Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

10 Απρ 2012

Ποιος είναι αλήθεια ο ψεύτης και ο συκοφάντης;

Αγαπητοί συμπατριώτες,  από τον Οκτώβριο του 2005, όταν παρουσιάστηκα ενώπιών σας ως υποψήφιος Δήμαρχος  και σας ζήτησα, να μου εμπιστευθείτε την πρόοδο του τόπου μας, μέχρι και σήμερα, ένας είναι ο κώδικας τιμής και λειτουργίας μου απέναντί σας.
Η ακούραστη αγάπη για τον τόπο μας, η αλήθεια, η τιμιότητα, η δικαιοσύνη και η ίση αντιμετώπιση των συνανθρώπων μας.
Αυτές τις αρχές δεν μπορώ να τις παραβλέψω και δεν θα τις παραβλέψω ποτέ, είναι αυτές οι αρχές που μου οπλίζουν το νου, το μάτι, το χέρι, για να ενεργώ υπεύθυνα, και να σας ενημερώνω για τις εξελίξεις στο δήμο μας και την πορεία του τόπου μας.
Δυστυχώς είναι αυτό, που δεν μπορεί να κατανοήσει ο κ. Τσαβαρής, ο οποίος νομίζει πως διαβάλλοντας ανθρώπους, στρεβλώνοντας την αλήθεια και τα γεγονότα, θα επιπλέει συνεχώς.
Είναι δυστύχημα για τον τόπο, να εκπροσωπείται από έναν άνθρωπο, για τον οποίον έχει χαθεί η αξιοπιστία των λεγομένων του, πως μπορεί να εμπνεύσει αυτός ο άνθρωπος; όταν μετά από δέκα ημέρες ακριβώς, έρχονται αδιάσειστα στοιχεία (έγγραφο ΕΔΩ) που αποδεικνύουν ότι στο ναό της δημοκρατίας του τόπου, στο Δημοτικό Συμβούλιο δημαγωγώντας και παραπληροφορώντας του δημοτικούς συμβούλους του, τους συνδημότες που παρευρίσκοντο, τα μέσα ενημέρωσης κλπ, με αποκαλούσε ανερυθρίαστος «Ψεύτη και Συκοφάντη».
Ποιος είναι αλήθεια ο ψεύτης και ο συκοφάντης κ. Τσαβαρή; ποιός ενέπαιξε την Περιφέρεια με την απόφαση ενοικίασης ακινήτου για αμαξοστάσιο, και το χρησιμοποιείτε  για σταθμό μεταφόρτωσης; Γιατί το κάνετε αυτό;
Η απάντηση είναι πασιφανής σύμφωνα με το ανωτέρω έγγραφο, είναι παράνομη η λειτουργία του σταθμού μεταφόρτωσης και ως εκ τούτου δεν θα έπαιρναν την έγκριση της απόφασης για την ενοικίαση του από την Περιφέρεια.
Αυτή ακριβώς είναι η μεθόδευση που έχει κάνει ο κ. Τσαβαρής, γράφοντας εις τα παλαιότερα των υποδημάτων του κατ’ αρχάς τους νόμους, τα συμφέροντα του Δήμου και τους συνδημότες, αλλά κυρίως τα Ανώτερα Κλιμάκια Διοίκησης, αρμόδια να κρίνουν τη νομιμότητα των  αποφάσεων των οργάνων του Δήμου.
Σε ένα θέμα παρωδία, προ ημερήσιας διάταξης που έφερε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 4/4/12, προσπάθησε να πάρει απόφαση «ότι καλώς χρησιμοποιεί το παράνομα ενοικιαζόμενο χώρο ως σταθμό μεταφόρτωσης για το καλό του τόπου», για να εισπράξει την αποστομωτική τοποθέτηση μου, ότι για το καλό του τόπου, έπρεπε να είχε ενοικιάσει άλλο ακίνητο, με νόμιμες διαδικασίες και να μην έχει εμπλέξει το δήμο σε περιπέτειες και τον εαυτόν του περισσότερο.
Σπύρος Σοφράς
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/4/12 09:30

    Ο δήμαρχος, σπλάχνο του οεσσ και κολλητός του άτυπου συμβούλου που έχει στείλει στα αμπελάκια, δεν νομίζω κύριε σοφρά να περιμένατε κάτι καλό να συμβεί στον τόπο.
    Η Σαλαμίνα πρέπει να βγάζει δικά της παιδιά γιατί με τους ξένους είδαμε τι πάθαμε από τον πρώτο χρόνο δημαρχίας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/4/12 14:40

    ΣΠΥΡΟ ΑΞΙΕ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ, ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΟΚΑΤΙΝΙΤΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΩΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/4/12 15:29

    Α ρε Τσαβαρή, ποιος να μου το λεγε όταν ξεφτιλιζόμουν από σπίτι σε σπίτι να σε βγάλω δήμαρχο τι σκερβελέ καβαλημένο στήριζα η δόλια.
    Μα μη στεναχωριέσαι, οι εκλογές είναι κοντά, για ξαναπάρε τα μούτρα σου κι έλα απ’ το σπίτι, σε περιμένω μ’ ανοιχτές παλάμες, ομορφάαααααντρα μουυυυυυυυυυυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/4/12 18:06

    Πόσο δίκιο έχεις 15:29. Κι εγώ το μετανιώνω που πίστεψα έναν δημόσιο υπάλληλο, σοσιαλιστή, συνδικαλιστή και φαφλατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος11/4/12 18:08

    Θυμάσαι το πιο σύντομο ανέκδοτο που λέγαμε κάποτε; «Αλβανός τουρίστας»
    Τώρα το νέο πιο σύντομο ανέκδοτο είναι: «Ο Τσαβαρής ξανά δήμαρχος»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος11/4/12 18:44

    Ναι δε λέω, αυτό σαν ανέκδοτο με τα χρόνια όχι μόνο ξεπεράστηκε αλλά γίνανε κι αφεντικά γιατί το αξίζανε ήταν δουλευταράδες και πήραν και τα παιδιά μας στην δούλεψη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/4/12 20:47

    Σπύρο μάζεψε αυτόν τον βλάκα τον Σάντο που μόνος του γράφει μόνος του απαντάει. Κανένας δεν σας δίνει σημασία. Δεν το έχετε καταλάβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος12/4/12 06:55

    O Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιάννης Τσαβαρής με την ανακοίνωσή του βαζει τα πράγματα στην θέση τους. Τι αξιοπιστία όμως μπορεί να έχει (πολιτικός;) ο κ. Σοφράς όταν προεκλογικά έκανε σημαία του και το θεωρούσε επίτευγμα ότι είχε έτοιμη την μελέτη της γέφυρας του νηιού από την Φανερωμένη (και μάλιστα με δικά του χρήματα!!!!) και πριν από λίγες μέρες στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη ωρύετο ΄'τι είναι κατά της γέφυρας; Να μας πεί ποτε είχε δίκαιο και τι πραγματικά θέλει. Ο λαός κρίνει και συγκρίνει
    Τι αξιοπιστία μπορεί να έχει ο κ. Σοφράς ο ποίος πριν από 4 χρόνια στο Δημοτικό Συμβούλιο είπε ότι η ΕΥΔΑΠ συμφωνεί απόλυτα με την μετατροπή της αποχέτευσης από βαρυτικό σε Vaccum, για να αποσπάσει την θετική ψήφο του Δημοτικού Συμβουλίου; Γιατί ποτέ δεν μας εξήγησε γιατί είπε αυτό το ψέμα και παραπλάνησε το Δημοτικό Συμβούλιο ; Τι αξιοπιστία μπορεί να έχει ο κ.Σοφράς ο οποίος ενώ αύξησε την αποχέτευση από τα 16 στα 24 εκατομύρια και ενώ ήταν ο μόνος υπεύθυνος να βρεί τα 8 εκατομμύρια, σταμάτησε την αποχέτευση από το 2009; Αντί να βγάλει μία ανακοίνωση και να ευχαριστεί τον Γιάννη Τσαβαρή που ξεσκίστηκε τρέχοντας από το πρωί μέχρι το βράδυ για να βρεί τα χρήματα συνεχίζει με απύθμενο θράσσος να βγάζει ανακοινώσεις. Αυτοί και συγκεκριμένα ο κ. Σοφράς που έβαλαν στην μούχλα την ιστορία της Σαλαμίνας , αυτοί που αυτοιδιαψεύδονται καθημερινά , ανίκουν στο παρελθόν. Το ποοτάμι δεν γυρίζει πίσω.
    Aλήθεια μετά από αυτά ποιος είναι ο ψεύτης και ποιθος ο συκοφάντης;
    Συγνώμη που είχα πολύ δουλειά τις μέρες αυτές και άργησα να σας καληνυχτίσω
    Καληνύχτα κ. Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος12/4/12 07:32

    Σπύρο τους έχεις κάνει ΜΕΓΑΛΗ ζημιά αδελφέ μου. Έχω την πληροφορία ότι μόλις μπει στο γραφείο του η πρώτη του δουλειά είναι να δει τα μπλόκ να σε διαβάσει.
    Όχι σκέψου τώρα τι θα πάθει την ημέρα των εκλογών, θα κάνει χαρακίρι στον Αϊ Γιώργη γιατί δεν θα ‘χει το κουράγιο να είναι στο δημαρχείο.
    Σκέψου δεν την σκηνή την ημέρα που θα σου παραδίδει
    Ομορφάντραααααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/4/12 06:03

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ;

    Αυτήν την ερώτηση έκανε ο κ. Σοφράς αλλά παρ΄ολο που έχουν περάσει 2 μέρες και διαβάζει καθημερινά τα σχόλια δεν έχει απαντήσει.
    Θα θέσω ξανά τις εερωτήσεις: Πότε είχε δίκαιο ο κ. Σοφφράς και πότε έλεγε την αλήθεια; Προεκλογικά που είχε κάνει σημαία του και έλεγε σε συγκεντρώσεις του και στα Δημοτικά Συμβούλια ότι έχει έτοιμη την μελέτη για την γέφυρα από την μεριά της Φανερωμένης, άρα ήθελε μετά μανίας την Γέφυρα, ή αυτά που έλεγε πριν από λίγες μέρες στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη και μετά μανίας ωρύετο ότι δεν θέλει την γέφυρα. Είναι σίγουρο λοιπόν ότι την μία από τις δύο φορές έλεγε ψέμματα. Άρα είναι σίγουρο ότι είναι πολιτικός ψεύτης ο ίδιος και μην ψάχνει άλλού να αποδώσει αυτόν τον χαρακτηρισμό. Περιμένω με αγωνία την απάντηση
    Καληνύχτα κ. Σοφρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.