Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

24 Φεβ 2012

Μέγας χορηγός λοιπόν ο δήμος μας, σας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ


Αφού ξοφλήσαμε τους δοκιμαζόμενους εμποροβιοτέχνες του νησιού μας που χρόνια τώρα στηρίζουν τις προσπάθειες του δήμου, αφού περίσσεψαν και χρήματα από τις αγορές υλικών και πρώτων υλών, τι μας έμεινε;
Να γίνουμε ευγενώς, χορηγοί σε πολιτιστικές εκδηλώσεις ακόμα και εκτός νησιού. Να χρηματοδοτήσουμε και τους λοιπούς εξωραϊστικούς και εκπολιτιστικούς συλλόγους του νησιού.
(βλέπε και το 22 θέμα της ΗΔ του ΔΣ στις 29/02/2012)
Μέγας χορηγός λοιπόν ο δήμος μας, σας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ:


13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/2/12 18:55

    Αγαπητό Αγκάθι (όνομα και πράγμα μόνο για τους μη αρεστούς).
    Δημοσίευσα ένα σχόλιο σαν ανώνυμος, όπως κάνουν και πολλοί άλλοι, το οποίο όμως αφαιρέσατε. Ζητάτε να γράφουμε επώνυμα και σας έγραψα το όνομα μου: ΡΟΖΜΑΡΙ ΜΑΡΡΑ Ζητάτε τηλέφωνο: και σας είπα πάρτε το από τον Κρις (για την Αγιά Σοφιά). Το κείμενο δε ήταν απόσπασμα από τα πρακτικά της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το Καζίνο του Φλοίσβου.
    Δεν ήταν ούτε υβριστικό, ούτε συκοφαντικό, ούτε διαστρέβλωνε την αλήθεια.
    Σας ευχαριστώ για τη άκρως δημοκρατική σας αντιμετώπιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/2/12 21:06

    Είπα να μην ασχοληθώ ξανά, αλλά βλέπεις ο διοπτροφόρος νεοκόπος «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ» μου τσίγκλησε πάλι τα νεύρα.

    ‘Εσπευσε ως καλή παλλακίδα να υπερασπιστεί απεγνωσμένα την ευειδή κυρία Νάννου , τη γεμάτη με τεράστια «καλοσύνη» και μισαλλοδοξία και τελικά την απόλυτη ΨΕΥΤΡΑ και φαντασιόπληκτη.

    Αυτή που πληρώνει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, προκειμένου να έχει πρόθυμους «οπαδούς», καλοταϊσμένους χοντροσυμβούλους με πικάντικα εδέσματα και δημιουργεί έναν άτακτο στρατό από αργυρώνητους προδότες, πρώην εξαγορασμένους συμβούλους (τα κατορθώματα τους στις εκλογές του Αναπτυξιακού ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ), τους οποίους τελικά η ίδια κατονομάζει ξευτιλίζοντας τους και αυτοί τρέχουν ακόμα ξωπίσω της!!! δημιουργώντας από τότε έναν από τους πιο αποκρουστικούς κώδικες ανηθικότητας και διαφθοράς με τεράστια αποθέματα αφοπλιστικής αφέλειας και υποκρισίας, που ατιμάζουν την όποια ΜΗΔΑΜΙΝΗ πιθανότητα της για τον πολύφερνο Δημαρχιακό θώκο.

    Φανταστείτε τη Σαλαμίνα με Δήμαρχο αυτή τη κυρία………………………….

    Δεν λέω τίποτε άλλο. Απλά φανταστείτε……………………………………….

    Αυτή και τους συνεργάτες της: Θανάσης ο γραφικός, Χοντρομπάφ, Μάστρο…. και λοιπά και λοιπά…………………………..

    Αν έχετε τέτοια τερατώδη φαντασία………………….

    Αυτός λοιπόν ο Οβιδιακός Μιντιάρχης των blogs της Σαλαμίνας και πασίγνωστος γυρολόγος, που εξυμνεί (αζημίως) πότε Βούδα… πότε Κούδα… πότε Πίπη…
    πότε Ρούλα .. και πάει λέγοντας, αυτόκλητος υπερασπιστής με μοναδική ικανότητα στη συνειδητή διαστρέβλωση των πάντων, αυτοξευτιλίζεται για λίγα ψίχουλα και με απύθμενο θράσος απομονώνει κάποια ψήγματα και τα αναγάγει σε αποφθέγματα.

    Λες και ο κόσμος είναι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνει.

    Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.

    Δεν πειράζει όμως, έτσι σε θέλουμε και ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ να εξυμνείς την ανυπαρξία και την ανικανότητα και να φιλοτεχνείς διαρκώς μια εικονική πραγματικότητα σε ένα καμβά εξόφθαλμης γελιότητας.

    Υ.Γ.
    Έμαθα ότι εσχάτως εμφανίστηκαν νέφη στο κωμειδύλλιο με τον αχόρταγο ΚΟΜΗ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ (κατά των Καρπαθίων), όπου άρχισε και η κυρία Ρούλα ακόμα !!! να αντιλαμβάνεται τη ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ.
    Κάτι είναι κι αυτό. Άλλωστε θυμάμαι ότι τον είχαν παρομοιάσει με κροκόδειλο, που όταν ανοίγει το στόμα του, δεν ξέρεις αν θέλει να χασμουρηθεί ή να σε φάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/2/12 21:41

    Να και η Μίνα στο προσκήνιο , καλέ που είσαι εσύ , χάθηκες ;. Η εμφάνιση της με ένα σύλλογο ανύπαρκτο και με έξη χορηγούς που χρηματοδοτούν μια έκθεση φάντασμα και που δεν πατάει κανείς το πόδι του σε αυτή ,είναι εντυπωσιακή .Φυσικά συνέβαλε και ο δήμος Σαλαμίνας με το ποσόν των 3000 ευρώ, ένταξη ο Γιάννης είναι φίλος της ,μπορεί να είχαν παρεξηγηθεί κάποτε τώρα όμως …….περασμένα ξεχασμένα και από την καρδιά σβησμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/2/12 23:14

    Πονάτε; Θα πονέσετε πολύ ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/2/12 09:32

    Ποιόν νεόκοπο γυρολόγο λες φίλε μου;
    Τον Βενετσάνο Γιάννη
    Τον Μπακαούκα Δημήτρη
    Τον Μπασιαρά Μάρκο
    Τον Κουτσιλαίο Γεώργιο
    Τον Αγαπίου Κώστα
    Τον Παυλάκη Γιάννη
    Την Μπούτση Μίνα
    Τον Γκίνη Στέλιο
    Κλπ
    Είστε πολιτικοί νταβατζήδες και πολιτικοί γυρολόγοι και μάλιστα αξιοθρήνητου τύπου που δεν κανετε τίποτε άλλο από το να γυρνάτε από υποψήφιο σε υποψήφιο και από εκλογικό κέντρο σε εκλογικό κέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/2/12 09:40

    Ξέχασες τους
    Τίνα μπεγνή
    Αντώνη Τσαλιαγκό
    καμαρώσρε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος26/2/12 02:10

    Για να πηγαίνει στο εξωτερικό και να ξοδεύει τόσα λεφτά για τα Μαριδάκεια-Σακελάρεια-Σαλαμίνεια, έχει. Για να πληρώσει τα τιμολόγια των ανθρώπων που βάλανε από την τσέπη τους για να του φτιάξουνε το διαφημηστικό υλικό στην ώρα, δεν έχει.
    Ρε καλά τα λέει η Νάννου στην συνέντευξή της ότι η χλιδή και το μεγαλείο μεσουρανούν στον οίκο των αρχόντων.
    Κοντεύει η ώρα, που σας βλέπω να τρώτε και ξύλο από τους αγανακτισμένους βιοπαλαιστές, που τους έχετε όλους φεσώσει.
    Ξεφτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος26/2/12 10:03

    Η "ΑΡΧΟΝΤΙΣΣΑ" ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΡΟΥΛΑ ΝΑΝΟ, που πληρώνει αμέσως και συμφέρει και θα σώσει τη Σαλαμίνα από τη ΔΙΑΦΘΟΡΑ!!!!!!!!! πρέπει να το βουλώνει επιτέλους,αν της έχει μείνει έστω και μια σταλιά μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος26/2/12 10:08

    Ο Κουτοπίπης που χάθηκε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος26/2/12 16:32

    10.03 Αυτό δεν είναι τίποτα.
    Διάβασε τη συνέντευξή της και κει θα δεις τι σας σέρνει.
    Θα φουντώσεις τόσο, που θα βρίζεις επί ένα μήνα, μέχρι που να βγάλεις κάλλους στα δάχτυλα από την πολύ πληκτρολόγηση.
    Πρόσεχε μόνο μην πάθεις τίποτα και μας λείψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος26/2/12 19:27

    ΠΡΟΣ : ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Καταγγελίες του γιου Χαλβατζή για το ΚΚΕ
    http://www.zougla.gr/politiki/article/katagelies-iou-xalvatzi-gia-to-ke
    Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012, 18:03



    Κείμενο-κόλαφος για τον Περισσό διακινείται εδώ και τρεις μέρες στο Διαδίκτυο, καθώς το πρώην στέλεχος του κόμματος Αλέκος Χαλβατζής -γιος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Σπύρου Χαλβατζή- δημοσιοποίησε κείμενο που είχε συντάξει εδώ και αρκετό καιρό, σύμφωνα με το οποίο στη σημερινή ηγεσία του ΚΚΕ βρίσκονται «λαθρεπιβάτες».

    Ο Αλέκος Χαλβατζής ανήρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο κείμενο 11.000 λέξεων, στο οποίο περιλαμβάνονται παρατηρήσεις για τη δράση και λειτουργία του ΚΚΕ, την επιστολή που είχε στείλει στην Κ.Ε. του κόμματος με τίτλο «για την ανησυχητική κατάσταση και πορεία του Κόμματος, για την κυριολεκτικά τρομακτική προοπτική του, όπως προδιαγράφεται», καθώς και τωρινές απόψεις, οι οποίες, όπως υποστηρίζει, τον δικαιώνουν.

    Ο Αλ. Χαλβατζής κάνει λόγο για «σοβαρή εκτροπή και βαθιά κρίση του ΚΚΕ» και επιτίθεται στη σημερινή ηγεσία του κόμματος, καθώς, όπως ισχυρίζεται, «τα τελευταία χρόνια με δόλια μέσα λαθρεπιβάτες στο ΚΚΕ έχουν μετατραπεί σε τιμονιέρηδες και κουμανταδόρους».

    Ο κ. Χαλβατζής είναι πρώην μέλος του Γραφείου του Κ.Σ. της ΚΝΕ και κατόπιν του τμήματος Διαφώτισης της Κεντρικής Επιτροπής (μέχρι τον Ιούνιο του 2009) και, όπως γράφει, είχε πλήρη άποψη και γνώση για τα τεκταινόμενα στον Περισσό.

    Στο κείμενο-γράμμα προς την ηγεσία του κόμματος, ο κ. Χαλβατζής κάνει λόγο για αθόρυβη εσωκομματική κρίση, καθώς και ότι στα ερωτήματα που έθετε έπαιρνε γενικόλογες απαντήσεις, μετά την υπεκφυγή, αργότερα τη συγκάλυψη και τέλος την παραπληροφόρηση. Τις απαντήσεις αυτές έδιναν ακόμη στελέχη του Πολιτικού Γραφείου και η γ.γ. Αλέκα Παπαρήγα.

    Πατήστε εδώ και διαβάστε το κείμενο






    Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2012, 18:15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/2/12 10:16

    ΛΑΜΠΡΟ ΠΟΣΟ ΞΕΝΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ .Ο ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ.ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ .ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ.ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ SITE TO DIKO SOY ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΦΑΓΕΣ ΚΛΩΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ.ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΠΩΣ ΔΕΧΟΣΟΥΝΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΟΥΣΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος1/3/12 00:10

    Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος SAN FRANZISCO, αποφάσισε τα εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια που θα ξόδευαν για τις εκδηλώσεις και την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, να τα δώσουν σαν βοήθεια στην Ελλάδα και να μην κάνουν παρέλαση.
    (Ειδήσεις των 8 μ.μ. στο MEGA Καθαρή Δευτέρα 27/2/2012).

    Αυτή είναι υπεύθυνη στάση, κι όχι φανφάρες, χοροί και πανηγύρια, σαν να ζούμε σε άλλο τόπο και σε άλλες εποχές.
    Τι έχετε να πείτε τώρα ρε κοθόνια για τους ομογενείς του SAN FRANZISCO που αποφάσισαν να μην κάνουν ούτε παρέλαση ούτε εκδήλωση; Είναι ανθέλληνες; Τούρκοι; Αλβανοί; Σκοπιανοί;
    Άντε, σας ρίχνω καναβούρι για να αρχίσετε να κελαϊδάτε,σαν καναρινάκια που είσαστε, και να τους βρίζετε κι αυτούς, που δεν τιμούν την ιστορία μας και μάλιστα την Εθνική μας εορτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.