Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

23 Μαρ 2012

Η Αθλιότητα στο μεγαλείο της


Απερίγραπτης κουτοπονηριάς και πολιτικής μικροπρέπειας,  η ενέργεια του κ. Τσαβαρή ως προέδρου της οικονομικής επιτροπής και αρμόδιου να καλέσει την συνεδρίασή της, εν γνώσει του, κάλεσε συνεδρίαση  την  19-3-2012, ημέρα που στις αίθουσες των δικαστηρίων του Πειραιά, δικαζόταν ο πρώην δήμαρχος κ. Σοφράς,  μέλος της επιτροπής, με αίολες κατηγορίες, μετά από μήνυση του κ. Μακρή για θέματα της αποχέτευσης της πόλης της Σαλαμίνας.


Την ημέρα και ώρα, που ο κ. Σοφράς αλλά και ο κ. Τσαβαρής ως πολιτική αγωγή στην ανωτέρω υπόθεση, ήταν υποχρεωμένοι να παρευρίσκονται στο δικαστήριο, την ημέρα εκείνη 19-3-2012 ο κ. Τσαβαρής προγραμμάτισε συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής για τις 10:00, για να μοιράσει περίπου 2.100.000 €, απαγορεύοντας τη δυνατότητα παρουσίας του κ. Σοφρά και την άσκηση των καθηκόντων του ελέγχου της διοίκησης.

Είναι άξιο απορίας, με ποιά σοβαρότητα και υπευθυνότητα, η εν λόγω επιτροπή  μοίρασε το ποσό των 2.100.000 €, εκτός του ποσού που αφορούν διαταγές πληρωμής δικαστικών αποφάσεων, και στις 11:30 της ίδιας ημέρας ο κ. Τσαβαρής να παρευρεθεί  στη δικαστική αίθουσα, για να στηρίξει το αίτημα αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, με αιτιολογία την απουσία του κ. Δεμερτζή δικηγόρου του δήμου στην υπόθεση, ώστε να τύχη αναβολή η υπόθεση για τον Νοέμβριο  του 2012.

Αποτελεί  θέμα ηθικής τάξης λοιπόν, αν τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, που ήταν παρόντα, δεν γνώριζαν για την εκδίκαση στο δικαστήριο; αποτελεί άραγε σοβαρότατο λόγω ακύρωσης των αποφάσεων που λήφθηκαν στη συνεδρίαση της Οικονομικής επιτροπής της 19/3;. Αποτελεί θέμα ηθικής τάξης και θα πρέπει ο κ. Τσαβαρής, να ζητήσει συγνώμη από τους δημότες, για τις μεθοδεύσεις αυτές, που είναι επικινδυνότερες και χειρότερες από τις λακκούβες στους δρόμους;

Σπύρος Σοφράς
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/3/12 23:13

    Ρε Σπύρο τι ήθελες να ελέξγεις;
    Ο Τσαβαρής πληρώνει τα δικά σου κερατιάτικα και του Τραυλού και του έχετε δέσει τα χέρια με τις διαταγές πληρωμής που πάνε κάθε μέρα.
    Τέσσερα χρόνια Σπύρο τι έκανες; Ο Τραυλός οκτώ χρόνια τι έκανε;
    Δεν ξέρατε τι κάνετε;
    Τώρα θα τα ελέγξεις;
    Τι να ελέγξεις; Τις λαμογιές σου;
    Να σου πω εγώ τι κάνατε. Δεν πληρώνατε τους προμηθευτές και τους εργολάβους, που δεν σας τα ακούμπαγαν, πήγαν αυτοί στα Δικαστήρια, δικαιώθηκαν φυσικά και στέλνουν τώρα τις διαταγές πληρωμής στον Τσαβαρή.
    Σπύρο, τελικά έχουν δίκιο αυτοί που σε λένε Κουτοπίπη. Έχεις μπερδέψει τα μπούτια σου. Σταμάτα πια αυτά τα δελτία τύπου, γιατί καρφώνεσαι μόνος σου και μαθαίνει όλος ο κόσμος τον βίο και τη πολιτεία σου στη Δημαρχία. Δεν τα βγάζει στη δημοσιότητα ο Τσαβαρής και τα βγάζεις μόνος σου.
    Και μια συμβουλή πολύ φιλική Σπύρο. Να υπογράφεις σαν πρώην Δήμαρχος Σαλαμίνας. Είναι πολύ τιμητικός τίτλος. Σαν υποψήφιος Δήμαρχος μην υπογράφεις πρώτον γιατί δεν έχουμε προεκλογική περίοδο και δεύτερο γιατί θα έχεις τη τύχη του Λαλάκη κακομοίρη.
    Υ.Γ.
    Σύντομα θα δείτε δημοσιευμένα τα αποσπάσματα από το πόρισμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου που έχει σταλεί στη Βουλή και αφορούν στα καμώματα τα δικά σου και του Τραυλού.
    Και τότε θα τα πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/3/12 23:44

    ΡΕ ΚΟΥΤΟΠΙΠΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΞΕΡΝΑΣ ΟΛΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΠΗΡΕ ΑΝΑΒΟΛΗ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ή ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/3/12 00:38

    εγώ διαβάζω ο κύριος Σοφράς γράφει πάντα επώνυμα εσείς σχολιάζετε ανώνυμα δηλαδή κουκουλοφόροι δεν πείθετε κανένα επίσης για τη ταμπακιέρα τίποτα έχει άδικο ή δίκαιο στα γραφόμενά του θα ακούσουμε την άλλη άποψη σε ότι κατηγορεί το Δήμαρχο. επιτέλους σταματήστε το πετροβόλημα, εξάλου κύριε Σοφρά να ξέρετε το δένδρο που έχει καρπούς πετροβολάνε μην σας τρομάζει τίποτα εμείς είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/3/12 02:23

    Ο πρώην δήμος Αμπελακιων του Τραυλου του νοικοκύρη του άξιου, πέρασε επιθεώρηση από δυο διαφορετικούς ορκωτούς που έδωσε εντολή ο δήμος σαλαμινος, και μια φορά ελεγκτών του δημοσίου,σύνολο τρεις.
    Το αποτέλεσμα ήταν τέλειο, άψογο.

    άντε να χαθείς ηλίθιε εχεις τα μούτρα και μιλάς,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/3/12 08:30

    τελικά έχουν δίκιο αυτοί που σε λένε Κουτοτσαβαρή.

    ΡΕ ΚΟΥΤΟΤΣΑΒΑΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΞΕΡΝΑΣ ΟΛΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/3/12 08:43

    Ρε καλά μου Τσαβαρόσκυλα, γράφετε ακόμα με εντολή; Ή σας έχει γίνει δεύτερη φύση;
    Κάποια στιγμή μου τόλεγε κάποιος γνωστός μου που αυλίζετε κι αυτός στον δημαρχιακό προθάλαμο και δεν ήθελα να το πιστέψω, «… για 50 ευρώ τους έχει μεροκάματο…»
    Ποιος να το πίστευε άλλωστε… πως και η ξευτίλα υποτιμήθηκε!
    Ρε σεις περάστε καλύτερα από του Σγούρδα, δίνει στ’ αδέσποτα σκυλοτροφή δωρεάν ο άνθρωπος, μην ξευτιλίζεστε άλλο στην αυλή του Τσάβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/3/12 08:47

    Μη με προκαλείς, γιατί θα βγάλω τη δικογραφία του Τραυλου του νοικοκύρη του άξιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/3/12 10:05

    ΣΠΥΡΟ ΣΟΦΡΑ! ΕΝΤΙΜΕ, ΗΘΙΚΕ, ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. Ο ΤΟΠΟΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ. ΣΠΥΡΟ! Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΤΙΜΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΩΝΑΝ ΤΟΝ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟ( ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ) ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΕΝΤΙΜΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/3/12 10:20

    Σε προκαλώ βγαλτα.
    Ρε είναι δήμαρχος ο άρχοντας των σεληνίων ρεεεε.

    Από την κοπή της πίτας στα σελήνια έχει αλλάξει δήμαρχο η Σαλαμίνα και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ρε κοκρανια

    Κάπου πήρε και το μάτι μου και τον Σωκρατη.

    Τα τρία δημοτικά καταστήματα είναι ακόμη μαζί σας; για δέστε λίγο καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/3/12 14:09

    Κανά νέο από το AMERICA ρε παιδιά;
    Ανησυχώ, είναι καλά;
    Καλά, ο γραφικός Αμπελακιώτης και το ραμολιμέντο μεγαλοεκδότης της πλάκας, αυτός ο άλλος ο μπουχέσας τι πήγε να κάνει εκεί; Μήπως φόρεσε και τη στολή για να καμαρώνει μιας και δεν μπορεί να την φορέσει εδώ; Α, ρε γιαούρτια που θέλουνε όλοι τους.
    Κουλούρη, έχεις κανένα λυγμένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/3/12 16:35

    ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΣΤΕΙ ΑΠΑΝΩ ΜΑΣ!
    ΠΟΘΕΝ.

    Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΗ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ.
    ΠΟΘΕΝ.

    ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΩ.
    ΠΟΘΕΝ.

    ΘΑ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ.
    ΠΟΘΕΝ.

    ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ!!! ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΡΩΤΑ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
    ΠΟΘΕΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος24/3/12 19:29

    "Ο Αρχοντας των Δακτυλιδιών"
    Δήμαρχος Σαλαμίνας
    "Χάρι Πότερ"
    Δήμαρχος Σαλαμίνας
    "Κόμης Δράκουλας"
    Βαμπίρ Σαλαμίνας
    Και η κακιά μάγισσα
    Ρουφ... Ρουφ.... Ρουφ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/3/12 20:36

    Ανάρτηση Κουτοπίπη!
    Η αθλιότητα στο μεγαλείο της!
    και η φωτογραφία του Πίπη!
    Σωστά! Ακριβώς έτσι ειναι!
    Το μεγαλείο της αθλιότητας!
    Αν δεν πιστεύετε κοιτάχτε τη φωτογραφία του Πίπη.
    Αν και το πιο σωστό θα ήταν να έγραφε:
    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!!
    Με λένε Γιώργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος24/3/12 20:51

    ο φωτης είναι η πρώτη φορά που έχει δίκιο, στο σαιτ μπαρ φαίνεται σαν να είναι ο σπυρος που εχει διαπράξει την αθλιότητα και όχι ο τσαβαρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/3/12 18:35

    Ανάρτηση Κουτοτσαβαρή!
    Η αθλιότητα στο μεγαλείο της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.