Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Απρ 2012

Επίσκεψη κλιμακίου του Δήμου Σαλαμίνας στο Δημαρχείο Τρικάλων

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Σαλαμίνας  με επικεφαλής τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νίκο Φουρίκη , επισκέφθηκε τον Δήμο Τρικάλων, όπου αντηλλάγησαν απόψεις και ενημερώθηκαν από Αντιδημάρχους και υπηρεσιακούς παράγοντες για θέματα λειτουργίας του Δήμου και για τις προτεραιότητες που έχει θέσει στις δράσεις της η Δημοτική Αρχή Τρικάλων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
10/04/2012

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/4/12 21:45

    ,,,,ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ,,,, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΨΙΔΙΑ,,,,,, ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ,,,,,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ,,,,



    ,,,ΔΗΜΟΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ,,,,



    ΥΓ ,,,ΤΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ,,,,ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/4/12 01:02

    Νίκο μεγάλε σοσιαλιστή. Εσύ μέγα περιβαλλοντιλόγε και ιδρυτή του ιστορικού περιβος 2009. Βγάλε μία φώτο και με τον Αγγέλου που κατάφερες ως αντιδήμαρχος να τον περιορίσεις και να μην βγάζει υλικό εκτός νησιού όπως διατυμπάνιζες στα καλοκαιρινά σου μπάνια το καλοκαίρι του 2010. Τότε όμως ήσουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κι έλεγες ότι μπορούσες προκειμένου να μας αρπάξεις την ψήφο μας. Τώρα κάνεις ότι θέλεις αφού έγινες προνομιούχος πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.