Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

2 Φεβ 2012

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ» ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ


            Η υπουργός Παιδείας, γνωστή ως υπουργός της φωτοτυπίας και της ασιτίας των μαθητών, με τις εξαγγελίες για το «νέο Λύκειο» και το εξεταστικό κάνει το δικό της παιχνίδι στην επιχείρηση ανασύνθεσης του σάπιου αστικού πολιτικού συστήματος. Τη στιγμή που η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου έχει ρίξει στα τάρταρα τη ζωή των λαϊκών οικογενειών και των παιδιών τους, τη στιγμή που η ανεργία των νέων θερίζει, μόνο ως πρόκληση μπορεί να εκληφθεί η δημαγωγία περί αποβολής του άγχους, η δήθεν επιλογή με βάση τις κλίσεις και η καραμέλα περί «ελεύθερης πρόσβασης».

            Η λαϊκή οικογένεια και τα παιδιά της πρέπει να αντιπαλέψουν το νέο μορφωτικό οδοστρωτήρα, να διεκδικήσουν σύγχρονη, ολόπλευρη δημόσια και δωρεάν παιδεία, δουλειά για όλους, κόντρα στην πλουτοκρατία και τα κόμματά της που τους θέλουν «ναρκωμένους».

ΑΘΗΝΑ 2/2/2012                             ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.