Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Απρ 2012

Δεν συμφωνώ μ’ αυτά που λες, θα ‘κανα όμως ότι περνά απ’ το χέρι μου για να ‘χεις κι εσύ, το δικαίωμα να τα λες!!!

Αγαπητέ φίλε (21/4/12 19:32 της ανάρτησης και η Σαλαμίνα έχει τον Χρυσαυγήτη της) δεν γνωρίζω πούθε κατάγεσαι εσύ, εγώ να ξέρεις γεννήθηκα στην δημοκρατική Ελλάδα όπου ΟΛΕΣ οι ιδέες και απόψεις διακινούνται δημοκρατικά κι ΕΛΕΥΘΕΡΑ, μη σου πω πως το προβλέπει και το Σύνταγμα μας.
Να λάβεις δε υπ’ όψη σου πως η δημοκρατία όποτε κινδύνευσε δεν κινδύνευσε από ιδέες και την δημοσιοποίηση τους, αλλά κάτι κουμάσια που ‘ρθαν αυτόκλητοι για να μας σώσουν και χορτάσαμε από δαύτους.
Μην ανησυχείς λοιπόν για τις όποιες ιδέες, ανησύχησε καλύτερα γι’ αυτούς που δεν αντέχουν την άλλη άποψη.
Τέλος, να σε ενημερώσω πως το δικό μας blog διακινεί ΕΛΕΥΘΕΡΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ όλες τις απόψεις και γι’ αυτό, αν μας παρακολουθείς θα δεις συχνά πυκνά δημοσιεύματα και του ΚΚΕ!!!
Τότε για δε μας έγραψες πως μας κόβεις για κρυφοκουκουεδάκια???
Φρόντισε λοιπόν πριν μας κριτικάρεις και μας χαρίσεις δώθε κείθε, να προσαρμοστείς με την δημοκρατική νοοτροπία της ελεύθερης διακινήσεις των ιδεών, έστω κι αν αυτές δεν τις ασπάζεσαι, θα νιώσεις καλύτερα σε διαβεβαιώνω.
Δεν συμφωνώ μ’ αυτά που λες, θα ‘κανα όμως ότι περνά απ’ το χέρι μου για να ‘χεις κι εσύ, το δικαίωμα να τα λες!!!
Σημείωσε δε, πως έχουμε τις απόψεις μας και θα ψηφίσουμε και μάλιστα δαγκωτό αυτό που μας εκφράζει γιατί είμαστε όντως βαθιά πολιτικοποιημένοι όλοι εδώ στο blog.
Όμως ενόψει των εκλογών, θα δημοσιεύσουμε ΧΩΡΙΣ λογοκρισία όλες τις απόψεις κι θα προβάλλομε ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους ξανά και ξανά όπου κι αν ανήκουν. Στο δικό σας χέρι είναι να κάνετε την σωστή επιλογή για το καλό της πατρίδος.
Ο διαχειριστής του
SALAMIS NEWS

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/4/12 21:35

    Καλά όλα αυτά, αλλά για την ημέρα που διάλεξες να δημοσιεύσεις το συγκεκριμένο δεν μας είπες. Έτυχε ή .... πέτυχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/4/12 22:10

    ΤΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗ ΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΛΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΩΝ, ΤΩΝ ΝΟΣΤΑΛΓΩΝ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΥΦΗΛΙΟ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/4/12 22:21

    όταν το είπε ο βολταιρος δεν είχε αιματοκυλήσει ο φασισμός την υφήλιο,δεν υπήρχε καν φασισμός να ζητήσεις συγνώμη και να κατεβάσεις την ανάρτηση, και το κάνεις δεν το κάνεις είσαι φασίστας του ίδιου φυράματος μιχαλολιακου ,να χαιρετάς τους φίλους σου και τα εγγόνια σου φασιστικά από δω και στο εξής

    φτου άθλιε φασίστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/4/12 00:08

    Και που είσαι φασιστοδιαχειριστή όταν λένε να ξεβρομίσει ο τόπος εννοούν και από σένα, είσαι 4ος κατά σειρά,μόλις τελειώσουν απο μετανάστες,τσιγγάνους,αδερφές,θα περιλάβουν τους χοντρούς.

    Και τέλος στην αναφορά σου στο ΚΚΕ, δεν θέλουμε και να μην ανακοινώσεις ΞΑΝΑ οτιδήποτε αφορά το ΚΚΕ.
    Σε φασιστοblog σιχαινόμαστε να διαβάζουμε έστω και ανακοίνωσή μας φασίστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.