Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Απρ 2012

Αναστάτωση στα Αμπελάκια από το “πασχαλινό δώρο” της δημοτικής αρχής!

Αναδημοσίευση από thesalaminian
Άγιες οι μέρες του Πάσχα και το έθιμο απαιτεί να λέγονται ευχές και να δίνονται κάποια δώρα. Αυτό θα σκέφτηκε προφανώς η δημοτική αρχή και αποφάσισε να κάνει στους δημότες των Αμπελακίων και των Σεληνίων ένα αξέχαστο δώρο: το λεγόμενο "μπουγιουρντί"!
Αυτό το "μπουγιουρντί" δεν είναι τίποτε άλλο από επιστολές προς τους δημότες, με τις οποίες ότι θα γίνουν εκταφές των νεκρών στο νεκροταφείο Αμπελακίων, στις οποίες καλούν τα μέλη της οικογένειας να παρευρεθούν, έχοντας μαζί τους και 50 ευρώ για την εκταφή. Επιπροσθέτως, στην ίδια επιστολή τους ανακοινώθηκε ότι θα πρέπει σε περίπτωση που έχουν αργήσει να "ξεθάψουν" τον νεκρό τους πέρα της τριετίας, να καταβάλλουν 150 ευρώ για το 2010 και 130 ευρώ για το 2011 (!). Οι παραλήπτες αυτών των "δώρων" όπως εύκολα καταλαβαίνετε εξοργίστηκαν και στις έντονες διαμαρτυρίες τους προς τον δήμο, πήραν μια απλή παράταση...
Αυτό που μάθαμε, ειρήσθω εν παρόδω, είναι ότι ούτε ο πρώην δήμαρχος Αμπελακίων κ. Τραυλός δεν ξέφυγε από αυτό το "δώρο" - και αυτό, παρ' όλο που η επέκταση των ημερών του, του νεκροταφείου Αμπελακίων έγινε με δική του δωρεά (καθώς με δικά του χρήματα αγόρασε το όμορο οικόπεδο για την επέκταση και το εδώρισε).
Δύο είναι τα θέματα σε αυτή την είδηση:
Πρώτον, το πώς ο δήμαρχος κ. Τσαβαρής, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αμπελακίων κ. Παπαθεοχάρης, η κα Κιαβουράκη και η υπογράφουσα υπάλληλος, δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το ημερολόγιο και κανόνισαν την αποστολή τέτοια επιστολής χρονιάρες μέρες. Θα πρέπει και οι ίδιοι να ομολογήσουν ότι δεν ήταν κάτι επείγον που να άξιζε τον κόπο να χαλάσουν τις γιορτές τόσων ανθρώπων...
Δεύτερον, τα ποσά που ζητούνται είναι εξωφρενικά, όπως και η αιτιολογία της. Δεν γνωρίζουμε τον οικονομικό σχεδιασμό και τους λόγους για όλα αυτά, αλλά σε μια τέτοια συγκυρία το να ζητάς πρόστιμα και μάλιστα αυτού του ύψους για τον συγκεκριμένο λόγο είναι αν μη τι άλλο τρομερά προκλητικό. Και μάλιστα για μια περιοχή που δεν μπορεί να θεωρηθεί εισοδηματικά ότι ανήκει στην ανώτερη τάξη.
Φαίνεται ότι η φορομπηχτική πολιτική και η κοινωνική αναλγησία δεν είναι προνόμια μόνο του κεντρικού κράτους...


14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/4/12 21:39

    Ρε με τον Καπετανάκη διοικητικών και κυρίως οικονομικών υποθέσεων χτύπησε φλέβα ο άνθρωπος.
    Δεν μπορούσε να κάνει μεγαλύτερη επιτυχία όσο κι αν το προσπαθούσε.
    Μήπως; Λέω εγώ τώρα ο στόχος τελικά ήταν ο τραυλός και την πλήρωσαν και οι υπόλοιποι;
    Μη γελάς, δεν μου φαίνεται καθόλου αστείο με την εμπάθεια που ‘χει ο άνθρωπος σ’ όλους όσους τον βοήθησαν. Δες:
    • Μπούτσης Γιάννης: διέγραψε όλο το Αιάντειο γιατί δεν του ‘σκυψε το κεφάλι και προσπαθεί να επιβάλλει τον «εκλεκτό» τον Δερτούζο Βεζίρη στην θέση του Βεζίρη
    • Μάριος Τραυλός: δεν του ‘σκυψε το κεφάλι και τον κυνηγά όπου βρει κι όπου δεν βρει, τον κατηγορεί ανερυθρίαστα και καλά να πάθεις κι εσύ Μάριε, ήξερες δεν ήξερες και αν δεν ήξερες δεν ρώταγες;
    • Λάμπρος Μαστροκόλιας: του ‘κανε μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση μη αντέχοντας στην κριτική του. Μάρτυρες κατηγορίας, Μίμης Ροκίδης ο ραμολή ξευτίλας εκδότης του όπου φυσά ο άνεμος / Γρ. Καπετανάκης ο υποτακτικός του / Σπ. Σαρέλας ο λακές του
    • Γιώργος Μπίλιας: τον διέγραψε για να κάνει το κέφι του Καπετανάκη κι όχι μόνο που του σκύβουν το κεφάλι και τώρα στέλνει πρεσβείες….
    Αυτός είναι ο άνθρωπος, έτσι δείχνει την ευγνωμοσύνη σ’ όλους όσους τον στήριξαν κι ακολουθούν κι άλλοι κάτσε και να δεις δεν γράφω τα ονόματα να μην τους «στεγνώσω» είναι έξη συνολικά προς το παρόν, άλλωστε είναι θέμα ημερών η αποχώρηση τους από τον ναυαγισμένο συνδυασμό της πλειοψηφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/4/12 22:22

    Γιατί θέλεις χρονιάρες μέρες να σκαλίζεις το αμαρτωλό παρελθόν του τέως των Αμπελακίων;
    Ποιες δωρεές και τι κουραφέξελα μας λες.
    Όλοι οι Αμπελακιωτες ξέρουμε για τη περιβόητη δωρεά του οικοπέδου για την επέκταση του Νεκροταφείου!!!!!!!
    Λάμπρο τα Αμπελακιώτικα και τα κατορθώματα του τέως δεν τα ήξερες.
    Τώρα όμως που έγινε κολλητάρι σου άντε ρώτα για να μάθεις και να μην εκτίθεσε.
    Ξεκίνα από τους ιδιοκτήτες του οικοπέδου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/4/12 22:31

    Λάμπρο, δεν του έχει φύγει κανείς.
    Τον Μπίλλια τον ψεύτη τον ιδιαίτερο του Τζοχατζόπουλου τον διέγραψε, δεν του έφυγε και του φταίει ο Καπετανάκης όπως λες, αλλά γιατί τσίμπαγε μαζί με τον ιντεραμέρικα ευρόπουλα από τον κόσμο για τα εγκατελημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/4/12 23:02

    Καλά αυτή η Κιαβουράκη η ξεφτίλα δεν ντρέπετε καθόλου;
    Τον ευεργέτη της;
    Δεσπονάκι έχει ο καιρός γυρίσματα και να σε δω που σε λίγο καιρό θα τον γλύφεις πάλι.
    Ου να μου χαθείς ξεφτίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/4/12 08:25

    Ρε αντε χεσου μ@@κα κι εσυ κι ο Λάμπρος σου, για την ταμπακιέρα έχεις να μας πεις κάτι αλλιώς άντε και πλακώσου χρονιάρες μέρες Καραγκιόζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/4/12 08:27

    Αφήστε τη δέσποινα στην ησυχία τις.
    το κορίτσι είναι τρεις Λαλούν και δυο χορεύουν μην την ανακατεύεται στα βρόμικα παιχνιδάκια σας .
    Η δέσποινα και ξέρει και θέλει να είναι φίλοι του μεγάλου (όπως τον αποκαλεί) προχώρα εσύ κορίτσι μου και μην δίνεις σημασία, όλοι αυτοί σκάνε από την ζήλια τους .
    προχώρα προεδρίνα μου ας’τους να σκάνε μαΐναρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/4/12 08:32

    Ρε άσχετε (12/4/12 22:31) θα ‘χε ο Άναξ τέτοιο δώρο στα χέρια του και δεν θα το εκμεταλλευόταν; Αντί να ρίχνεις λάσπη στον Μπίλλια για πες μας προς τι και γιατί παραπέμπονται οι δυο της πλειοψηφίας για το θέμα των αλλοδαπών;
    Έτσι για να ξέρουμε γιατί μιλάμε κι όχι να το κάνεις γαργάρα… …
    Οι καθόλα έντιμοι της πλειοψηφίας που σκάνε και δεν μιλάνε ξέρουν κάτι γι’ αυτό το θέμα να μας ενημερώσουν ή να σας ενημερώσουμε εμείς;
    Αναμένουμε η συνέχεια μετά την Ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/4/12 08:45

    Παιδιά να είστε καλά ενώ δεν ήμουν και στα καλύτερα μου σήμερα με κάνατε και γέλασα με την ψυχή μου.
    Βλέπεις ο τύπος που αυτοπροβάλλεται, αυτός καλέ ο πρώην ξύνεται στην γλίτσα του τσοπάνη δεν κάθεται στα αυγά του χρονιάρες μέρες , το έχει βάλει πείσμα να μάθη όλοι η Σαλαμίνα για την δωρεά του νεκροταφείου κάτσε βρε άνθρωπε μου στα αβγουλάκια σου μέρες που είναι μην ξύνεσαι μετά θα σου φταίνε οι άλλοι έκτος και αν εσύ όταν έγινε η δωρεά είχες άδεια είναι μια λεπτομέρεια θα το κοιτάξω ξέρεις εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/4/12 10:34

    Ελα καλέ μην μας το λες , γέλασες;
    Ε πες μας και μας για την δωρεά να γελάσουμε και εμείς , εσύ ο ξερόλας, περιμένω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/4/12 11:26

    Με τον Ευθυμίου στα Αμπελάκια ως δεξί χέρι του δημάρχου τι περιμένατε; Γίναμε όμηροι στο ίδιο το νησί μας. Εμείς τους δώσαμε το δικαίωμα να συμπεριφέρονται έτσι. Πάρτε την εξουσία στα χέρια σας και όπου τους συναντάτε να τους συμπεριφέρεστε ανάλογα αλλά πάντα πολιτισμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/4/12 11:29

    Προς όλους τους “γνωστούς ανώνυμους”…

    Μάλιστα……! Είναι απλό και καταλαβαίνω ότι δεν θέλει κανείς να θυμάται δωρεές και λοιπά στοιχεία. Όπως με συμβούλευσες εσύ κουτέ μου και άξεστε υπάνθρωπε οι ιδιοκτήτες (Κ.Μ., Μ.Μ., κλπ) του νεκρο-οικοπέδου έχουν υπογράψει 2001-2002 αποδείξεις εξοφλήσεως…!... .

    Αχάριστε- αχάριστοι, αγνώμων-αγνώμονες, να γνωρίζετε ότι όλες οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες έχουν αρχίσει… ΤΟ ΙP είναι γνωστό εδώ αλλά και στο άλλο που δεν γράφετε!… Να δούμε τώρα που θα πάτε και τι θα κάνετε..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/4/12 13:41

    Βγάλε τις αποδείξεις και άσε τα ΙΡ.
    Οι Κ.Μ., Μ.Μ., κλπ άλλα λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/4/12 13:45

    Πήραν και οικογενειακό τάφο για την δωρεά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος13/4/12 19:56

    Καιτο δικό σου ΙΡ είναι γνωστό.
    Να βγουν όλα τα ΙΡ και τα δικά σας και τα δικά μας. Τι έχετε γράψει εσείς και τι έχουμε γράψει εμείς.
    Και τι έχεις γράψει εσύ ειδικά για τον προιστάμενο σου που είσαι και υπάλληλος ακόμα.
    Εμείς δεν έχουμε μείνει μόνο στο ΙΡ. Είμαστε πολύ πιο προχωρημένοι από σας.
    Και μια τελευταία ερώτηση:
    το ΙΡ λέει και για το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.