Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

11 Φεβ 2012

Το δημοτικό συμβούλιο της Σαλαμίνας συνεδριάζει την Τρίτη 14/2/12 στις 7:30μμ


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η (5ης Σ/σης)
Προς
Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 , να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 14η Φεβρουαρίου 2012 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 19.30 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:
1.- Πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη εποχικών αναγκών των Aνταποδοτικών Υπηρεσιών του Δήμου.

2.- Συμμετοχή του Δήμου σε Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την υποβολή πρότασης υλοποίησης σχεδίου Τοπικής Δράσης Κοινωνικής Ένταξης για Ευάλωτες Ομάδες (ΤΟΠ.ΕΚΟ) στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού 2007-2013».
3.- Θέσπιση Δημοτικού Συμβουλίου Εφήβων.
4.-Αίτημα του Συλλόγου Γονέων – Φίλων Α.Μ.Ε.Α. Σαλαμίνας για την εκτέλεση του έργου « Ανέγερση Νέου Κτηρίου Μεικτού Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Α.Μ.Ε. Α.»
5. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2012 Δήμου Σαλαμίνας.
6.-Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντα.
7.-Καθορισμός εξόδων παράστασης Προέδρου και Αντιπροέδρου Δ.Σ. Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σαλαμίνας για το έτος 2012.
8.- Ψήφιση πίστωσης συνολικού ποσού 27.000,00 € που αφορά την αποζημίωση ιδιοκτησίας των κ.κ. Αν. Μεγαλοοικονόμου, Ευφ. Σπυροπούλου και Σωτ. Μπασέκη , στην Λ.Φανερωμένης 111 και Πίνδου.
9.-Ψήφιση πίστωσης συνολικού ποσού 2.654,60 € που αφορά προμήθεια εδεσμάτων για τις εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς Δήμου Σαλαμίνας και Δημοτικών. Κοινοτήτων Αιαντείου, Αμπελακίων και Σεληνίων.
10.-Αποδοχή πρακτικού εκτίμησης αποζημίωσης ιδιοκτησίας κ. Σταχτέα Μαρίας στο ΟΤ 8 Δημ. Κοινότητας Σαλαμίνας, εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου επί των οδών Μ. Κριτσίκη 19 και Π. Φουρίκη .
11.-Τροποποίηση εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου πόλης , που αφορά την αναγνώριση της υφιστάμενης οδού στο Ο.Τ. 10α στην περιοχή Αγίου Νικολάου Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, ως εγκεκριμένου πεζόδρομου.
12.- Τακτοποίηση υπαλλήλων του Δήμου με σχέση εργασίας ορισμένου χρόνου και έργου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΝΙΚΟΣ ΚΟΓΙΑΣ


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/2/12 10:49

    ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΒΡΕΧΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.