Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Μαΐ 2011

«Σπ. Σπυρίδων: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας»

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Σαλαμίνας Γιάννη Τζαβαρή πραγματοποίησε, στο Δημαρχείο του νησιού, την Παρασκευή 6 Μαΐου, ο Σπύρος Σπυρίδων, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Κώστα Γκιόκα. Στη συνάντηση συζητήθηκαν εκτενώς τα σημαντικότερα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Σαλαμίνας, μεταξύ των οποίων οι ελλείψεις σε βασικές υποδομές όπως το αποχετευτικό δίκτυο, η ολοκλήρωση του οποίου εκκρεμεί, καθώς και η κατάσταση των σχολικών κτηρίων.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Σπυρίδων έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Συζητήσαμε σήμερα μια σειρά από σημαντικά ζητήματα που αφορούν τους πολίτες της Σαλαμίνας, με στόχο την κατά προτεραιότητα ανάδειξή τους σε επίπεδο Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Ο Δήμος Σαλαμίνας είναι ο μεγαλύτερος της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων και, παρά τις ελλείψεις που διαπιστώνουμε, διαθέτει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης, διαθέτει, θα έλεγα, δυναμισμό προόδου. Τον δυναμισμό του ιστορικού αυτού νησιού μας, η Πολιτεία δεν έχει κατορθώσει ακόμα να τον αναδείξει, κυρίως λόγω του αναχρονιστικού αναπτυξιακού μοντέλου που ακολουθεί, ουσιαστικά εξισώνοντας τα μεγάλα αστικά κέντρα της ηπειρωτικής Ελλάδας με τις νησιωτικές περιοχές, οι οποίες έχουν πολύ διαφορετικές ανάγκες.

Στην προσπάθεια που καταβάλλουμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για την αλλαγή της κατάστασης αυτής, απαραίτητη είναι η συνδρομή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των κοινωνικών φορέων και των πολιτών. Μόνο έτσι μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Σαλαμίνας και των υπόλοιπων νησιωτικών περιοχών μας, ειδικά μάλιστα στη σημερινή, ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία», τόνισε ο κ. Σπυρίδων

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/5/11 10:52

    ΜΑΘΑΜΕ ΠΩΣ ΓΑΜ......Ε ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΙΟΚΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΝΑΣ, (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΤΣΟΥΚΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/5/11 14:10

    Καλά ρε ο Τσαβαρής δεν ξέρει γιατί είναι ξένος, εσείς οι παρατρεχάμενοι τι κάνετε;
    Γιατί δεν τον προστατεύτε από τύπους σαν τον Γκιόκα;
    Μήπως θέλει να διασύρει όλη την δεξιά ο Τσαβαρής;
    Ε, τότε θα του βγάλω το καπέλο...
    Τι ρόλο παίζει ο Σπυρίδων ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/5/11 14:28

    ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΟΠΥΤΟΥΡΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ Ν.Δ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΟΙ ΤΥΠΟΥ ΓΚΙΟΚΑ.....ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ Ν.Δ.........ΓΙΑΥΤΟ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΟΙ.............ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,,,,Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ;;;;ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ.....ΓΙΑΝΝΗ ΤΖΑΒΑΡΗ....ΛΙΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.