Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Φεβ 2012

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 7.00 Μ.Μ. ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 7.00 Μ.Μ. ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ
 ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ
-ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ
-ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ-ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ-

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ – ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΠΕΜΠΤΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 7.00 Μ.Μ. ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜ. ΜΠΟΓΡΗ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΛΑΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣΤΕΙ:

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΔΗΓΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ
Π.Α.Μ.Ε. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΚΙΝΗΣΗ Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.


7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/3/12 00:07

    Η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος SAN FRANZISCO, αποφάσισε τα εκατοντάδες χιλιάδες δολλάρια που θα ξόδευαν για τις εκδηλώσεις και την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, να τα δώσουν σαν βοήθεια στην Ελλάδα και να μην κάνουν παρέλαση.
    (Ειδήσεις των 8 μ.μ. στο MEGA Καθαρή Δευτέρα 27/2/2012).

    Αυτή είναι υπεύθυνη στάση, κι όχι φανφάρες, χοροί και πανηγύρια, σαν να ζούμε σε άλλο τόπο και σε άλλες εποχές.
    Τι έχετε να πείτε τώρα ρε κοθόνια για τους ομογενείς του SAN FRANZISCO που αποφάσισαν να μην κάνουν ούτε παρέλαση ούτε εκδήλωση; Είναι ανθέλληνες; Τούρκοι; Αλβανοί; Σκοπιανοί;
    Άντε, σας ρίχνω καναβούρι για να αρχίσετε να κελαϊδάτε,σαν καναρινάκια που είσαστε, και να τους βρίζετε κι αυτούς, που δεν τιμούν την ιστορία μας και μάλιστα την Εθνική μας εορτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/3/12 02:45

    http://fimotro.blogspot.com/2012/02/blog-post_5980.html


    ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ Β' ΑΘΗΝΑΣ!!!


    ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ...
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
    Υπάρχει δημοσκόπηση που δείχνει τη Νέα Δημοκρατία τρίτο κόμμα και το ΠΑΣΟΚ έκτο κόμμα στη Β' Αθήνας; Υπάρχει και σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του Fimotro, θα...
    δημοσιευθεί σε εφημερίδα της Κυριακής! Σύμφωνα με τη μέτρηση, η Νέα Δημοκρατία έρχεται τρίτο κόμμα η ΝΔ στην Β' Αθήνας, το ΠΑΣΟΚ έκτο και προηγούνται το κόμμα του Κουβέλη και αμέσως μετά ακολουθεί το ΚΚΕ!. Στα αξιοσημείωτα; Στη μέτρηση δεν έχει συμπεριληφθεί το κόμμα του Π. Καμμένου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/3/12 09:43

    http://sites.diavgeia.gov.gr/ypeka/ada/ΒΟΖ30-Υ22

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/3/12 16:19

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ
    Του Θεόδωρου Καλμούκου.

    Η Ομοσπονδία Καλιφόρνιας ματαίωσε την παρέλαση της 25ης Μαρτίου λόγω της κατάστασης στην Ελλάδα.

    ΒΟΣΤΩΝΗ.- Η Ομοσπονδία Σωματείων Βόρειας Καλιφόρνιας με έδρα τον Άγιο Φραγκίσκο, σε έκτακτη συνεδρίαση της ολομέλειας της αποφάσισε να προχωρήσει με τα σχέδια εορτασμού της 25ης Μαρτίου όπως ήταν προγραμματισμένα στο μεγάλο Auditorium του Δημαρχείου του Αγίου Φραγκίσκου, αλλά να ματαιώσει την καθιερωμένη Παρέλαση που προηγείται της Εορτής.

    Οι λόγοι για την ματαίωση της παρέλασης είναι τα πρόσφατα οικονομικά και πολιτικά δρώμενα στην πατρίδα μας. Σύμφωνα με τον πρόεδρο Θεόδωρο Λαλιώτη η Ομοσπονδία αισθάνεται ότι δεν είναι σωστό να βγαίνουμε εμείς και να παρελαύνουμε στους δρόμους και πλατείες του San Francisco όταν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά στην Ελλάδα μαστίζονται από ανεργία, πείνα, και αστεγία, και όταν τα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης πλημμυρίζουν τα δίκτυα με φωτογραφικό υλικό που δείχνει να καίγεται η Αθήνα από τους ίδιους τους αναρχικούς Έλληνες.Τόνισε ακόμα πως αντί να ξοδέψουμε χιλιάδες δολάρια για να κάνουμε την Παρέλαση, θα επικεντρώσουμε τις προσπάθειες μας να ενημερώσουμε και να κινητοποιήσουμε την Ομογένεια για να συμπαρασταθούμε στους φτωχούς, άστεγους, και άνεργους Έλληνες πολίτες που μέχρι χθες ζούσαν άνετα τις οικογένειες τους αλλά σήμερα ξαφνικά βρέθηκαν στο δρόμο και πρέπει να ταΐζουν τα παιδιά τους σε σχολικά συσσίτια και οι γονείς να καταφεύγουν σε κουζίνες της Εκκλησίας και του στρατού για να φάνε.

    Στο ανακοινωθέν αναγράφεται ότι η Ελληνική Ορθόδοξη Μητρόπολη του Αγίου Φραγκίσκου υπό την αιγίδα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Γεράσιμου, είναι σε συναίνεση με αυτή την απόφαση της Ομοσπονδία, θα είναι αρωγός, και θα συμπορευτεί στις προσπάθειες μας όπως δήλωσε ο Μητροπολίτης Γεράσιμος.

    Ο κ. Λαλιώτης τόνισε πως ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας, είμαι υπερήφανος για αυτήν την απόφασή μας και ελπίζω να κυκλοφορήσει και να βρει ευρεία δημοσιότητα ούτως ώστε και άλλες ομοσπονδίες και ομογενειακοί οργανισμοί να μιμηθούν το παράδειγμά μας.
    Φεβρουάριος 13, 2012

    Κε Πρόεδρε, τι είναι αυτά που λες;
    Εδώ κάναμε αμάν για να τους πείσουμε στη Νερα Υορκη να μας στείλουν μία πρόσκληση, τώρα που μας δίνεται η ευκαιρία να καβαλήσουμε, εκτός από το καλάμι που το ΄χουμε καβαλήσει μονίμως, κι ένα αεροπλάνο, να κάνουμε μαζί με την παρεούλα μας τη βόλτα στους 42 δρόμους εις υγεία των κορόϊδων των Κουλουριωτών, να μας αποθανατίζει και να μας προβάλλει ο μέγας Ροκίφης, τώρα θα κάνουμε πίσω; Ρε, πρίτσ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/3/12 19:06

    Αυτό το θέατρο του παραλόγου που ζούμε σε*αυτην την χώρα δεν έχει τα όρια του.
    Χθες στην βουλή το ΚΚΕ ΖΥΡΙΖΑ ΔΗΜΑΡ δεν ψήφησαν τον νόμο για τον περιορισμό της δαπάνης για τα φάρμακα, που το 2003 ήταν 880 εκατομμύρια ευρώ και το 2009 έγιναν 5,5 δις ευρώ, υποστηρίζοντας τις φαρμακοβιομηχανίες .
    Αυτό βλέπω και εδώ, την αγαστή συνεργασία των γιατρών και δασκάλων των ιδιαίτερα με το ΠΑΜΕ και τους ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/3/12 00:04

    Η αποψινή εκδήλωση ήταν απογοητευτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε ως αντισυνταγματική και παράνομη τη νομοθετική ρύθμιση που προβλέπει την διακοπή της παροχής του ρεύματος σε περίπτωση κατά την οποία ο καταναλωτής δεν πληρώσει το ειδικό τέλος ακινήτων που περιλαμβάνεται στον λογαριασμό του ρεύματος.
    Ωστόσο η επιβολή του έκτακτου ειδικού τέλους ηλεκτροδοτούμενων δομημένων επιφανειών, κρίθηκε ως νόμιμη και συνταγματική, διότι δεν είναι πάγιος φόρος.
    Τέλος το δικαστήριο επιφυλάσσεται εάν το ειδικό τέλος μεταβληθεί με νέα νομοθετική ρύθμιση σε πάγιο, να κρίνει και πάλι την συνταγματικότητα ή μη της επιβολής του, εάν βεβαίως προσβληθεί και πάλι με νέα αίτηση ακύρωσης.

    Δ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.