Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Μαΐ 2011

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος η 2η κατά σειρά, ετήσια απονομή βραβείων του πολιτιστικού οργανισμού “In media res” και της εφημερίδας μας “30ημέρες της Σαλαμίνας”

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος η 2η κατά σειρά ετήσια απονομή βραβείων σε προσωπικότητες του νησιού μας κι όχι μόνον, για την προσφορά τους στο χώρο τους όπως στον πολιτισμό στην τέχνη στην πολιτική κ.α. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Μαΐου 2011 στις 7:30 το βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Μεγάρου Σαλαμίνας Δημήτρη Μπόγρη. Η προσέλευση του κόσμου που ήλθε να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση, που διοργάνωσε η εφημερίδα μας “30 ημέρες της Σαλαμίνας” υπό την αιγίδα του πολιτιστικού οργανισμού ΣαλαμίναςIn media resκαι πολλών χορηγών και εθελοντών ήταν αθρόα γι’ άλλη μια φορά και τους ευχαριστούμε όλους.
Έτσι, φέτος βραβεύτηκαν:
  • Η ομάδα ανδρών και γυναικών του τμήματος Ασφαλείας Σαλαμίνας με τον διοικητή και υποδιοικητή τους για τις σημαντικές επιτυχίες που είχε το τμήμα τους, κατά του οργανωμένου εγκλήματος.
  • Ο Ηθοποιός και πρώην Βουλευτής, αλλά και πρώην δημοτικός σύμβουλος Σαλαμίνας, κ. Γιώργος Βασιλείου για την άοκνη προσφορά του στο νησί, που αν και δεν γεννήθηκε εδώ το επέλεξε να το κάνει την μόνιμη κατοικία του.
  • Βραβείο απενεμήθη επίσης σ’ ένα γνήσιο λαϊκό τροβαδούρο που τιμά το λαϊκό και νησιώτικο τραγούδι τον Νότη Θαλασσινό, ο οποίος με την ποιότητα του και την εκπληκτική φωνή του μας διασκεδάζει τα τελευταία χρόνια έχοντας πλούσιο ρεπερτόριο και προσωπικές επιτυχίες με κυκλοφορίες Cd’s.
  • Από τις φετινές βραβεύσεις της εφημερίδας μας δεν θα μπορούσε να λείπε η ψυχή του λαογραφικού μας η κα Μαρία Μπούτση για την πολυετή κι άοκνη προσπάθεια της.
  • Από τον καλλιτεχνικό χώρο, επιλέξαμε επίσης έναν όχι τόσο πολύ γνωστό στην νεότερη γενιά κυρίως, τον καλλιτέχνη ηθοποιό κ. Σπύρο Μπιμπίλα για την πολυετή προσφορά του στον χώρο.
  • Τέλος, βραβείο ανδρείας απενεμήθη και στους δυο καταξιωμένους αστυνομικούς, τον κ. Απόστολο Γιαννούλη και τον κ. Παναγιώτη Μπαρμπαλιά, που με κίνδυνο της ζωής τους απέτρεψαν την ληστεία της Εθνικής Τραπέζης το 2009 αποτέλεσμα του οποίου ήταν να βρεθεί το κορμί τους γαζωμένο με σφαίρες.
Θα πρέπει να σημειώσουμε δε, πως η όλη επιμέλεια της εκδήλωσης σε βιντεοπαρουσιάσεις ήταν ευγενική προσφορά του φίλου Σαλαμίνιου καλλιτέχνη-ρεπόρτερ Χρήστου Μυλωνά του οποίου εκτός αυτών η όλη παρουσία στην διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν καθοριστική και πολύτιμη. Μαζί με τους εθελοντές μας, θα θέλαμε ιδιαιτέρως να ευχαριστήσουμε την σχολή χορού της κας Τίνα Μπεγνή για τα εκπληκτικά χορευτικά της στα διαλείμματα της εκδήλωσης.
Επίσης, τα κορίτσια της ΔΗΚΕΣΑ και τους ηλεκτρολόγους του Δήμου, για τις υπερωριακές και φιλότιμες προσπάθειες τους, ούτως ώστε να ‘χει αυτό το θετικό αποτέλεσμα η εκδήλωση μας.
Δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τους χορηγούς της εκδήλωσης, που στάθηκαν δίπλα μας γι’ άλλη μια φορά όπως, οι αρτολιχουδιές ΠΟΥΤΟΣ / ο χειρουργός οδοντίατρος κ. Μιχάλης Ελευσινιώτης / η τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ / το εκπληκτικό στέκι Ιταλικής κουζίνας “Pepper Moon” / ο Δήμος Σαλαμίνας, και φυσικά την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Σαλαμίνας για την ευγενική χορηγία της στους δυο τραυματίες αστυνομικούς μετά από πρόταση του διευθυντή μας κ. Θανάση Τσεβά, μαζί με τα καταστήματα Super Market ΚΑΝΑΚΗΣ, αλλά και την ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ Σαλαμίνος ΟΓ/ΕΓ, επίσης το ζαχαροπλαστείο “Γαλακτομπούρεκο του νησιού” και τα Κρητικά κρασιά “ΚΟΝΑΚΙ” αποκλειστικού αντιπροσώπου κ. Χαράλαμπου Καρδαμάκη, ως επίσης και της εκτυπωτικής-διαφημιστικής CLICKMAX του κ. Αντώνη & Τάσου Θεοχάρη.
Τώρα θα μου πεις έγινε ολόκληρη εκδήλωση, ολόκληρη κινητοποίηση και δεν υπήρξαν προβλήματα και παραλήψεις; Φυσικά και υπήρξαν για να γίνουμε του χρόνου καλύτεροι, το βέβαιο όμως είναι πως δεν έγιναν από πρόθεση και κάποια προσπάθεια καπελώματος της εκδήλωσης που φυσικά έγινε με πρόθεση άλλων, έπεσε στο κενό, την αντιληφτήκαμε εγκαίρως. Ο κόσμος μάτια έχει και βλέπει και κρίση για να κρίνει σωστά τα γεγονότα και τους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ μέσα απ’ την καρδιά μας για την αθρόα προσέλευση τους, του χρόνου θα ‘μαστε καλύτεροι.
Γ.Τ.

11 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/5/11 23:49

    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΡΕ ΤΣΕΒΑ;ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΟΣΟΙ ΑΞΙΟΙ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ; Η ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ; ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΡΕ 2,5%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/5/11 20:02

    ΡΕ ΟΥΣΤ! ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΓΟ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥΣΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/5/11 23:56

    Ο Κ.ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 23.49....ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο Κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΔΩΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ, ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΟΛΙΓΟΙ ΕΜΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/5/11 01:36

    ENA MEGALO MPRABO STO THANASI TSEBA EKANE MIA EKDILOSEI POIOTIKI KAI AKSIOLOGI.TO MPRABO KAI TO EYXARISTO EINAI LIGO MPROSTA SE AYTO POY DIORGANOSE.EILIKRINA DEN TO PERIMENA MPRABO THANASI...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/5/11 15:29

    ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ 23:49 ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;..........Η....ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ;
    ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ.
    ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..........
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ....ΖΗΤΩ ΕΓΩ ΣΥΓΝΩΜΗΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ............
    Υ.Γ...ΒΕΡΟΣ-ΒΕΡΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗΣ ΠΑΠΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΠΟΥ......
    ΜΠΡΑΒΟ ΘΑΝΑΣΗ ΤΣΕΒΑ....ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΕΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/5/11 16:05

    KAI TOY XRONOY STO OAKA H EKDILOSEI THS IN MEDIA RES GIATI DEN XORAEI H AITHOYSA MPOGRI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/5/11 16:07

    όχι στο ΟΑΚΑ ρε παιδιά... στο Μαρακανά να πάτε!!! "z"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/5/11 16:10

    υποθέτω... το Μαρακανά παίρνει 150.000 κόσμο! ε, του gay! θα χωρέσουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/5/11 22:52

    nai prosexte min skisete kana kaltson

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/5/11 18:18

    είναι χοντρό το καλσόν και δεν σκίζεται φίλε μου... :) "z"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.