Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Φεβ 2012

Πρόωρα διαλυτικές τάσεις της πλειοψηφίας μετά την προσπάθεια ‘’ελέγχου’’ των δημοτικών κοινοτήτων με Gau Leiter, δεν τον αποδέχονται οι πρόεδροι και δικαίως αντιδρούν



Γιάννης Μπούτσης
Πρόεδρος Δημ. Κοινότητας
Αιαντείου
Τα μηνύματα που φτάνουν στα αυτιά μας τον τελευταίο καιρό είναι σαφή και συγκεκριμένα. Η υπομονή των προεδρείων των δημοτικών κοινοτήτων εξαντλείται μετά την προσπάθεια ποδηγέτησης και καθοδήγησης τους με την μέθοδο των Γκάου Λάϊτερ (Gau Leiter) στα πρότυπα της τρόικας.
Το χθεσινοβραδινό συμβούλιο στην δημοτική κοινότητα του Αιαντείου ήταν η επιβεβαίωση των πληροφοριών. Η αγανάκτηση του συμβουλίου ξεχείλισε ενάντια στον δήμαρχο και στις μεθοδεύσεις του. Η τοποθέτηση του προέδρου της δημοτικής κοινότητας κ. Γιάννη Μπούτση - από τα πρωτοπαλίκαρα του Τσαβαρή την προεκλογική περίοδο – ήταν σαφής. Φτάνει πια έως εδώ, δεν μπορεί η δημοτική κοινότητα να ‘χει στείλει στον δήμαρχο 101 αποφάσεις, να μην έχει υλοποιηθεί καμία και ταυτόχρονα να μην ‘έχουμε ούτε ενημέρωση ούτε ένα έγγραφο από την διοίκηση για την πορεία όλων αυτών των εκκρεμοτήτων κατά παράβαση του νόμου περί τοπικής αυτοδιοίκησης.
Δεν μπορεί να γίνονται παρεμβάσεις της κεντρικής διοίκησης στην περιοχή μας όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και ο κ. Γιώργος Μητρόπουλος και να το μαθαίνουμε από τους πολίτες ή να είναι ενημερωμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της Σαλαμίνας οι οποίοι περιφέρονται στο Αιάντειο προς άγραν ψήφων εις βάρος του τοπικού συμβουλίου και μάλιστα παραγκωνίζοντας το στην τελική εξευτελίζοντας έτσι τον θεσμό.


Στο ίδιο μήκος κύματος τοποθετήθηκε και η κα Μαρία Δημητριάδου που όπως ομολόγησε φτάσανε μαζί με τον πρόεδρο στο σημείο, να βάζουν χρήματα από την τσέπη τους για να αντεπεξέλθουν στις τρέχουσες και καθημερινές υποχρεώσεις της κοινότητας.
Ο δε κ. Σωτήρης Βασιλείου τοποθετήθηκε διαμαρτυρόμενος για την προσπάθεια δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας να εκφοβίσουν και να καθυποτάξουν το συμβούλιο στις όποιες δημαρχιακές απόψεις παρενοχλώντας όπως ανέφερε τα συμβούλια χωρίς να έχουν το δικαίωμα αυτό από τον κανονισμό απαιτώντας να παίρνουν τον λόγο ακόμα και καθυβρίζοντας τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας.
Ο ίδιος ο δήμαρχος που ήταν παρών στην συνεδρίαση στις τοποθετήσεις του παραδέχτηκε στην ουσία ότι παρέκαμψε εξ αρχής το νομίμως εκλεγμένο συμβούλιο γιατί δεν ήταν και δεν είναι συνεργάσιμος ο πρόεδρος κ. Γιάννης Μπούτσης με τον Γκαου Λάϊτερ που τους επέβαλε, δηλαδή τον κ. Νίκο Ευθυμίου. Ομολογώντας δε εντελώς κυνικά ότι ναι κάναμε καμιά 20αρία μικροπαρεμβάσεις στην περιοχή σας και δεν σας ενημερώσαμε γιατί εσείς κάνετε τουρισμό και δεν δουλεύετε.
Οι 101 αποφάσεις της δημοτικής κοινότητας και το καθημερινό τους τρέξιμο με έξοδα δικά τους, είναι προϊόν τουρισμού κ δήμαρχε ή κάποιοι άλλοι εντός δημαρχιακού μεγάρου, βρίσκονται σε τουριστική ευδαιμονία; Έχετε υποχρέωση λόγω θεσμικής σας ιδιότητας να ενημερώνετε προσωπικά τα προεδρεία των δημοτικών κοινοτήτων κι όχι να τα τιμωρείτε γιατί δεν «υπήκουσαν εις τας διατάξεις». Να σας ενημερώσαμε δε παρεμπιπτόντως γιατί χθες βράδυ πολλάκις αναφερθήκατε (κι όχι μονάχα χθες), ότι ο σεβασμός στο πρόσωπο του δημάρχου δεν απαιτείται κερδίζεται με την καθημερινή δική σας άψογη συμπεριφορά και μόνο. Οι άρχοντες κερδίζουν την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου δεν την απαιτούν.
Τελειώνοντας να σημειώσουμε πως την απολίτικη όσο και προκλητική συμπεριφορά του κ. δημάρχου την καυτηρίασαν τόσο και η κα Ρούλα Νάννου όσο και ο κ. Σπύρος Σοφράς που παρακολούθησαν την διαδικασία μέχρι το τέλος.

53 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/2/12 02:26

    Τρείς φορές η κα Νάννου γλύτωσε το ξύλο στη συνεδρίαση αυτή από τραμπούκους οπαδούς του Τσαβαρή, που τους σέρνει μαζί του, όπου πάει και σε κάθε συνεδρίαση, είτε του δημοτικού είτε του κοινοτικού συμβουλίου.
    Ο λόγος; επειδή η δημοτική σύμβουλος αναφέρθηκε στους τραμπουκισμούς ορισμένων ανθρώπων από το ακροατήριο, που είναι πάντα οι ίδιοι, και που πάντα είναι συνοδοί του δημάρχου.
    Εδώ δεν θα περάσει ο τραμπουκισμός και να το βάλουνε καλά στο μυαλό τους, είπε.
    Τι το θελε να το πεί; Ξαφνικά πετάγεται ένας κοντός χοντρούλης και ορμάει εναντίον της.
    Βέβαια, τον βγάλανε σηκωτό έξω.
    Ποιός ήταν αυτός; ο κολητός του Τσαβαρή ο Αντώνης ο Γαρυφαλάκης.
    Μετά από λίγο, ένας άλλος κοντός φουσκωτός πετάχτηκε και απευθυνόμενος στον σύμβουλο της παράταξης Τσαβαρή κ.Μητρόπουλο του είπε φωναχτά με χυδαίο τρόπο: Άκου να δεις φιλαράκο, μπορεί να βγήκες σύμβουλος αλλά άμα δεν γουστάρεις πια τον Τσαβαρή, να παραιτηθείς, απειλόντας την ίδια στιγμή και την Νάννου που διαμαρτυρήθηκε έντονα για αυτή του την παρέμβαση και τις απειλές που δέχονται οι σύμβουλοι από ανθρώπους του δημάρχου. Κι αυτόν τον σύρανε έξω από την αίθουσα. Ποιός ήταν αυτός;
    Μα ποιός άλλος από τον πολλά βαρύ κι ασήκωτο Αντωνάκη τον Μαρούδη με τα σκαπτικά.
    Οργισμένη η Νάννου, κατηγόρησε το δήμαρχο ότι εισάγει νέα ήθη και έθιμα στο φιλήσυχο νησί μας και ότι πρέπει να ντρέπεται γι αυτό.
    Θλίψη και οργή με είχαν κυριεύσει, για τους άνανδρους νταήδες, αλλά συγκρατήθηκα.
    Θαύμασα δε το θάρρος και την ψυχραιμία αυτής της γυναίκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ... ανοήτως ανώνυμος10/2/12 04:27

    Όσα -και για όσα- διαμαρτυρήθηκε ο κ. Βασιλείου, ξαναέγιναν εχθές. Και αυτή τη φορά, ο … “Αιαντειάρχης” έδωσε ρέστα, βγάζοντας ο ίδιος έξω από την αίθουσα, αυτούς που προσπαθούσαν με φωνές, κραυγές και ύβρεις να διακόψουν την συνεδρίαση ή να επιβάλουν απόψεις. Τους . . . κολλητούς του δηλαδή, που κάνουν κλάκα, όπου εμφανίζεται.

    Οι δικαιολογίες του . . . άνακτος ήταν οι ίδιες. “Είμαστε ένα μόνο χρόνο στην εξουσία”, “ο Καλλικράτης είναι ένα άδειο πουκάμισο”, αλλά “σύμφωνα με το άρθρο 81 του … άδειου πουκάμισου -συγνώμη του Καλλικράτειου νόμου-, δεν συνεργάστηκε ο πρόεδρος με τους εξωθεσμικούς, άρα αυτός φταίει”.

    Έπεα πτερόεντα ενός γυμνού … άνακτος, κι ακόμα δεν βρέθηκε το παιδί που θα μαρτυρήσει τη γύμνια του, όπως στο πολύ διδακτικό παραμύθι. Τον αποστόμωσε ο Σπύρος Σοφράς με γραπτά (αχ! αυτά τα γραπτά που πάντα μένουν), με όσα έλεγε ο …, άναξ πριν τρία χρόνια, για τον ρόλο των κοινοτήτων του νησιού.

    Ο άναξ αυτή τη φορά υπερέβη εαυτόν. Δεν πέρασε απέναντι, μόνο, έναν από τους πιό πιστούς υποστηρικτές του και καλούς του φίλους, τον πρόεδρο της κοινότητας Αιαντείου, Γιάννη Μπούτση, κάτι που συνηθίζει να κάνει συχνά άλλωστε. Πέρασε απέναντι ΟΛΟ το Αιάντειο.

    Κι όταν καταλάβει τι ζημιά, έκανε τόσο μόνος του, όσο και δια του “Αιαντειάρχου” θα είναι πολύ, μα πολύ αργά. Το Αιάντειο ανεβάζει και κατεβάζει Δημάρχους. Και τον … άνακτα ήδη τον … κατέβασε. Για τον “Αιαντειάρχη” δε, ούτε λόγος.

    Επειδή σήμερα είμαι πολύ στενοχωρημένος γιατί ενας καλός άνθρωπος και φίλος έφυγε από κοντά μας, για τον Νίκο το Λουκά λέω, σταματάω εδώ.

    Έρπεται συνέχεια. 101 θαμμένες αποφάσεις και ένα ομόφωνο ψήφισμα – καταγγελία του Συμβουλίου του Αιαντείου αναζητούν μια θέση στην αλήθεια . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/2/12 06:05

    Οι παρευρισκόμενοι μόνο μπορούν να σας πουν για ένα δήμαρχο διαφορετικό από άλλες φορές παρά τους κλακαδόρους του όπως οι ανωτέρω περιγράφουν, ένα δήμαρχο έξω από τα νερά του που προκαλούσε θλίψη κι αγανάκτηση μαζί. Η μόνη που δεν ψέλλισε κουβέντα ήταν η Τσενόγλου μια και του το παίζει Φιλιπινέζα αυτή την εποχή αναμένοντας να εξαγοράσει την σιωπή της με την επόμενη προεδρεία. Ντίσκολο, πολύ ντίσκολο Δέσποινα, τσάμπα στήνεσαι στην γωνία ντίσκολο σου λέω ακόμα και με τον Δερτούζο φίλο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/2/12 09:55

    Για άλλη μια φορά ψεύδεστε ασύστολα μόνο και μόνο για να συνεχίσετε την στείρα αντιπολίτευση στον Δήμαρχο.

    'Ας πούμε μια φορά τα πράγματα με το όνομα τους: Από τη μια ο Δήμαρχος και η Δημοτική αρχή κάνει έργο και μόνο έργο κάτω από αντίξοοες συνθήκες.

    Από την άλλη η Νάννου και ο Σοφράς μαζί με τους διάφορους περιπλανώμενους-γυρολόγους παραγοντίσκους αποβλέποντας μόνο στα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από μεταγραφές από τον συνδυασμό του Τσαβαρή, αδιαφορώντας παντελώς για το νησί και τους κατοίκους του.

    Και τέλος ο Μπούτσης και ο κάθε Μπούτσης που ξαφνικά αποκτά εξουσία, νομίζει ότι είναι κάποιος, γίνεται παράγοντας και οι "αντίπαλοι" τον ρίχνουν στη μάχη των μεταγραφών!!!

    Κύριε διαχειριστή,
    τον τίτλο της ανάρτησης σας θα τον χαρακτηρίσω επιεικώς ατυχή, γιατί προφανώς δεν γνωρίζετε τις δραστηριότητες των άλλων Κοινοτήτων και γενικεύετε το μεμονωμένο γεγονός του Αιαντείου.

    Ο Πρόεδρος και ΟΛΟΙ οι Σύμβουλοι της Κοινότητας Σεληνίων (και της αντιπολίτευσης)έχουν άριστη συνεργασία με τον Δήμαρχο, γιατί δεν τους ενδιαφέρουν τα πολιτικάντικα παιχνιδάκια, αλλά μόνο να δουλέψουν, προσφέροντας έστω και το ελάχιστο που μπορούν.

    Σίγουρα αγνοείτε ότι η Κοινότητα Σεληνίων φτιάχνει μαγειρεία και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει τη προσφορά φαγητού στους οικονομικά αδύνατους δημότες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/2/12 10:53

    ΦΙΛΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΖΕΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΕΙΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΠΑΡΟΝ.
    ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΝΑΝΝΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ.
    ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/2/12 10:55

    Έρπεται συνέχεια. 101 θαμμένες αποφάσεις και ένα ομόφωνο ψήφισμα – καταγγελία του Συμβουλίου του Αιαντείου αναζητούν μια θέση στην αλήθεια . . .

    10/2/12 04:27


    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ "ΕΡΠΕΤΑΙ"

    ΕΠΕΤΑΙ... ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος10/2/12 11:36

    Αγαπητέ φίλε (10/2/12 09:55) σε κατανοώ απόλυτα αυτός είναι ο σωστός δρόμος να σταθείς δίπλα στον Τσάβες γλύφοντας και έρποντας για να αποκομίσεις το κάτι τις σου.
    Για την ταμπακιέρα όμως δεν μας λες καμιά κουβέντα.
    Γιατί έπρεπε οι δημοκρατικά εκλεγμένοι να υποκύψουν στον Γκάου Λάιτερ του αφεντικού σου.
    Γιατί δεν έχουν (παράτυπα και παράνομα) καμιά ενημέρωση από τον δήμο;
    Αν αυτή είναι η αγάπη του δημάρχου σου για το Αιάντειο, δεν την θέλουμε ρε να την κρατήσει για τον κολλητό του τον Δερτούζο που έχει κάνει ένα Αιάντειο μπάχαλο με τις πρωτοβουλίες του για τα δικά του ψηφουλάκια.
    Τα χάλια σας θα τα δείτε σε δυο χρόνια ΟΤΙ κι αν κάνετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος10/2/12 12:35

    Ο Δήμαρχος μου όπως λες είναι και Δήμαρχος σου και Δήμαρχος όλων μας.
    είτε το θέλεις είτε όχι και δεν έχει καμία ανάγκη από Γκάου Λάιτερ. Μάλλον εσύ ήθελες να σε κάνει Γκάου Λάιτερ και γι αυτό τόση χολή.
    Η ταμπακιέρα φίλε, δεν είναι αν ο Μπούτσης μείνει στον Τσαβαρή ή πάει στη Νάννου. Η ταμπακιέρα φίλε μου καλέ είναι η δουλειά και η προσφορά τους και γι αυτό τους ψηφίσαμε. Όλα τα άλλα φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
    Εμείς το έργο τους θα μετρήσουμε. Από θέατρο του παραλόγου και θεατρινισμούς ιδιαίτερα αυτές τις μέρες έχουμε χορτάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/2/12 12:49

    Ποιο έργο του να δεις αφού θεσμικά απαντώντας ο κ μπουτσης από την θέση που τον τοποθέτησε ο δήμαρχος, γιατί δεν νομίζω να πήγε να θρονιάστηκε μόνος του ο κ μπουτσης στην καρεκλά τοποθετήθηκε οσο και αν θέλετε να το παραβλέψετε.
    Θεσμικά λοιπόν μέσα από το συμβούλιο,σας λέει έχω κάνει 100 τόσες προτάσεις και με έχουν γράψει στα βυζιά τους,κάνοντας τα κουμαντα τους με τους μπιστικούς τους.
    Τι άλλο να πει ο άνθρωπος;όπως λέει και ένας ποιο πάνω,και ποιος είναι ο μπουτσης; έλα ντε; και ποιος είναι ο τσαβαρης ;
    Γιαυτό υπάρχουν οι νομοί για να γνωριζόμαστε μεταξύ μας και να μην χρειάζεται να τρώμε χρόνο ρωτώντας, ποιος είσαι εσύ ρε και ξέρεις ποιος είμαι εγώ;
    Τι λέει ο νόμος; ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας, αν πει ο νόμος καμαρίλα στείλτε τον δικό σας

    Έγινα σαφής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/2/12 13:00

    Φαίνεται από τα γραφόμενα σας πως και οι δυο δεν είστε καλά διαβασμένοι. Δεν έστειλε μόνο του τον Γκαυλάιτερ αλλά δημιούργησε τρόικα για να εξυπηρετήσει τους στόχους του.
    Ευθυμίου / Λούλα / Δερτούζο κι όταν διέβλεψε τα χειρότερα έστειλε και τραμπούκους, έπεται συνέχεια…. επί της οθόνης.
    Όταν θα χω τα κέφια μου θα σας αναλύσω έναν, έναν την Τρόικα του Αιαντείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος10/2/12 13:08

    Τον Μπούτση δεν τον τοποθέτησε ο Δήμαρχος εκλέχθηκε από ψηφοφορία και θυμάσαι τι έγινε. Αν τώρα του βγήκε μάπα το καρπούζι τι κάνουμε συμβαίνουν αυτά. Αλλωστε έχεις για παράδειγμα και το προσωπικό σου ιστορικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/2/12 13:25

    δηλαδή ο μπουτσης συν όλα τα άλλα έχει και εκλεγεί,και εσύ ποιος είσαι που κριτικάρεις την θέληση του λαού μας λες ;ποιος είσαι; ο θεός;
    άντε να μην σε στείλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/2/12 13:46

    Η θέληση του ΛΑΟΥ!!!!!! είναι ο Μπούτσης; Ρε Λάμπρο πόσα θές μας τρελάνεις;;;; Γιατί Λάμπρο όταν σου λένε την αλήθεια νευριάζεις και δεν ξέρεις τι γράφεις; Λάμπρο ηρέμησε, γιατί εκτίθεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/2/12 13:52

    ΠΟΙΟΣ ΛΑΟΣ ΜΩΡΕ; ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ. ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος10/2/12 13:53

    Μακάρι όλα τα προβλήματα και όλη η σκασίλα του λαού να ήταν ο Μπούτσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος10/2/12 13:53

    Για πες μου ρε κόπανε μόνο ο Λάμπρος σου έχει άποψη στα δημοτικά μας πράγματα;
    Πως την έχεις δει την δουλειά και μας κολλάς σ’ όλους το ίδιο παρατσούκλι;
    Είσαι τόσο τρόμπας και δεν το ξέρεις ή είσαι τελικά ειδικός του αθλήματος;
    Έχω σπίτι κάτι «αυτόματα» ρολόγια του παππού για κούρδισμα πες που είσαι να στα στείλω γιατί έχουν ψηλοκολλήσει αδερφέ μου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος10/2/12 13:55

    ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος10/2/12 13:58

    Το "σου" που το είδες πάλι; Απωθημένο έχεις με το "σου";
    Εντάξει. Από δω και πέρα δεν θα σε λέω "Λάμπρο" θα σε λέω "Λάμπρο σου"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος10/2/12 14:03

    Λάμπρο σου, Λάμπρο σου,Λάμπρο σου,
    Λάμπρο σου, Λάμπρο σου,Λάμπρο σου, Λάμπρο σου, Λάμπρο σου,Λάμπρο σου,
    Λάμπρο σου, Λάμπρο σου,Λάμπρο σου,
    Λάμπρο σου, Λάμπρο σου,Λάμπρο σου,
    Λάμπρο σου, Λάμπρο σου,Λάμπρο σου,
    Λάμπρο σου, Λάμπρο σου,Λάμπρο σου,
    Λάμπρο σου, Λάμπρο σου,Λάμπρο σου.

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος10/2/12 14:36

    ρε φασιστομουτρο οι συμβουλοι που εξελεξαν τον μπουτση δεν εξελεγησαν απο τους σαλαμινιους?αντε να χαθείς βλάκα μην ξαναγραψεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος10/2/12 15:02

    ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ, ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. Η ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΡΩΤΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ Η ΓΙΝΟΣΑΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος10/2/12 17:15

    ASE ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΡΕ ΜΠΟΥΤΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος10/2/12 17:25

    ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΡΕΛΑΘΕΙ. ΚΑΙ ΕΞΗΓΩ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΙΡΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ. ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος10/2/12 17:49

    Εαν επρόκειτο για χατήρια φίλε μου θα είχες δίκιο. Εδώ όμως πρόκειται για την λειτουργία των θεσμών, που είναι ένα σοβαρό πολύ σοβαρο θέμα.
    Στις δημοκρατίες οι θεσμοί είναι ιεροί. Εκεί που δεν υπάρχουν ή δεν σέβονται τους θεσμούς είναι τα απολυταρχικά καθεστώτα όπως οι δικτατορίες.
    Λέτε να ΄χει κάποια σχέση ο Μουσολίνι με την δικτατορία;
    Ο δικός μας ο Μουσολίνι, εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος10/2/12 18:42

    'Εχεις δίκιο. Ο δικός σας ήταν Μουσολίνι. Αλλά τώρα δεν μας απασχολεί το άτομο. Μας τελείωσε.
    Κάντε όμως ένα replay στη μνήμη σας, γιατί για να μιλάς για λειτουργία των θεσμών και δημοκρατικές διαδικασίες, σίγουρα στη μνήμη έχεις κάνει delete. Μαντούβαλος Χαρίλαος μήπως σου θυμίζει κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος10/2/12 18:42

    Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.
    Ο τραμπούκος με τους τραμπούκους.
    Για κοίτα ρε ποιόν βγάλαμε για δήμαρχο!
    Γι΄ αυτό η παροιμία λέει:
    παπούτσι από τον τόπο σου, κι ας είναι μπαλωμένο.
    Ας όψονται εκείνοι που ακόμα τον στηρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος10/2/12 18:48

    ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ 10/2/12 17:49
    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ (ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ) ΜΗ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΝΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ. ΕΙΠΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ (ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙΣ) ΜΟΥΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ο ... ανοήτως ανώνυμος11/2/12 03:31

    Για τον ανώνυμο "10/2/12 09:55" μέρος πρώτο

    Για να τελειώνουμε, γιατί δεν φτάνει που ξεσάλωσες, γράφεις και ένα σκασμό κουταμάρες.

    ΓΡΑΦΕΙΣ: «Για άλλη μια φορά ψεύδεστε ασύστολα μόνο και μόνο για να συνεχίσετε την στείρα αντιπολίτευση στον Δήμαρχο».

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Οργισμένε και βασιλικότερε του βασιλέως … ετερόφωτε αφώτιστε. Μην βιάζεσαι να συκοφαντήσεις για ψεύδη, όπως έκανε ο «Αιαντειάρχης», γιατί μάλλον δεν γνωρίζεις πρόσωπα και πράματα. Και ο «Αιαντειάρχης» προσπάθησε να τα μπαλώσει, λέγοντας ότι ένοιωθε υποχρεωμένος να υπερασπιστεί τον … άνακτα, αλλά ο … άναξ τον άδειασε λέγοντας: “Δεν υπάρχει αυτός, ότι θέλετε σε μένα … “ … Άααουτςςς. Πόνεσε αυτό.

    ΓΡΑΦΕΙΣ: «'Ας πούμε μια φορά τα πράγματα με το όνομα τους: Από τη μια ο Δήμαρχος και η Δημοτική αρχή κάνει έργο και μόνο έργο κάτω από αντίξοες συνθήκες».

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Τι κάνουν ακριβώς? Έργο? Ίσως. Αλλού, όχι στο Αιάντειο. Αν και τώρα που θα αναλάβουν οι … άλλοι (ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται) το Αιάντειο θα γίνει … Παρίσι. Δεν το λέω εγώ, το είπε ένας γυρολόγος παραγοντίσκος του … άνακτος, λίγο πριν αρχίσει το συμβούλιο προχτές. Επιπλέον, το θέμα δεν είναι αν κάνουν έργο η όχι. Είναι αν τηρούνται οι ΝΟΜΙΜΕΣ και ΘΕΣΜΙΚΕΣ διαδικασίες. Και κάτι μου λέει πως από δω και μπρός κάποιοι που ξέρουν από αυτά θα τις τηρούν, γιατί ξέρουν τι θα πει νομιμότητα διαδικασιών. Το έχουν δοκιμάσει άσκημα στο πετσί τους παλιότερα κι έμαθαν.

    ΓΡΑΦΕΙΣ: «Από την άλλη η Νάννου και ο Σοφράς μαζί με τους διάφορους περιπλανώμενους-γυρολόγους παραγοντίσκους αποβλέποντας μόνο στα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από μεταγραφές από τον συνδυασμό του Τσαβαρή, αδιαφορώντας παντελώς για το νησί και τους κατοίκους του».

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Άσε μεγάλε, είδαμε και τους παραγοντίσκους του … άνακτος. Μόλις έφυγε από την συνεδρίαση του Συμβουλίου, ως άλλος Καίσαρ (ήλθον, είδον και απήλθον με την κουστωδία μου), τους πήρε μαζί του και το Συμβούλιο έμεινε μόνο του και κυρίως ήσυχο να κάνει ότι έπρεπε. Και το έκανε. Ψήφισε. Και άμα διαβάσεις θα … μάθεις ποιος είναι ο πρώτος διδάξας στις μεταγραφές.

    ΓΡΑΦΕΙΣ: «Και τέλος ο Μπούτσης και ο κάθε Μπούτσης που ξαφνικά αποκτά εξουσία, νομίζει ότι είναι κάποιος, γίνεται παράγοντας και οι "αντίπαλοι" τον ρίχνουν στη μάχη των μεταγραφών!!!».

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αφώτιστε ετερόφωτε που σε παραμύθιασαν οι αυλικοί.. Ρώτα να μάθεις. Ο Μπούτσης είναι ΔΥΟ φορές ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ. Μία σαν κοινοτικός σύμβουλος και μία σαν Πρόεδρος του Συμβουλίου από τους άλλους συμβούλους. ΔΥΟ, άσχετε, δύο φορές ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ. Δεν απόκτησε εξουσία. Του αποδόθηκε, συνταγματικά και νομοκανονικά εν ονόματι του λαού. Τι είναι αυτά? Ε! πολιτειακό και αυτοδιοικητικό φροντιστήριο απ΄αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ο ... ανοήτως ανώνυμος11/2/12 03:32

    Για τον ανώνυμο "10/2/12 09:55" μέρος δεύτερο

    ΓΡΑΦΕΙΣ: «Κύριε διαχειριστή, τον τίτλο της ανάρτησης σας θα τον χαρακτηρίσω επιεικώς ατυχή, γιατί προφανώς δεν γνωρίζετε τις δραστηριότητες των άλλων Κοινοτήτων και γενικεύετε το μεμονωμένο γεγονός του Αιαντείου».


    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Μάλλον εσύ δεν γνωρίζεις τι γίνεται στο Αιάντειο. Όσο για το μεμονωμένο γεγονός, για … στάσου. Κάπου το έχω ξανακούσει αυτό. Όταν καιγόταν η Αθήνα το Δεκέμβριο του 2008, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλαγε για μεμονωμένα περιστατικά. Μήπως ήσουνα εσύ ή κανένας κολλητός σου? Για τον τίτλο, ουδέν σχόλιον. Είναι του διαχειριστή. Για να το γράφει κάτι θα ξέρει. Γιατί αν κάνει λάθος θα τον πνίξουν τα . . . εξώδικα.

    ΓΡΑΦΕΙΣ: «Ο Πρόεδρος και ΟΛΟΙ οι Σύμβουλοι της Κοινότητας Σεληνίων (και της αντιπολίτευσης)έχουν άριστη συνεργασία με τον Δήμαρχο, γιατί δεν τους ενδιαφέρουν τα πολιτικάντικα παιχνιδάκια, αλλά μόνο να δουλέψουν, προσφέροντας έστω και το ελάχιστο που μπορούν.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Και ποιος σε ρώτησε τι γίνεται στο … Κολωνάκι, συγνώμη στα Σελήνια εννοούσα. Για το Αιάντειο μιλάγαμε. Για το μαλακό υπογάστριο της Σαλαμίνας, το τριτοκοσμικό Αιάντειο. Στα Σελήνια οι κάδοι των σκουπιδιών είναι πάντα άδειοι. Δεν προκάνουν να γεμίσουν αφού η περισυλλογή γίνεται μέρα - μέρα. Και πολύ καλά γίνεται. Στο Αιάντειο δεν αδειάζουν αφού η περισυλλογή γίνεται ανά εβδομάδα, μη σου πω και ανά δύο. Όχι αυτοί των κεντρικών δρόμων. Οι άλλοι που είναι … χαμένοι στα στενά.

    ΓΡΑΦΕΙΣ: «Σίγουρα αγνοείτε ότι η Κοινότητα Σεληνίων φτιάχνει μαγειρεία και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει τη προσφορά φαγητού στους οικονομικά αδύνατους δημότες μας».

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Πολύ καλά κάνετε. Έτσι πρέπει να γίνει σε καιρούς κρίσης και ανέχειας. Μόνο που έχει και το Αιάντειο απόρους και αδύναμους οικονομικά δημότες. Του Δήμου Σαλαμίνας. Όπως οι δικοί σας και οι άλλοι. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε, γιατί η κατάντια σας είναι να εκμεταλλεύεστε ακόμα και αυτούς για προβολή. Κρίμα.

    Και που είσαι. Σήμερα θάψαμε το Νίκο το Λουκά. Έναν ΦΙΛΟ με Φ κεφαλαίο, για μένα. Αν βρεθείς σε καμιά εκκλησιά, άναψε ένα κεράκι στη μνήμη του. Μικρό κεράκι. Για το Νίκο που δεν ξεπούλησε την τυπογραφία στα πληκτρολόγια των υπολογιστών αλλά τον έλειωσε η άτιμη η αρρώστια. Μικρό κεράκι. Και φέρε λίγες κατσούμπλες ή κανα πουπέκι να τον γλυκάνει. Του το έταξα και θα το κάνω. Κάντο και σύ αντί να τρώγεσαι με τα blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ο ... ανοήτως ανώνυμος11/2/12 03:39

    Για τον ανώνυμο "10/2/12 10:55 "

    ΕΡΠΕΤΑΙ Καραμήτσο, ΕΡΠΕΤΑΙ και Ελληνικά γνωρίζω. ΕΡΠΕΤΑΙ και θα καταλάβεις το γιατί σε λίγες μέρες. ΕΡΡΡΡΡΠΕΤΑΙ με πολλά ΡΡΡΡ Καραμήτσο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος11/2/12 05:48

    ἕρπειν είναι

    ουδέτερος είμαι άμαχος πληθυσμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος11/2/12 09:57

    Φίλε των 11/2/12 03:31 & 11/2/12 03:32 & 11/2/12 03:39 βάρδια κάνεις τα βράδια ή έχεις αυπνία;
    'Ομως άδικα παιδεύεσαι γιατί με αυτά που γράφεις δκαιώνεις τον 10/2/12 09:55
    Το Αιάντειο και τα Σελήνια (αμάν πια με αυτά τα Σελήνια) έχουν τον ίδιο Δήμαρχο. Η διαφορά, έστω και αυτή που παραδέχεσαι στο μάζεμα των σκουπιδιών, σίγουρα δεν οφείλεται στον Δήμαρχο. Μήπως τελικά κάποιοι τοπικοί δουλεύουν και κάποιοι άλλοι τοπικοί παίζουν πολιτικάντικα παιχνιδάκια και τσιμπάνε το τυράκι που τους πετάνε κάποιοι φιλόδοξοι υποψήφιοι Δήμαρχοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος11/2/12 10:05

    ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΑΡΧΙΣΑΤΕ;
    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΟ.
    ΟΥΣΤ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΠΑΛΙΟΛΕΧΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ Ο ΜΠΕΚΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ο ... ανοήτως ανώνυμος11/2/12 11:21

    Φίλτατε των 11/2/12 09:57, θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά για την καθαριότητα?

    Ακούστε λοιπόν. Ο ίδιος Δήμαρχος είναι σίγουρα και οι διαφορές οφείλονται σε αυτόν. Η Δημοτική Ενότητα Αμπελακίων, όπως λέγεται ο πρώην Δήμος, κράτησε όλη την «προίκα» της. Εξοπλισμό και ανθρώπινο δυναμικό. Είναι τυχαίο ότι τα σκουπιδιάρικα γράφουν ακόμα Δήμος Αμπελακίων πάνω τους? Το Αιάντειο από την άλλη εντάσσεται στο γενικό σχεδιασμό καθαριότητας του νησιού.

    Και πάμε τώρα. Όταν το Αιάντειο ζήτησε εξοπλισμό και ανθρώπους για … τοπική χρήση, ο … άναξ απάντησε, μόλις προχτές στο Συμβούλιο, ότι αυτά που ζητάτε είναι το μισό δυναμικό του Δήμου. Κι επειδή είχε ζητηθεί ότι έχουν Σελήνια – Αμπελάκι, εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα. Απλή αριθμητική χωρίς πολιτική, δολώματα και τυράκια.

    Άλλωστε καθαριότητα χωρίς μέσα γίνεται? Με τι? Με τα χέρια? Απλώς η Σαλαμίνα χωρίζεται στη … Σαλαμύκονο, στο … Κολωνάκι και στον … τρίτο κόσμο, το Μούλκι και πέρα.

    Όσο για σένα γελοίε τύπε των 11/2/12 10:05, από τον τρόπο σου και τα γραφόμενά σου καταλάβαμε ποιος είσαι. Ποτέ δεν είχες επιχειρήματα και πάντα έκανες … «διάλογο» με υβρεολόγιο. Καλά πάς, συνέχισε. Αλλά να πάς και στον οφθαλμίατρο να σου φτιάξει τα γυαλιά, ώστε να βλέπεις τι γίνεται στο Αιάντειο. Εκτός αν πλέον μένεις αλλού.

    Την καλημέρα μου σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος11/2/12 13:17

    Στα Αμπελάκια και στα Σελήνια δουλεύουν. Κάντε και σεις το ίδιο και τα παιχνιδάκια αφήστε τα για το 2014. 'Εχουμε χρόνο πολύ ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος11/2/12 13:31

    Όχι ρε φίλε. Τα παιχνιδάκια θα περιμένουν να τα κάνουν μετά το 2020.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΥΛΙΤΣΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος11/2/12 17:31

    Τέτοιες Κατινίτσες που είσαστε, από την Ρουλίτσα θα τη βρείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος11/2/12 18:11

    Τόσο ο διαχειρηστής όσο και οι λίγοι σχολιαστές που μόνοι τους αναπαράγουν τα σχόλια, κανένας δεν έγραψε για τα έργα που διάβασε ο Δήμαρχος ότι έγιναν στο Αιάντειο. Έργα και δρόμους που δεν έγιναν επί τέσσερα χρόνια Σπύρου Σοφρά. Ο κ. διαχειριστής δεν μπήκε στον κόπο να τα επαναλάβει. Δεν έγραψε ο κ. διαχειριστής ότι για αυτά τα έργα πήρε συγχαρητήρια και μπράβο από τον κ. Μητρόπουλο που μέχρι πριν από λίγο και αυτός είχε τις ενστάσεις του, αλλά και η κ. Νάνννου είπε μπράβο.15 δρόμοι και περισσότερο από 20 παρεμβάσεις που το Αιάντειο ήθελε. Εάν ο κ. διαχειριστής που ήταν παρών και έχει υποχρέωση για την αλήθεια να τα παρουσιάσει δεν το κάνει , επειδή είχα μαγνητόφωνο θα το κάνω εγώ. Προκαλώ τον διαχειριστή όμως να το κάνει. Μπράβο στον Δήμαρχο που πήρε πτρωτοβουλίες και πήρες το τιμόνι του Αιαντείου στα χέρια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ο ... ανοήτως ανώνυμος11/2/12 20:29

    Αγαπητέ των 11/2/12 18:11
    Χαίρομαι πολύ που κάποιος επιτέλους επιχειρηματολογεί επί της ουσίας. Αλλά …

    Μην κάνετε παρακαλώ το ίδιο κόλπο του … άνακτος που μεταθέτει το θέμα, εκτός θέματος και φυσικά το πάει όπου θέλει αυτός. Κανείς δεν είπε ότι δεν γίνονται πράγματα στο Αιάντειο. Πλην όμως, ότι γίνεται, γίνεται με ψηφοθηρικά κριτήρια από τον «Αιαντειάρχη» και τους αυλοκόλακες.

    Ότι γίνεται, γίνεται κατά παράβαση του Καλλικράτη, σε σχέση με το ποιος - ποιόν ενημερώνει κλπ αλλά και το ποιός προτείνει και παραλαμβάνει, τα όποια έργα. Που σε τελευταία ανάλυση, δεν είναι όσα ζητάει ο κόσμος του Αιαντείου, αλλά όσα γουστάρουν (ναι, γουστάρουν) οι παραγοντίσκοι.

    Θέλετε να ρωτήσετε ποιος κατοικεί στην οδό Τραμουντάνας ή στην οδό Πυροβολείου που ήταν από τις πρώτες τσιμεντοστρώσεις τον περασμένο Μάρτιο? Αν ρωτήσετε θα καταλάβετε ποιος ενδιαφέρεται για το Αιάντειο και ποιος για τα υπόλοιπα.

    Εν κατακλείδι, το ζήτημα δεν τέθηκε τόσο για την εκτέλεση των όποιων έργων, όσο για την νομιμότητα των θεσμικών διαδικασιών.

    Όσο για το τιμόνι του Αιαντείου, περιμένετε να δείτε ποιος θα το πάρει στο τέλος στα χέρια του. Γιατί οι μνηστήρες είναι καμπόσοι και τσαμπουκάδες. Και το κυριότερο … άσε, ας μη τα λέμε όλα. Να γίνουν και μερικές εκπλήξεις.

    Και κάτι τελευταίο. Η μαγνητοφώνηση της συνεδρίασης του Συμβουλίου προϋποθέτει την άδεια του. Και η χρήση μαγνητοφώνησης που έγινε χωρίς την συγκατάθεση των μαγνητοφωνημένων είναι ποινικό αδίκημα και μάλιστα αυταπόδεικτο. Θα ήταν κρίμα να βρεθείτε μπλεγμένος, για ξένα κόλλυβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος11/2/12 22:10

    εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι σας χτενιζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ο ... ανοήτως ανώνυμος12/2/12 01:40

    Για τον ανώνυμο των 11/2/12 22:10

    Μεγάλε, φασόλια έφαγες, φασόλια μαρτυράς. Τί θα μαρτύραγες ... σταφύλια???

    Και μιά παράκληση στο φιλότιμό σας. Μήν χυδαιολογείτε, γιατί μας διαβάζουν και μικρά παιδιά. Αν θέλετε να βρίσετε υπάρχει και ο κόσμιος τρόπος, χωρίς τις χυδαιολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος12/2/12 11:51

    Ρε ΠΡΟΣΤΥΧΕ 11/2/12 03:32 & 11/2/12 11:21 στραβομάρα έχεις και δεν βλέπεις τη καθαριότητα που έχει το Αιάντειο;
    Μήπως είσαι απ' αυτούς που αναποδογυρίζουν τους κάδους στο Αιάντειο και στη λεωφόρο Αιάντειου;
    Μ' αυτά και μ'αυτά περιμένετε να γίνει η Ρουλίτσα Δήμαρχος; Ο Μητσιπίδης μπορεί να γίνει. Η Ρουλίτσα ποτέ!!! Κατάλαβε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος12/2/12 13:46

    Θα γίνει, θα γίνει.
    Και ξέρεις γιατί θα γίνει;
    Γιατί έχει να κάνει με άσχετους και πρόστυχους λαμογιο-κατίνες,σαν την αφεντιά σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος12/2/12 14:10

    ΖΗΤΩ Ο ΜΗΤΣΙΠΙΔΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος12/2/12 15:17

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ 12/2/12 01:40 ΟΙ ΝΕΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΦΘΑΡΜΕΝΕ ΚΑΙ ΔΑΡΜΕΝΕ ΤΥΠΕ.ΕΣΥ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος12/2/12 20:20

    Aπάντηση δεν πήρα και περιμένω να γράψει ο διαχειριστής ή οποιος άλλος ήταν στη συνεδρίαση του Αιαντείου τα έργα που ανακοίνωσε ο Δήμαρχοις. Η πάντηση από τον διαχειριστή είναι ότι είναι θέμα θεσμού και όχι έργων , αφήνοντας να εννοηθεί ότι στο Αιάντειο έγιναν έργα. Για σωστή ενημέρωση του κόσμου που όλοι κόπτονται και για χάριν της Δημοκρατίας περιμένω τον διαχειριστή να τα γράψει. Έργα που ο Δήμαρχος πήρε το μπράβο ακόμη και της κας Νάννου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ο ... ανοήτως ανώνυμος12/2/12 20:43

    Μήπως να ξαναδιαβάσετε το σχόλιο μου, των 11/2/12 20:29 , αγαπητέ των 12/2/12 20:20, ή να το παραθέσω ξανά?

    Κανείς δεν είπε ότι δεν γίνονται πράγματα στο Αιάντειο. Πλην όμως, ότι γίνεται, γίνεται με ψηφοθηρικά κριτήρια από τον «Αιαντειάρχη» και τους αυλοκόλακες.

    Ότι γίνεται, γίνεται κατά παράβαση του Καλλικράτη, σε σχέση με το ποιος - ποιόν ενημερώνει κλπ αλλά και το ποιός προτείνει και παραλαμβάνει, τα όποια έργα. Που σε τελευταία ανάλυση, δεν είναι όσα ζητάει ο κόσμος του Αιαντείου, αλλά όσα γουστάρουν (ναι, γουστάρουν) οι παραγοντίσκοι.

    Θέλετε να ρωτήσετε ποιος κατοικεί στην οδό Τραμουντάνας ή στην οδό Πυροβολείου που ήταν από τις πρώτες τσιμεντοστρώσεις τον περασμένο Μάρτιο? Αν ρωτήσετε θα καταλάβετε ποιος ενδιαφέρεται για το Αιάντειο και ποιος για τα υπόλοιπα.

    Εν κατακλείδι, το ζήτημα δεν τέθηκε τόσο για την εκτέλεση των όποιων έργων, όσο για την νομιμότητα των θεσμικών διαδικασιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ο ... ανοήτως ανώνυμος12/2/12 20:47

    Ρίξτε και μια ματιά εδώ.Ίσως καταλάβετε περί τίνος πρόκειται και πάψετε να σαχλαμαρίζετε.

    http://thesalaminians.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος12/2/12 21:47

    Eπειδή διακρίνω ότι τα έργα που ανακοίνωσε ο Δήμαρχος στο Αιάντειο , αυτά που ήδη έχουν γίνει δεν ανακοιώνονται , θαα τα αναφέρω όπως τα άκουσα.
    1.Εξασφαλίστηκαν από το ΕΣΠΑ 25 εκατομμύρια Ευρώ για την αποχέτευση Αιαντείου,κάτι που ήταν όνειρο απατηλό για ο Αιάντειο.
    2.Εξασφαλίστηκαν 7 εκατομύρια Ευρώ από την Περιφέρεια για την διάνοιξη του δρόμου που οδηγεί στα Κανάκια.
    3.Η καθαριότητα από όλους είναι παραδεκτό ότι είναι σε καλύτρερη κατάσρταση από ότι ήταν.
    4.Κατασκευή φρεατίου στον Ζορμπαλά για λιμνάζοντα νερά στην οδό Μαρκέλας
    5.Ανακαίνηση παιδικής χαράς στην κΑΚΗ Βιγλα και τσιμεντόστρωση περιβάλλοντος χώρου
    6Αντικατάσταση σκουριασμένου και επικύνδυνου κάγκέλου στην παραλία Κακη βίγλας με τυχείο (κτιστή πέτρα)
    7.Αντικατάσταση φωτισμού παραλίας κακή Βίγλα (αρχίζει)
    8. Αποκατάσταση βλάβης αντλιοστασίου στα Κανάκια όπου επί 2 χρόνια τα Κανάκια έμεναν συνέχεια από νερό. Το κόστος ήταν 7.000 ευρώ αντοι 70.000 που ζητούσαν επί Δημαρχίας Σοφρά
    8.Καθαρισμός παραλίας ΖΕΦΥΡΟΣ και αποξύλωση όλων των καλοδίων (Ήταν εγκαταλελειμμένο επί 3 χρόνα)
    9. Τυχείο στην παραλία Αιας κλαπ για στήριξη του δρόμου
    10.Φωτισμός Γηπέδου Μπάσκετ στα Περιστέρια
    11. Παρέμβαση απαραίτητη στο Σατερλι.
    12. Καθαρισμός Δεξαμενής Ζορμπαλά μετά από πολλά χρόνια και έκδοση πιθστοιποιητικού από χημείο για καταλληλότητα του νερού.
    13.Γαρμίλι σχεδόν σε όλες τις παραλίες του Αιαντείου και Κακη βίγλας
    14. Τσάπα επί 2 μέρες στα Κανάκια για δενδροφύτευση
    15. Παρέμβαση στον Άγιο φανούριο
    16. Διάθεση τσάπας σε πολίτες και Συλλόγους για ανάγκες στους δρόμους
    17.Ηλεκτροδότηση οικιών που χρόνια ήταν στο σκοτάδι με πλήρη τιμιότητα παραδεκτό από όλους.
    18.Προέκταση Νεκροταφείου Κακή βίγλας
    17Πλήρη αποκατασταση ζημιών στο καταστρεμμένο γήπεδο 5Χ5 του Αιαντείου (τελειώνει)
    18. Προστατευτικά κάγκελα πλέον των 100 μέτρων στο γεφυράκι στην Λ. Κακαηβίγλας και στην Αγίου Αθανασίου.

    Αυτά όσον αφορά τα έργα. Στο επόμενο σχόλιο θα αναφερθούν οι δρόμοι που έγιναν στο Αιάντειο. Παρακαλείται ο διαχειριστής για να είναι συνεπής σγια την αλήθεια που λέει ότι πρεσβεύει να το αναρτήσει ως θέμα με τίτλο ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος12/2/12 22:17

    Παρακαλείται ο διαχειριστής για να είναι συνεπής στην αλήθεια να αναρτήσει και το συγκεκριμένο σχόλιο προσθέτοντας στο προηγούμενο
    ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΙΝΤΕΙΟ όπως τους ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας στην συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου.
    ΟΔΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ, ΜΑΡΚΕΛΑΣ, ΕΥΒΟΙΑΣ, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΟΥ, ΤΡΑΜΟΥΝΤΑΝΑΣ, ΧΑΡΟΥΠΙΑΣ,ΟΔΥΣΕΩΣ, ΘΗΡΤΑΣ,ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ, ΚΟΡΩΝΗΣ, ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝ, ΠΑΡΟΔΟΣ ΚΑΚΗΒΙΛΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ.
    Όλα τα έργα και οι δρόμοι στο Αιάντειο έγιναν αυτη την δύσκολη εποχή. Ίσως για αυτό ο Δήμαρχος Σαλαμίνας πήρε τα εύσημα και από τον Μητρόπουλο αλλά απέσπασε και το μπράβο της κα Νάννου.
    Η Ουσία είναι εάν στο Αιάντειο έγινα έργα και η απάντηση όλων ήταν ότι έγιναν. Αυτό μετρά και αυτό κρίνει ο λαός, την αποτελεσματικότητα και το έργο. Τώρα όσον αφορά τον κο Μπόυτση ο ίδιος διάλεξε τον δρόμο της απομ όνωσης , αφού μετά από την ανάλειψη των καθηκόντων του έγινε πρώτος στην αντιπολίτευση κατά Δημάρχου και Δημοτικής Αρχής. Δηλαδή τι θέλατε να βρίζει τον Δήμαρχο και την Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος να συνεργάζεται μαζί του ; Μήπως ο Κ. Μπούτσης πρέπει να καταλάβει ότιι εκλέχτηκε με τον συνδυασμό του Γιάννη Τσαβαρή; Μάλλον δεν το έχει καταλάβει. Εάν έχει ηθικό πολιτικό ανάστημα πρέπει να δηλώσει ότι στις αλλαγές που θα γίνουν στις Δημοτικές Κοινότητες θα στηρίξει την Δέσποινα Τσενόγλου όπως και αυτή τον στήριξε και τον ψήφισε. Αυτό πρέπει να κάνει και όχι να προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον Βασιλείου και την Δημητριάδου να τον ψηφίσουν για να είναι Πρόεδρος επί 4 χρόνια. Αυτό ωνομάζεται πολιτικό πραξικόπημα και ο Γιάννης σίγουρα δεν το δέχεται. Σε αυτόν λοιπόν τον άνθρωπο που αθετεί τον λόγο του και πέρνει θέσεις στα ταπικά Συμβούλια σαν να είναι υποψήφιος ενός άλλου συνδυασμού, θέλετε ο Δήμαρχος να συνεργαστεί; Αυτό που πρέπει να κρίνετε είναι εάν στο Αιάντειο γίνεται έργο και αυτό το αναγνωρίζουν όλοι. Αυτό έχει σημασία.
    Παρακαλείται ο διαχειριστής να το αναρτήσει το συγκεκριμένο σχόλιο επιπρόσθετα στο προηγούμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος13/2/12 13:51

    Καλά ρε φίλε (12/2 21:47 & 22:17), είμαι και εγώ ανορθόγραφος και απρόσεκτος, εσύ σαν έγκυρη πηγή παρα-είσαι.
    Τι είναι αυτά που γράφεις :
    ανακοιώνονται , εκατομύρια, καλύτρερη κατάσρταση ,πιθστοιποιητικού, με τυχείο , αντοι, αποξύλωση, καλοδίων,
    επί 3 χρόνα, επικύνδυνου κάγκέλου .
    Αυτό δεν είναι απλά κάγκέλο…… είναι της που @@@ς το κάγκελο χωρίς τοιχίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ο ... ανοήτως ανώνυμος13/2/12 16:11

    Άστον, τώρα μαθαίνει, όχι μόνο computer αλλά και γράμματα.

    Θα μάθει κάποτε οτι η Ελληνική γλώσσα έχει κι άλλες λέξεις όπως συνέπεια, λόγος, θεσμική νομιμότητα κλπ.

    Για να αφήσω και την αρβανίτικη που έχει την πιό σπουδαία λέξη του κόσμου. Τη μπέσα. Αλλά ποιός την έχασε για να την βρεί ο ... άναξ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ο ... ανοήτως ανώνυμος13/2/12 16:36

    Για τον ανώνυμο των 12/2 21:47 & 22:17, για να τελειώνουμε.

    Μάλλον γυρολόγος παραγοντίσκος είσαι κι εσύ, γιατί αυτή η λίστα με τα έργα και τα … άνεργα, έχει προέλθει από την αυλή του … άνακτος. Θα ήταν καλό, και για την αλήθεια που επικαλείσαι συνέχεια, αλλά και για σένα τον ίδιο, για να μην βρεθείς μπλεγμένος πουθενά για ξένα κόλλυβα, να ρωτάς.

    Άλλη φορά πριν γράψεις τις μπούρδες αλλά και τις συκοφαντίες που έγραψες παραπάνω για … «ωνομάζεται πολιτικό πραξικόπημα» και «τον άνθρωπο που αθετεί τον λόγο του και πέρνει θέσεις στα ταπικά Συμβούλια» (η ορθογραφία δικιά σου !!!), καλό θα ήταν να ρώταγες το … αφεντικό σου ποια είναι η αλήθεια.

    Υπήρξαν συμφωνίες που ο … άναξ προσπάθησε να αθετήσει. Τόσα απλά. ΝΑ ΑΘΕΤΗΣΕΙ. ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ που έκανε ο ίδιος. Έδωσε χέρια. Και τώρα ΑΘΕΤΕΙ. Τι συμφωνίες είναι αυτές, ε! αυτό το ξέρει ο ίδιος και όσοι ενδιαφέρονται για το Αιάντειο. Οι υπόλοιποι θα το μάθουμε όταν έρθει η ώρα.

    Αν θέλεις, ρώτησε τον … άνακτα, πως βρέθηκε ο Μπούτσης από το κεντρικό ψηφοδέλτιο στο τοπικό?? Ίσως ο … άναξ πάθει καμιά κρίση ειλικρίνειας και σου απαντήσει. Αλλιώς, έλα καμιά βόλτα στο Αιάντειο. Εκεί θα μάθεις σίγουρα, γιατί οι Μουλκαραίοι είναι καλά ενημερωμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.