Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

27 Απρ 2012

Η Άποψη του Πέτρου Πετρίτη, Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ - Α' Πειραιώς & Νήσων

Πέτρος Πετρίτης
Υπ. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ - Α' Πειραιώς & Νήσων
24 Απριλίου 2012
Περιεχόμενα
• Η Άποψη του Πέτρου
• Σύντομο Βιογραφικό
Ιστοσελίδα Υποψηφίου
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την υποψηφιότητα μου ppetritis.wordpress.com.
Ακολουθήστε μας
*      Facebook
*      Twitter
Η Άποψη του Πέτρου
Αν με ρωτήσετε γιατί μπαίνω σε μια πολιτική αναμέτρηση την ώρα που τα πάντα μοιάζουν με καμένη γη, η απάντηση είναι πως πιστεύω ότι η γη αυτή δεν είναι καθόλου καμένη κι αξίζει τον κόπο να κάνουμε όλοι ό, τι μπορούμε για να την υπερασπιστούμε. Έχει αποδειχτεί ότι η κρίση , είτε τη λέμε οικονομική, είτε πολιτική , είτε αξιών, δεν είναι μόνο ελληνική.
Βρισκόμαστε σ’ ένα σταυροδρόμι καινούριο, όπου κανένας δεν ξέρει το σωστό δρόμο, όμως είναι κοινή μας υπόθεση να τον βρούμε. Αν θελήσουμε να ζήσουμε όμορφα πρέπει να το διεκδικήσουμε, αν θέλουμε ευημερία πρέπει να σταθούμε όρθιοι, πέρα από τα λάθη του παρελθόντος. Δε διανοούμαι μια κοινωνία ενόχων, μια κοινωνία ζητιάνων. Και σαν εκπρόσωπος της επόμενης γενιάς δικαιούμαι να βάλω το δικό μου λιθαράκι στον κόσμο, που τον θέλω δίκαιο και ειλικρινή.

Σύντομο Βιογραφικό
Ο Πέτρος Πετρίτης είναι Ναυπηγός-Μηχανικός με Μεταπτυχιακό σε ναυτιλιακά και οικονομικά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πειραιά. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στο τεχνικό τμήμα ναυτιλιακής εταιρείας στον Πειραιά. Κατάγεται από την Αίγινα, όπου έχει εκλεγεί Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής. Είναι 31 ετών, ασχολείται με το volley και το beach volley, ενώ έχει συμμετάσχει σε πληθώρα κοινωνικών, πολιτικών και πολιτιστικών δράσεων.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/4/12 14:17

    Και μια που πίστεψες ότι μπορείς να μας σώσεις, έβαλες υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ, να φας και συ κάτι έ;
    Αναμούνου ρε φιόγκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/4/12 21:43

    ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ......ΜΑΝΤΡΟΜΕΝΟΙ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΟΣ....ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥς ΛΟΓΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.