Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Μαΐ 2011

Δ.Τ. με Θέμα : Αντίδραση του Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Γιάννη Τσαβαρή στην αναγγελία των συγχωνεύσεων των Δ.Ο.Υ.


Δελτίο Τύπου χωρίς ουσία προαναγγέλλει σύσκεψη με απαγόρευση εισόδου στους δημοσιογράφους, τ’ ακούσαμε κι αυτό!!!!!
{ .. Στα πλαίσια της αναγγελθείσης σειράς συγχωνεύσεων και μεταφοράς έδρας πολλών Εφοριών και ειδικότερα της ΔΟΥ Σαλαμίνας στην Ελευσίνα, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής προσκάλεσε σε επείγουσα σύσκεψη τον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων και Νήσων κ. Διαμαντίδη, τους Βουλευτές Β’ Πειραιά κ.κ. Νιώτη, Λιντζέρη, Τραγάκη, Νεράντζη, Νικολαΐδου, Ανατολάκη, Λαφαζάνη, τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Σγουρό και τους Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κατσικάρη και Χρήστου, με σκοπό να αποτραπεί η μεταφορά της ΔΟΥ  και να αποφευχθεί η πρόσθετη ταλαιπωρία των πολιτών.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 26/05/2011, στις 18:00 στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δ. Σαλαμίνας,. 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ…}

Τώρα θα μου πείτε, τι το «σηκώνεις» αφού δεν έχει ουσία, το φαγητό είναι μαγειρεμένο ήδη οι αποφάσεις έχουν παρθεί να συνδράμω κι εγώ στο επικοινωνιακό τρικ ντε !!!!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/5/11 00:26

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΙΑΣΥΝΕΣ! ΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ; ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΕΛΕΙΠΕ. Ο ΠΙΟ ΚΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ...ΑΘΩΟΣ... ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/5/11 00:12

    αυτος ο ΧΡΗΣΤΟΥ τι δουλεια εχει;;;παντου μεσα. καταλαβαμε ρε τσαβαρη οτι του κανεις αβαντα για τις βουλευτικες εκλογες...ας παει να λυσει κανενα προβλημα της β πειραια.εμεις σε λιγο θα ειμαστε μονοεδρικη και καλως μας βαλανε στη περιφερεια νησων. αντε να χωριστουμε επιτελους απο τους απατσι που μας εχουν κατακλυσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/5/11 00:26

    Απ΄ ότι μάθαμε, η σύσκεψη και η δήθεν συζήτηση ήταν μια μαλακία και μισή. Κανένα αποτέλεσμα δεν είχε, ούτε και μπορούσε να είχε αφού όλα γίνονται για δημιουργία εντυπώσεων και λήψη φωτογραφιών για να βλέπουμε συνεχώς κάποιον μαλάκα στις οθόνες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.