Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

25 Σεπ 2013

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ "ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ - ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΦΙΛΙΑ 2013"

 
Το Σαββατοκύριακο 28 - 29 Σεπτεμβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου Σαλαμίνας (ΝΟΒΣ) με τους Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Ειρήνης - Φιλίας (ΝΑΟΕΦ) και Ναυταθλητικό Όμιλο Ειρήνης - Φιλίας (ΝΟΕΦ) στα πλαίσια του ετησίου προγράμματος αγώνων της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, συνδιοργανώνουν για τέταρτη συνεχή χρονιά, τον αγώνα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης "ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ - ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΦΙΛΙΑ 2013" υπό την αιγίδα του Δήμου Σαλαμίνος για τα "ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ".
Στην πρώτη Ιστιοδρομία του αγώνα τα σκάφη θα εκκινήσουν το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 11:00 από τον Φαληρικό όρμο και θα τερματίσουν απογευματινές ώρες στην Σαλαμίνα όπου και θα διανυκτερεύσουν.
Στις 21:00 του Σαββάτου στο προαύλιο του Δημαρχείου θα γίνει η απονομή επάθλων για την πρώτη  Ιστιοδρομία "Κύπελλο Ναυμαχίας Σαλαμίνος"
την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 11:00 θα δοθεί η εκκίνηση της δεύτερης Ιστιοδρομίας "Ιστιοπλοϊκή Φιλία" από το λιμάνι της Σαλαμίνας.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/9/13 22:08

    O ΛΑΜΠΡΟΣ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ...ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣΕΙ ΠΑΡΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/9/13 08:06

    232 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.