωπικά, όσο και τον νυν Δήμαρχο και τον Διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου με φέιγ-βολάν για το οποίο και τιμωρήθηκε για αυτή την πράξη του με τελεσίδικη ποινή φυλάκισης 6 μηνών, από το Εφετείο.
Επίσης, ο ίδιος με καταγγελία του προκάλεσε την έρευνα από εισαγγελέα, κατηγορώντας τόσο εμένα, όσο και τον νυν Δήμαρχο και τον Διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου με τις ίδιες κατηγορίες για τις οποίες ήδη τιμωρήθηκε, όπως παραπάνω.
Επιπλέον σας γνωρίζω ότι συμπολίτης μας έχει ακόμη καταγγείλει το έργο στην Ε.Ε., καθώς και άλλοι κακόβουλοι στον εισαγγελέα μέσω δημοσιευμάτων του τοπικού τύπου.
Όλες μαζί αυτές οι καταγγελίες, η διάρκεια των οποίων χρονολογείται πάνω από τρία χρόνια, συσσωρεύτηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος τις συγχώνευσε σε μία και σε αυτήν την καταγγελία αναφέρεται το δημοσίευμα.
Είναι εξ’ άλλου γνωστό ότι οποιαδήποτε καταγγελία κι αν γίνει, ο εισαγγελέας οφείλει να την εξετάσει σε βάθος.
Επίσης πρέπει να γνωρίζετε ότι το έργο αυτό , καθώς και η τροποποίηση της μελέτης έχουν εξεταστεί κατά τη διάρκεια όλων των σταδίων της διεργασίας του σε βάθος και έχουν λάβει την έγκριση των υπουργείων Εσωτερικών, ΥΠΕΧΩΔΕ, Οικονομικών (Ταμείου Συνοχής), Περιφέρειας Αττικής και τέλος του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έχει ισχύ Άρειου Πάγου.
Άρα, αγαπητοί φίλοι τι νόημα και ποια σκοπιμότητα είχε το δημοσίευμα στην παρούσα φάση, εκτός του ότι ο εκδότης βρήκε την πλέον κατάλληλη στιγμή, τρείς μήνες πριν από τις Δημοτικές Εκλογές, να το δημοσιεύσει ώστε να προκαλέσει λάσπη για το έργο για άλλη μια φορά;
Σε απ’ ευθείας επικοινωνία μαζί του για να δοθούν εξηγήσεις για το δημοσίευμά του, δεν πήρα καμία συγκεκριμένη απάντηση, παρά μόνο έτσι έκρινε.
Δεν με εκπλήσσει και τόσο η συμπεριφορά του εκδότη της εφημερίδας ‘ Εν Πειραεί’, αφού ακόμα και μερικοί συμπολίτες μας αντί να χαρούν όταν χρηματοδοτήθηκε το έργο, αυτοί δεν ήθελαν να το πιστέψουν. Συγκεκριμένα ένας συμπολίτης μας είχε πει χαρακτηριστικά ότι εάν είναι αλήθεια θα κτυπούσε τις καμπάνες του Αγίου Μηνά, αλλά δυστυχώς δεν το έπραξε. Άλλοι και σήμερα ακόμα ψάχνουν να καταλάβουν γιατί εφαρμόστηκε το σύστημα VACCUM. Δεν τους ενδιαφέρει η σωστή λειτουργία του έργου, αλλά ψάχνουν για φαντάσματα που μερικοί τους πέρασαν στο μυαλό.
Η πραγματικότητα όμως είναι ότι εάν δεν άλλαζε το σύστημα, τότε για να δούλευε το δίκτυο με το βαρυτικό αρχικά σχεδιασθέν σύστημα θα απαιτείτο ένας προϋπολογισμός της τάξεως πάνω από 32 εκατομμύρια ευρώ και αποχέτευση δεν θα είχαμε, όπως συμβαίνει με το παραλιακό τμήμα της περιοχής ΠΑΛΟΥΚΙΩΝ.
Τελειώνοντας θεωρώ ότι πρέπει επιτέλους αυτοί οι λίγοι πολιτικάντηδες να σταματήσουν να χρησιμοποιούν ένα τέτοιο σοβαρό έργο υποδομής για να εξυπηρετήσουν τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες και να δουν τα οφέλη αυτού του έργου.
Προσωπικά εύχομαι να δούμε αυτό το έργο να τελειώνει, γιατί έχει υπερβολικά καθυστερήσει και οι συνέπειες μετά το τέλος του παρόντος έτους θα είναι ολέθριες.

Πρώην Δήμαρχος και νυν υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/7/10 17:32

    ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΒΓΑΛΑΜΕ,ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΥ, ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΤΡΕΝΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/7/10 17:33

    ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΒΓΑΛΑΜΕ,ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΤΩΡΑ ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΟΥ, ΤΟ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΤΡΕΝΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/7/10 21:01

    ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΒΡΙΣΙΕΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΔΗΛΩΝΕ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΞΑΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ. ΔΗΛΩΝΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΦΤΩΧΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...... ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΕ ΑΓΑΠΙΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ. Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/7/10 23:39

    Ο ΑΓΑΠΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑΦΗΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΣΟΦΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

    ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΣΤΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ

    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
    ΠΡΟΧΟΡΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/7/10 23:47

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΦΕΙΝΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ 1.ΓΙΑΤΗ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΓΟ ΤΟΥ ΣΟΦΡΑ ΚΑΙ 2.ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΙ ΜΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΙΝΟΜΗΛΙΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ [ΑΛΗΘΙΑ ΓΙΑΤΗ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΑΙ ΜΕΤΑΞΗΤΟΥΣ ΤΗ ΤΡΕΧΕΙ]ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΗΠΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΧΙΝΕΙ ΡΥΘΜΗΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΧ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟΣ ΜΟΝΩ Η ΠΑΡΤΗΣΟΥΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος20/7/10 02:15

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΜΟΝΟΛΟΓΟΥ, ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΡΓΟ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΖ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΠΗΡΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΡΗ ΣΤΟ 1.5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΓΕ ΣΤΑ 5.5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΖ, ΠΛΑΖ, ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ. ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΣΥΝΔΥΑΛΛΑΓΗ, ΣΥΝΔΥΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ. GOOD LIKE LAKI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/7/10 09:00

    vagelaki pigene simvoulos se kanena sindiasmo giati tha geliopoiithis san proin dimarxos.
    ola auta ta erga klp pou ekanes ta exeis midenisi me tis katinies sou pigene loipon mazi me kapoion allo h katse spitaki sou ,o poio kalos einai o sofras na pas mazi tou.gia olous tous allous eisai kokkino pani apo tora gelane mazisou kapoioi me auta pou grafis esi giaton eauto sou .einai pedariodi ta sxolia sou oi monoi poy enai mazi sou einai oi diafimistes oi efimerides klp gia na sou ta paroun .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος20/7/10 09:53

    Ο Αγαπίου είναι ο μόνος που έχει να επιδείξει έργο και είναι ο μόνος που νοιάζεται πραγματικά για τον τόπο μας. Λυπάμαι για αυτούς που τον αποκαλούν Δήμαρχο των Πλάζ. Αυτούς όλους τους θεωρώ μικρόψυχους, σκατόψυχους ή δεν ξέρουνε τι τους γίνεται ή μαλλον κανουν πως δεν ξέρουν. Τα μουσεία φίλοι μου και τα σχολεία δεν είναι έργα; Το ΕΚΑΒ και το ΚΕΠ δεν είναι έργα; Τα χρήματα για την αποχέτευση δεν είναι σημαντικό;
    Ή δεν είναι σημαντικά έργα η "ΜΑΡΙΝΑ", το εργοστάσιο ανακύκλωσης σκουπιδιών και οι ανεμογενήτριες; Είναι έργα που θα δώσουν δουλειά, καθαριότητα, ανάπτυξη και πρόοδο στο νησί μας.
    Αυτά τα λίγα για αυτούς που θέλουν να το παίζουν τυφλοί από τη μιά και ανοιχτομάτιδες από την άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος20/7/10 10:58

    ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΝΑ ΧΩΡΑ 2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΧΩΡΑΦΙΑ. ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΡΙΝΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΗΜΑΞΕΣ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΕΝΩ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΣ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ. ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΔΩΣΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΜΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ. ΟΤΙ ΛΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΠΑΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/7/10 16:28

    ase sti depas eixe arxilogisti pou tin afise ena disekatomirio xreos.kai logistis idrise kai grafeio maimou gia na vgazei aeroporika eisitiria gia to milano gia na kanoune shopingtherapi kai spa sta nisia oi kiries kai ta plirone o dymos.kante mia erevna stis xreoseis gia to logo tou alithes.afta den goustarame kai mas epnige to parapono otan pernagame ta xreostika.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος20/7/10 18:47

    BAGGELH AGAPIOY MHN AKOYS AYTA POY LENE EISAI O MONOS POY SE MIA TETRAETIA EKANE TA PERISOTERA ERGA STH SALAMINA MAS PROXORA DYNATA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος20/7/10 20:00

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος21/7/10 00:09

    ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ,
    Ο ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος21/7/10 10:27

    O Αγαπίου είναι ο μόνος που έχει να δείξει, μεγάλα έργα για το νησί μας. "ΜΑΡΙΝΑ", εργοστάσιο ανακύκλωσης σκουπιδιών με παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος, και τοποθέτηση ανεμογενητριών πάλι για παραγωγή ρέυματος.
    Όλοι οι άλλοι τι έχουν να δείξουν για να κάνουμε σύγκριση;
    Περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος21/7/10 11:12

    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ. ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΖΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΤΟ ΡΕΜΑ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΝΟ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ, ΤΟ ΔΕ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟ ΕΦΘΑΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος21/7/10 16:39

    ΒΑΛΕ ΡΕ ΜΙΑ ΤΩΡΙΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.....ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΑΣΤΕΡΑ........ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ....ΚΟΥΚΛΟΣ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος22/7/10 09:04

    Αγαπητέ φίλε 21 Ιουλίου 2010 3:40 μ.μ. (διάβαζε Βαγγελάκη), ποιο ΕΚΑΒ είναι δικό σου έργο λεβέντι μου, σ’ αφήσαμε προεκλογικά να κομπάζεις και το πίστεψες κι ο ίδιος; Ας μην ανοίξω το στόμα μου καλύτερα αλλά αν συνεχίσεις θα έρθουν και οι απαντήσεις!!! Να είσαι προσεκτικός από τούδε και στο εξής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος22/7/10 20:34

    ΤΟ ΕΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΜΙΛΑΜΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΛΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ;;; ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ;; ΜΑΛΛΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΕΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΟΝΟ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος22/7/10 23:44

    ΑΝΩΝΥΜΕ 22 Ιουλίου 2010 9:04 π.μ.
    (ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΟΚΟΛΑΚΗ)
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΙΣΑΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ;ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΑΡΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
    ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ...ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΚΑΝΕ.........ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΓΙαννακη;
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.... ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ........ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ ΟΜΩΣ.....ΚΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣ.ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;...???ΕΝΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ .....ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ.....?
    ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος23/7/10 11:40

    NA ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΛΑΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
    ΑΥΤΟΣ,Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ,ΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ,Ο ΛΙΑΡΟΚΑΠΗΣ ,Ο ΠΕΡΔΙΚΟΥΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ,Ο ΤΣΑΠΑΚΗΣ,Η ΓΚΛΙΣΤΗ,Η ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΤΕΖΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΣΟΦΡΑΣ,Ο Κ.ΑΓΑΠΙΟΥ,Ο ΑΛΑΙΣΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος23/7/10 15:25

    ua soylega ti ua ginei o lalakhs alla sebomai ton eayto moy prvta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος23/7/10 17:58

    ΜΕ ΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΝΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ. ΠΟΙΑ ΤΟΛΜΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΙΚΑΝΟΥΣ, ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΙΡΩΝΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΜΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος19/10/10 10:39

    ΚΥΡΙΕ ΑΝΟΝΥΜΕ 21-7-10 ΣΤΙΣ 12.09 ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΨΟΚΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΑΒΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ.ΕΝΩ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΙΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΠΑΤΗ.ΟΚ?ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.