Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

19 Απρ 2012

Το χρονικό ενός πολυαναγγελθέντος παιδικού σταθμού και …οι εργολάβοι

Αναρτήθηκε από ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ Τρίτη, 17 Απριλίου 2012
Ένα δελτίο Τύπου του δημάρχου Σαλαμίνας έρχεται Μ. Σάββατο για να πληροφορήσει και όχι μόνον. Θέμα του; Η ένταξη του παιδικού σταθμού των Παλουκίων στα προγράμματα ΕΣΠΑ. Μ΄ αυτήν την αφορμή η δημοτική αρχή επαναφέρει στο προσκήνιο το θέμα των …εργολαβικών συμφερόντων αφήνοντας αιχμές ουσιαστικά για τους πάντες.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το έργο για το οποίο γίνεται λόγος είναι ο πρώην διαδημοτικός βρεφονηπιακός, αρχικά, παιδικός στη συνέχεια σταθμός για τον οποίο έβαλε τα θεμέλια ο πρώην Αναπτυξιακός Σύνδεσμος.
Η συνέχεια του άρθρου ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος20/4/12 11:26

    EΙΣΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ; ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ; ΕΙΣΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΤΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ; ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ; Ε!!!!!! ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΛΕ, ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΡΩΘΕΙ ΜΕ ΠΙΣΣΑ, ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΑΤΕΣ ΤΡΥΠΕΣ. ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΖΩΩΔΟΧΟ ΠΗΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΠΙΣΣΑ ΣΤΙΣ 19/4/2012. ΕΣΥ ΑΜΟΙΡΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΣΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΤΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΜΕΤΑΠΡΑΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.