Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

5 Απρ 2012

Πρόσκληση σε Δ.Σ. 8/4/2012 στις 12 το μεσημέρι με μοναδικό θέμα την ΖΕΥΞΗ στο κινηματοθέατρο Δ. Μπόγρη

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 , να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 8η Απριλίου  2012 ημέρα  ΚΥΡΙΑΚΗ  και ώρα 12.00 στην αίθουσα «Δημήτρη Μπόγρη» στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο θέμα:
Ενέργειες του Δήμου μετά την μονομερή απόφαση του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, που αφορά την «Έγκριση Διενέργειας Δημόσιου Διεθνούς Διαγωνισμού για την Ζεύξη της  Σαλαμίνας,  με την Ηπειρωτική Αττική».
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Δ.Σ.
ΝΙΚΟΣ  ΚΟΓΙΑΣ

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/4/12 10:16

    Προσπάθεια παγίδευσης της αντιπολίτευσης κατά την προσφιλή του τακτική ώστε να διαμοιράσει τις δικές του ευθύνες και την αδράνεια του στο καυτό θέμα της ζεύξης μια κι όταν το θέμα ήταν σε εξέλιξη εκείνος για προσωπική προβολή και ΜΟΝΟΝ ταξίδευε από Βρυξέλλες σε Νέα Υόρκη κουβαλώντας μαζί του και την γνωστή κουστωδία των γεροραμολή με έξοδα του αφελούς Σαλαμίνιου που του εμπιστεύτηκε την διοίκηση του νησιού.
    Καλά, δεν ήξερες δεν ρώταγες τουλάχιστον;
    Η διγλωσσία σ’ όλο της το μεγαλείο μην την χάστε άλλωστε η παράσταση θα δοθεί στο δημοτικό θέατρο Δημήτρη Μπόγρη με καλοστημένα σκηνικά και κάποιες μαριονέτες της πλειοψηφίας να χτυπούν χαριτωμένα τα χεράκια και να γλύφουν χαριτωμένα τον αρχηγό ο καθείς για τους δικούς του λόγους. Άλλος για να παραμείνει στην θεσούλα του κι άλλος για να πάρει την θεσούλα του διπλανού του.
    Ελλάς το μεγαλείο σου. ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/4/12 11:30

    ,,,, ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ??????? ΑΝ ΟΧΙ ΓΡΑΨΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ????ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ??? ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ????? ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΞΥΛΑ???? ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ???? ΓΙΑ ΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ ????ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΨΑΝΕ ΣΤΑ ΑΡΧ,,,,,,Α ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ????ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ?????? ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ????? ΤΟ ΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΕΣ???? ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ 100000 ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΟΥΝ 650000????? ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ,,,ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ??????? ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΟΣΚΙΑ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ??????? ΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚΛΠΚ
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΑ …….ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ….. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ 70% ,…….ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ 30%........ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ??????
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΛΥΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ …….ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ …… ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΕ 1,40 ΕΥΡΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ??????? ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΪΖΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ….ΕΦΟΡΙΕΣ ,,,ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΑ…..ΚΤΕΛ….. ΤΑΞΙ…….ΚΑΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ………. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ …… ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ…….. ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/4/12 19:33

    ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΞΩΔΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΘΥΜΩΣΕΙ Ο ΜΕΓΆΛΟΣ..... ΚΑ, ΚΑ, ΚΑ, ΟΙ ΚΟΤΟΎΛΕΣ ΚΟ,ΚΟ,ΚΟ, ΟΙ ΚΑΥΜΕΝΟΥΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/4/12 13:02

    ΚΑΙ ΦΟΥΜΑ ΦΟΥΜΑ ΣΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΑΓΙΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑ ΦΟΥΜΑ ΣΤΗ ΦΡΕΑΤΥΔΑ ΟΤΙ ΕΡΓΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΔΑ. ΚΑΙ ΦΟΥΜΑ ΦΟΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΚΉ ΒΟΛΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΚΑΙ ΦΟΥΜΑ ΦΟΥΜΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΒΡΗΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.