Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Φεβ 2012

Η Εταιρεία Αστρονομίας & Διαστήματος (Παράρτημα Σαλαμίνας) πραγματοποίησε με επιτυχία την κοπή της πίττας στο “Κτήμα Leo”, στις 05-02 -2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
Η Εταιρεία Αστρονομίας & Διαστήματος ( Παράρτημα Σαλαμίνας ) πραγματοποίησε με επιτυχία  την κοπή της πίττας  στο <<Κτήμα Leo>>, στις 5-02 -12.
Στην εκδήλωση έγινε παρουσίαση του  νέου βιβλίου του Καθηγητού Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντού Εργαστηρίου Αστροφυσικής Κου Ξ.Μουσα με τίτλο <<Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων – ΠΙΝΑΞ- Ο Αρχαιότερος Υπολογιστής και Αστρονομικό Όργανο>>, από τον Μαθηματικό Κο Δ. Κριάρη, όπου εξηγήθηκε αναλυτικά η λειτουργία αυτού του εκπληκτικού Μηχανισμού και η σημαντικότητα του ευρήματος για την Ελλάδα .
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε φιλική ατμόσφαιρα με έντονο επιστημονικό ενδιαφέρον.
Ευχαριστούμε την Διεύθυνση του καταστήματος << Κτήμα  Leo >> για την παραχώρηση της αίθουσας και την προσφορά της  πίττας.
Ευχαριστούμε επίσης το << Πλανητάριο Θεσσαλονίκης >> για την προσφορά των  Βιβλίων.
Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε και στηρίζετε τις εκδηλώσεις μας. 

ΜΕ  ΤΙΜΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κ. ΡΑΠΑΤΖΙΚΟΣ                                                 Π. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/2/12 09:40

    Σιγά που κάλεσαν τον Τσάβες στην Αμερική ως επίσημο προσκεκλημένο. 'Εβαλε τα παπαγαλάκια του να το πετάξουν στα μπλοκς για να έχουμε να λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/2/12 10:47

    Η προσχώρηση του Μάκη Βορίδη και του Άδωνι Γεωργιάδη στη Νέα Δημοκρατία έχει ένα πολύ θετικό σημείο. Δεν θα χρειάζεται πια να δέρνουμε μόνο τους φασίστες. Θα δέρνουμε και νεοδημοκράτες.

    από τον Πιτσιρίκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.