Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

7 Σεπ 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 15ΝΘΗΜΕΡΟ

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά, μαζί με τις ευχές του για υγεία και πρόοδο, απευθύνει κάλεσμα ενότητας κι αγώνα στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές, στους γονείς κι όλους τους εργαζόμενους του Πειραιά, για σύγκρουση κι ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά συνεδρίασε την Παρασκευή 30/8 και αποφάσισε το παρακάτω πρόγραμμα δράσης της ΕΛΜΕ για το αμέσως επόμενο διάστημα:
 
1)       Πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης της ΕΛΜΕ την Πέμπτη 5/9 ώρα 12μ. στο συγκρότημα Τζαβέλα, για ν’ αποφασιστεί το πλαίσιο και το απεργιακό πρόγραμμα δράσης που θα προταθεί στη Γ.Σ. των προέδρων.
2)       Συγκέντρωση την ΤΕΤΑΡΤΗ 11 Σεπτέμβρη (μετά τον αγιασμό) στην πλατεία Κοραή ώρα 12μ. με συναυλία από μαθητικό συγκρότημα.
3)       Οι εκπαιδευτικοί που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα να παρουσιαστούν κανονικά στα σχολεία και μαζί με τους άλλους εκπαιδευτικούς να οργανώσουν: α) ενημερωτικές συναντήσεις με τους μαθητές των τομέων-ειδικοτήτων που καταργούνται για να μην εκβιαστούν κι αλλάξουν την προτίμησή τους. β)  Καθημερινές εξορμήσεις σε κεντρικά σημεία με τις ανακοινώσεις της ΕΛΜΕ για ενημέρωση του κόσμου, από κοινού με τους γονείς.
4)       Πλατιά σύσκεψη με εργατικά σωματεία, ενώσεις γονέων, συλλόγους δασκάλων την Παρασκευή 6/9 ώρα 5 μ.μ. στα γραφεία της ΕΛΜΕ για ενημέρωση και την από κοινού δράση ενάντια στα αντιεκπαιδευτικά μέτρα της κυβέρνησης - Ε.Ε.-πλουτοκρατίας.
5)       Στο πλαίσιο της παρέμβασης στα νησιά αποφασίστηκε νέα συγκέντρωση στο ΕΠΑΛ Σαλαμίνας και πορεία τη ΔΕΥΤΕΡΑ 9/9 ώρα 12μ. μαζί με γονείς, δασκάλους κι άλλους μαζικούς φορείς της περιοχής.
6)       Το Δ.Σ. αποφάσισε να συγκροτηθεί απεργιακή επιτροπή. Ο τρόπος συγκρότησής της, καθώς και ο χαρακτήρας της θα τεθούν από το Δ.Σ. στη Γ.Σ.  
 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΗΣ ΑΝΤΙΛΑϊΚΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΦΡΑΓΜΩΝ ΣΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/9/13 17:12

    ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΣΗ; ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ; ΜΑΛΛΟΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/9/13 20:14

    Ρε παιδιά ο αντίστροφη μέτρηση που ειναι ??? Τον έχει δει κανείς ???? Η έπαθε κολουμπρα με το που έμαθε ποιους κατεβάζει ο νυν και δεν του πάει σάλιο κάτω ......ασαλιωτα γατάκια θα χάσετε ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/9/13 20:40

    Ρε από που ο αντίστροφη μέτρηση έμαθε και έπαθε κολούμπρα; εμείς δεν μπορουμε να μάθουμε ποιούς κατεβάζει;
    Θα ξατεβάσει και τα σώβρακα του;
    Αι κίου μαριδοτσαβαράκο εεεε μαριδοτσαβαράκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/9/13 07:41

    259 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/9/13 07:46

    258 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος10/9/13 09:56

    257 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος11/9/13 00:32

    256 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.