Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Φεβ 2012

Όπου η ξευτίλα και η πληρωμένη υποστήριξη ξεπερνά πλέον κάθε όριο ανοχής, προκαλώντας εμετό σε κάθε σκεπτόμενο Σαλαμίνιο!!!

Μετά την πράγματι πολύ πετυχημένη συνέντευξη που πήρε ο φίλος και δημοσιογράφος Μάκης Βασιλείου της «γνώμης της Σαλαμίνας» (μπορείτε να την διαβάσετε ολόκληρη ΕΔΩ) (για να τιμήσουμε και το site του φίλου Μάκη και την τόσο σημαντική επιτυχία του)
Μετά απ’ αυτή την επιτυχία, ποιος είναι αυτός που αμόλησε  τα καλοταϊσμένα σκυλιά του για να προσβάλλουν και να μειώσουν την αξία αυτής της συνέντευξης και κυρίως να πλήξουν την προσωπικότητα μιας Κυρίας με κεφαλαίο «Κ» με ανώνυμα σχόλια κι όχι μόνο.
Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που η Κυρία Νάννου γίνεται στόχος…. και μάλιστα με τον ίδιο ιταμό τρόπο. Να ‘χεις ψυχραιμία Κα Νάννου μέχρι τις εκλογές θα υπάρχει και συνέχεια, όπως και ‘συ λες, νέα ήθη κι έθιμα στον τόπο μας.
Δεν αρκέστηκαν βέβαια μόνο στα ανώνυμα σχόλια, έτσι, φτιάξανε άλλη μια μαϊμού κίνηση που την ονόμασαν (σχήμα οξύμωρο) «ενεργοί δημότες της Σαλαμίνας» μ’ ένα μαϊμού Ε-Μαιλ, salamina_2020@yahoo.gr κι άρχισαν να περιφέρονται από blog σε blog όπου στόχος τους είναι να μας ανακατέψουν το στομάχι και το πέτυχαν.
Στην προσπάθεια αυτή τι μας λένε;
·        Ότι τα παιδιά του σχολείου που συμμετείχαν και οι γονείς που πήγαν να τα καμαρώσουν ούτε λίγο ούτε πολύ ήταν εθελοντές κι όχι εκβιαζόμενοι.
·        Συνεχίζει δε με υπονοούμενα εναντίον της Κυρίας ότι τάχα τα ‘χει κάνει πλακάκια με τον ΟΛΠ γιατί κάποιος υποψήφιος της βγάζει μεροκάματο σε συνεργείο  στην διεκδικούμενη περιοχή απ’ όλους τους Σαλαμίνιους. Δηλαδή (??) θα ποινικοποιήσουμε και το μεροκάματο τώρα; Νέα ήθη κι έθιμα στον τόπο μας.
Δηλαδή, έλα παππού μου να σου δείξω τα Αμπελοχώραφα σου. Η γηγενής Κα Νάννου δεν σέβεται και καλά την ιστορία του τόπου όπου γεννήθηκε, του τόπου όπου μεγάλωσε, δεν σέβεται ούτε ο μέσος Σαλαμίνιος την ιστορία του τόπου του κι έπρεπε να έλθει η φράξια των ανωνύμων υβριστών για να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό;
Νέα ήθη στον τόπο μας Κα Νάννου και μέχρι τις εκλογές, όσο κάποιοι θα διακρίνουν το σαθρό έδαφος της πολιτικής τους ανυπαρξίας κάτω από τα πόδια τους τόσο ποιο επιθετικοί και κακόβουλοι θα γίνονται. Σήμερα επέλεξαν εσάς κα Νάννου για να χορτάσουν την πολιτική τους αδηφαγία αύριο ποιος έχει σειρά;

Η απάντηση της κας Νάννου στο SALAMINA PRESS ΕΔΩ


50 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/2/12 14:27

    το μακης πολύ μπας κλας,κομμωτής είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/2/12 14:31

    Λάμπρο μου, για να μη σβήνεις και ξαναγράφεις και από τη ταραχή σου τα γράφεις διπλά, ηρέμησε από τον εμετό να καταλήξεις στο κείμενο της αναρτησης και θα τα πούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/2/12 14:39

    Ασυναρτησίες,δεν ντρέπεστε που γράφεις σχόλια δίχως να γνωρίζεις συντακτικό;

    Γελάει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/2/12 15:16

    Γεια σου Λάμπρο παλικάρι, έτσι βγες να καθαρίσεις για τη «φίλη σου» τη Νάννου.
    Πες μας όμως πρώτα πόσα πήρες από τον Μηνά. Πληρώθηκες τουλάχιστον καλά για την απραξία και την αποχή τόσων ημερών; Λογικά πρέπει να ακριβοπληρώθηκες, γιατί μέρες τώρα τους είχες γράψει.

    Γεια σου Λάμπρο παλικάρι, πονόψυχε, συνήγορε του διαβόλου που «υιοθετείς» όποιον είναι εναντίον του Τσαβαρή!!!

    Για πάμε όμως ρε μάγκα ένα ένα:

    …..η πληρωμένη υποστήριξη : ξεκόλλα επιτέλους. Δεν πληρώνονται όλα στη ζωή. Υπάρχουν και ηθικές αξίες, υπάρχουν και οι φιλίες, υπάρχει και αυτό που λέει ο λαός μας: σε πνίγει το άδικο… Αλλά θα μου πεις τι σου τα λέω εσένα αυτά….

    ….Μετά την πράγματι πολύ πετυχημένη συνέντευξη……αμόλησε τα καλοταϊσμένα σκυλιά του για να προσβάλλουν και να μειώσουν…: ποια η επιτυχία της συνέντευξης; τα ψέματα; Πες μου αν έχεις Θεό μια αλήθεια που είπε. Ψέματα… Ψέματα… Ψέματα…
    ‘Οσο κι αν κλείνεις αυτιά και μάτια Λάμπρο, η φράση :
    «Αρκετοί ονειροπαρμένοι εξίσωσαν τον τύμβο του Μίχα με τον Παρθενώνα του Καλλικράτη.» όχι μόνο δεν ξεστομίζεται αλλά ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου.


    ….Ότι τα παιδιά του σχολείου που συμμετείχαν και οι γονείς που πήγαν να τα καμαρώσουν ούτε λίγο ούτε πολύ ήταν εθελοντές κι όχι εκβιαζόμενοι…. Μια λέξη μόνο ΝΤΡΟΠΗ… ΝΤΡΟΠΗ… ΝΤΡΟΠΗ….

    …..Δηλαδή (??) θα ποινικοποιήσουμε και το μεροκάματο τώρα;
    ‘Όχι Λάμπρο, δεν θα ποινικοποιήσουμε το μεροκάματο. Αλλά όταν εξαρτιόμαστε από δαύτους δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε για το καλό του τόπου και κάνουμε μόκο.

    ….Η γηγενής Κα Νάννου δεν σέβεται και καλά την ιστορία του τόπου όπου γεννήθηκε, …. Ε.. ναι Λάμπρο με τη συγκλονιστική!!! συνέντευξη που έδωσε δεν σέβεται την ιστορία του τόπου της. Τι να κάνουμε τώρα;

    ……έπρεπε να έλθει η φράξια των ανωνύμων υβριστών για να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό; Λάμπρο εσύ είσαι ο ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΔΑΞΑΣ!!! Ξέχασες τόσο γρήγορα τι έκανες το 2010;

    Λάμπρο, περιπλανώμενε γυρολόγε αν εσύ και η παρέα σου ή τα αφεντικά σου θέλετε σεβασμό να δείχνετε σεβασμό. Στο ίδιο ύφος που κάνετε αντιπολίτευση θα έχετε και την απάντηση και πες στο αφεντικό σου ή τη προστατευόμενη σου από δω και πέρα να προσέχει και να ξέρει τι λέει. Είναι σημαντικό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/2/12 15:17

    23/2/12 14:39 ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΤΑΓΕΣΕ ΣΑΝ ΤΗ ΤΣΟΥ.. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/2/12 15:26

    εν επιτρέπω σε κανένα και ιδιαίτερα σε κάποιον που θέλει να ασχολείται με τα κοινά του τόπου μου να λέει:

    Αρκετοί ονειροπαρμένοι εξίσωσαν τον τύμβο του Μίχα με τον Παρθενώνα του Καλλικράτη.

    Δήλωσε το πιστεύω της για την ιστορία του τόπου της που τόσο κόπτεται.

    Πρέπει να μάθει λοιπόν η κάθε ανιστόριτη Κατίνα ότι δεν ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΗΣ να τον λέει ΤΥΜΒΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΥ ειρωνικά. Και μπράβο στον Μίχα που κατάφερε τότε και έστησε αυτό το άγαλμα. Εμείς θυμόμαστε τότε τι έγινε. Αυτή όμως δεν θυμάται γιατί ήταν στη Τζέντα.

    Πρέπει να μάθει λοιπόν η κάθε ανιστόριτη Κατίνα ότι Ο ΤΥΜΒΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.

    Πρέπει να μάθει λοιπόν η κάθε ανιστόριτη Κατίνα ότι δεν επιτρέπω σε κανένα λόγω των δηλώσεων της να με λεει ΑΛΒΑΝΟ.

    Το μόνο που μπορούν να κάνουν οι ανιστόρητες κατίνες είναι να κάτσουν σπίτια τους και να πλένουν πιάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/2/12 15:33

    ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΝΑΝΟ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ- ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΛΟΤΣΗΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ - ΕΣΥ ΝΙΚΟΛΑΚΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΞΑΝΑΤΡΩΣ ΞΥΛΟ ΜΕΣ ΤΗ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΕ ΡΕΛΙΖΗ. ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΧΟΥΝΕΡΙΑ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/2/12 15:34

    1517 γνωριζοσαστε με τον μαστρολαμπρο δηλαδη,ειχατε μπιζνα απο παλιότερα,γιαυτο ξερεις εσυ ετσι;

    αυτοι εισασταν και τοτε ο νεστορας ο τσιμπουκας η γουρλοματα και ο φρουτεμπορας με την τεμπελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/2/12 15:36

    ξέχασα και ο 30 ήμερες απλυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος23/2/12 15:37

    Αλλά η δικιά σου σαν γνήσια Κουλουριώτισσα ειρωνεύεται τον τύμβο των Σαλαμινομάχων και τον λέει τύμβο του Μίχα. Λέει τον Δήμαρχο ονειροπαρμένο και τον ειρωνεύεται ότι τον Τύμβο του Μίχα τον κάνει ίδιο με τον Παρθενώνα του Καλλικράτη. Πες λοιπόν στη δικιά σου να μάθει την ιστορία του "τόπου της" και από δω και πέρα να σοβαρευτεί να βγει από τον λήθαργο που είναι ονειροπαρμένη με την εξουσία και να μη λέει μαλακίες γιατί θα παίρνει τις απαντήσεις.


    Να ζητήσει συγνώμη από τους Κουλουριώτες!!!! εδώ και τώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος23/2/12 15:46

    εσυ να ζητησεις συγνωμη μπαταξη τα λεφτα τα εδωσες ;μεχρι να τα δωσεις μοκο μου καμαρωνες σαν το γυφτικο σκεπαρνι με τα λεφτα των αλλων μου φοραγατε τα μπλειζερ και τρωγατε βερεσε ουστ ουστ υποκειμενα αλβαναρια

    αλλα τι λεω οι αλβανοι πληρωνουν μετρητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος23/2/12 15:55

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος23/2/12 15:56

    ALBANESA NANO

    Να ζητήσει συγνώμη από τους Κουλουριώτες!!!! εδώ και τώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος23/2/12 17:12

    Γειά σου ρε Ρούλα, τόσο ευτυχισμένο δεν θα μπορούσε κανείς αυτή τη στιγμή να με κάνει.
    Με δυό λέξεις σου, τους έχεις κάνει να αφηνιάσουν. Πόσο το χαίρομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος23/2/12 17:23

    Ειλικρινά όμως είναι ότι χειρότερο για τη κυρία Νάνου να κάνει αυτές τις δηλώσεις όπως... "Αρκετοί ονειροπαρμένοι εξίσωσαν τον τύμβο του Μίχα με τον Παρθενώνα του Καλλικράτη….»...«Αρκετοί αιθεροβάμονες νόμισαν ότι ανακάλυψαν την πυρίτιδα και απογειώθηκαν»....με ιδιαίτερη ικανοποίηση τα λουκούλλεια γεύματα που παρέθετε ο Δήμος ……..εις μνήμη των προγόνων μας»...για την ιστορία της Σαλαμίνας και τα Σαλαμίνια, όταν η ελληνική ομογένεια προσκαλεί τον Δήμαρχο Σαλαμίνας ως επίσημο προσκεκλημένο να παραστεί στη παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Νέα Υόρκη ΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ.
    Με αυτά που κατηγορεί και χλευάζει η κυρία Νάννου έγινε γνωστή η Σαλαμίνα και βγήκε από το "ντουλάπι" της παραγκούπολης και της απαξίωσης ως νησί. Αν δεν ήταν μικρόψυχη και δεν έκανε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση θα έπρεπε να συμμετέχει στις δραστηριότητες που προβάλουν το νησί μας και όχι να τις χαρακτηρίζει ΡΩΜΑΙΚΑ ΘΕΑΜΑΤΑ.
    Κυρία Νάνου, σαν Σαλαμίνιος λυπάμαι που σε κάποιο σχόλιο στο ksipneistere σας χαρακτηρίζουν Αλβανίδα, γιατί χαρακτηρίζοντας εσάς χαρακτηρίζουν και μένα και όλους μας.
    Μη τα ισοπεδώνετε όλα στο βωμό της στείρας αντιπολίτευσης.
    Μην ακολουθείτε τις συμβουλές του πρόσφατα αποκτηθέντα φίλου σας και μέντορα-καθοδηγητή σας. Θα βρεθείτε προ εκπλήξεων για παλιές του αμαρτίες με ένα παλιό σκάνδαλο που αυτές τις μέρες ξαναβγήκε στην επικαιρότητα. Συνεχιζεις να στέλνεις εκτός των άλλων και Δελτία τύπου για ηλίθιους Αφού τα ίδια απαξιωτικά λόγια είπες πια ειναι δηλαδή η συκοφαντία ; Ότι θα κάνουμε σεμνά και ταπεινά τις εκδηλώσεις των Σαλαμινιων για να μην ενοχλήθει ο Παναγιωτακη σου ; Να μην ενοχηθουν οι χορηγεις και Χασει τη δουλειά του ο αρχιρουφιανος ο Νικολακς σου . Συνεχιζεις και αυτοξεφτιλιζεσε να δω που θα βρεις συμβούλους την επόμενη φορα αλλα όχι απο τους μαλακες ονειροπαρμενους όπως μας αποκαλεσες . Ντροπή σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος23/2/12 17:38

    Λάμπρος ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ says:

    23.02.2012 στις 17:12


    Μάκη έγραψες… πολύ μεγάλη η επιτυχία σου έγινες αντικείμενο σχολιασμού και αντεγκλήσεων στην μπλοκόσφαιρα

    ΜΑΚΗΣ - ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/2/12 17:49

    Ρε ψυχανώμαλοι, έχετε λυσσάξει με τον Λάμπρο σας, δεν μας βγάζετε κάθε φορά και μια φωτογραφία του να το εμπεδώσουμε καλά το παλληκάρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος24/2/12 10:57

    αυτό το λαμόγιο ο Φ μας τάχει πρήξει, μια με τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ μια με το ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Αλλά θα μου πεις γ΄αυτό δεν τον πληρώνει το αφεντικό του;;; αλλά που θα πάει κάποια στιγμή θα σταματήσει να του τα χώνει και μετά;;;; να δεις τι σου έχω για μετά….. θα τον περιλάβει και αυτόν, εκεί να δεις γέλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος24/2/12 11:39

    Ο Τράγκας είμαι σου κάνει ; Πάρε το όνομα και άντε στο καλο οσφυογλυφτη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος24/2/12 11:45

    'Οχι ρε παιδιά η Ροζμαρί Μάρα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος24/2/12 12:31

    Ξεκολάτε. Διαβάστε όλη τη συνέντευξη. Θα έχετε πολλά να γράψετε μέχρι που να βγούν κάλοι στα δάκτυλά σας. Ευκαιρία να βγάλετε τα απωθημένα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος24/2/12 14:38

    ........ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΠΟΥ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...........ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Κ.ΝΑΝΝΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ......ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ................ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ Κ.ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ...........ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΑΓΑΠΑΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΩΣ ΝΤΟΠΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΓΙΑ ........ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ........ΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ .............. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ........ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΠ,Ν/Α ΜΟΝΑΔΕΣ,ΤΥΜΒΟ,ΝΑΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟ ......................ΔΕ ΣΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η΄ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ.......ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΙ ΙΔΙΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑ ......ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΩ ΣΤΟ ΔΣ.

    ΕΝΑΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος24/2/12 16:10

    ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΧΥΜΑ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΑΤΑ. ΧΥΜΑ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΦΑΤΣΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ. ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΤΟ ΕΝΑ η ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΕΙΔΕΜΗ ΕΙΣΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ.
    Η ΝΑΝΝΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΕΙ ΣΤΟ ΞΕΡΟ ΤΗΣ .ΟΚ. ΑΥΤΉ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΗΣ.
    ΣΩΣΤΑ η ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ.
    ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.
    ΤΙ ΑΡΧ@@@Α ΓΡΑΦΟΥΜΕ;
    η γράφουμε ότι μαλακία μα γαργαλάει την χούφτα έτσι για να γινεται τζερτζελες;
    ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος24/2/12 21:26

    Είπα να μην ασχοληθώ ξανά, αλλά βλέπεις ο διοπτροφόρος νεοκόπος «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ» μου τσίγκλησε πάλι τα νεύρα.

    ‘Εσπευσε ως καλή παλλακίδα να υπερασπιστεί απεγνωσμένα την ευειδή κυρία Νάννου , τη γεμάτη με τεράστια «καλοσύνη» και μισαλλοδοξία και τελικά την απόλυτη ΨΕΥΤΡΑ και φαντασιόπληκτη.

    Αυτή που πληρώνει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, προκειμένου να έχει πρόθυμους «οπαδούς», καλοταϊσμένους χοντροσυμβούλους με πικάντικα εδέσματα και δημιουργεί έναν άτακτο στρατό από αργυρώνητους προδότες, πρώην εξαγορασμένους συμβούλους (τα κατορθώματα τους στις εκλογές του Αναπτυξιακού ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ), τους οποίους τελικά η ίδια κατονομάζει ξευτιλίζοντας τους και αυτοί τρέχουν ακόμα ξωπίσω της!!! δημιουργώντας από τότε έναν από τους πιο αποκρουστικούς κώδικες ανηθικότητας και διαφθοράς με τεράστια αποθέματα αφοπλιστικής αφέλειας και υποκρισίας, που ατιμάζουν την όποια ΜΗΔΑΜΙΝΗ πιθανότητα της για τον πολύφερνο Δημαρχιακό θώκο.

    Φανταστείτε τη Σαλαμίνα με Δήμαρχο αυτή τη κυρία………………………….

    Δεν λέω τίποτε άλλο. Απλά φανταστείτε……………………………………….

    Αυτή και τους συνεργάτες της: Θανάσης ο γραφικός, Χοντρομπάφ, Μάστρο…. και λοιπά και λοιπά…………………………..

    Αν έχετε τέτοια τερατώδη φαντασία………………….

    Αυτός λοιπόν ο Οβιδιακός Μιντιάρχης των blogs της Σαλαμίνας και πασίγνωστος γυρολόγος, που εξυμνεί (αζημίως) πότε Βούδα… πότε Κούδα… πότε Πίπη…
    πότε Ρούλα .. και πάει λέγοντας, αυτόκλητος υπερασπιστής με μοναδική ικανότητα στη συνειδητή διαστρέβλωση των πάντων, αυτοξευτιλίζεται για λίγα ψίχουλα και με απύθμενο θράσος απομονώνει κάποια ψήγματα και τα αναγάγει σε αποφθέγματα.

    Λες και ο κόσμος είναι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνει.

    Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.

    Δεν πειράζει όμως, έτσι σε θέλουμε και ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ να εξυμνείς την ανυπαρξία και την ανικανότητα και να φιλοτεχνείς διαρκώς μια εικονική πραγματικότητα σε ένα καμβά εξόφθαλμης γελιότητας.

    Υ.Γ.
    Έμαθα ότι εσχάτως εμφανίστηκαν νέφη στο κωμειδύλλιο με τον αχόρταγο ΚΟΜΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ (κατά των Καρπαθίων), όπου άρχισε και η κυρία Ρούλα ακόμα !!! να αντιλαμβάνεται τη ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ.
    Κάτι είναι κι αυτό. Άλλωστε θυμάμαι ότι τον είχαν παρομοιάσει με κροκόδειλο, που όταν ανοίγει το στόμα του, δεν ξέρεις αν θέλει να χασμουρηθεί ή να σε φάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος24/2/12 23:08

    για τον Γκινη λες στην τρίτη παράγραφο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος24/2/12 23:20

    Αυτό βρήκες να γράψεις; Τόσο πολύ σας πονάει ο Γκίνης και πέφτετε τόσο χαμηλά;
    Παρ' όλα αυτά ο Γκίνης δεν είναι χοντρός και ΠΟΤΕ δεν πληρώθηκε για τον Αναπτυξιακό. Γκεκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος24/2/12 23:55

    ταίριαζε η περιγραφή γι αυτό, να ρωτήσω κάτι ακόμη,
    από την προεκλογική περίοδο στις δημοτικες μπας και θυμάσαι κάποιον διοπτροφόρο νεόκοπο πολιτικό νταβατζή η κάποιον κόμη δράκουλα απο τα σεληνια που σύχναζαν σε ενα γραφείο υπ δημαρχου κοντα στο μετρο; η πρώτη φορα τα ακούς


    ρε άντε πλύνε την σέλα σου μ
    που θα κάνεις και την παρθένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος25/2/12 00:16

    Τελευταία και δεν πρόκειται να συνεχίσω.
    Δεν κάνετε τίποτε άλλο από το να επιβεβαιώνετε ότι έγραψα παραπάνω. Είστε πολιτικοί νταβατζήδες και πολιτικοί γυρολόγοι και μάλιστα αξιοθρήνητου τύπου που δεν κανετε τίποτε άλλο από το να γυρνάτε από υποψήφιο σε υποψήφιο και από εκλογικό κέντρο σε εκλογικό κέντρο.
    Χαίρομαι για την επιβεβαίωση αν και η τελευταία πρόταση δείχνει έκδηλα την αμηχανία που σας εχει κυριεύσει. Αυτά και τέλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος25/2/12 00:40

    Δεν σε βολεύει η κατάσταση είμαι αρχικά εξυπνότερος από εσένα,δεν είμαι και ο μαστροκολλιας μεγάλο μου προσόν και τέλος καλά κάνεις και βαζεις την ουρά στα σκέλια το ίδιο θα έκανα αν βρισκόμουν στην θέση σου.Θα έκοβα λάσπη ,μην σου πω θα την πέταγα κιόλας.

    Το βρίσιμο στο τέλος είναι θέμα τακτικής για να διαπιστώσω αν έχω να κάνω με γκόμενα,πως με βρίσκεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος25/2/12 00:48

    Μόνο και μόνο που κατάφερα να σε κάνω να ξαναγράψεις άξιζε τον κόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος25/2/12 01:01

    Για ποιά Σαλαμίνια μιλάτε ρε μαλάκες; Ούτε το κράτος τα αναγνωρίζει, ούτε κανένας.
    Για τί πράγμα μιλάτε λοιπόν;
    Mήπως μιλάτε για τα Μαριδάκια και τα Σακελάρια;
    Για μαζευτείτε, γιατί πολύ αέρα έχετε πάρει και μας τα έχετε ζαλίσει. Όλα τα κάνετε για τη μάσα, ληγούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος25/2/12 01:08

    πω πω αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος25/2/12 09:30

    Ποιόν νεόκοπο γυρολόγο λες φίλε μου;
    Τον Βενετσάνο Γιάννη
    Τον Μπακαούκα Δημήτρη
    Τον Μπασιαρά Μάρκο
    Τον Κουτσιλαίο Γεώργιο
    Τον Αγαπίου Κώστα
    Τον Παυλάκη Γιάννη
    Την Μπούτση Μίνα
    Τον Γκίνη Στέλιο
    Κλπ
    Είστε πολιτικοί νταβατζήδες και πολιτικοί γυρολόγοι και μάλιστα αξιοθρήνητου τύπου που δεν κανετε τίποτε άλλο από το να γυρνάτε από υποψήφιο σε υποψήφιο και από εκλογικό κέντρο σε εκλογικό κέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος25/2/12 09:43

    Ξέχασες τους
    Τίνα Μπεγνή
    Αντώνη Τσαλιαγκό
    καμαρώστε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος26/2/12 01:18

    Ρε 21.26 άντε να σε δεί κανάς ψυχίατρος, ρεμάλι, αν και όπως βλέπω η αρρώστια σου δεν έχει γιατρειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος27/2/12 23:15

    Προς 24/2/2012 21:26
    Ρε τελευταίο υποκείμενο, για να μη σε πω αλλιώς, τι είναι όλα αυτά τα επίθετα που αποδίδεις στην κα Νάννου;
    Καλά, τόσο σας πείραξαν αυτά που λέει στη συνέντευξή της, και δεν ξέρετε πώς να την χτυπήσετε;
    Ό,τι και να πεις φίλε μου, ένα είναι σίγουρο και αποδεδειγμένο. Ποιό είναι αυτό; Αυτό που όποια πέτρα και να σηκώσεις θα στο πει.
    Η κα Νάννου διαφέρει παρασάγγας από όλους αυτούς που ασχολούνται με τα δημοτικά και εν γένει τα κοινά.
    Έχει δικό της κώδικα, γιαυτό και την πολεμούν τα κοράκια της δημαρχίας, φερυμποτατζήδες, νταμαριτζήδες, ιχθυοτρόφοι, ονειροπαρμένοι και δεν .... συμμαζεύεται.
    Μάθε λοιπόν και τούτο. Ορισμένοι,μπορεί να την ζηλεύουν, μπορεί να την φθονούν, μπορεί να μην την αποδέχονται ως μελλοντική δήμαρχο, κανείς όμως δεν θα βρεθεί να της προσάψει οτιδήποτε άλλο έστω και το παραμικρό, πόσο μάλλον αυτές τις αθλιότητες που ξεδιάντροπα της αποδίδεις εκ του ασφαλούς βέβαια, φορώντας την κουκούλα της ανωνυμίας.
    Πάντως, για να παρουσιάζεις την κα Νάννου λίγο-πολύ ως λήσταρχο Νταβέλη, δύο πράγματα μπορεί μόνο να συμβαίνουν.
    Ή πρέπει να την ζηλεύεις αρρωστημένα ή πρέπει να έχεις, για δικούς σου λόγους, το φόβο της δημαρχιακής της προοπτικής, που είναι και το πιθανότερο.
    Όπως και να ΄χει, έναν ψυχολόγο τον χρειάζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος28/2/12 12:04

    ψυχραιμια ψυχραιμια ..
    Καθαρη Δευτερα και εσυ βριζεις κυρα πραμα..ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ


    ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ .

    ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΟΛΑΔΑ Ο ΔΗΜΟΣ???


    ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ
    ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΕΦΑΛΙΑ

    ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ
    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ??

    ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΙΓΟ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΣΑΙ ..

    ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΘΕΛΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ
    ΚΑΙ Ο ΣΥΖΗΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΟΛΑ
    ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ

    ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ..

    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΡΑ .
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ..

    ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΣΑ..
    ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΠΡΙΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑ ΦΡΑΓΓΚΑ ΑΚΟΜΑ
    ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΕΚΤΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ...
    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος28/2/12 19:07

    Δηλαδή ρε μεγάλε τεχνοκράτη κύριε Τραυλέ τώρα κατάλαβες ότι δεν το χει; 'Οταν την παρότρυνες και της έταζες στήριξη (τάχα μου τάχα μου)και λυκοφιλία δεν ήξερες ότι δεν το χε; Γιατί την αδειάζεις τόσο γρήγορα; Δεν σου βγαίνει εεεε;;;;
    Αν κάνει ή δεν κάνει θα το πει ο λαός όχι εσύ. Κάτω τα χέρια σου από τη κυρία Νάννου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος28/2/12 20:42

    Κυρία Νάννου, αν ο Δήμαρχος ενδιαφέρεται μόνο για τα καρναβάλια, τις παρελάσεις, τις φιέστες και τα ταξίδια, σας απάντησε ο κόσμος τη Κυριακή από τα Σελήνια. Ας το προσπεράσουμε όμως και αυτό. Για σας είναι ψιλά γράμματα. Στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα.

    Επειδή όμως τυγχάνει να είναι και Δήμαρχος των έργων, γιατί κυρία Νάννου δεν ψηφίσατε σήμερα στην οικονομική επιτροπή τη μελέτη για την αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας.

    Τελικά φαίνεται ότι έχετε κολλησει σε ένα ξερό ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ.

    Μήπως τελικά εσείς η ίδια δίνετε το δικαίωμα σε κάποιους ανώνυμους να σας τα χώνουν;

    Μήπως τελικά εσείς η ίδια δίνετε το δικαίωμα σε κάποιους ανώνυμους να σας λένε ότι για Δήμαρχος δεν το χετε και για Σύμβουλος ίσως;
    Αυτό εσείς το ξέρετε από τις επαφές και συμμαχίες σας.

    'Οπως και να χει δείτε το σοβαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος29/2/12 00:24

    Και πως ξέρεις εσύ ρε κοθόνι, αν ψήφισε και τι δεν ψήφισε η κα Νάννου σήμερα στην οικονομική επιτροπή; τα παιγνιδάκια σας για να γεμίζει η τσέπη σε άλλους, όχι στην κα Νάννου που σας ξέρει πολύ καλά τι κουμάσια είσαστε.
    Η κα Νάννου είναι τόσο έμπειρη πλέον που δεν μπορεί να την κοροϊδέψει κανένας Τσαβαρής και κανένας Αστράκος.
    Εάν πραγματικά δεν ψήφισε, τότε σίγουρα θα έχει τους λόγους της οι οποίοι θα είναι σοβαροί.
    Στα δημοτικά συμβούλια που την παρακολουθώ, δεν είναι δογματική. Για να καταψηφίσει,μήπως πρόκειται για καμία απευθείας ανάθεση πάλι για να τα οικονομήσουμε;
    Για πες μας λοιπόν εσύ που ξέρεις, ποιός ακριβώς ήταν ο λόγος που δεν ψήφισε;
    Έπειτα, τι ανάγκη έχετε την ψήφο της, αφού έχετε την πλειοψηφία και περνάτε ό,τι θέλετε;
    Μήπως για να είσαστε καλλυμένοι λέγοντας ότι, να και η κα Νάννου το ψήφισε.
    Έ, όχι δεν θα σας κάνει το χατήρι. Όταν πρόκειται για διασπάθιση του δημόσιου χρήματος, έχει δείξει ότι δεν σηκώνει νερό στο κρασί της.
    Θα σας βαράει αλύπητα και θα σας καταγγέλει στο λαό της Σαλαμίνας, όπως σας κατήγγειλε για τη χλιδή των Σαλαμινείων, το ψέμα του χρέους, το φέσι των 6 εκατομμ. ευρώ που βάλατε στο δήμο για να μην κάνετε την αναχρηματοδότηση μέσα από το Ταμείο Εξυγίανσης, τα jeep της ΔΕΣΦΑ, το ξεπούλημα με τα ιχθυοτροφεία και το νταμάρι, τα φωτοβολταϊκά και τόσα άλλα.
    Αυτή είναι η κα Νάννου.
    Κι αν δεν την φοβόσαστε, δεν θα πιάνατε όλους εμάς τους συμβούλους της έναν-έναν, και να μας τάζετε λαγούς με πετραχήλια για να μην κατέβουμε μαζί της, λέγοντάς μας με όποιον άλλον θέλετε πηγαίντε, μόνο με την Νάννου να μην πάτε.
    Τόσο μικροί και ηλήθιοι είσαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος1/3/12 00:13

    Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος SAN FRANZISCO, αποφάσισε τα εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια που θα ξόδευαν για τις εκδηλώσεις και την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, να τα δώσουν σαν βοήθεια στην Ελλάδα και να μην κάνουν παρέλαση.
    (Ειδήσεις των 8 μ.μ. στο MEGA Καθαρή Δευτέρα 27/2/2012).

    Αυτή είναι υπεύθυνη στάση, κι όχι φανφάρες, χοροί και πανηγύρια, σαν να ζούμε σε άλλο τόπο και σε άλλες εποχές.
    Τι έχετε να πείτε τώρα ρε κοθόνια για τους ομογενείς του SAN FRANZISCO που αποφάσισαν να μην κάνουν ούτε παρέλαση ούτε εκδήλωση; Είναι ανθέλληνες; Τούρκοι; Αλβανοί; Σκοπιανοί;
    Άντε, σας ρίχνω καναβούρι για να αρχίσετε να κελαϊδάτε,σαν καναρινάκια που είσαστε, και να τους βρίζετε κι αυτούς, που δεν τιμούν την ιστορία μας και μάλιστα την Εθνική μας εορτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος1/3/12 11:47

    Nannou αφου έχεις τοσες ευαισθησίες γιατί δεν φτιάχνεις ενα ανιτιστιχο χαμογελο του παιδιου στην Σαλαμίνα και να βοηθάς απορες οικογένεις με τα λεφτα της τσέντας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος1/3/12 16:19

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ
    Του Θεόδωρου Καλμούκου.

    Η Ομοσπονδία Καλιφόρνιας ματαίωσε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα.

    ΒΟΣΤΩΝΗ.- Η Ομοσπονδία Σωματείων Βόρειας Καλιφόρνιας με έδρα τον Άγιο Φραγκίσκο, σε έκτακτη συνεδρίαση της ολομέλειας της αποφάσισε να προχωρήσει με τα σχέδια εορτασμού της 25ης Μαρτίου όπως ήταν προγραμματισμένα στο μεγάλο Auditorium του Δημαρχείου του Αγίου Φραγκίσκου, αλλά να ματαιώσει την καθιερωμένη Παρέλαση που προηγείται της Εορτής.

    Οι λόγοι για την ματαίωση της παρέλασης είναι τα πρόσφατα οικονομικά και πολιτικά δρώμενα στην πατρίδα μας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο Θεόδωρο Λαλιώτη η Ομοσπονδία αισθάνεται ότι δεν είναι σωστό να βγαίνουμε εμείς και να παρελαύνουμε στους δρόμους και πλατείες του San Francisco όταν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά στην Ελλάδα μαστίζονται από ανεργία, πείνα, και αστεγία, και όταν τα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης πλημμυρίζουν τα δίκτυα με φωτογραφικό υλικό που δείχνει να καίγεται η Αθήνα από τους ίδιους τους αναρχικούς Έλληνες.Τόνισε ακόμα πως αντί να ξοδέψουμε χιλιάδες δολάρια για να κάνουμε την Παρέλαση, θα επικεντρώσουμε τις προσπάθειες μας να ενημερώσουμε και να κινητοποιήσουμε την Ομογένεια για να συμπαρασταθούμε στους φτωχούς, άστεγους, και άνεργους Έλληνες πολίτες που μέχρι χθες ζούσαν άνετα τις οικογένειες τους αλλά σήμερα ξαφνικά βρέθηκαν στο δρόμο και πρέπει να ταΐζουν τα παιδιά τους σε σχολικά συσσίτια και οι γονείς να καταφεύγουν σε κουζίνες της Εκκλησίας και του στρατού για να φάνε.

    Στο ανακοινωθέν αναγράφεται ότι η Ελληνική Ορθόδοξη Μητρόπολη του Αγίου Φραγκίσκου υπό την αιγίδα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Γεράσιμου, είναι σε συναίνεση με αυτή την απόφαση της Ομοσπονδία, θα είναι αρωγός, και θα συμπορευτεί στις προσπάθειες μας όπως δήλωσε ο Μητροπολίτης Γεράσιμος.

    Ο κ. Λαλιώτης τόνισε πως ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας, είμαι υπερήφανος για αυτήν την απόφασή μας και ελπίζω να κυκλοφορήσει και να βρει ευρεία δημοσιότητα ούτως ώστε και άλλες ομοσπονδίες και ομογενειακοί οργανισμοί να μιμηθούν το παράδειγμά μας.
    Φεβρουάριος 13, 2012

    Κε Πρόεδρε, τι είναι αυτά που λες;
    Εδώ κάναμε αμάν για να τους πείσουμε στη Νερα Υορκη να μας στείλουν μία πρόσκληση, τώρα που μας δίνεται η ευκαιρία να καβαλήσουμε, εκτός από το καλάμι που το ΄χουμε καβαλήσει μονίμως, κι ένα αεροπλάνο, να κάνουμε μαζί με την παρεούλα μας τη βόλτα στους 42 δρόμους εις υγεία των κορόϊδων των Κουλουριωτών, να μας αποθανατίζει και να μας προβάλλει ο μέγας Ροκίφης, τώρα θα κάνουμε πίσω; Ρε, πρίτσ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος1/3/12 17:15

    Είσαι και πολύ μαλάκας. Και για να τελειώνουμε ο Τσαβαρής είναι επίσημα προσκεκλημένος και θα πάει στη Νέα Υόρκη. Η δικιά σου όμως το υπόδειγμα ηθικής και τιμιότητας η Ρουλίτσα με τη πύρινη γλώσσα, γιατί δεν ήρθε χθες στο δημοτικό συμβούλιο; Φοβήθηκε μήπως το θέμα του Αναπτυξιακού πάει μια θητεία πίσω τότε που ήταν Πρόεδρος και βγουν όλα τα άπλυτα της στη φόρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος2/3/12 00:23

    Το καμάρι και η προίκα της, ρε τούβλο, είναι ο Αναπτυξιακός.
    Γι αυτό και την ψηφίσανε για Πρόεδρο και τις 2 διετίες.
    Γιατί ήταν ακέραιη καί έβαζε και από την τσέπη της.
    Κατάλαβες τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος2/3/12 20:12

    'Εχεις δίκιο ρε μεγάλε. Για καμάρι της δεν ξέρω, αλλά για προίκα που τη κουβαλάει σίγουρα. 98 !!!!!! απ' ευθείας αναθέσεις (παρά λίγο 100!!!) στη θητεία της σε δύο συγκεκριμένους και μη εξαιρετέους κυρίους. (Αν θέλεις και τα ονοματάκια τα έχω και γράφω αν θέλεις).


    Γι αυτό και την ψηφίσανε για Πρόεδρο και τις 2 διετίες.
    Γιατί ήταν ακέραιη!!!!! καί έβαζε και από την τσέπη της.

    Μεγάλε!!!! διόρθωσε το " έβαζε και από την τσέπη της" και γράψε το σωστό: έβαζε και στην τσέπη της.

    'Ο,τι ώρα θέλεις έχω και τις αναθέσεις και τα δύο ονοματάκια.
    'Ετσι, για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους, γιατί μας τα... ζάλισε η ΑΚΕΡΑΙΗ!!! με τις απ'ευθείας!!!

    Αντε μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος3/3/12 00:33

    20.12
    Και γιατί ρε μεγάλε δεν πας στον Εισαγγελέα να την καταγγείλεις;
    Δυό βήματα είναι από δω.
    Να δεις τότε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος3/3/12 00:45

    20.12
    Εγώ ρε φίλε μου να το διορθώσω, αλλά για πες μου επειδή έβαζε στην τσέπη της την ψηφίσανε 2 διετίες;
    Ε, είσαι και πολύ ξουράφι, αδελφέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος3/3/12 08:32

    Γιατί έκαναν τη δουλειά τους ρε φίλε τη ψήφιζαν. Κατάλαβες; Μήπως το ονοματάκι Πάκης από το Προκοπάκης σου λέει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.