Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Μαΐ 2011

Πρόσκληση στο Δημαρχείο Σαλαμίνας στην αίθουσα Δ. Μπόγρη την Κυριακή 12 Ιουνίου και ώρα 11.00


Δήμος Σαλαμίνας
Πρόσκληση
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, εν όψει της επικείμενης ανάρτησης των δασικών χαρτών και στα πλαίσια της προσπάθειας να βοηθηθεί ο πολίτης (αυτός που δεν καταπάτησε), που διαχρονικά αδικείται και πολλοί εξ αυτών διώκονται στο νησί μας  με πρόστιμα, ότι έκτισαν σε φερόμενη δασική έκταση, σας καλεί στο Δημαρχείο Σαλαμίνας στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη την Κυριακή 12  Ιουνίου και ώρα 11.00
Το δασικό πρόβλημα αφορά χιλιάδες κατοίκους όλου του νησιού, κέντρου και περιφέρειας και αποτελεί  ένα από τα μεγάλα προβλήματα που πρέπει να βρει την λύση του. Στην πορεία αυτή, από την ανάρτηση των δασικών χαρτών μέχρι την τελική δικαίωση, ο Δήμος Σαλαμίνας θα είναι κοντά στον πολίτη με κάθε τρόπο, συγκροτώντας συγχρόνως γραφείο ενημέρωσης και διοικητικής βοήθειας.
Ήλθε η ώρα αυτή την ύστατη στιγμή με την ανάρτηση των δασικών χαρτών που θα φανεί το πρόβλημα σε όλη τη διάστασή του, η πολιτεία να δει ρεαλιστικά την κατάσταση και να δώσει τέλος στην ομηρία των πολιτών.
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας
     Γιάννης Τσαβαρής


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/5/11 23:45

    Προσκληση οκ αλλα τι θα γινει την κυριακη δεν λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/5/11 08:40

    τα σκατά που από τη λεωφόρο Φανερωμένης πάνε στην θάλασσα είναι των καταπατητών ή του δημάρχου της αποτυχίας που τα είχε φτιάξει στο παρελθόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/5/11 22:24

    Μπράβο στον Δήμαρχο και στην δημοτική αρχή, για την προετοιμασία που κάνει και την πρωτοβουλία που παίρνει, ώστε να ενημερώσει τον κόσμο για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν, με την ανάρτηση των δασικών χαρτών. Ίσως για 1η φορά η δημοτικοί άρχοντες στην ιστορία του νησιού, προετοιμάζουν τον κόσμο για τα προβλήματα που έρχονται, ώστε να τους δώσει την δυνατότητα να προετοιμαστούν. Μπράβο και πάλι μπράβο για την Σαλαμίνα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/5/11 22:32

    Μπράβο στον Δερτούζο είναι πραγματικός αγωνιστής και μέσα από τον δήμο θα μας βοηθήσει.όλοιπρέπει να είμαστε στη συγκέντρωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.