Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Φεβ 2012

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Π. Καμμένου


Τη δημιουργία νέου Κινήματος που φέρει το όνομα «Ανεξάρτητοι Έλληνες» ανακοίνωσε μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης Facebook και Twitter ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πάνος Καμμένος.

«Το δικό μας κίνημα γεννήθηκε. Η Παναγία να είναι βοηθός και προστάτης. Είμαστε πολλοί. Είμαστε ανεξάρτητοι. Είμαστε Έλληνες», αναφέρει το μήνυμα που συνοδεύει το σήμα του κινήματος και αναρτήθηκε τόσο στο Facebook, όσο και στο Twitter.

«Είναι ιστορική η σημερινή μέρα», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, αναφερόμενος στο νέο κόμμα που ίδρυσε και πρόσθεσε «ότι σήμερα, 24η Φεβρουαρίου είναι η ημέρα που ο Υψηλάντης ξεκίνησε την Ελληνική Επανάσταση».

«Ελπίζω να είναι μία ειρηνική επανάσταση αυτή για να αλλάξουμε την Μεταπολίτευση. Μία μεταπολίτευση που πρέπει να φύγει», επεσήμανε ο κ. Καμμένος.


8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/2/12 15:07

    ΠΟΡΙΣΜΑ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

    Α. ΙΣΤΟΡΙΚΟ «για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι»


    6.1. Στις 14-10-94 η London Club International καταθέτει εγγυητική επιστολή. Την ίδια μέρα η νέα "ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΖΙΝΟ ΑΘΗΝΩΝ" δεν καταθέτει εγγυητική επιστολή, αλλά υποβάλλει εγγράφως αίτημα, με διάτρητες δικαιολογίες που αποπνέουν οικονομική αδυναμία και αφερεγγυότητα, για παράταση της προθεσμίας καταθέσεως της εγγυητικής επιστολής μέχρι και της 26-10-1994. Το αίτημα υποβάλλεται στην Επιτροπή του Διαγωνισμού με κοινοποίηση και στον Υπουργό Τουρισμού κ. Διον. Λιβανό.

    7. Με το από 25-10-94 ιδιωτικό συμφωνητικό, στο οποίο συμβάλλονται αφ ενός η Ρόζμαρι Μάρρα, ως πωλήτρια και αφ ετέρου οι τέσσαρες (4) τεχνικές εταιρείες, ήτοι α) η "ΑΤΤΙ-ΚΑΤ ΑΕ" β) η "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ" γ) η "ΑΛΤΕ ΑΤΕ" και δ) η "ΑΕΤΕ ΤΕΧΝΟΔΟΜΗ- ΑΦΟΙ Μ. ΤΡΑΥΛΟΥ", ως αγοράστριες δηλώνει η πωλήτρια, ότι έχει στην κυριότητα, νομή και κατοχή της 1250 ανώνυμες μετοχές, ονομαστικής αξίας 1ΟΟΟ Flux η καθεμία, της "INTERGLOBE INTERNA TIONAL HOLDING S.A" τις οποίες πωλεί, μεταβιβάζει κατά κυριότητα,νομή και κατοχή και παραδίδει στις αγοράστριες κατά ποσοστά 30%, 30% 20% και 20% αντίστοιχα αντί του τιμήματος των 2.692.000 δολλαρίων ΗΠΑ, το οποίο θα καταβληθεί στην πωλήτρια εφ όσον κατακυρωθεί ο σχετικός πλειοδότικός διαγωνισμός στην "ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΖΙΝΟ ΑΘΗΝΩΝ" ή στην εταιρεία "INTERGLOBE INTERNATIONAL HOLDING S.A " ή σε εταιρεία, η οποία θα υποκαταστήσει (ως καθολικός ή ειδκός διάδοχος) την παραπάνω κοινοπραξία και εφ' όσον υπογραφεί η σχετική σύμβαση με τον Υπουργό Τουρισμού που προβλέπει η προκήρυξη του Διαγωνισμού εντός μηνός.

    Εντός της αυτής προθεσμίας θα παραδοθεί ως επιπλέον τίμημα της αγοραπωλησίας και προσωρινός τίτλος, που θα αντιστοιχεί στο 8% του μετοχικού ή εταιρικού κεφαλαίου και για ύψος μέχρι 15 δις δρχ. της εταιρείας, η οποία θα υπογράψει την σύμβαση παραχωρήσεως της αδείας Καζίνο με το Ελληνικό Δημόσιο (στην οποία θα συμμετέχει η "INTERGLOBE INTERNATIONAL HOLDING S.A") .


    Καλές απόκριες μασκαράδες……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/2/12 18:17

    Λάμπρο μου άντε βρήκες πολιτικο χώρο να στεγάσεις τη κεφάλα σου.
    'Αντε βρε με το καλό να βρεις και υποψήφιο δήμαρχο μπας και ησυχάσουμε όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/2/12 19:51

    ,,,,,,,ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ,,,,,΄΄ΚΑΜΕΝΟΙ΄΄,,,

    ΤΡΕΞΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ,,,ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ,,ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΣΜΕΝΟΙ ,,,,ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ,, ΝΤΟΡΑΣ, ΣΑΜΑΡΑ,ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ,,,,

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ΄΄


    ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ,,,,,ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΧΩΡΙΣΤΕΙ ,,,,ΣΕ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΕΣ,,,,ΣΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΤΕΣ,,,,, ΣΕ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥΣ ,,,,,ΣΕ ΛΟΒΕΡΔΙΣΤΕΣ,,,,, ΣΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ,,,,,, ΣΕ ΑΝΕΠΙΔΕΚΤΟΥΣ ,,,,,, ΣΕ ΛΟΜΠΙ ΕΛΒΕΤΙΑΣ,,,,, ΣΕ ΜΙΖΕΝΣ ΚΟΜΠΑΝΥ,,,,,,ΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠ


    ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΕΠΑΦΟ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ,,,,,,,,,,ΚΚΕ,,,,,,,,,,, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΩ,,,,,,,,,,ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ,,,,,ΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ,,,,,,,ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ???????????? ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ,,,,,ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ???? ,,,,,,,



    ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/2/12 17:16

    ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΣΟΥ ΚΚΕ ΘΕΣ? ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑ ΤΗ ΘΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕ ΧΑΡΕΙ!
    TH KOYTOGKABOGIANNH ΤΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/2/12 17:46

    ,,,17,16,,,,,, ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΑΛΑΠΡΕΣ ,,,ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΗΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ,,,,ΜΗΝ ΜΕΙΝΗΣ ΑΠΟ ΛΑΔΙΑ,,,,

    ,,,,,, ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΗΣ???????? ,,,,

    ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/2/12 20:00

    Γειά σου κ. Γιάννη μας απ'τα Σελήνια που τόσο πολύ αγαπάς τη Σαλαμίνα.
    ΥΣ: 'Εχεις ξυρίσει το μουστάκι;
    Γιά βάλε μας μιά καινούργια φωτογραφία να σε δούμε...
    Μεγάλε πατριώτη Σεληνιώτη, τι έγινε, τον πούλησες τον Αντωνάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/2/12 21:49

    Ποιος κ. Γιάννης από τα Σελήνια είναι αυτός πάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/2/12 10:31

    Καλέ αυτός που όταν θέλει να διαφημίσει τον εαυτόν του υπογράφει κανονικά και έχει και μουστάκι,και όταν θέλει να βρίσει τους ομοΪδεάτες του και τον Τραυλό το παίζει ανώνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.