Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

29 Μαρ 2012

Η άποψη του δημάρχου για την Ζεύξη Σαλαμίνας, όπως εκφράστηκε με το σημερινό του ΔΤ


Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από δελτίο τύπου που εξέδωσε στις 26/3/2012 το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ότι ενεκρίθη και υπεγράφη από τον Υπουργό κ. Βορίδη η δημοπράτηση των συμβάσεων της υποθαλάσσιας μόνιμης οδικής ζεύξης της Σαλαμίνας και μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα η πρώτη φάση των διαγωνισμών για την ανάθεση του έργου.
Ακόμα μια φορά λοιπόν η Σαλαμίνα αγνοείται επιδεικτικά από την Πολιτεία και τους εμπλεκομένους φορείς, λαμβάνοντας αποφάσεις ερήμην της Δημοτικής Αρχής και των κατοίκων του νησιού.
Αγνοούνται συστηματικά και διαχρονικά οι θέσεις του Δήμου μας και των Δημοτών, τοποθετώντας τη Σαλαμίνα στον παρανομαστή του κλάσματος της υποβάθμισης.

Δεν μας αφήνουν περιθώρια να σκεφτούμε κανένα άλλο λόγο για την απαράδεκτη αυτή τακτική και συμπεριφορά, εκτός από την ύπαρξη συμφωνιών «κάτω από το τραπέζι».
Επαναλαμβάνουμε για πολλοστή φορά ότι η θέση μας για τη ζεύξη είναι, αφενός μεν να ληφθούν υπόψη οι απόψεις των δημοτών με δημοψήφισμα, αφού ένα τέτοιο έργο θα επηρεάσει τη ζωή τους και τη ζωή των παιδιών τους αποφασιστικά, αφετέρου η Σαλαμίνα δεν είναι έτοιμη να αντέξει το βάρος μιας τόσο μεγάλης παρέμβασης, που θα σηματοδοτήσει τεράστια επιπλέον άναρχη οικιστική ανάπτυξη, από τη στιγμή που έργα πνοής στο νησί είναι σε εξέλιξη, άλλα σε εκκρεμότητα και άλλα απολύτως αναγκαία που διεκδικούνται.
Ως εκ τούτου διαμαρτυρόμαστε έντονα προς πάσα κατεύθυνση και απαιτούμε ο Δήμος μας να ενημερωθεί και να συμμετάσχει στην όλη εξέλιξη του έργου της ζεύξης.
Είναι αδιανόητο να λαμβάνονται αποφάσεις που μας αφορούν άμεσα με δικτατορικό τρόπο, χωρίς εμείς να έχουμε τουλάχιστον γνώση !
Σε περίπτωση που συνεχιστεί η απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά του αρμόδιου Υπουργείου, θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας να αποφασίζουμε εμείς για τη ζωή μας με κάθε τρόπο.
Μεταθέτουμε λοιπόν την ευθύνη των εξελίξεων στη διοίκηση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για τυχόν δυναμικές κινητοποιήσεις και δυσάρεστες καταστάσεις.
Ελπίζουμε, έστω και την τελευταία στιγμή, να πρυτανεύσει η λογική και η δημοκρατική αντιμετώπιση της Σαλαμίνας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
29/03/2012

23 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/3/12 15:47

    Σιγά ρε Γιαννάκη μας τρόμαξες, με πήρε κι ο Βορίδης έντρομος να μάθει για λόγου σου. Είδες για να τρέχεις αλούθε; Δυο πράγματα σκέφτομαι ή στην φέρανε πράγμα δύσκολο ή έφυγες έγκαιρα να μην είσαι δω που θα σκάσει η παραμύθα του Βορύδη.
    Ξέρεις συ την μπάλα στην εξέδρα να αλλάξουμε αντζέντα….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/3/12 16:12

    ,,,,,ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,,,ΜΑΣ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ!!!!!! ΣΑΝ ,,,,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ,,,,, γιαυτο το θεμα με την ομογενεια....και γιαυτο ,,,πηρε μαζι του ενισχυσεις!!!!! τον δημοσιογραφο προπαγανδας ,,,, τον μεντορα του τυπου της Σαλαμινας!!!!!!
    ,,,,ΑΛΛΑ!!!!!μεταξυ των αλλων.... ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΧΟΥΜΕ βασικες ΑΝΑΓΚΕΣ ,,,ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ,,,, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ,,,,,ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!!!!!,,,,,ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΙΔΑΚΙΩΝ ΣΑΚΚΕΛΑΡΙΩΝ,,,,,ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ,,,,,, ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΜΩΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ,,,,,ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ,,,,, ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ AJIAX ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΙΑΝΤΑ,,,,, ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΥΠΡΟΣ ΜΙΑ ΠΟΛΗ,,,,, ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ,,,,, ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ''ΤΟ ΠΑΛΑΜΑΡΙ ΤΟΥ ΒΑΡΚΑΡΗ,,,,,ΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠ,,ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΔΟΜΙΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ,,,,,, ΑΝΑΓΝΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΓΑΣ ,,,,,ΑΠΟ ΤΗΝ ,ΚΑ,ΛΑΙΜΟΥ ΤΟΝ Κ, ΑΓΓΕΛΟΥ, ΤΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ , ΤΟΝ ΟΛΠ,ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ,ΤΟ ΥΠΑΝ, ΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠ,,,,ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ,ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ , ,,ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,,, ΑΑΑΑΑΑ!!! ΣΟΡΥ ΞΕΧΑΣΑ ,,,,,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ,,, Ο ΠΕΡΙΒΟΣ,,,,ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ,,,,,, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΒΟΡΙΔΗ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΓΕΦΥΡΑ........


    ...ΤΩΡΑ!!!!! ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ...... ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ....ΚΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ!!!....Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ.... ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ....ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ 70% ...ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ 30%.... ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΓΕΦΥΡΑ?????? 2-3000 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΕΡΡΥ!!!!!!!!ΠΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ???????????????????? 100% ΑΓΓΕΛΟΥ .....ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ....ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ...... ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ...... ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ...ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ...... ΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠ ....ΓΙΑΥΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ .... ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ....ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ.....ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ....ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΣ.... ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ .....ΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠ.......

    ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΝ ΝΗΣΙΔΑ ΤΟΥ ΑΙΓΙΩΡΓΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ,,,,,,,,,ΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/3/12 17:25

    Μετά από εξαντλητικές ιδεολογικές διαβουλεύσεις 15 ημερών και παρουσίας της επιτροπής εκλογικού αγώνα του κόμματος των οικολόγων του Δημοσθένη Βεργή επετεύχθη η ιστορικής πολιτικής σημασίας συνεργασία με την αγωνίστρια σταρ Τζούλια Αλεξανδράτου που συμμετέχει στα ψηφοδέλτια του κόμματος στη Β περιφέρεια Αθηνών και δέσμευση του προέδρου να αναλάβει το υπουργείο Πολιτισμού.
    Συμφωνήσαν σε κοινό πρόγραμμα που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω:
    1. Η Τζούλια Αλεξανδράτου αναλαμβάνει την διαγραφή του χρέους της Ελλάδος μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Στρος Καν
    2. Πλήρη ακύρωση των μνημονίακων συμβάσεων
    3. Οι ερωτικές συνευρέσεις των ζευγαριών στα ξενοδοχεία θα επιδοτούνται από το ελληνικό δημόσιο
    4. Όλα τα φάρμακα που αφορούν την ανδρική στύση θα παραχωρούνται δωρεάν από το υπουργείο υγείας
    5. Όχι στον κοινωνικό και σεξουαλικό ρατσισμό (συμμετοχή ειδικών ομάδων στα ψηφοδέλτια)
    6. Τα δάση ανήκουν στα δέντρα και στα άγρια ζώα
    7. Άδεια παραμονής και εργασίας σε όλους τους μετανάστες
    8. Όχι στην συσσίτια και την ελεημοσύνη, καταργούν την υπερηφάνεια και την ιστορία του λαού μας.
    9. Να χαρισθεί η ανεκμετάλλευτη γη σε ακτήμονες
    10. Αποποινικοποίηση των ναρκωτικών
    11. Να χαριστούν όλα τα χρέη των ανέργων από τις τράπεζες την εφορία και το ΙΚΑ
    12. Δωρεάν ρεύμα νερό και συγκοινωνίες
    13. Δωρεάν παιδεία και υγεία
    14. Αξιοκρατία και δουλειά και για όλους τους νέους
    15. Δικαίωμα και συμμετοχή στον πολιτισμό όλων των κοινωνικών ομάδων με πρωταγωνιστή το ταλέντο τους και όχι το πολιτικό και σεξουαλικό μέσον
    16. Λευτεριά στους αγωνιστές που βρίσκονται στις φυλακές


    Οικολόγοι Ελλάδος - Μαυρομιχάλη 116 ΑΘΗΝΑ 114 72
    Επικοινωνία τηλ 2103627740
    - 6974790046

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/3/12 19:12

    Τι μας λες ρε δήμαρχε, δηλαδή ο υπουργός σου με την πλήρη στήριξη του νέου αρχηγού σου που σκίστηκες να τον εκλέξεις εσύ μαζί με τον φίλο σου τον Λιντζέρη τα «παίρνει κάτω απ’ το τραπέζι» και τον κρατάτε ακόμα στην θέση του;
    Ή δεν καταλάβαμε εμείς οι αγράμματοι και πρέπει να βγάλεις διορθωτική ανακοίνωση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/3/12 19:15

    KΑΤΣΕΣ ΜΠΑΤΣΕΣ ΜΟΥΤΑΡΑΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΡΛΟΥΜΠΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/3/12 19:40

    οι ενεργοί δημότες σας προτείνουν κ. δήμαρχε.
    Αγαπητέ κ. δήμαρχε,
    Αν και το πιθανότερο είναι να σε βρίσκω σε κατάσταση jet lag μετά την χθεσινή επιστροφή σου από τις ΗΠΑ και το μπάχαλο που συνάντησες με την επιστροφή σου κι από πού να το μαζέψεις, παρόλα αυτά θα σου στείλω τις καλοπροαίρετες παρατηρήσεις μου για να συμβάλω κι εγώ στην αποκατάσταση του image του δημάρχου δωρεάν και εθελοντικά για να είμαι κι εγώ στο κλίμα της εποχής του εθελοντισμού.
    Μετά από λεπτομερείς παρατηρήσεις μου επί 1,5 χρόνο “διακυβέρνησης” σας είμαι πλέον σε θέση να σας κάνω τις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις μου, γνωρίζοντας άλλωστε το δημοκρατικό του χαρακτήρα σας, με την ενδόμυχη ελπίδα ότι θα βοηθήσω κι εγώ, αφ’ ενός μεν στην πανηγυρική επανεκλογή σας αν είναι δυνατόν απ’ την πρώτη Κυριακή κι αφ’ ετέρου έτσι να βοηθήσω το νησί μου που σας εμπιστεύτηκε επαξίως την διοίκηση του.
    Διακρίνοντας το αντικειμενικό των δυσκολιών που αντιμετωπίσατε άμα τη αναλήψει των καθηκόντων σας σύμφωνα με τις δηλώσεις σας, όπως διάλυση υπηρεσιών, οικονομικό χάος με τα υπερχρέη που βρήκατε κα πολλά, έρχονται και οι καιρικές συνθήκες να σας αποτελειώσουν και να μην μπορείτε να βουλώσετε ούτε τις τρύπες μας.
    Ευτυχώς, που ο ειδικός σύμβουλος (πράγματι άξιος ο μισθός του ή μην ήταν ο εθελοντής;) σκέφτηκε το “αεροπανό” με την λιτή όσο και σεμνή συγνώμη σας προς τους συμπατριώτες μου, μη ξεχνάμε, πως εμείς εδώ θέλουμε να την διαβάζουμε κιόλας την συγνώμη για να την θυμόμαστε και στις εκλογές.
    Άκου τώρα τι έμαθα και προτείνω να το εφαρμόσεις για να μην σου κουνιόνται οι κακόβουλοι, όσο και άσχετοι της αντιπολίτευσης.
    Έμαθα πως στις Βρυξέλες που πηγαινοέρχεσαι, έχουν σύστημα που κλείνουν τις τρύπες τους ακόμα κι όταν χιονίζει, εκεί να δεις δυνατότητες και προηγμένη τεχνολογία.
    Προτείνω λοιπόν, να πάρεις μαζί σου στο επόμενο ταξίδι σου στις Βρυξέλες τον αντιδήμαρχο έργων και φυσικά τον Μιμάκο για να ενημερωθούν και να αποθανατίσουν το θαύμα της τεχνολογίας.
    Τώρα θα μου πεις, εκεί χιονίζει βρέχει λίμνες σαν της δικές μας δεν δημιουργούνται. Όμως κι εδώ σου ‘χω την λύση, ρώτα τον Πέτρο πως “εξαφάνισε” την “λίμνη” των Αμπελακίων ως άλλος Χάρρυ Χουντίνι και προχώρα μπροστά αφήνοντας τους κακοπροαίρετους να σχολιάζουν.
    Ελπίζω να συνέβαλα θετικά με τις μικρές, πλην όμως καλοπροαίρετες σκέψεις μου κι ότι άλλο με χρειαστείς μη διστάσεις να μου το ζητήσεις θα είμαι εδώ να σε βοηθήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/3/12 21:06

    TOΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ ΑΜΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.

    ΜΕΤΑ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ

    ΜΕΤΑ ΕΜΕΙΣ

    ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

    ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος30/3/12 07:26

    Πανικόβλητοι όλοι από τις αλεπάλληλες επιτυχίες Δημάρχου και Δημοτικής αρχής (βλέπε εξασφάλιση 45 εκατόμμύρια ευρώ από ΕΣΠΑ για την αποχέτευση Αμπελάκια - Σελήνια και Αιαντείου Κακηβίγλας, Εξασφάλιση 45 εκατ. Ευρώ από Περιφέρεια για τα όμβρια της Σαλαμίνας που πνιγόμαστε με την πρώτη βροχή, τον φωτισμό της Λ. Φανερωμένης που θεοσκότεινα σκοτωνόμαστε και την διάνοιξη του δρόμου των Κανακίων), πανικόβλητοι οι ανίκανοι που δεν μπόρεσαν να φέρουν στο νησί ένα ευρώ από Ευρωπαίκά κονδύλια, πανικόβλητοι από την διεθνή παρουσία του Δημάρχου στα πλάισια προβολής του νησιού μας , πανικόβλητοι οι ανίκανοι που το μονο ταξίδι που ήξεραν ήταν Σαλαμίνα - Αλεποχώρι, έχουν το θράσσος να σχολιάζουν κατ' εντολή τα πιο πάνω αρνητικά. Είναι οι ίδιοι που είχαν στο χρονοντούλαπο της μούχλας την πιο λαμπρή ιστορία του νησιού μας και του κόσμου όλου , την ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Είναι οι ίδιοι οι πολιτικά ανίκανοι που ήδη καταδικάστηκαν από τον λαό της Σαλαμίνας για τις πιο πάνω εγκληματικές ενέργειες εις βάρος του νησιού που βάζουν τους γνωστούς άγνωστους ανώνυμους σχολιαστές και γράφουν με ένα και μοναδικό σκοπό να βρίσουν , να κατηγορήσουν να ρίξουν λάσπη. Ο λαός της Σαλαμίνας έχει πλέον μέτρο σύγκρισης και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Με σοβαρότητα , με με πολλή δουλειά, αλλά περισσότερο απ όλα με πολλή τιμιότητα και διαφάνεια ο Γιάννης Τσαβαρής και η Δημοτική του ομάδα συνεχίζουν. Ας ηρεμήσουν οι ανώνυμοι συκοφάντες , τα σχόλιά τους δεν έχουν απήχιση, κανείς δεν τα παίρνει στα σοβαρά.
    Καληνύχτα κ. Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος30/3/12 08:38

    Ελπιζω να εχεις υπόψιν σου αγαπητέ ότι τα ίδια έργα έχει εξαγγείλει η περιφέρεια με τον κ Κατσικαρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος30/3/12 09:17

    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 07:26 ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΣΟΦΡΑ. ΑΝΤΕ ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΗΡΕΥΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος30/3/12 10:37

    Δεν τα εχει εξαγγειλειμονο ο Κατσικαρης ειναι πραγματικοτητα. Ειναι εργα της Περιφερειας.Σημερα η οικονομικη επιτροπη της Περιφερειας κανει την δημοπρατηση του φωτισμου της Λ. Φανερωμενης.Γκεμπελιστες ΨΕΥΤΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος30/3/12 10:48

    O Aggeloy th eipe sthn synantish poy eixe extes to meshmeri me ton Dhmarxo.Giati molis gyrise apo to Amerika eide ton Tomas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος30/3/12 11:02

    Ένας δήμαρχος που δεν έχει ξεκάθαρη προσωπική θέση για το θέμα είναι λίγος.
    Δεν μπορεί να είναι συγχρόνως και με τα δύο μέρη, και μ΄ αυτούς που θέλουν την ζεύξη και μ΄ αυτούς που δεν την θέλουν.
    Δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε κε δήμαρχε.
    Εμπρός λοιπόν κάνε το δημοψήφισμα.
    Αυτό δεν υποσχέθηκες να κάνεις ή μήπως τώρα την κάναμε γαργάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος30/3/12 11:05

    07.26
    .......αλλά περισσότερο απ όλα με πολλή τιμιότητα και διαφάνεια.
    ΕΔΩ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ Ή ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος30/3/12 11:19

    Οι εθελοντικοισυνεργατες του Ευθυμιου και Ομοσπονδια τη λενε. Υπερ η κατα. ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!!!
    Ειναι πολλα τα λευτα του εθελοντισμου Μανμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος30/3/12 21:29

    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ......ΟΛΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΟΝ ΦΕΡΥ ΜΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΧΤΙ!!!!!!!ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΑ...ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΦΕΡΥ ΑΛΛΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ...ΜΕ 600.000 ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ??ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΟ???ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ,ΛΙΓΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ,ΗΧΟΡΥΠΑΝΣΗ 40-60% ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΝΕΥΡΑ ΤΣΑΤΑΛΑΚΙΑ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ???ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ???ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΩΝ????ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ???ΑΝ ΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος31/3/12 08:28

    O κατ' εντολην σχολιαστής πιο πάνω ανέφερε ότι ο Δήμαρχος είναι λίγος γιατί δεν έχει ξεκάθαρη θέση για την γέφυρα. Ποια θέση μπορεί να είναι πιο ξεκάθαρη από αυτήν του Δημάρχου όπως αυτή διατυπώνεται στο δελτίο τύπου που έβγαλε , όπου επιτίθεται εναντίον αυτών που αποφασίζουν για μας χωρίς εμάς;; Ποια θέση μπορεί να είναι πιο ξεεκάθαρη και πιο Δημοκρατική όταν αναφέρει ότι ο λαός της Σαλαμίνας είναι αυτός που θα αποφασίσει με δημοψήφισμα για την γέςφυρα; Πόση σοβαρότητα μπορεί να έχει ο κ. Σοφράς και οι συν αυτώ, ο οποίος το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να βγάζει στα blogs την μία ανκοίνωση μετά την άλλη κατηγορώντας την Δημοτική αρχή για την κάθε ενέργειά της, χωρίς να έχει την πολιτική ωριμότητα (που να γνωρίζει από τέτοια) ότι με τα μεγάλα προβλήματα του νησιού θέλουν σοβαρή πολιτική σκέψη και σοβαρές ενέργειες και δεν μπορούν να παίζουν μόνο και μόνο για λόγους αντιπολιτευτικούς;
    Πόσο αστείοι είναι όλοι τους όταν αναφέρουν ότι τα έργα είναι από την Περιφέρεια προσπαθώντας να μηδενίσουν την προσφορά ττης Δημοτικής αρχής; Ασφαλώς υπάρχουν έργα 45 εκατ. από την Περιφέρεια και 45 εεκατ. από ΕΣΠΑ. Αυτό τι σημαίνει; Ότι ήρθαν από τον ουρανό΄Ότι ξύπνησαν ένα πρωϊ και είπαν να δώσουμε στη Σαλαμίνα 90 Εκατομμύρια ευρώ; Καλά είστε σοβαροί και θέλετε ο κόσμοςε να σας πάρει στα σοβαρά; Και εάν ήταν έτσι γιατί ο κ. Σοφράς δεν έφερε ούτε ένα ευρώ; Τα χρήματα αυτά ήρθαν και πολλά άλλα με άλλες παρεμβάσεις γιατί υπάρχει ένας Δήμαρχος που τρέχει από το πρωϊ μέχρι το βράδυ από πόρτα σε πόρτα. Αυτό όμως ενοχλεί, δεν το θέλουν γιατί γνωρίζουν κάθε μέρα που περνά οτι λαός της Σαλαμίνας βλέπει και συγκρίνει και τα συμπεράσματά του τα έχει βγάλει. Η ανικανότητα και η ανυπαρξία έργου ήταν το κύριο χαρακτηριστικό τους και τώρα πανικόβλητοι τρέχουν και προσπαθούν με ανακοινώσεις και αρνητικά σχόλια να επιρεάσουν. Ο λαός της Σαλαμίνας δεν τρώει κουτόχορτο έχει πια μέτρο σύγκρισης
    Καληνύχτα κ. Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος31/3/12 12:52

    Στον Ανώνυμο 30/3/12 07:26

    Κάνε Κλικ στο επίσημο site του δήμου στην διεύθυνση:

    http://www.salamina.gr/Default.aspx?tabid=286&language=el-GR


    στο 11ο θέμα, με τίτλο Επέκταση Δημοτικού Φωτισμού στη Λεωφ. Φανερωμένης και θα διαβάσει αυτό:

    /////

    Σαλαμίνα 27/06/2008
    Επέκταση Δημοτικού Φωτισμού στη Λεωφ. Φανερωμένης

    Ο Δήμος Σαλαμίνας απέστειλε έγγραφο με ημερομηνία 27/3/2008 προς τη Νομαρχία Πειραιά με το οποίο ζήτησε την κατασκευή νέου δικτύου ηλεκτροφωτισμού στη Λεωφ. Φανερωμένης από τη διασταύρωσή της με την οδό Ψιλής Άμμου έως το Πορθμείο της Φανερωμένης με βάση τη μελέτη που έκανε το τμήμα ηλεκτροφωτισμού του Δήμου Σαλαμίνας η οποία ανέρχεται στο ποσό των 542.000 € .
    Η Νομαρχία Πειραιά με την υπ’ αριθμόν 66/2008 απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου αποφάσισε την ένταξη του έργου στα Νομαρχιακά Προγράμματα επενδύσεων και εντός των ημερών θα υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στο Δήμο και στη Νομαρχία ώστε να αρχίσει η εκτέλεση του έργου.
    Από το Γραφείο ηλεκτροφωτισμού βρίσκονται επίσης σε εξέλιξη η επέκταση του Δημοτικού Δικτύου Φωτισμού στον οδικό άξονα Μπλε Λιμάνι – Μπατσί του οποίου έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος καθώς και η ηλεκτροδότηση των αντλιοστασίων του αγωγού ύδρευσης-πυρόσβεσης από Σατερλί μέχρι Κανάκια.
    /////

    Επομένως είναι άλλο πράγμα να ενεργείς και άλλο να ενεργείσαι !!!
    Λ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος31/3/12 13:13

    τότε δεν ήταν δήμαρχος ο σοφράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος31/3/12 13:39

    ναί και νομάρχης ο Μίχας. Προεκλογιές εξαγγελίες μεν αλλά να που μετά 4 χρόνια άλλος πάει να τα καπελώσει. Παλιά μου τέχνη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος31/3/12 17:53

    Γράφει πιο πάνω ο σχολιαστής προσπαθώντας να αναγάγει τον κ. Σοφρά ως τον Δήμαρχο που με δικές του ενέργειες προγραμματίζονται να γίνουν έργα στη Σαλαμίνα, ότι το έργο του ηλεκτροφωτισμού της Φανερωμένης είναι αποτέλεσμα επιστολής που έστειλε το 2008 στην Νομαρχία. Κατά πρώτο να υπενθυμίσω ότι τα εκατομμύρια που έφερε ο Γιάννης Τσαβαρής στη Σαλαμίνα είναι 90.εκατομμύρια. Το έργο του φωτισμού της Φανερωμένης κοστίζει 7 ακόμη λοιπόν μας μένουν 83 εκατ. Δεύτερο απορίας είναι ότι το 2008, 2009, 2010 το θέμα ήταν ξεχασμένο, όπως ξεχασμένη ήταν και η αποχέτευση η οποία είχε σταματήσει από το 2009 γιατί ο Σοφράς δεν ήξερε και δικαιολογημένα λόγω της απειρίας του , να "κτυπήσει και να του ανοίξουν" πόρτες. Η πολιτική ικανότητα να μπορείς να ελύσσεσαι και να διεκδικείς δεν μαθαίνονται στα 55 χρόνια σου όταν ξαφνικά πήρες σύνταξη και σού ήρθε στο μιαλό ότι θέλεις να γίνεις Δήμαρχος Σαλαμίνας. Η "τέχνη" της πολιτικής είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης ενάσχολησης με τα κοινά του τόπου σου, των αγώνων μαζί με τους πολίτες, την εμπειρά που αποκτάς. Ξαφνικά εξ ουρανού έστω και άν έπαισες με αλεξίπτωτο, που πιθανόν να ξέρεις να χρησιμοποιείς λόγω αεροπορίας, αυτό δεν μπορεί να σου δώσει πολιτικά εφόδια για να αντιμετωπίζεις τα μεγάλα προβλήματα του νησιού. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο κ. Σοφράς απέτυχε, που δεν διεκδίκησε που δεν έφερε ένα ευρώ στο νησί.
    Καληνύχτα κ. Σοφρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος31/3/12 18:12

    οι σαλαμινιοι αυτο που βλεπουν ειναι οτι μολις βγει ο κατσικαρης και ο χρηστου στο γυαλι και κανουν την αναγγελια του εργου την επομενη μερατο πρωι σκαβουν εργαλεια,
    άλλωστε δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε μονος σου ειπες μισα λεφτα απο περιφερεια μισα απο εσπα τα αλλα τι τα θες;

    εκτος αν τα ειχατε γραψει στο πρόγραμμα σας και δεν τα είδαμε;

    Αλλα τι να λεμε τωρα σαματι το φεσι 10 εκ που βαλατε στον δημο μεσα σε 6 μηνες το είχατε γράψει στο προγραμμα σας;

    δε σου είπα σε χρεώνω και ένα ψέμα, μόλις βγάλω και την δεύτερη απόφαση κατασκευής έργου από την περιφέρεια με προγενέστερη ημερομηνία από την εκλογή σας θα σε χρεώσω και δεύτερο ψέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος31/3/12 20:38

    Στον ανώνυμο 31.3.2012 13:39
    Η φρασεολογία σου " Η πολιτική ικανότητα να μπορείς να ελύσσεσαι και να διεκδικείς δεν μαθαίνονται στα 55 κλπ κλπ.ή Η "τέχνη" της πολιτικής είναι αποτέλεσμα της πολύχρονης ενάσχολησης με τα κοινά του τόπου σου, των αγώνων μαζί με τους πολίτες, την εμπειρία που αποκτάς." .....κάποιον μου θιμίζει ! κάποιον μου θυμίζει !
    Τι κι αν ως ανώνυμος χαμελαίων σχολιάζεις.... μέσα στην ανωνυμία η εικόνα σου φαίνεται πεντακάθαρα.
    είσαι ο κοντός που η εξουσία τον ψήλωσε επικίνδυνα.
    Λ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.