Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Μαρ 2012

Πρόωρα ξεκίνησε ο πολιτικός Γολγοθάς του δημάρχου, η διγλωσσία της πλειοψηφίας πρέπει και θα πάρει τέλος, παρέμβαση Σπύρου Σοφρά για άμεση σύγκληση δημοτικού συμβουλίου

ΑΠΟ: Σπύρος  Σοφράς                                 ΠΡΟΣ: Νικόλαο  Κόγια
           Δημοτικός Σύμβουλος                        Πρόεδρο Δημ. Συμβουλίου
           Αρχηγός Μείζονος Μειοψηφίας 

Σαλαμίνα  27 Μαρτίου 2012

Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου
Κύριε πρόεδρε, είστε μια επικίνδυνη δημοτική αρχή, για τα συμφέροντα του τόπου και φοβάμαι ότι με τις επιλογές σας και την αδιαφορία σας, στην αντιμετώπιση των σοβαρών θεμάτων  που μας απασχολούν, θα καταγράψετε την πιο μελανή ιστορία στο πέρασμά σας.

Γίναμε κοινωνοί της ενέργειας  του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μαυρουδής Βορίδης να υπογράψει την απόφαση έγκρισης δημοπράτησης του έργου Μελέτη, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία, Συντήρηση και Εκμετάλλευση: Της Υποθαλάσσιας Μόνιμης Οδικής Ζεύξης της Νήσου Σαλαμίνας.
Κύριε πρόεδρε στο ανοικτό δημοτικό συμβούλιο, που κάναμε στη αίθουσα Μπόγρη για το υπόψη θέμα, σας είχα καταγγείλει, ότι παραπλανάτε τους κατοίκους του νησιού με την πρότασή σας, για «δημοψήφισμα με το ερώτημα της διπλής ζεύξης». Πρώτον η ανακοίνωση του υπουργού δεν αναφέρει πουθενά τη διπλή ζεύξη, όπως σας το είχα τονίσει με έμφαση και σας είχα καταγγείλει για  εμπαιγμό προς τους κατοίκους και δεύτερον, ήρθε η επιβεβαίωση της ανικανότητας σας, δεδομένου ότι  έχει παρέλθει ένα εξάμηνο περίπου από το συμβούλιο και ούτε φωνή ούτε ακρόαση για το δημοψήφισμα.
 Η πρότασή μου στο συμβούλιο ήταν "η έναρξη δυναμικών κινητοποιήσεων" ως βασικό μοχλό πίεσης ενάντια στην απόφαση του  Υπουργού για τη ζεύξη έως τη τελική ανατροπής της.
Κατόπιν των ανωτέρω και λόγο της σοβαρότητας του θέματος, παρακαλώ όπως συγκαλέσετε άμεσα έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, για το υπόψη θέμα στο οποίο πρότασή μου είναι η εκφρασμένη μόλις ανωτέρω.
                                                                        Σπύρος Σοφράς
                                                            Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

34 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/3/12 22:59

    Ρε λεβέντες τι θα γινει με τη πάρτη σας;
    Μια με τη μουτσούνα του δράκουλα, μια με τη μουτσούνα του Κουτοπίπη μας έχετε ζαλίσει. Ο ένας παρεμβάσεις ο άλλος δελτία τύπου. Όταν ήταν Δήμαρχοι ο ένας ήταν μονίμως σε διακοπές και ο άλλος εξαφανισμένος από τον κόσμο.
    Δεν μας παρατάτε πια ήσυχους. Αηδία έχετε καταντήσει
    Και συ ρε Πίπη ξεκαθαρισε τι είσαι τελικά:
    Αρχηγός μείζονος Μειοψηφίας ή Υποψήφιος Δήμαρχος.
    Πάνω γράφεις το πρώτο κάτω το δεύτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/3/12 23:05

    Ρε Σπύρο τον έχεις ζαλίσει τον «άνθρωπο» μη δει χαρά κι αμέσως να του την χαλάσεις. Έρχεται αύριο το απόγευμα τι να πρωτοκοιτάξει;
    • Την διαλυμένη ομάδα του και το πώς να την μαζέψει;
    • Το ταξίδι του να διαφημίσει και τα πανηγύρια που κανε εκεί;
    • Τις πιθανές ακυρώσεις στις αυθαιρεσίες του;
    • Το Αιάντειο που τον ματώνει;
    • Τον Μάριο Τραυλό που του κάνει «παρεμβάσεις» και πώς να τον ηρεμίσει;
    • Τους αντιδημάρχους του που βγάλει τα γιαταγάνια έξω;
    • Τις εσωκομματικές ισορροπίες του ΠΑΣΟΚ που τα ‘κανε μαντάρα με την στήριξη Λιντζέρη και το άδειασμα των υπολοίπων που των απειλούν με κόψιμο των «παροχών»;
    • Την Μίνα και τον Δερτούζο που τρώγονται και δεν μπορεί να τους μαζέψει1
    Που να προφτάσει βρε Σπύρο κου να ασχοληθεί και με προβλήματα τέτοιου είδους; Άλλωστε οι φερυμποτατσίδες ας το λύσουν μόνοι τους.
    Δεν μπορεί ένας δήμαρχος αχάριστοι να σας προσφέρει άρτον και θέαμα και εσείς να ασχολείστε με τόσο πεζά πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/3/12 23:07

    Ρε Φώτη λένε ότι έχεις και τις φωτογραφίες του δημάρχου στην παρέλαση της ΝΥ με φουστανέλα, γιατί δεν την έβαλες να τον καμαρώσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/3/12 23:18

    Καλέ μου φίλε (27/3/12 22:59) συμφωνώ μαζί σου. Τι στο καλό θέλουν αυτά τα φρούτα που είναι άλλωστε και ντεκαυλέ. Άσε τον δήμαρχο να παίξει μπάλα ρε που τα ‘χε ξαναδεί η Κούλουρι απανωτά ταξίδια στην Κύπρο το ίδιο και στις Βρυξέλες άσε πια το Λονδίνο και τις συμφωνίες με την Λαιμού και την Γερουλάνου για τις υδατοκαλλιέργειες τώρα τον τίμησε και ο Ομπάμα στην παρέλαση της ΝΥ τι άλλο θέτε ρε???
    Και μην ξεχνάτε τουλάχιστον στα δυο τελευταία ταξίδια του είχε μαζί του και τον «μέντορα» της δημοσιογραφίας που τον είχε όχι μόνο επίσημο μεταφραστή και προσωπικό φωτογράφο αλλά και ειδικό σύμβουλο. Σημειώστε δε πως ο Μιμάκος, ταξιδεύει με δικά του έξοδα δίπλα στον αρχηγό των αρχηγών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/3/12 23:41

    Ατύχημα για την Σαλαμίνα σε τόσο δύσκολους και χαλεπούς καιρούς να χει δήμαρχο τόσο επικίνδυνο. Αν δε, λάβεις υπόψη σου και ποιοι αποτελούν την ηγετική του ομάδα; Τότε θα σου σηκωθεί η τρίχα κάγκελο.
    Έναν «υπεραντιδήμαρχο» οικονομικών διοικητικών και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και δεν ξέρω τι άλλο ακόμα ο οποίος δεν έχει βγάλει καν το Λύκειο ή το οκταθέσιο γυμνάσιο. Τον άνθρωπο που εκτός από λογαριασμό του τύπου, «3 με διπλή δυο καλαμάκια και δυο πατάτες» δεν ξέρει τίποτα άλλο να κάνει και τον βάζει αντιδήμαρχο σε τόσο νευραλγικό πόστο εν γνώσει του ότι κοιμάται τον ύπνο τον βαθύ, εσύ τι θα πιστέψεις; Ότι το έκανε καλή τη πίστη; Ή ότι τον βολεύει μια χαρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/3/12 08:22

    Σπύρο, στη παλιά μας φιλία, επειδή δεν μου σηκώνεται μπορείς σε παρακαλώ να βγάλεις ένα δελτίο τύπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/3/12 09:20

    τι να σου κάνει ο σπυρος μανταμ να βρεις έναν αράπη να σε σοκιαρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/3/12 11:41

    Τι να σου κάνει κι ο Σπύρος μωρή Λουλού;
    Αεροπόρος και Δήμαρχος έχει χρηματίσει!
    Δεν είναι κι Χάρη Πότερ! Ούτε τριμπουσόν να ξεβουλώνει την κάθε πικραμένη σαν κι εσένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/3/12 13:58

    ΝΤΟΥΕΤΟ ΤΡΕΛΟ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΧΘΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΛΈΕΙ 2+2 χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/3/12 14:34

    Είσαι και μαλάκας αδερφέ μου ούτε ένα ψέμα δεν μπορείς να πεις 2+2=4 και η δημαρχία είναι 5 χρόνια. Ουστ στον διάολο εκβιαστή της κακιάς ώρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/3/12 18:03

    Σπύρο έγινες γραφικός. Έχεις την εντύπωση ότι γράφοντας κάθε μέρα στα blogs, και από το πρωί μέχρι το βράδυ βρίζοντας την Δημοτική αρχή, ότι επιτελείς μεγάλο έργο και ο κόσμος είναι μαζί σου. Οι επικοινωνιολόγοι σου σε οδηγούν από λάθος σε λάθος, σε οδηγούν στην πιο μεγάλη πανωλεθρία εκλογική. Σε δύο χρόνια θα δεις τα αποτελέσματα. Η ανικανότητά σου τα χρόνια της Δημαρχίας σου δεν μπορούν να ανατραπούν με τις ανακοινώσεις που βγάζεις που δεν έχουν ούτε βάση ούτε σοβαρότητα. Έγινες Δήμαρχος κατά τύχη και το λάθος αυτό δεν ξαναγίνεται. Δεν μπορείς να συγκριθείς με τον Τσαβαρή γιατί ανόμοια πράγματα δεν συγκρίνονται Σπύρο. Άφησες την αποχέτευση στην μέση αφού την φούσκωσες σε τιμές και από το 2009 δεν μπορούσες να βρεις χρήματα και μολις ήρθε ο Τσαβαρής χρήματα βρέθηκαν γιατί τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εξασφάλισε αυτός ο "επικύνδυνος"για την Σαλαμνίνα Δήμαρχος όπως λες,45 εκατ. για την αποχέτευση Αμπελακίων - Σελληνίων και Αιαντείου - Κακηβίγλας, όταν εσύ δεν έφερες ένα ευρώ 4 χρόνια από την Ευρώπη. Αυτά ο επίκυνδυνος Δήμαρχος. Επίσης 30 εκατ. ευρώ για τα όμβρια που η Σαλαμίνα πνιγόταν με την βροχή από την Περιφέρεια. Αυτά και πολλά άλλα αυτός ο "επικύνδυνος" Δήμαρχος.
    Έκανε την Σαλαμίνα και τομεγάλο γεγοπνός της Ναυμαχίας γνωστό σε όλο τον κόσμομε πολλαπλά οφέλη αυτός ο "επικύνδυνος" Δήμαρχος. Θα μπορούσα να σου γράφω επί ώρες. Θα το κάνω αργά και σταθερά να θα σου θυμίζω εσένηα και σε εκείνους που διαβάζουν τις ανακοινώσεις σου ότι είσαι ο Δήμαρχος του 1%. Ο Τσαβαρής με τα ίδια χρήματα θα έκανε 2 αποχετεύσεις. Ταυτίστηκες πλήρως με τον Αγαπίου στην Αποχέτευση (για λόγους που μόνο εσύ γνωρίζεις) και για αυτό να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις και την ίδια εκλογική του τύχη. Να σου υπενθυμίσω λοιπόν ότι ο Αγαπίου πήρε 3% στις εκλογές. Θα επανέλθω για να σου υπενθυμίζω τι έκανες εσύ επί θυτείας σου και τι ο "επικύνδυνος" Δήμαρχος που είναι σήμερα. Προς το παρόν καληνύχτα κε Σοφρά.... συνέχισε τον πολιτικό σου ύπνο. Ίσως όταν ξυπνήσεις μας έχεις έτοιμη μία άλλη ανακοίνωση περιμένουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/3/12 18:11

    Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΛΑΚΟΥΒΑΣ, ΤΗΣ ΤΖΟΥΜΠΑΣ, ΤΗΣ ΓΟΥΒΑΣ, ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΛΙΚΑ; ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος28/3/12 18:14

    Είναι αλήθεια ότι το τελευταίο διάστημα το χρήμα ρέει, από τας Ευρωπας απευθείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος28/3/12 19:08

    Ρε το σύστημα τσαβαρη δούλεψε όλες τις κομματικές παρατάξεις μαζί και το τραυλιστάν, δεν θα διάλυση τον δήμο Σαλαμίνας .
    Αλλά να ξέρει ότι το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/3/12 20:39

    Η γιορτή της λακούβας μπορεί να γιορταστεί, αν και όπως βλέπετε οι λακούβες κλείνουν, αλλά γιορτή του 1% και των κατ ευθείαν αναθέσεων και γιορτή της αδιαφάνειας, αυτή η Δημοτική αρχή ποτέ δεν θα γιορτάσει. Αντίθετα θα γιορτάζει πολύ τακτικά γιατί θα εγκαινιάζει έργα με κόστος πολύ λιγότερο από τους πρηγούμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος28/3/12 21:28

    Ξέχασα να γράψω κάτι και επανέρχομαι. Αυτή η Δημοτική αρχή με τις λακούβες ζήτησε δημόσια συγνώμη, αν και είχε πολλά ελαφρυντικά αφού οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεπαν να στρωθεί πίσσα. Θέλω να ρωτήσω όμως και περιμένω απάντηση: Πότε στο παρελθόν Δημοτική Αρχή είχε την ευαισθησία να ζητήσει συγνώμη από τους πολίτες στα πολλά και χοντρά λάθη που έγιναν; Αυτή είναι η διαφορά ποιότητας αυτής της Δημοτικής αρχής, που ξέρει να σέβεται τους πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος28/3/12 21:37

    Πήγαινε στην ανάρτηση "Μάριος Τραυλός... "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 2"" και διάβασε το 63ο σχόλιο για να διαπιστώσεις το ήθος και τη ποιότητα των ανθρώπων που "μάχονται" τη παρούσα δημοτική αρχή.
    Γιατί γράφτηκε έμμεσα η αλήθεια δες το βρίσιμο που πέφτει.
    Σκέψου να δεις τι έχει να γίνει όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια με ντοκουμέντα και όχι λόγια. Δες πως αντιδρούν όταν αφήνονται υπονοούμενα μόνο ότι "κάποιος" γνωρίζει. Τη συνέχεια μπορείς να τη φανταστείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος28/3/12 23:06

    Την Δημοτική αρχή δεν την εκπροσωπεί ο κάθε τυχάρπαστος που βρίζει χυδαία και νομίζει έτσι ότι στηρίζει την Δημοτική αρχή. Είναι σίγουρο ότι τέτοιους υποστηριχτές δεν τους χρειάζεται αυτή η Δημοτική αρχή. Εάν όμως αυτός βρίζει χυδαία ο διαχειριστής αυτού του blog γιατί συνεχίζει και έχει αυτά τα χυδαία μηνήματα και δεν τα διαγράφει; Είναι όμως άραγε μόνο από την μία πλευρά; Πόσα χυδαία ανώνυμα μηνύματα υπάρχουν κατά Τσαβαρή και των συνεργατών του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος28/3/12 23:20

    ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ "ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΗ ΛΑΚΟΥΒΑ" ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ. ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΠΑΝΟ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ. ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΘΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΟΥ "ΕΣΥ ΟΤΙ ΠΕΙΣ, ΕΣΥ ΟΤΙ ΠΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ" ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑ, ΚΑ, ΚΑ ΟΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος29/3/12 00:01

    Μια τελευταία κουβέντα θα σου πω:
    κάτσε καλά γιατί με αυτά που σε βάζει και γράφεις έχεις ανοίξει τον ασκό του Αιόλου.
    Κάτσε εκεί που είσαι με τη προστάτιδα σου κοίτα τη δουλίτσα σου και άσε τις μαλακίες.
    Δεν μπορεί πλέον να σε προστατεύσει κανείς.
    Ο δικός σου τελείωσε και θα δεις αν λέω ψέματα ή αλήθεια.
    Ξέρω τόσα όσα δεν μπορείς να φανταστείς.
    Με είδες να πάρω θέση στις βλακείες που έγραφαν για το δικαστήριο για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ; Όχι. Ξέρω και ποια μέρα έγινε και ποια ήταν η απόφαση και πως και γιατί πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση.
    Γι αυτό ασχολήσου με κάτι άλλο. Αυτό δεν θα σου βγει σε καλό.

    το 63 σχολιο ειναι δικο μου,αυτο ρε αλητη δεν ειναι δικο σου καθαρμα ποιον απειλης ? ποιον ρε τομαρι ,οτι ειπα ισχύει και αλλη φορα να μαθεις οτι οι απειλες δεν περναν καθαρμα,

    ακου δεν θα μου βγει σε καλο?
    θα σε θαψω ζωο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος29/3/12 07:32

    Τελειώνοντας ο κ. Σοφράς την ανακμεετά αοίνωσή του γράφει για την Δημοτική αρχή του Γιάννη Τσαβαρή " Θα γράψετε την πιο μελανή σελίδα στο νησί" Αυτά τα λέει ο κ. Σοφράς ο οποίος μετά από απουσίας 50 χρόνια από το νησί και ενώ το εξοχικό του ήταν στο Αλεποχώρι, επέστρεψε ως Δήμαρχος, χωρίς να γνωρίζει ποια ήταν τα προβλήματα του νησιού. Δεν ήξερε να προχωρήσει καν στους δρόμους της Περιφέρειας. Είναι ο ίδιος ο οποίος έγραψε την πιο μελανή σελίδα της ιστορίας του νησιού με την αποχέτευση και την έκπτωση του 1%. Στον 1 χρόνο και 3 μήνες που πέρασαν αυτή η Δημοτική αρχή γράφει το όνομά της με χρυσά γράμματα στην ιστορία του νησιού , αφού έφερε στο νησί πάνω από 80 εκατ. ευρώ και τα έργα, δυστυχώς για τον κ. Σοφρά και τον συν αυτώ, θα αρχίσουν πολύ σύντομα. Ο κόσμος κρίνει κ. Σοφρά και δεν παραμυθιάζεται με τις ανακοινώσεις σας
    Καλήνύχτα κ. Σοφρά ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος29/3/12 07:33

    Το χυδαίο και πρόστυχο υβρεολόγιο το μάθαμε καλά. Η ψευτομαγκιά σου όμως που πήγε;
    Γιατί δεν λες τώρα "βγάλτα τα", παρά το έχεις κάνει γαργάρα;
    Επειδή δεν είσαι πλέον σε θέση να απειλείς, σου ξαναλέω ότι θα σκάσει βόμβα μεγατόνων, θα αποκαλυφθείτε και θα ξεβρακωθείτε.
    Και οι συμφωνίες θα πάνε περίπατο, εκτός των ολέθριων συνεπειών για σας που θα επακολουθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος29/3/12 08:37

    ΞΕΝΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ 'ΡΘΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ. ΞΕΝΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΘΥΜΙΘΗΚΑ ΝΩΡΙΣ. ΞΕΝΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ 'ΡΘΩ ΜΕΣ ΣΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ. ΞΕΝΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΞΕΧΝΩ, ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΝΑ ΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος29/3/12 09:44

    πάλι θα και θα και θα και θα ,θα σκάσει και θα σκάσει,ότι εχεις να το βγάλεις, ακόμη να φέρεις τα στοιχεία για την δίκη στην σκουζε και τωρα θα σκασει και αλλο και θα δουμε, ποτε ρε απατεωνα ποτε;;;;;;

    τι νομιζεις οτι απευθύνεσαι σε χαχολους; τραβα ρε παρακατω, ψευτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος29/3/12 09:53

    kai poy eisai otan tha skasei tha einai gia oloys to akoyses gia oloys na to thimase

    h nomizeis oti esena tha se afhsoyme me to vraki soy?

    eisai poly gelasmenos ,kai an afora h apeilh to mplog kai oti tha anixi otan anixi gia mena thn proth mera akribos tha anoixh olo kai gia senana doyme poioi apeiloysan kai pioi aminontan kai poy tha pane

    h nomizete oti tha kanate thn parthena kai ton kathgoro
    koroido tora synnenoithikame.


    a kai poyse psaxe sta sxolia na deis an exo anaferei poythena onoma antitheta apo sena trava tora ston dhkigoro soy na soy exigish oti ego se tsantizo gia thn plaka moy alla esy exeis milish me onomata na deis poios apo toys dio mas tha kanei thn megalyterh xara ,nteneke kai koroido

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος29/3/12 09:53

    Θα σκάσει μόλις ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητα του και παρακάλα να είναι συνυποψηφιότητα για να γελάσουμε πιο πολύ.
    Μέχρι τότε να θυμάσαι Τρίτη και 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος29/3/12 10:13

    Ποιος σου είπε εσένα 29/3/12 09:53 ότι ασχολούμαι με ανοίγματα των blogs και τα σχόλια που γράφονται. Αυτά είναι για εσάς όλους να βριζόσαστε και να βγάζετε τα απωθημένα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος29/3/12 10:26

    Οταν λες θα αποκαλυφτείτε και θα ξεβρακωθείτε πως θα γίνει αυτό; θα μας πας στην πασαρέλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος29/3/12 10:32

    Αρκέσου στο Τρίτη και 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος29/3/12 10:34

    Ρε μάγκες, έμεινα άνεργος λόγω μαλακίας του κράτους να ωραιοποιηθεί.
    Εκεί κατά δημάρχου μεριά,υπάρχει και για μας καμιά θέση σχολιαστή στά blogs; Ξέρω να γράφω γιά όλους. Τύφλα να έχεις ο Γκέμπελς μαζί μου.
    Περιμένω δήμαρχε,δώσε και έμενα κάτι τις. ο.κ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος29/3/12 10:36

    θα σου πω κατι,ετσι στο νταραβερι και στα μπινελικια που σου εχω ριξει, αν ειναι αυτος της νδ, μην περιμενεις τίποτα,αυτος δεν βγαινει ουτε με γαλαζοπετρα, τοσο χταποδι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος29/3/12 10:36

    Απευθύνσου στη Ρούλα, τον Σπύρο και τον Τραυλό. Αυτοί πληρώνουν καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος29/3/12 10:39

    φίλε κανε ένα δοκιμαστικό,να δουμε πες ότι πρέπει να βρίσεις και να λοιδορήσεις τον μαστροκολλο,ξεκινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος29/3/12 16:32

    Να ξέρετε εμείς οι απλοί παρατηρητές των διαδραματιζόμενων στα δημοτικά πράγματα της Σαλαμίνας δεν τρώμε κουτόχορτο.
    η κοινωνία είναι μικρή και γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα. Είναι γνωστό οτι όλοι εσείς που βριζόσαστε στα blogs είσαστε αυτοί που έχετε δημιουργήσει όλη την οικονομικοί σας δραστηριότητα γύρο από τον δήμο, δεν πείθετε κανέναν.
    Σε λίγο θα φυσήξει τέτοιος αέρας που θα σας σαρώσει όλους, με πρώτο το τσαβατισταν και ακολούθως το τραβλισταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.