Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Μαΐ 2011

Συμμετοχή του Δερματολογικού τμήματος του Ναυστάθμου σε πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής

Σαλαμίνα 06-05-2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Συμμετοχή του Δερματολογικού τμήματος του Ναυστάθμου σε πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής

Το Ναυτικό Νοσοκομείο Σαλαμίνας, στα πλαίσια των δράσεων προληπτικής κοινωνικής ιατρικής, πρόκειται να συμμετάσχει στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία καταπολέμησης του δερματικού καρκίνου, με την ονομασία «Ευρωπαϊκή Ημέρα Μελανώματος – Ελληνική Εβδομάδα κατά του καρκίνου του δέρματος», η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Ένωσης και πρόκειται να λάβει χώρα από 9 έως 13 Μαΐου  2011.
Εθελοντές δερματολόγοι και κέντρα εξετάζουν δωρεάν τον πληθυσμό για πιθανό μελάνωμα ή άλλη μορφή καρκίνου του δέρματος, με σύνθημα «έγκαιρη διάγνωση… καλύτερη ζωή».
Στα πλαίσια της συμμετοχής του Δερματολογικού τμήματος του ΝΝΣ στην «Εβδομάδα Μελανώματος», θα γίνεται εξέταση για δερματικό μελάνωμα και άλλες μορφές δερματικού καρκίνου σε δικαιούχους του ΠΝ και μέλη των οικογενειών τους.
Δίνεται επίσης η δυνατότητα και σε μη δικαιούχους να εξετασθούν  κατά τη διάρκεια του προγράμματος.   
Η εξέταση θα πραγματοποιείται κατόπιν προσυνεννόησης με το Γραφείο ραντεβού του ΝΝΣ στο τηλέφωνο 210 4649424 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 08:30 έως 13:30.
Όσοι μη δικαιούχοι επιθυμούν να εξετασθούν, πρέπει κλείνοντας ραντεβού να δηλώσουν ότι δεν είναι δικαιούχοι, προκειμένου να καταστεί δυνατή η είσοδός τους στο ΝΣ.
Τηλέφωνο Δερματολογικού τμήματος : 210 4649623
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.