Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Μαρ 2012

Μάριος Τραυλός... "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 2"


Απεστάλη στο Δήμο Σαλαμίνας με κατεπείγοντα χαρακτήρα, η εγκύκλιος 10/16.3.2012 του Υπουργείου Εσωτερικών με ΘΕΜΑ: «Εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων» η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «Με την παρούσα σας προωθούμε την με αριθμό οικ.2/21967/0094/13.3.2012 εγκύκλιο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους  (έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Γ.Λ.Κ.) με θέμα την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων, ζήτημα  που αποτελεί βασικό στόχο της δημοσιονομικής πολιτικής της Χώρας για το έτος 2012. Η εξόφληση αυτή επισημαίνεται ότι θα γίνει, όχι με τη συνδρομή των χρηματοπιστωτικών δομών και συνομολόγηση δανείων, αλλά σε βάρος των πιστώσεων, που έχουν προβλεφθεί για αυτό  το σκοπό στον κρατικό προϋπολογισμό και με έκτακτη χρηματοδότηση των δικαιούχων φορέων.»
            Θέλω να σας υπενθυμίσω, ότι εδώ και πολύ καιρό, είχαμε γίνει μάρτυρες μιάς απίστευτης προσπάθειας του Δημάρχου να πείσει την Κοινή Γνώμη, ότι δήθεν παρέλαβε από τους δύο τ. Δήμους «χρέη πέραν πάσης φαντασίας» κάτι που διατυμπάνιζε με επιμονή και περισσή πολιτική «αναίδεια»  σε κάθε κοπή πίττας και σε κάθε εκδήλωση.
            Επίσης  επιθυμώ να θυμίσω ότι το εκπληκτικό ήταν ότι όλα αυτά τα ποσά που κατά καιρούς ανέφερε, ισχυριζόταν ότι προέκυπταν από τους ισολογισμούς, φέρνοντας έτσι σε δύσκολη θέση, ακόμη και τους ορκωτούς λογιστές, οι οποίου γνώριζαν ότι τα ποσά των υποχρεώσεων ήταν ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ, προκαλώντας φυσικά  και τις έντονες αντιδράσεις των δύο τέως Δημάρχων.
            Ηταν προφανές, για κάθε σκεπτόμενο πολίτη, γιατί ο Δήμαρχος επέλεξε αυτή την πολιτική της «καμένης Γής»  . Όμως του διέφυγε ότι αυτές “οι παλαιοκομματικές  μέθοδοι” είναι πλέον παρωχημένες και εύκολα καταρρέουν, όπως συνέβη εν προκειμένω.
            Επανέρχομαι στην εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, όπου με απλά λόγια προβλέπει την εξόφληση ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ, μέχρι και  31/12/2011 με έκτακτη επιχορήγηση.
            Έτσι αυτό που απομένει ν’ αντιμετωπίσει η παρούσα Δημοτική Αρχή είναι τις ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, (δάνεια από  χρηματοπιστωτικά ιδρύματα), ‘ύψους 10.000.000€ περίπου σε βάθος εικοσαετίας. Επομένως της αναλογούν  για τα υπόλοιπα 2,5 περίπου χρόνια της θητείας της, τα 2,50 εικοστά των 10.000.000€ δηλ. ένα ποσό περίπου 1.250.000€. 

            Αγαπητοί μου συμπολίτες,
            Ο Δήμος Σαλαμίνας και το λέω με πλήρη επίγνωση, ήταν αυτάρκης οικονομικά. Είχε δηλαδή επαρκή έσοδα, (τακτικά και έκτακτα). Πόσο μάλλον τώρα, με το «ΛΑΧΕΙΟ» της έκτακτης επιχορήγησης της Πολιτείας,  (ισχύει για όλους τους Δήμους), όπου εξοφλούνται όλες οι βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις ΚΑΙ του  2011, διαχειριστική περίοδο της Νέας Δημοτικής Αρχής.
Το μόνο θέμα που θα πρέπει ν’ απασχολεί την Δημοτική Αρχή, είναι η “χρηστή διαχείριση”, γιατί αυτή η εξέλιξη αποτελεί τεράστια ευκαιρία για την ανάπτυξη του Νησιού μας.
Ευχές σε  όσους γιορτάζουν σήμερα,

                                                                                    Σαλαμίνα 25/3/2012
                                                                                      Μάριος ΤΡΑΥΛΟΣ
                                                                                     τ. Δήμαρχος Αμπελακίων

63 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/3/12 19:34

    Και εμείς σου ευχόμαστε να συνέλθεις γρήγορα, γιατί η κατάσταση σου είναι πλέον επικίνδυνη.
    Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/3/12 19:52

    Εσύ πόσες εγκυκλίους εφάρμοσες ή πόσες διαβασες ή έχεις δει;
    'Ολα τα χρόνια που ήσουν Δήμαρχος ήσουν Δήμαρχος των ΔΙΑΚΟΠΩΝ, στο Πόρτο Καρρά, στη Κρήτη, στα Γιάννενα, στη Βουλιαγμένη, στον Πράπα, στο Kitchen, στη Κύπρο για μπίζνες (ξέρεις εσύ...)και στου Μητσόπουλου.
    'Αντε παράτα μας ήσυχους επιτέλους άνθρωπε μου....
    Κατάντησες αηδία πλέον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος25/3/12 20:04

    ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ;
    ΤΟ 2014 Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΡΑΥΛΟΥ-ΡΟΥΛΑΣ-ΜΑΚΡΗ.
    ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ.
    ΑΣ ΚΑΕΙ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΠΕΔΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΑΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΑΚΙΑ, ΣΤΗ ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΣΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος25/3/12 20:09

    ΤΟ 2014 ΟΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΛΑΚΑ Ε ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος25/3/12 20:10

    Καίγεται λέει... και τον πήρε ο πόνος για την "την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων". Δηλαδή των δικών του και του Πίπη.
    Ρε αν α μουν από δω που θα σου πληρώσουμε εμείς τα κερατιάτικα σου.
    Αρκετά σου πληρώσαμε και σένα. Με το ΠΑΣΟΚ έφαγες με δέκα μασέλες. Το ένα έργο το πληρωνόσουν επί δέκα. Που τα βρήκες ρε τόσα λεφτά; Από τη μάσα σου τα έφερες; Ή κόπιασες για να τα βγάλεις; Δεν χόρτασες πια; Να τα πληρώσεις μόνος σου εσύ και ο Πίπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος25/3/12 20:17

    Από τους πολλούς εγκυκλίους που διάβασες ζαλίστηκες και δεν δήλωσες το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ή από δόλο δεν το δήλωσες;
    Το δικαστήριο που είχες στης 12 του μήνα για πότε αναβλύθηκε; Θέλω να το παρακολουθίσω Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος25/3/12 20:24

    25/3/12 20:17 ΦΩΤΗΣ και ΜΑΡΙΑ LIVE???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος25/3/12 20:34

    Μωρή θέλεις να σου φέρω μια φωτογραφία του καματεριώτη να ξεχαρμανιάζεις τώρα που είναι άνοιξη και έχεις φουσκοδεντριές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/3/12 20:40

    Εγώ τι θέλεις να σου φέρω????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος25/3/12 20:44

    Τον γέροντα με φίμοτρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/3/12 21:06

    Εγώ λέω να σου φέρω καμία μελιτζάνα να φτιάξεις κάνα ιμάμ μπαϊλντί τι λες???
    Μην μήνης και νηστικιά δεν κάνει…. Είδες που σε προσέχω ατιμούλικο……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/3/12 21:14

    Από τους πολλούς εγκυκλίους που διάβασες ζαλίστηκες και δεν δήλωσες το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ή από δόλο δεν το δήλωσες;
    Το δικαστήριο που είχες στης 12 του μήνα για πότε αναβλύθηκε; Θέλω να το παρακολουθίσω Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος25/3/12 22:53

    Αγαπητοί φίλοι, θέλω να εκφράσω κάποιες απορίες και απόψεις μου σχετικά με την, μετά ρήξης με τον Τσαβαρή εποχής, συμπεριφορά και τις κινήσεις του Τραυλού και να επισημάνω κάποια πράγματα:
    1-σχετικά με τη Τούρλα (λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ή κάτι έχουμε ακούσει για την αμαρτωλή αυτή ιστορία), να σας θυμίσω ότι και με τον Θανάση τον Μακρή ο Τραυλός ήταν σε μεγάλη κόντρα. Μάλιστα έχουν δημοσιευθεί παλαιότερα σε μπλοκ και τα έγγραφα, που ο ένας κατήγγειλε τον άλλο.
    Μετά έγιναν φίλοι!!!!
    2-όταν ο Σοφράς ήταν Δήμαρχος ο Τραυλός τον είχε καταγγείλει επανειλημμένα για το Λιμενικό Ταμείο και για τη δημοπράτηση της αποχέτευσης. Μέχρι που έβαλε τον Μακρή και του έκανε μήνυση (το γνωστό δικαστήριο). Κατά τον Σοφρά, ο λόγος ήταν γιατί δεν του έδωσε το έργο της αποχέτευσης, που πρέπει να ευσταθεί, γιατί σε αντίποινα ο Τραυλός μετέπειτα έδωσε την αποχέτευση στον Δήμο Ασπροπύργου και όχι στον Δήμο Σαλαμίνας, που ξαφνικά αγάπησε τόσο πολύ.
    Τώρα είναι φίλοι.
    3-το μεγάλο πούλημα που έκανε στον καλύτερο συνεργάτη του και έμπιστο καρδιακό φίλο του όπως έλεγε τον Σωκράτη τον Παπαδημητρίου.
    4-ο τσακωμός του με τον Τσαβαρή είναι ένα σκοτεινό σημείο, που πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα βγει όλη η αλήθεια στο φως. Δεν θα ξεχάσω τον Τσαβαρή στη φασαρία της κοπής της πίτας των Αμπελακίων που του είπε χαρακτηριστικά: ‘Εγώ δεν εξυπηρετώ εργολαβικά οφέλη!”. Ενώ αυτό είναι πολύ βαριά κατηγορία για ένα πρώην Δήμαρχο και εργολάβο δεν απάντησε.
    Η ιστορία και το παρόν του Τραυλού δείχνουν ότι η ξαφνική αγάπη για τη Σαλαμίνα δεν είναι τυχαία. Κάπου το πάει. Σίγουρα για να εξυπηρετήσει τους σκοπούς του και τα οφέλη του. Αν θα πάρει τη Ρούλα ή τον Σοφρά ή και τους δύο στον λαιμό του αυτό θα φανεί στη πορεία.
    Το σίγουρο είναι ότι τελευταίες κινήσεις του εξυπηρετούν τον Τσαβαρή και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος25/3/12 23:50

    ο τσακωμός του με τον Τσαβαρή είναι ένα σκοτεινό σημείο, που πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα βγει όλη η αλήθεια στο φως. Δεν θα ξεχάσω τον Τσαβαρή στη φασαρία της κοπής της πίτας των Αμπελακίων που του είπε χαρακτηριστικά: ‘Εγώ δεν εξυπηρετώ εργολαβικά οφέλη!”.

    ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΜΟΥ ΟΦΕΛΗ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ, ΑΜ΄ ΠΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος26/3/12 00:01

    Δηλαδή παραδέχεσαι ότι ο Τραυλός ήθελε τη μασαμπούκα πάλι.... έτσι;;;
    Για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ όμως θα μας πεις;
    Είναι αλήθεια;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος26/3/12 09:29

    .....ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.... ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ .....ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΣΟΥΡΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ..... ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ....ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΡΕΡΟ .....ΠΑΙΔΙ!!!!! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΟΜΩΣ!!!!!....ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ....ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ.... ΤΗΣ ...ΝΔ....ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ .... ΠΟΥ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ....ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ..... ΣΥΜΜΟΡΙΑ.... ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.....ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ....ΟΣΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ......ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ........ΓΙΑΥΤΟ ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ .......ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ .....ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΧΗΜΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ..... ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ....Η ΡΟΥΛΑ.... Ο ΡΑΠΤΗΣ...Ο ΜΑΚΡΗΣ....Ο ΣΟΦΡΑΣ...ΚΛΠ..... ΚΥΠΡΙΟΣ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ....ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΑΒΑΡΗ ..... ΝΑ ΦΤΥΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΣΟΥ.......



    ....Α...Π.....Τ...Σ....Κ....Τ....Ε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος26/3/12 10:07

    Το ποιος εκτίθεται ή όχι αφήστε τα.
    Να μας πείτε για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ και το δικαστήριο του Τραυλού.
    Είναι τελικά αλήθεια και γι αυτό το κάνετε γαργάρα;
    Λέω εγώ ο βλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος26/3/12 10:26

    Εσύ να μας πεις , εμείς λέμε ότι λες ψέματα ούτε δικαστήριο, ούτε πόθεν έσχες.

    απάντησε τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος26/3/12 10:49

    Εγώ δεν λέω ψέματα. Το είδα γραμμένο με τα ματάκια μου. Στις 12/3 ημέρα Δευτέρα, κατηγορούμενος ο Τραυλός για μη υποβολή του ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος26/3/12 10:59

    ποιος τραυλος ; ο μητσος τραυλος του Κλεομένη και της Αθανασιας το γενος κουρουπητου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος26/3/12 11:12

    Ο Μάριος Τραυλός σου λέω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος26/3/12 11:18

    ποια ημερομηνία ήταν, σε ποιο δικαστικό μέγαρο για να δω το πινάκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος26/3/12 11:30

    Ρε Λάμπρο σε πήρε ο πόνος τώρα και για τον Τραυλό;
    Αλλά τέλος πάντων σου δίνω τα στοιχεία για να πας δεις το πινάκιο:
    Δικαστικό μέγαρο: Σκουζέ Πειραιάς
    3ος όροφος
    Ημερομηνία: 12/03/2012 ημέρα Δευτέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος26/3/12 11:38

    ρε φωτη δεν είμαι ο μαστροκολλιας και βέβαια θα πάω τώρα κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος26/3/12 12:01

    Με τους τσακωμους βγαινουν και αλλα στην φορα!!!!! Ποσα λευτα ειχε βαλει ο καθενας για τον προεκλογικο αγωνα του Γιαννακη, και ο Γιαννακης τωρα αγοραζει σπιτια ΧΑ ΧΑ ΧΑ αφου τους εφαγε τα λεφτα στον προεκλογικο αγωνα ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος26/3/12 12:06

    Λάμπρο πες μου πρώτα αν τσεκάρησες για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ του Τραυλού και μετά πάμε και στα λεφτά για τον προεκλογικό αγώνα του Γιαννάκη και τα σπίτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος26/3/12 12:17

    Τελικά Λάμπρο μου είσαι πολύ ΧΑΧΑΧΑΣ! πάνε συμφωνίες πάνε όλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος26/3/12 12:40

    φωτη μόλις γύρισα είσαι μεγάλη ψεύτρα τελικά και έτρεχα εκεί κάτω, ούτε καν συνωνυμία δεν είχε ψεύτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος26/3/12 12:49

    Λάμπρο μη με προκαλείς γιατί θα βγάλω όλη τη δικογραφία στα μπλογκς σας και σένα και του Φώτη. Μιντιάρχες του κερατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος26/3/12 13:00

    βγαλτη ρε ψεύτη απατεώνα, βγαλτη ψεύτη σίχαμα, έτρεχα εκεί κάτω για τις ψευτιές σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος26/3/12 13:01

    Εσύ ρε σολωμέ για να μη πω καρχαρίας νομίζεις τώρα ότι μας παραμυθιάζεις ότι είναι ο Λάμπρος;
    Ε... ρε ... κούνια που σε κούναγε Βλάκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος26/3/12 13:02

    που να τρέξεις εκεί κάτω ρε βλάκα.
    Διαβατήριο έχεις για να φύγεις από τα Σελήνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος26/3/12 13:10

    τεμπέλα τα τουμπάρεις τώρα; δεν περίμενες ότι θα πήγαινα να δω

    πήγα και είδα το πινάκιο της δευτέρας, ουτε τραυλος υπάρχει, ουτε πόθεν έσχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος26/3/12 13:12

    Εχεις απόλυτο δίκιο.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος26/3/12 13:14

    ρε μαλάκα εσύ εισαι τελικά που χρησιμοποιείς το Λάμπρο και Λάμπρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος26/3/12 13:15

    το ξέρω χαχαχαχαχαχαχα


    έτσι μόλις λέτε ψέματα,ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ πρόσεξες; θα σου κατεβάζω τα παντελόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος26/3/12 13:27

    12/3 ημέρα Δευτέρα
    Δικαστικό μέγαρο Πειραιά Σκουζέ
    3ος όροφος.
    Κατηγορούμενο: Τραυλός Μάριος
    Κατηγορητήριο: Μη υποβολή ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ

    ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ!!!!!

    Τον είδα και με τα ματάκια μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος26/3/12 13:32

    ΠΗΓΑ και είδα τώρα ήρθα από εκεί, δεν υπάρχει τίποτα από αυτά που λες είσαι ψεύτης και απατεώνας.

    πριν λυγώ έλεγες για την δικογραφία, βγαλτη λεμε βγαλτη , πόσες φορές πρέπει να στο πούμε βγαλτη, απατεώνα και ψεύτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος26/3/12 13:35

    Τι να δεις ρε καραγκιόζη γελοίε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος26/3/12 13:36

    // Χωρίς αιγιαλό θα μείνει, όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Δήμος Σαλαμίνας εξαιτίας παρανομιών του δημάρχου, τις οποίες εντόπισε η Κτηματική Υπηρεσία Πειραιά!

    Συγκεκριμένα, η Κτηματική Υπηρεσία Πειραιά με το υπ’ αριθμόν 5014/ 1780/Φ.4/25-11-2011 έγγραφο που έστειλε στο υπουργείο Οικονομικών, το καλεί να ανακαλέσει την παραχώρηση των χώρων αιγιαλού και κοινόχρηστης παραλίας από τον Δήμο Σαλαμίνας, γιατί ο δήμαρχος κατά παράβαση του άρθρου 9 της ΚΥΑ 1038460/2439 του 2009 παραχώρησε χώρους αιγιαλού σε ιδιώτες με απευθείας ανάθεση και όχι με τη διαδικασία της δημοπράτησης που προβλέπει ρητά το συγκεκριμένο άρθρο. Αυτό σημαίνει ότι ο Δήμος Σαλαμίνας θα χάσει τις παραλίες και τους αιγιαλούς του, που θα περιέλθουν στην Κτηματική Υπηρεσία.

    // Μια και μιλάμε όμως για τον δήμαρχο Σαλαμίνας να κάνουμε και μια ερώτηση. Αληθεύει ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ για να γιορτάσει την επέτειο της 25ης Μαρτίου με τους ομογενείς; Και μαζί του έχει πάρει έναν τοπικό εκδότη και τον πρώην αρχηγό Ναυτικού, αντιναύαρχο ε.α. Ελευσινιώτη; Δεν λέμε ότι είναι κάτι κακό αλλά μας κάνει εντύπωση γιατί δεν έχουμε ακούσει να έχει η Κουλούρη ομογενειακή παροικία στις ΗΠΑ.

    http://www.paron.gr/v3/new.php?id=75314&colid=65&dt=2012-03-25%200:0:0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος26/3/12 13:39

    Τώρα μάλιστα σοβαρή εφημερίδα και σοβαρός δημοσιογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος26/3/12 13:39

    καραγκιόζης είσαι εσύ και αυτοί που νόμιζαν οτι βρήκαν παιδάκια να παίξουν, θα φατε καλααααααα

    και μην χάνεις την ψυχραιμία σου θα σου κάνω πολλά ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ακόμα ξεβρακώματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος26/3/12 13:40

    σοβαρότατος καλύτερος του μελλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος26/3/12 13:50

    Γαμώ τα ελληνικά σου ρε καρχαρία.
    Πες του Τραυλού να σου κάνει κανένα μάθημα ελληνικών.
    Μη γα@@ς και την ελληνική γλώσσα είναι ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος26/3/12 14:04

    άλλη τούμπα πάλι; ούτε από εκεί κατάφερες κάτι το γύρισες στα ελληνικά,
    καλά κάνεις σε λίγο που θα σου κάνω τον πάτο να μην τον αναγνωρίζει αυτός που σε καρφώνει,θα την γυρίσεις ξανά αλλού την δουλειά για να σε βολεύει.

    τράβα μωρή λινάτσα να σκουπίσεις τη σέλα σου που μου κανεις τον μπαμπινιωτη στα σχόλια του μαστοκολια αντε γ΅΅

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος26/3/12 14:06

    Λιπών για να τελειώνουμε, μου το είπε η Μαρία για το δικαστήριο που το έμαθε από κάποιον άλλον , τώρα ο άλλος αν έλεγε αλήθεια τι να πω, παρασύρθηκα……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος26/3/12 14:09

    Ζήτα ένα συγνώμη να τελειώνουμε, γίνονται και λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος26/3/12 14:15

    ΣΥΓΝΩΜΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος26/3/12 14:18

    Μη γράφεις για λογαριασμό μου καθήκι του κερατά. Δεν μου το είπε καμία Μαρία που της το είπε κάποιος άλλος.
    Είδα τον Τραυλό ο ίδιος στα δικαστήρια και διάβασα το πινάκιο μόνος μου με τα μάτια μου.
    Και δεν τελειώνουμε τώρα αρχίζουμε παλιομαλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος26/3/12 14:20

    ΣΥΓΝΩΜΗ!!!

    26/3/12 14:15


    Πόσο καραγκιόζηδες είσαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος26/3/12 14:23

    δεκτή η συγνώμη σου ανθρώπινα είναι αυτά και εγώ έχω παρασυρθεί στο παρελθόν από ψέματα.

    για τον φίλο που μας κάνει πλάκα και συνεχίζει δεν χρειαζεται ευχαριστούμε το λύσαμε μεταξύ μας το θέμα, μην το συνεχίζεις λοιπον δεν σε παίρνει σοβαρά κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος26/3/12 14:35

    αφού το λύσατε μεταξύ σας δηλαδή ο καρχαρίας με τον εαυτό του εντάξει.
    Με μένα όμως δεν το λύσατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος26/3/12 15:22

    Καρχαρία το τσατσιλίκι και η τεμπελιά πάνε πακέτο.
    Η μαλακία όμως;
    Εσύ κατάφερες να τα ταιριάξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος26/3/12 17:54

    Φώτη άντε γ@@@@ου στο φινάλε παλιοαπατεώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος26/3/12 20:09

    που είσαι μωρή ψεύτρα άπλυτη;
    στην τρίτη παρέμβαση του τραυλού πάρτε τα χεσμένα σας και στο σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος27/3/12 12:24

    Και συνεχιζουμε ΧΑ! Συνεχεια παραιτησεων Δημοτικων Συμβουλων μετα απο τους Μπιλλια Μπουτση Τσαλιακο Βενετσανο ακολουθουν Τσαλικογλου να δουμε τι θα γινει με τους Αντιδημαρχους (Τσουναμι ερχεται)και στο βαθος Αστρακος.Α ξεχασα τον Μαστροκολια γραφειο τυπου Συμβουλος και αυτος. ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος27/3/12 13:48

    1ον: είσαι ψεύτρα, γιατί ο Μπίλλιας δεν παραιτήθηκε διαγράφτηκε.
    2ον: είσαι πρόστυχια γιατί γράφεις προστυχιές και ασύστολα ψέματα, αποτυπώνοντας στα μπλογκς τα όνειρα σας!!! Να κάνετε ότι είχατε κάνει του Γκίνη! Να χάσει τη πλειοψηφία και καταλογισμό! Το σχέδιο σας το ξέρουμε καλά και το αναμένουμε! Μέσα στη παραφροσύνη κάνετε όμως ένα λάθος τραγικό! Ξεχνάτε ότι ο Τσαβαρής δεν έχει συμβούλους πουλημένα τομάρια σαν τον Γκίνη και ότι είναι πανέξυπνος και ξέρει από Διοίκηση.
    3ον: δεν φταις όμως εσύ φταίνε αυτοί που σε προστατεύουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος27/3/12 14:27

    Βέβαια έτσι έχετε μάθει αν δεν ταιριαζατε δεν θα συμπεθεριαζατε,
    Είναι τομάρια γιατί είχαν αυτοσεβασμό και νοικοκυροσύνη δεν ανέχονταν τα εντέλλεστε το ένα πίσω από το άλλο, ώσπου την έφαγε,αλλά δεν είναι μακριά το ταξίδι και θα δεις την κατάληξη και της πολιτικής απόφασης

    κάτσε και θα δεις

    ego ta xeria poy vazeis ston mpezaxta tha sta kopso katharma

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος27/3/12 15:05

    Ποιοι "είχαν αυτοσεβασμό και νοικοκυροσύνη δεν ανέχονταν τα εντέλλεστε το ένα πίσω από το άλλο,"
    τα τρία γνωστά πουλημένα τομάρια του Γκίνη;
    Ο Γκίνης την έφαγε με τον καταλογισμό από τον γεροδράκουλα. Αυτός έκανε την καταγγελία κι ας ορκιζόταν ο ξευτίλας στα παιδιά του.
    Μέχρι να δεις τη κατάληξη της πολιτικής απόφασης, εγώ θα σου πετάξω της δικαστικής..........
    Σου μιλάω γι αυτή που γράφανε παπαριές δυο μέρες τώρα.
    Για τις 12/3, για αναβολή και μαλακίες.
    Και τότε θα δούμε ποιανού χέρια θα κόψεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος27/3/12 15:15

    Μια τελευταία κουβέντα θα σου πω:
    κάτσε καλά γιατί με αυτά που σε βάζει και γράφεις έχεις ανοίξει τον ασκό του Αιόλου.
    Κάτσε εκεί που είσαι με τη προστάτιδα σου κοίτα τη δουλίτσα σου και άσε τις μαλακίες.
    Δεν μπορεί πλέον να σε προστατεύσει κανείς.
    Ο δικός σου τελείωσε και θα δεις αν λέω ψέματα ή αλήθεια.
    Ξέρω τόσα όσα δεν μπορείς να φανταστείς.
    Με είδες να πάρω θέση στις βλακείες που έγραφαν για το δικαστήριο για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ; Όχι. Ξέρω και ποια μέρα έγινε και ποια ήταν η απόφαση και πως και γιατί πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση.
    Γι αυτό ασχολήσου με κάτι άλλο. Αυτό δεν θα σου βγει σε καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος27/3/12 15:22

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος28/3/12 08:19

    Επειδή έχασες τη ψυχραιμία σου και βρίζεις μη νομίζεις ότι επειδή ο Μαστροκόλιας αφαίρεσε το σχόλιο σου τελειώσαμε.
    Το έχω αποθηκευμένο.
    Άσχετα όμως από αυτό, να ξέρεις ότι τώρα αρχίζει η πολιτική εξόντωση του δικού σου.
    Περίμενε και θα δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ανώνυμος28/3/12 09:28

    καλα εκανε και το κατεβασε το εγραψα να το δεις και χαιρομαι που το αποθήκευσες,αποθήκευσε και αυτο
    γαμιεται η μανα σου το σπιτι σου η οικογενεια σου ολη και αν ποτε σε τρακαρω θα σε θαψω με τα ποδια ανοιχτα

    κατι αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.