Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

17 Απρ 2012

Γιάννης Κουράκος, συστρατεύομαι στο κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον Π. Καμμένο.


Οι εκλογές της 6ης Μαΐου είναι οι πιο κρίσιμες της μεταπολιτευτικής περιόδου. Η πολιτική των Μνημονίων, του Μεσοπρόθεσμου και των δανειακών συμβάσεων του ΠΑΣΟΚ και της συγκυβέρνησης Παπανδρέου-Σαμαρά-Βενιζέλου υποθηκεύει το μέλλον της πατρίδας μας.
Η μνημονιακή πολιτική παραδίδει την Εθνική Κυριαρχία στους διεθνείς τοκογλύφους οδηγώντας τους υπερήφανους Έλληνες και Ελληνίδες σε υποτέλεια, απόγνωση και εξαθλίωση.
Στη λαϊκή περιοχή της Β΄ Πειραιά, όπου ζω, η αύξηση της ανεργίας σε ποσοστό μεγαλύτερο του 50% έχει κλονίσει την οικογενειακή και κοινωνική συνοχή.

Στην κρίσιμη αυτή στιγμή, προτάσσουμε το Εθνικό χρέος πάνω από κομματικές περιχαρακώσεις του χθες.
Αυτά που μας Ενώνουν είναι περισσότερα απ’ όσα μας χωρίζουν.

Κοινές Αρχές:
Η Εθνική Ανεξαρτησία κι η Λαϊκή Κυριαρχία είναι Αδιαπραγμάτευτες.

Άμεσες προτεραιότητες:
ü  H κατάργηση του Μνημονίου και των τοκογλυφικών επιτοκίων
ü  Η αξιοποίηση του Εθνικού ορυκτού πλούτου
ü  Ο καθορισμός των Ελληνικών ΑΟΖ
ü  Η διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων.
Έχω καταθέσει την παραίτησή μου στον Α. Σαμαρά εκφράζοντας την αντίθεσή μου στην υπερψήφιση του 2ου Μνημονίου.
Αποτελεί για μένα στάση Τιμής και Αξιοπρέπειας να σταθώ δίπλα στους συμπολίτες μου και να αγωνιστώ μαζί τους, όπως έκανα πάντα, για την ανατροπής αυτής της Πολιτικής.
Για τους λόγους αυτούς, συστρατεύομαι στο κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων με τον Π. Καμμένο.

Με τιμή,
Γιάννης Κουράκος
τ. Βουλευτής Β΄ Πειραιά


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18/4/12 10:32

    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
    Μετά την επιτυχή αποτροπή θαλαμηγού σκάφους με Πασχαλινούς επισκέπτες να δέσει στο λιμάνι της Κούλουρης από τις τοπικές αρχές για το Πασχαλινό τριήμερο, αφού επιχείρησε σοβαρή παράβαση των διεθνών αποφάσεων περί την χρήση του λιμανιού, ένα νέο σοβαρό περιστατικό αναστάτωσε τα λιμενικά δρώμενα. Συνελήφθη κωλοβούτα να κουτσιλεύει χωρίς την σχετική άδεια των αρχών επί του καταστρώματος των πλωτών προβλητών. Επίσης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο και ο γλάρος εκπρόσωπος των γλάρων που είχαν αναλάβει με απ’ ευθείας ανάθεση από το λιμενικό ταμείο έναντι ποσού 14575€ την κουτσίλευση του καταστρώματος για ένα χρόνο, προκειμένου εξασφαλισθεί αρίστης ποιότητας κουτσίλευμα για την ευδοκιμία μπαρμπουνοφόρων, σαρδελοφόρων, τσιπουροφόρων, κουτσιλεροφόρων και άλλων καρποφόρων δένδρων, για μη τήρηση των όρων της σύμβασης. Οι καρποί των δένδρων αυτών θα διατίθετο δωρεάν στους ψηφοφόρους που επικροτούν την ιδέα. Αποκαλύφθηκε έτσι το καλά κρυμμένο μυστικό της απαγόρευσης πρόσδεσης σκαφών στις πλωτές για ένα χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.