Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Μαρ 2012

Μεγάλη συμμετοχή συμπολιτών και φορέων στην εκδήλωση στο Δημαρχείο για να οργανωθεί και στη Σαλαμίνα η αντίσταση ενάντια στα χαράτσια και τα μέτρα.


Η εκδήλωση έγινε την 1η Μάρτη, μια μέρα πριν κριθεί αντισυνταγματική από το Συμβούλιο της Επικρατείας η διακοπή ηλεκτροδότησης των νοικοκυριών που δεν πλήρωσαν το χαράτσι της ΔΕΗ.
Παραβρέθηκε εκπρόσωπος Λαϊκής Συνέλευσης του Αιγάλεω που αναφέρθηκε στους τρόπους οργάνωσης της αντίστασης στην πόλη και τις γειτονιές και ένα μέλος της κίνησης «δικηγόροι ενάντια στα χαράτσια» που κάλυψε τα νομικά ζητήματα.
Μίλησε επίσης εκπρόσωπος της κίνησης Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α έθεσε τους 3 άξονες που πρέπει να στηριχθεί ο αγώνας μας :

Αντίσταση – Αυτοοργάνωση – Αλληλεγγύη
και πρότεινε την ενεργοποίηση Λαϊκής Συνέλευσης στη Σαλαμίνα κάθε μήνα όπου θα αποφασίζονται οι δράσεις και θα υπάρχει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων. 
Στη συνέχεια πήραν το λόγο απλοί πολίτες και φορείς που εξέφρασαν τις απόψεις τους. Σε παρέμβασή του , ο Δήμαρχος Σαλαμίνας δήλωσε πως ο Δήμος θα σταθεί αρωγός και δεσμεύτηκε να παραχωρεί την αιθ.Μπόγρη ή το Κέντρο Νεότητας μια φορά το μήνα για τη Λαϊκή Συνέλευση 

  • Συνεχίζουμε να μην πληρώνουμε τα χαράτσια
  • Προσκομίζουμε τις αποδείξεις στο Δήμο για να μας καλύψει νομικά
  • Συμμετέχουμε μαζικά στη Λαική Συνέλευση

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ – ΟΡΓΑΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ 

ΚΙΝΗΣΗ Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α.
facebook ναυμαχηα κινηση πολιτων σαλαμινας
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6973376378,6973661353,6978952902

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/3/12 14:18

    Λαμπρο ασε αυτα και πες μας για τον τιμιο ΠΙΠΗ τον δικο σου λεω.Αληθεια ποσο ταιριαζουν οι ομιοι.ΒΡΑΧΟΣ ΗΘΙΚΗΣ ΕΣΥ λιγο πιο μικρο βραχακι οπιπης.Ελα φιλε εσυ ποσα επαιρνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/3/12 23:30

    Ρούλα γιατί ακολούθησες τον Πίπη στην έξοδο και τη φυγή;

    Ο Πίπης είχε τους λόγους του γιατί κάποιο πουλάκι του σφύριξε ότι απορρίφθηκε η προσφυγή του.

    Εσύ Ρούλα δεν άντεχες να ακούσεις μπροστά στο κόσμο τη νέα μεγάλη επιτυχία του Τσαβαρή για την εκπόνηση μελέτης από τη ΔΕΣΦΑ για την σύνδεση της Σαλαμίνας με το φυσικό αέριο.

    Είπαμε από δω και πέρα: Lexotanil (ειδικά για σένα Ρούλα είναι πλέον επιβεβλημένο), κυάλια και κρεμούλα για τα δάκτυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/3/12 08:44

    Ρε ανεγκέφαλε, που παριστάνεις ότι δεν κατάλαβες γιατί αποχώρησε, αν θέλεις να κάνεις κάποια ερώτηση στην κα Νάννου ή σε οποιονδήποτε άλλον, κάντη επώνυμα για να πάρεις και την απάντηση. Τι κρύβεσαι και πετάς ότι μαλακία σου ΄ρχεται στο κεφάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/3/12 15:50

    Χθες ήταν η απόλυτη ξεφτίλα για τον Τσαβαρή και τη παρέα του.
    Η κα Νάννου τους κατηγόρησε ότι παράνομα κάνουν την συνεδρίαση στο παλκοσένικο του θεάτρου Δ.ΜΠΟΓΡΗ το οποίο είναι για καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και όχι για Δημ. Συμβούλιο.
    Οι συνεδριάσεις γίνονται στην αίθουσα του Δημ. Συμβουλίου η οποία είναι διαμορφωμένη κατάλληλα με έδρανα και μικρόφωνα για να καταγράφονται τα όσα λένε, και όχι στο θέατρο του Δ.ΜΠΟΓΡΗ που δεν έχει τίποτα.
    Τη σκυτάλη πήρε ο κ.Σοφράς ο οποίος είπε ότι επειδή το θέμα που έφερα προς συζήτηση είναι πολύ σοβαρό, πρέπει απαραίτητα να καταγράφονται εκείνα που λέμε, γιατί έχω σκοπό να στείλω το δήμαρχο για παράβαση καθήκοντος και να εκπέσει του αξιώματος. Επειδή λοιπόν η αίθουσα δεν διαθέτει τη κατάλληλη υποδομή, αποσείρω το θέμα και να συζητηθεί με την πρώτη ευκαιρία στην αίθουσα του Δημ. Συμβουλίου. Αφού λοιπόν ήταν το μοναδικό θέμα συζήτησης και ο εισηγητής το απέσυρε, δεν υπήρχε κανένας λόγος να παραμείνουν στην αίθουσα και όλη η αντιπολίτευση εγκατέλειψε την αίθουσα.
    Στο παλκοσένικο έμεινε μόνο η πλειοψηφία και ο δήμαρχος άρχισε μόνος του το παραλλήρημα, σε ένα ακροατήριο 50 με 70 ανθρωπάκων, προφανώς από τα ΚΑΠΗ, ουρλιάζοντας από το ξεγύμνωμα που του κάνανε, και επιδυκνείοντας ένα χαρτί της Περιφέρειας, κατηγόρησε πολλές φορές τον κ.Σοφρά ως ψεύτη και συκοφάντη.
    Το χαρτί όμως άλλα έλεγε, και άλλα αυτός είπε. Το χαρτί μίλαγε για χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, κι ο δήμαρχος το παρουσίασε ότι μίλαγε για σταθμό μεταφόρτωσης απορριμάτων.
    Εκείνο που έκανε εντύπωση για μία φορά ακόμα, είναι ότι από τους 70 που ήσαν εκεί, μόνο 10 ήσαν Κουλουριώτες οι οποίοι φύγανε κι αυτοί.
    Τέτοια ξεφτίλα, δεν έχει ματαγίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/3/12 16:20

    Ετσι ακριβώς είναι. Να προσθέσω και εγώ ότι τελικά ο Κόγιας με τον Τσαβαρή δεν απέσειραν το θέμα, προφασιζόμενοι ότι ο κανονισμός λέι ότι ενα θέμα αποσύρεται από την διάταξη μόνο όταν το θελήσει ο εισηγητής του με σύμφωνη γνώμη του Δημ.Συμβουλίου. Εδώ πρέπει να πω ότι έτσι είναι ο κανονισμός, αλλά όταν ο εισηγητής το αποσύρει, τότε δεν έχει νόημα η συζήτηση.
    Δεν είπαν όμως γιατί πριν δυό μήνες δεν κάνανε το ίδιο και για τον μαντρότοιχο του Καλογήρου στη Ζωοδόχο Πηγή; Τότε το απέσυραν με το έτσι θέλω, χωρίς να ζητήσουν τη σύμφωνη γνώμη ούτε του εισηγητή που ήταν ο Αστράκος, ούτε του Δημ.Συμβουλίου.
    Αυτός είναι απόλυτος φασισμός. Καλά είπε κάποιος, ρε τι φασιστόμουτρα είναι αυτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/3/12 21:36

    Είπαμε Lexotanil, κυάλια και κρεμούλα.
    Άντε κοιμήσου τώρα να ηρεμήσεις. Αύριο πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.