Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

9 Σεπ 2013

ΕΠΟ Σαλαμινομάχοι, ενημέρωση φιλάθλων και μελών

Διαβάστε ΕΔΩ και το ενημερωτικό της ΕΠΟ
Στο πρώτο φιλικό για την φετινή περίοδο η ομάδας μας ηττήθηκε από  τον Μεγαρικό στο γήπεδο της Νέας Περάμου με 2-1 με σκόρερ τον Γιώργο Νηφάκο Γιώργο. Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Μεγαρικού και ειδικότερα τον πρόεδρο της ομάδας Ζαφείρη Μάκη για την άψογη φιλοξενία.
Οι προπονήσεις της ομάδας μας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς εν όψει της Α φάσης του κυπέλου Πειραιά και της έναρξης του πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίνονται άψογα σε αυτά που ζητάνε τόσο ο προπονητής της ομάδας μας Σταμπουλής Γιώργος όσο και ο Γυμναστής μας Πατσίρης Νίκος.
Ο μεγάλος άτυχος της ομάδας μας αποτελεί ο περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας μας Φασουλής Βασίλης όπου κατά τη διάρκεια της προπόνησης του γύρισε το γόνατο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υποστεί μερική ρήξη χιαστών εμπρόσθιων συνδέσμου και θα απουσιάσει από της αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας ταχεία ανάρρωση.
Τα επόμενα προγραμματισμένα φιλικά της ομάδας μας είναι με Ερμή Κορυδαλλού στις 10/9/2013  στις 26/9/2013 με Αστέρα Νικαίας και 28/9/2013 με την ΑΟ Μάνης-Φαληρικό.
Η ομάδα μας ενημερώνει ότι οι εγγραφές των τμημάτων υποδομής του, έχουν ξεκινήσει από τη  1η Σεπτεμβρίου 2013 κάθε μέρα εκτός Σαββατοκύριακου και ώρες 18:00 - 20:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Αμπελακίων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο κ. Σοφρά Γεώργιο  στο τηλέφωνο 6976076777.
Η ομάδα μας ευχαριστεί το COFFE TIME Σαλαμίνος και ειδικότερα τον Καραντή Κώστα για την οικονομική ενίσχυση σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς καθώς και τον Διγενάκη Πέτρο για τη χορήγηση ιατροφαρμακευτικού υλικού.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/9/13 01:39

    ο ταγκας ειναι υποψηφιος με τον τσαβες και αρχισαι να γραφη στο Φ.ΜΠΟΥ μαλακιες κατα του ΑΙΑ απο που φα παρη ψηφους απο την ΑΕ και τον αμπελακιακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.