Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Φεβ 2012

ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΙΩΝΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6 Μ.Μ. ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/2/12 12:01

    Μάστορα τι δουλειά έχεις εσύ με τον συριζα και το κκε, νεοφιλελεύθερος άνθρωπος; κανόνισε να μας ανακατέψεις να σε ταΐσω στον λουκάνικο για πρωινό.
    Μόνο ένας τρόπος υπάρχει να γίνεις δικός μας,μια δοκιμασία που διαρκεί τρεις μήνες,θα φοράς αμπέχονο γιδινο όλο το καλοκαίρι θα μοιράζεις τον οδηγητή που θα έχεις μέσα σε ταγάρι στα αγάλματα.
    Τον σεπτεμβριο που θα έχεις κομμουνιστικά εξαγνιστεί θα περάσεις το τελευταίο στάδιο της δοκιμασίας, θα πηδήξεις μια συντρόφισσα της ΚΝΕ αξύριστη παντού, μετά θα μπορείς να λέγεσαι σύντροφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/12 19:22

    Είμαι άνεργος και τα έχω χάσει όλα!
    Δεν πιστεύω σε κάποια αλλαγή του συστήματος που έχει παγιωθεί σ΄αυτή τη χώρα!
    Τώρα ζω με την ελπίδα να γίνει κάτι συνταρακτικό (οικονομική καταστροφή; πόλεμος; επανάσταση;), έτσι ώστε να κατέβουν στο βιοτικό επίπεδό μου όλοι εκείνοι που με πολέμησαν ή/και προσπάθησαν να με καταστρέψουν!
    Εάν γίνει κάτι τέτοιο, θα δοθεί μια μοναδική ευκαιρία να ξεκινήσω απ' την αρχή τον αγώνα μου για να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις και τα προτερήματά μου!
    Ξεκινώντας εκ του μηδενός, μέσα από συντρίμια θα φανεί ποιοί πραγματικά αξίζουν και ποιοί ήταν οι βολεμένοι του συστήματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/2/12 20:26

    δηλαδή περιμένεις το Λάτση, το Βαρδινογιάννη κ.λ.π.να πέσουν στο δικό σου βιοτικό επίπεδο; καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.