Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

20 Σεπ 2013

ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ Π.ΦΥΣΣΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήρθε να επιβεβαιώσει με τον πιο τραγικό τρόπο αυτό που είχε ήδη διαφανεί λίγες μέρες πριν, με την επίθεση των χρυσαβγιτών με λοστούς και κοντάρια με καρφιά  στα μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα , όπου από τύχη δεν είχαμε νεκρούς.  Η ναζιστική συμμορία , μετά τις εγκληματικές ενέργειες εναντίον μεταναστών , συνεχίζει το ‘έργο’ της  χτυπώντας και δολοφονώντας όσους διαφωνούν μαζί της.
Όλα δείχνουν ότι  βρισκόμαστε μπροστά σε ένα σχέδιο αποσταθεροποίησης με τη δημιουργία εμφυλιοπολεμικού κλίματος , με στόχο να διχάσει και να αποπροσανατολίσει το λαό που αγωνίζεται για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής κυβέρνησης-τρόικας. Τεράστιες ευθύνες σ’αυτό έχει η κυβέρνηση που έχει υιοθετήσει τις ακροδεξιές θέσεις σε τους σε μια σειρά ζητήματα και τα ΜΜΕ πουπαρέχουν αφειδώς δημοσιότητα στις απόψεις και τις δράσεις  της Χ.Α.
Ο ΛΑΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,
ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ,
ΜΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΒΓΙΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ
 
ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.