Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Μαΐ 2011

Μήνυμα για την Πρωτομαγιά έστειλε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου

Μήνυμα για την Πρωτομαγιά έστειλε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, λέγοντας ότι η μέρα αυτή, συμβολίζει τον αγώνα για αλλαγή, για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, την κοινωνική δικαιοσύνη και τελικά, την αναγνώριση... της αξίας κάθε ανθρώπου, που εργάζεται και προσφέρει καθημερινά ένα σημαντικό μέρος από τη ζωή του στη συλλογική λειτουργία της κοινωνίας μας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου συμπλήρωσε ότι: «Κάποτε όλα αυτά δεν ήταν αυτονόητα. Χρειάστηκαν πολλά χρόνια αγώνων, που δόθηκαν με αίμα, ώστε ο σημερινός εργαζόμενος να έχει δικαιώματα, να απολαμβάνει ένα μέρισμα από τον δικό του κόπο, από τη δική του δημιουργικότητα.???

Τώρα τι να πούμε, ή εμείς το χάσαμε ή αυτός έχει χάσει την επαφή του με την πραγματικότητα

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/5/11 22:15

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ Μ.......Ο ΑΝΔΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΗ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΗ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΔΑ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΛΗ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΟΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΗ ΚΑΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.