Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Φεβ 2012

Δ.Τ. ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ


Ευχαριστούμε όλους  τους φίλους  και τις φίλες που μας τίμησαν με τη παρουσία τους στη κοπή της πίτας μας  που έγινε το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στην αίθουσα «Μπόγρη» του Δημαρχείου Σαλαμίνας.
Η παρουσία σας μας έδωσε ιδιαίτερη χαρά και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο με όλες τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε.
Η ευαισθητοποίηση  και η εγγραφή   όλο και περισσοτέρων  νέων παιδιών στον Όμιλο  μας δίνει ελπίδα  και μας «υποχρεώνει»  να προχωρήσουμε!!!

Σήμερα  που οι καταστάσεις μας πιέζουν , μας αναγκάζουν να ξεπεράσουμε το εγώ, να δράσουμε ενωμένοι, να υπερασπιστούμε τον τόπο μας, το περιβάλλον που ζούμε, τις ζωές των παιδιών μας και να  γίνουμε όλοι ενεργοί πολίτες.
Στην εκδήλωση  όπως κάθε χρόνο παρουσιάσθηκε το έργο  και η δράση του  Ομίλου Φίλων του Δάσους κατά το 2011 και έγινε απονομή τιμητικών πλακετών για την στήριξη στον Όμιλο μας και την άριστη συνεργασία, στον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Ιωάννη Τσαβαρή , στον Διοικητή του 4ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πειραιά κ. Γεώργιο Γερακάρη, στον Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σαλαμίνας κ. Σταύρο Καλιάμη και  στον  Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Σαλαμίνας κ. Κατσουλάκη.
Επίσης έγινε απονομή   επαίνων αναγνώρισης της προσφοράς των στον Όμιλο,
·         Στον κ. Γιώργο Κανάκη, (SUPER MARKETS),
·         Στον κ. Μπεγνή Ανδρέα, (Αρτοποιία-ζαχαροπλαστική)
·         Στον κ. Ελπιδοφόρο Ιντζέμπελη (ραδιοηλεκτρικα προιόντα Ο ΜΠΕΜΠΗΣ)
·         Στη κ. Κανελλοπούλου Αναστασία (Γραφικές Τέχνες)
·         Στον κ. Παπαλεξάνδρου Σάββα (Συσκευασίες κοσμημάτων-δώρων )
·         Στον  κ, Νόση Ιωάννη (χρυσοχοείο)
·         Στον κ. Μυλωνά Χρήστο
·         Στον κ. Καλλία  Γιώργο (ΚΑΒΑ ΠΟΤΑ –ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ) 
·         Στον κ. Φυρογένη Σαράντη ( παντοπωλείο)
·         Στον εκδότη του  αξιόλογου μηνιαίου περιοδικού SALAMINA 4 ESCAPE για την ευκαιρία που μας δίνει μέσα από τις σελίδες του, να γίνει περισσότερο γνωστό το έργο του Ομίλου Φίλων του Δάσους στη Σαλαμίνα.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον πατέρα Ανάργυρο για τα υπέροχα λόγια αλλά και την προσφορά του στον Όμιλο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Τσαβαρής, ο πρώην Δήμαρχος Σαλαμίνας και Δημ.Σύμβουλος κ.Σοφράς,  εκπρόσωπος του τέως Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης κ. Τραγάκη ο κ. Αγγελος Κρουστάλλης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Μπενέτος και κ. Βουδούρης, ο πρώην αντινομάρχης Πειραιά κ. Καρράς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κουτσιλαίος, κ. Φουρικης, κ. Τίνα Μπεγνή κ. Δερτούζος κ. Μεαγκωφ Καραγιαννη , ο ειδικός σύμβουλος Πολιτισμού και τουρισμού  του Δημάρχου, κ. Μαριδάκης Χρήστος , ο Τοπικός Σύμβουλος Σεληνίων κ. Λαμπρινός,
ο Διοικητής του 4ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πειραιά κ. Γερακάρης, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού  Κλιμακίου Σαλαμίνας κ. Καλιάμης, ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Σαλαμίνας κ. Κατσουλάκης,
Η σύζυγος του Διοικητή Πυροσβεστικού Σταθμού Χανίων κ. Μπαμπίλη, ο Υποδιοικητής του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πειραιά κ. Αράπης, ο Πρόεδρος Πυροσβεστών Αττικής κ. Τσοβάρας,
Επίσης μας τίμησαν με τη παρουσία τους,
Το Λύκειο Ελληνίδων Σαλαμίνας, η Τοπική Εφορεία Προσκόπων Σαλαμίνας, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού Σαλαμίνας, ο Περιβαλλοντικός Όμιλος Σαλαμίνας ,ο εκπρόσωπος των φίλων Ολυμπιακού Σαλαμίνας κ. Μέρμηγκας, ο πρόεδρος κ. Φαφούτης και μέλη του Αμπελακιακού Συλλόγου , η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Συλλόγων Σαλαμίνας, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αγ. Παντελεήμονας, Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέα Πολιτεία, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σαλαμίνας, ο Σκοπευτικός Σύλλογος Σαλαμίνας και από τον τύπο ο κ Γιαννόπουλος Νίκος του SALAMINA 4 ESCAPE και η κ. Βίκυ Ψυλλάκη από την εφημερίδα «Ανατροπές»
Και πολλοί φίλοι του Ομίλου!!!

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/2/12 16:17

    ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΔΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/12 16:29

    (ο ειδικός σύμβουλος Πολιτισμού και τουρισμού του Δημάρχου, κ. Μαριδάκης Χρήστος) Αυτός δεν είναι που έκανε τα Σαλαμίνια και καμάρωνε με τα λεφτά τα δικά μας;;;; Και να δούμε πότε θα μας τα δώσουν ;;;; ΡΕ ΘΑ ΦΑΝΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/2/12 17:06

    ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/2/12 17:45

    Α... ρε ψωνάρες Μαριδάκηδες...
    Θα πέσει πολύ γιαούρτι τούτη τη δόση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/2/12 18:09

    Από αυτά που σας έδωσαν οι χορηγοί πόσα πήγατε στα σπίτια σας πεινάλες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/2/12 22:12

    Δόξα το θεο που υπαρχουν άνθρωποι σαν και σας. Να ειστε παντα καλα και να προσεχετε τα δαση μας και αφηστε τους ''λιγους'' να σας κατιγορούν ,πάντα υπηρχαν και παντα θα υπαρχουν αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/2/12 22:57

    6/2/12 22:12 μόνη σου τα λες μόνη σου τακούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/2/12 11:16

    6/2/12
    16:17
    17:45
    18:09


    Σε προηγούμενη ανάρτηση σε αυτό το ιστολόγιο, νομίζει ο/η συγκεκριμένος σχολιαστής ότι εάν μπαίνει και σχολιάζει ο ΑΛΛΩΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.......... Η' Ο/Η ΑΝΩΝΥΜΟΣ (βρίζει, συκοφαντεί, σπεκουλάρει) κάθε άποψη που δεν του αρέσει χτίζει έναν καινούριο κόσμο.

    Είναι πάγια τακτική μιας μικρής ομάδας της Σαλαμίνας που αποτελείτε από επαγγελματίες λαμόγια της Πολιτικής των ΜΜΕ ( Ένα καταχρεωμένο Πρώην Δήμο Αμπελακίων όπου Πρώην Δημαρχοι,Αντιδημαρχοι,Δη.Συμβουλοι είχαν και το θράσος να ξαναβάλουν υποψηφιότητα- Πρώην Δήμαρχος της έκπτωσης 1% με την ομάδα-οπερέτα κτλ) Επιχειρήματίες του μαύρου χρήματος και των νεοδογματικών φίλων τους να προσπαθούν να αποδημήσουν με απανωτά σχόλια και trolls κάθε συζήτηση που δεν τους είναι αρεστή και να συκοφαντούν ανώνυμα τις επώνυμες απόψεις των "εχθρών" τους.

    Συνεννοούνται διαδικτυακά και "μπουκάρουν". Δεν περιμένουν απάντηση, απλά προκαλούν και αποπροσανατολίζουν κάθε σοβαρή συζήτηση μέχρις ότου το περιβάλλον να γίνει απωθητικό για τους συμμετέχοντες και να αποχωρήσουν από την συζήτηση. Τότε αλληλοσυγχαίρονται για μιαν ακόμη τους "επιτυχία" απέναντι στο ...ταξικό εχθρό και εστιάζουν στο επόμενο θύμα.κ. Μαριδάκη καντε μου τη χάρη και μη δίνετε σημασία στα ανώνυμα δειλά φοβισμένα ανθρωπάκια.σας παρακαλώ!Μακάρι να σας έμοιαζαν και άλλοι για το ήθος και την τιμιότητα και σας το λέω εκ βάθους καρδιάς.


    Ήσυχα λοιπόν παιδιά... Βουλιάξτε με την ησυχία σας …την Σαλαμίνα …οπως και χρόνια κάνετε μόνο που θα ειστε εσεις μέσα ,,, με έναν καταχρεωμένο Δήμο στα όρια της χρεοκοπίας με τις ευλογιές των πρωην χορηγών σας Μακρή,Αγαπιου,Σοφρά, Τραυλού,Γκίνη κτλ αλλά ως εκεί. Μακριά από την σκεπτόμενη και αγωνιούσα παράταξη.


    ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/2/12 12:18

    16:29 δε τα λες καλά παπαγαλάκι ρουφιάνα οτι αυτός που καμάρωνε και ηταν ο Τσαβαρής ο Μαριδάκις ηταν αυτός που πρόβαλε για άλλη μια φορά το Νησίβγαζοτας το απο την αφάνεια ενω το λαμόγιο που σε πληρώνει έβαλε χρέος το Δημο 40.000.000 . Να σκέφτεσε πρωτα όταν μιλάς και βγάλε τη καραμέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/2/12 16:08

    7/2/12 11:16
    Τι λες μωρή γλύφτρα που όποιος βγει δήμαρχος βγάζεις μια γλώσσα ναααααα για να πάρουν τον τεμπέλη σου στην δαυλιά …. ΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/2/12 16:14

    7/2/12 12:18 εσύ αρνί το Πάσχα θα τρως στην φυλακή λιμόνιο να το θυμάσαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/2/12 16:51

    Τι φαγομάρα είναι αυτή ρε παιδιά. Και μου μυρίζει Σελήνια πάλι. Ησυχάστε πια. 'Ηθελα να ήξερα δεν έχετε προβλήματα εσείς και καθόσαστε και ασχολείστε με σαχλαμάρες; Μπορείτε να διατυπώνετε τις απόψεις και τις αντιθέσεις. Οι βρισιές, οι απειλές και τα προσωπικά του καθένα δεν έχουν εδώ θέση. Οι εκλογές θα γίνουν το 2014 και θα κριθεί ο καθένας από αυτούς που ασχολούνται με τα δημοτικά είτε Δήμαρχος είναι αυτός είτε αντιπολίτευση είτε ειδικός συνεργάτης ή σύμβουλος. Δεν ξέρω πως τους λένε και δεν με ενδιαφέρει. Τα ξεκατινιάσματα τι τα θέλετε; Ντροπή πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/2/12 17:08

    Και να αδερφέ μου
    που μάθαμε να κουβεντιάζουμε
    ήσυχα, ήσυχα κι απλά.
    Καταλαβαινόμαστε τώρα
    δε χρειάζονται περισσότερα.

    Κι αύριο λέω θα γίνουμε
    ακόμα πιο απλοί.
    Θα βρούμε αυτά τα λόγια
    που παίρνουνε το ίδιο βάρος
    σ' όλες τις καρδιές,
    σ' όλα τα χείλη,
    έτσι να λέμε πια
    τα σύκα-σύκα
    και τη σκάφη-σκάφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.