Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Μαρ 2012

«Νέες εντάξεις έργων από την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων»


Μετά από προετοιμασία και εισήγηση της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής αποφάσισε, στη 2η αναμόρφωση του προϋπολογισμού, την ένταξη στο τεχνικό πρόγραμμα της Ενότητας των παρακάτω έργων:
1.            Βιολογικός καθαρισμός Πόρου: Βελτίωση λειτουργίας, αντλιοστασίων, αποχετευτικού δικτύου και εργασίες συντήρησης, προϋπολογισμού 900.000 ευρώ.
2.            Επέκταση δικτύου φωτισμού στον οδικό άξονα Φανερωμένης Σαλαμίνας, προϋπολογισμού 730.000 ευρώ.
3.            Κατασκευή γηπέδου Ύδρας, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.
4.            Κατασκευή συστήματος Ναύδετου στην Ύδρα, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

5.            Ανακατασκευή παλαιού κοινοτικού ιατρείου Αντικυθήρων, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.
6.            Κατεπείγουσες εργασίες προστασίας του πρώτου Ελληνικού Βουλευτηρίου Αίγινας (Ι. Μητρόπολη), προϋπολογισμού 130.000 ευρώ.
7.            Σύνταξη κτηματολογίου για το έργο «βελτίωση επαρχιακών οδών Αίγινα-Κυψέλη-Βαθύ- Βαγία- Μεσαγρός- Τούρλος», προϋπολογισμού 640.000 ευρώ.
8.            Ολοκλήρωση λιμνοδεξαμενής Καρατζά Τροιζηνίας, 1.500.000 ευρώ.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης σχετικά με τις εντάξεις των έργων αυτών δήλωσε τα εξής:
«Η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου να χρηματοδοτηθούν σημαντικά έργα της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων, δείχνει ότι η Περιφέρεια Αττικής κινείται με έργα και πράξεις για να αλλάξει τα δεδομένα στα νησιά μας.
Με την παρέμβαση στο Βιολογικό καθαρισμό του Πόρου προστατεύεται η υγεία των πολιτών και ενισχύονται οι υποδομές του νησιού αλλά και του Γαλατά που εξυπηρετείται.
Με την κατασκευή του γηπέδου της Ύδρας τα παιδιά του νησιού θα έχουν το δικό τους χώρο άθλησης, ενώ με το Ναύδετο, την Τσαμαδούρα, θα μπορούν να προσεγγίζουν την Ύδρα κρουαζιερόπλοια και να ενισχυθεί ο τουρισμός.
Με την επέκταση του δικτύου φωτισμού στην λεωφόρο Φανερωμένης Σαλαμίνας που οδηγεί στο Πορθμείο, ενισχύεται η ασφάλεια των μετακινήσεων ώστε να αποφεύγονται ατυχήματα.
Με την ανακατασκευή του παλαιού ιατρείου Αντικυθήρων, στηρίζουμε το ακριτικό νησί της Ενότητας.
Με την ολοκλήρωση της λιμνοδεξαμενής Καρατζά, ολόκληρη η περιοχή Τροιζηνίας θα έχει για πρώτη φορά επιπλέον 400.000 κυβικών νερού για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Με τις επείγουσες εργασίες στο πρώτο Ελληνικό Βουλευτήριο Αίγινας, σώζεται ένα ιστορικό μνημείο της νεώτερης Ελλάδας που κινδυνεύει.
Με τη σύνταξη του κτηματολογίου βασικών οδικών αξόνων στην Αίγινα, ανοίγει ο δρόμος για σημαντικά έργα προσβασιμότητας και ασφάλειας.
Η απόφασή μας για την χρηματοδότηση χρήσιμων έργων, δείχνει στην πράξη ότι το μήνυμα του Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού «με έργο πάμε μπροστά», έχει αντίκρισμα αλήθειας. Με αυτές τις εντάξεις, αποδεικνύουμε τη βούλησή μας να υλοποιήσουμε έργα ουσίας και όχι βιτρίνας.
Οι προσπάθειές μας για την ωρίμανση έργων στα νησιά συνεχίζονται σε συνεργασία με όλους τους Δήμους, από τη Σαλαμίνα έως τα Κύθηρα και θα αποτυπωθούν στις επόμενες αναμορφώσεις του προϋπολογισμού».


8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/3/12 18:43

    ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ...ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ?
    ΓΗΠΕΔΑ?
    ΔΡΟΜΟΥΣ?
    ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ?
    ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/12 07:35

    Καλά πόσο ηλίθιοι πρέπει να είναι η Νάνο και ο Κουτοτσαβαρής που τρέχουν από πίσω του;;;;
    Το σύστημα των Τραυλορουλοτσαβαρίδων ΛΑΣΠΩΝΩ και ΔΙΩΧΝΩ σε μας δεν περνάει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/3/12 13:23

    ....ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΕΣ ..... ΧΕΣΤΙΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ...των δημοτων δηλαδη.....ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!!!ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΙΑΞΟΥΝ ΦΩΤΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ ΣΑΛΑΝΙΝΑ !!!!!!!! να βλεπουμε μη πατησουμε κανα λαγο....καινα βλεπουν οι ματακιδες,,,,,,ΕΥΚΟΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΟΣΤΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 200000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ...... ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ..... ΓΙΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ......


    ....ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΛΑΕ.... ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΦΩΤΑ ΤΩΡΑ .....ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ...... ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ .....730.000 ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ......





    ....ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΡΟ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/3/12 13:41

    Πρωταθλητές στις παρανομίες δήμοι και περιφέρειες
    Στους πρωταθλητές των παρανομιών βρίσκονται οι δήμοι και οι περιφέρειες της χώρας σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το 2009, που κατατέθηκε στη Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/3/12 14:12

    Είναι και οι δύο πρώην δικοί μας;
    ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/3/12 21:03

    Με λένε Γιώργο....
    Ρε 22/3/12 07:35 όταν σας λέμε ΚΛΕΦΤΕΣ ξέρουμε τι λέμε. Είσαστε τόσο ηλίθιοι που το αποδεικνύετε κιόλας.
    Αλλά με αυτόν τον Κουτό που στηρίζετε, τι θα είσαστε εσείς καλύτεροι; ΚΟΥΤΟΤΕΡΟΙ ΝΑΙ!!!
    Κάνετε πρόστυχη κλοπή κειμένων άλλων και επειδή φαίνεται ποιος τα έχει γράψει πρώτος, τα τυπώνω και σας περιμένω....
    Είστε ανίκανοι να συντάξετε μια πρόταση, να γράψετε μια σωστή λέξη, να αποδώσετε μια σκέψη σας γραπτά και όχι μόνο αυτό, αλλά επειδή δεν μπορείτε, ΚΛΕΒΕΤΕ, όπως έχετε συνηθίσει από τους δύο Δήμους.
    Μου δώσατε τη καλύτερη απόδειξη ότι είσαστε ΚΛΕΦΤΕΣ και μάλιστα ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!
    Αλλά που να μάθετε γράμματα: στα καφενεία του Βουρκαριού, στις ταβέρνες στο Μπατσί ή στα μπουρδέλα στο Αλεποχώρι και στη Κόρινθο;;;
    Με λένε Γιώργο... και δεν αντιγράφομαι... ΚΛΕΦΤΕΣ!!!
    Καταλάβατε Τραυλορουλοπίπηδες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/3/12 00:35

    ΤΟ ΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΒΙΓΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΙΓΙΑΛΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΔΕΙΕΣ.ΕΧΕΙ ΜΗΚΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 2ΟΟ ΜΕΤΡΑ ΠΛΑΤΟΣ 1ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΥΨΟΣ 8Ο ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/3/12 08:33

    Με λένε Γιώργο ...

    http://www.youtube.com/watch?v=6K-NFhdjup4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.