Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Μαΐ 2011

Αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας

Σαλαμίνα 09-05-2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Σαλαμίνας
Στα πλαίσια της ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου, στην 14η  συνεδρίαση της 05/05/2011, ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής ανακοίνωσε ότι o βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β’ Πειραιά κ. Δημήτρης, κλιμάκιο του Υπουργείου Υγείας με επικεφαλής τον Διοικητή του Κρατικού Νοσοκομείου Νικαίας κ. Χρήστο Ρέσσο και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας επισκέφθηκαν τη Σαλαμίνα.
Σκοπός της επίσκεψης ήταν, σε συνεργασία με την Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κ. Λούλα Καραγιάννη,  καθώς και με τον αναπληρωτή του Δημάρχου κ. Βαγγέλη Αστράκο, να εξεταστούν οι δυνατότητες μετατροπής του Κέντρου Υγείας από Αγροτικού σε Αστικού τύπου.
Στα πλαίσια της συνάντησης διαπιστώθηκε το θετικό κλίμα μεταξύ του Δήμου και του Υπουργείου Υγείας και με την αποφασιστική συμβολή, τόσο του κ. Λιντζέρη, όσο και της κ. Καραγιάννη, συμφωνήθηκε να συναφθεί προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Σαλαμίνας και του Υπουργείου Υγείας ύψους 1.000.000 € για τον ανωτέρω σκοπό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ


6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/5/11 15:46

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΤΑ ΕΦΑΓΕ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/5/11 15:53

    ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΛΟΚΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί bloggers, δεν καταλαβαίνω τι θέλετε να πείτε, δεν διέγραψα κανένα σχόλιο σ’ αυτή την ανάρτηση.
    Άλλωστε έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη ότι διαγράφω τα πρόστυχα σχόλια και μόνο. Δεν κάνω λογοκρισία σε οποιοδήποτε κόσμιο σχόλιο είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ με το περιεχόμενο.
    Ο διαχειριστής του blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/5/11 23:33

    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΟΤΕ ΤΑ 4 ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ KAI ΕΛΕΓΑΝ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ;;;;;
    ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΙΚΑΝ;;;;;;ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ;;;;
    ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ;;;;;ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;;;Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/5/11 23:50

    ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ....ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΝΤΟΠΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ....ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.....Η.....ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ...ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.....ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑΧΩ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΤΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/5/11 01:06

    ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ SALAMIS-NEWS...
    ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ..... ΤΟ ΩΦΕΙΛΩ ΩΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ......ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ.....ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ......
    ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΚ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΧΡΕΩΣΑ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ......
    ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΞ.....ΣΥΓΝΩΜΗΝ........
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΣΧΟΛΙΩΝ..........ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙΣ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.