Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Σεπ 2013

Μαθαίνεις Γιάννη μου μαθαίνεις… Νέα συνάντηση κι αυτή την φορά στην παραλία της Κούλουρης

Νέα συνάντηση κι αυτή την φορά στην παραλία της Κούλουρης στην μεγάλη σκάλα προχθές, με πρωτοβουλία του δημοσιογράφου Δημήτρη Μουζακίτη της υποψηφίας δημάρχου Σαλαμίνας κας Ρούλας Νάννου, αυτή την φορά με τον επίτιμο αρχηγό ναυτικού κ. Κοσμά Χρηστίδη όπου παρευρέθη και ο σύζυγος της κ Μηνάς Νάννος.
Φαίνεται πως οι συζητήσεις μεταξύ τυρού και αχλαδιού έγιναν πολύ της μόδας στο νησί μας και πολύ παραγωγικές μια κι η παρέα έφυγε από το κατάστημα μετά τα μεσάνυχτα.
Φαίνεται πως τελικά οι συγκρούσεις του νυν δημάρχου με τους μέχρι χθες φίλους του δεν θα του βγει σε καλό μια κι άλλοι φανερά κι άλλοι υπογείως του στρώνουν το χαλί οριστικής εξόδου από το δημαρχιακό γραφείο.
Τι να κάνουμε Γιάννη μου! Μαθαίνεις Γιάννη μου μαθαίνεις όπως λέει και η γνωστή διαφήμιση…

32 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/9/13 19:28

    Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ο ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/9/13 21:28

    Δίκιο έχεις. Ένας μόνο είναι δημοσιογράφος με πούλιντζερ και αυτός δεν είναι άλλος από τον Μίμη Ροκίδη. Όλοι οι άλλοι είναι απλές οδοντόβουρτζες.
    Τι έρωτας είναι όμως αυτός που έχει με τον Τσαβαρή; Σίγουρα δεν θα του βγεί σε καλό και μάλιστα τώρα στα γεράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/9/13 21:34

    To κακό είναι ότι σε έχουνε φτύσει όλοι οι δημοσιογράφοι πλην ενός (ακόμα). Τέτοιο κατόρθωμα ΓιανΑκη μου μόνο ένας θρασόπουστας μοναχοφαγάς μπορούσε να το πετύχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/9/13 00:23

    Σίγουρα θα τα ξεράσει όλα όσα έφαγε και τρώει ο πουστόγερος. Λίγα τα ψωμιά του. Θα φάει τέτοια κλωτσιά που ούτε καν την έχει σκεφτεί. Είναι το πιό σιχαμερό υποκείμενο που υπάρχει στη Σαλαμίνα.Τον ενδιαφέρει μόνο το τομάρι του και ξεπουλάει και προδίνει ακόμα και τη μάνα του.
    Δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο.Μπροστά σου κάνει το φίλο και πίσω σου την φέρνει ο ξεφτίλας. Τέτοια βρωμόσκυλα πρέπει να εξαφανιστούν από την Κούλουρη και θα εξαφανιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/9/13 00:39

    Κινήσεις ματ η Ρούλα βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/9/13 03:23

    Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί άλλη μια υποφηοτιτα δημάρχου ......απλα θα ταράξει το στρατόπεδο τσαβ κ τραυλ κυρίως όχι της ρουλ.....και ίσως κρίνει την αναμέτρηση προς όφελος της κυρίας ......πάντως οι ισορροπίες θα αλλάξουν Άρδην....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/9/13 07:46

    258 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/9/13 09:30

    O Γιαννάκης ο παραμυθατζής το γνωρίζει ότι ήταν μίας χρήσης.
    Με ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΕΣ και ανέντιμες επιθέσεις εναντίον των ίδιων του των δημοτών τι περιμένει να τον ψηφίσουν; Πρέπει να έχει πολύ θράσος και να μην πατάει στην γη για να έχει τέτοιες βλέψεις.
    Νομίζει ότι έγινε δήμαρχος για να βάζει μπροστά τον δήμο και να σέρνει τους κατοίκους της Σαλαμίνας στα δικαστήρια. Τέτοιο επίπεδο πολιτικού δεν έχει ξαναπεράσει από τον δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/9/13 11:01

    Τέτοιο επίπεδο λαμογιού δεν έχει περάσει από Δήμο θέλεις να πείς όχι μόνο στο Δήμο μας αλλά σε όλη την επικράτεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/9/13 11:06

    ΡΕ 03.23 ΔΕ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΙΦΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ; ΟΠΩΣ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ;
    ΚΟΨΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/9/13 11:50

    ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ κ.ΝΑΝΝΟΥ,ΤΟΤΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ. ΗΔΗ ...ΠΗΔΗΞΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/9/13 12:52

    ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΝΟΥΝ ΄΄ΤΟΥΣ ΤΠΑΥΛΟΡΟΥΛΟΜΑΚΡΗΠΙΠΗΔΕΣ΄΄.ΓΙΑΥΤΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΄΄ΕΦΤΥΣΕ΄΄ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΜΑΣΤΟΛΑΜΠΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/9/13 12:58

    ''Πουστογερος''Θρασοπουστας''κλπ .κλπ.ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ... ΜΑΣΤΡΟ--------.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/9/13 12:59

    ενο το επιπεδο των μαριδοτσαβαροσκυλων ε; καπετανακης-κοσμας ο μπαροβιος-θωμας ο βλακας-τσαλιαγκος ο μεντορας-δαφνη η δεν καταλαβα τιποτα-μαιρουλα η απιστη-κλπ-κλπ-κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/9/13 13:15

    k'ego ena donti exo gia de moy kaneis kai mena to trapezi xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος9/9/13 15:11

    Ρούλα εσύ με καταξιωμένους και ο Γιάννης με τους ξεμωραμένους και τα αρπαχτικά.

    Αυτόν τον Θεοφάνη γιατί τον επέλεξε ο Γιάννης για να έχει τα μέσα στα έγγραφα; Επιτρέπετε υπάλληλος σε τέτοιο πόστο να κατεβαίνει υποψήφιος; Τόσο έχει ξεπέσει η πολιτική σκηνή του νησιού;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/9/13 15:21

    Η ΡΟΎΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ ΕΚΔΙΔΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΟ -ΑΠΑΤΗ ΔΗΜΑΡΧΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος9/9/13 17:32



    Γιαννακη To κακό είναι ότι σε έχουνε φτύσει όλοι οι δημοσιογράφοι πλην ενός που ειναι και το φιδη σου ο Δερτουζοs ξενοs αυτοs ξενοs κι εσύ

    Τέτοιο επίπεδο λαμογιού δεν έχει ξαναπεράσει από Δήμο όχι μόνο απο τον Δήμο μας αλλά και σε όλη την Ελληνικη επικράτεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος9/9/13 19:50

    oi arxigoi ton ipobrixion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος9/9/13 20:27

    Ρούλα Νάννου η επόμενη δήμαρχος. Είναι η καλύτερη η εντιμότερη και πάνω από όλα Κουλουριώτισα. Ο ξένος ήρθε τα έκανε όλα γυαλιά καρφιά και μην τον ξαναείδατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος9/9/13 22:22

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ 85αρη ΄΄δημοσιογραφο,,. ΙΔΙΩς ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΑΜΙΣΜΟ {προσωπικά την αγνοώ.ΞΈΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος10/9/13 01:24

    ΡΟΚΙΔΗΣ Ο ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ . ΡΟΚΙΔΗΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΩΠΑΙΧΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος10/9/13 09:56

    257 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος10/9/13 22:39

    OREES SINANTISIS KANEIS ROULA..
    K THELIS NA GINEIS DIXARXESA MAS??
    ORAIA RANTEVOU BRAVO.!!
    ME TON TIPO AUTON TO MOUZAKITI HSOUN??
    AYTON POU PAEI STA MAGAZIA K TO PEZI DIMOSIOGRAFOS??
    TON ANORTHOGRAFO???
    TON TYPO POU AN TOU PANE TON LOGARIASMO NA PLIROSI AUTOS TOU KINIGA MESO TIS EFIMERIDAS,TIPOU...PARANOMIES,KATALIPSIS PEZODROMION K DIAFORA??
    ME ORAIA ATOMA KANEIS PAREA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος11/9/13 00:31

    256 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος11/9/13 19:53

    22:39
    Φίλε μου ή στραβός είσαι ή πάσχεις από αυτισμό ή από ανίατη ζήλεια.
    Η συνάντηση της Ρούλας ήταν με τον επίτιμο Αρχηγό του ΓΕΝ Ναύαρχο κ.Χρηστίδη, και όχι με τον δημοσιογράφο. Αφού τώρα το κατάλαβες, κάνε τα σχόλιά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος12/9/13 11:57

    Σας έχει πιάσει κόψιμο λαμόγια με τον Μουζακίτη, όταν σας στήριζε ήταν καλά; Τώρα που σας δεν σας στηρίζει είναι κακός και φαφούτης; Όπως έμαθα το 1993 είχε πάθη ατύχημα έξω από την Κόρινθο και γλύτωσε από θαύμα ο άνθρωπος και κάνη χρόνια προσπάθεια να γιατρεύσει τα ουλά του, αυτό χτυπάτε; Όπως διάβασα αυτός έχει τιμηθεί με το βραβείο της ‘’Ένωσης Δημοσιογράφων Ευρωπαϊκού Τύπου’’ που εδρεύει στης Βρυξέλες για την Δημοσιογραφική και πολιτιστική του πρόσφορα και δεν είναι δημοσιογράφος; Ποιος είναι,ι το σκουπίδι ο Ροκιδης που έχει γραφεία από τον δήμο σχεδόν τσάμπα, αυτό δεν είναι ασυμβίβαστο δήμαρχε; Τρέμετε τον Πειραιώτη δημοσιογράφο γιατί αυτός κάνη παρέα με Υπουργούς και Καλλιτέχνες και τον σέβονται, εσείς με τη κάνετε παρέα με καράφλα λαμόγια και με ετοιμοθάνατους γερούς που το παίζουν δημοσιογράφοι; Φαίνετε ότι τρέμετε τον Μουζακιτη γιατί δεν εξηγείτε αλλιώς ότι τον λασπολογείτε συνεχώς. Φαίνετε ότι ο άνθρωπος ξέρη να κάνη εκλογές και οπός επίσης έμαθα ότι γνωρίζει πολύ καλά το εκλογικό παιχνίδι οπός γνωρίζει να οργανώνει μεγάλες εκδήλωσης με κύρος και πάντα είναι γεμάτες από κόσμο και προσωπικότητες. Για να επιλέξει να στήριξη την Ρούλα αυτό δείχνει ότι σίγουρα θα την βγάλει γιατί δεν έχει μάθη να χάνει, αν την στήριξη γιατί δεν έχω διάβαση πουθενά κάτι τέτοιο. Για το τρακαδόρος φιλέ μου εσύ που έγραψες δεν είναι οπός μας είπες και δεν απειλεί μέσο τον έντυπων του, έτυχα ένα βραδύ σε μαγαζί στην Άλικη και αρνήθηκε να κεραστή από την ιδιοκτήτρια και αυτός και η γυναίκα του, για αυτο κοφτέ της παπαριές. Άλλα κάποτε πρέπει ο Μουζικάντης να απάντηση σε αυτούς τους ανώνυμους, επώνυμους που γράφουν της παπαριές γιατί είναι άδικο τα λαμόγια να αναφέρονται για αυτόν που τιμά τον πολιτισμό όσο κάνης άλλος, άλλα η δεν καταδέχεται να απάντηση στα λαμόγια, και άπαντα σιωπηλά με έργα. Δίστιχος δήμαρχε έχασες από μαλάκια σου έναν σύμμαχο που σε είχε στήριξη δυνατά, μήπως ο τσακωμός σου μαζί του ήταν για να μην πλήρωσης τα δημοσιεύματα και τα εξώφυλλα που σου είχε κάνη στης εκλογές και που μου σφύριξε ένας τοπικός δημοσιογράφος ; Δεν έχω της σπουδές σας και για αυτο θα διττέ πολλά λάθη στο κείμενο μου του δημοτικού είμαι και αυτό το έβγαλα με το ζόρι γιατί άλλες εποχές τότε, άλλα με είχαν πείσει τα άρθρα από την εφημερίδα του Μουζακίτη και είχα ψήφιση τον σημερινό δήμαρχο, τώρα………………!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος12/9/13 17:15

    file nai na vgi na mas ta pei..
    alla me stoixia.
    k tote na milisoume eponima k emeis
    k min ekpagis me ta stoixia pou tha deis...
    ton perimenoume me anoixtes agalies..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος13/9/13 09:22

    Ti engine file Moy kale poky gratis oti anamenis me anoixtes agkales ayta poy ua dilosi o Moyzakitis an milisi, diladi ton apilis! Pesmas file moy kale ti egine h apofasi ths EDES poy eixe kani o Mixas gia ton Tsabarh! Kai ti egine h minisi Tsabarh gia ton jilodarmo toy sto metaforon! Pesmoy file moy kale…………………!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος15/9/13 18:41

    pros ton 11/9/13 19:53
    file mou egw milaw gia sinantisi ipostiriksis, den milo gia simvoulo??
    anoikse ta matakia sou ligo.!!!

    egw den apilo kanenan file 13/9/13 09:22
    k oute me niazei ti egine me ton tzavari,allwste kameno xarti einai.!!

    milao gia tin roula pou einai o diakais pothos tis na vgei dimarxos salaminos k elpizoume se aytin,mou exei rantevou me ton eksoxo ayton stratiotiko,
    k parallila exei to mouzakiti mazi..
    eleos..
    k to an apili h oxi meso tis efimeridas me emeso tropo tote profanos den parakolouthis tin efimerida tou
    ara den ton gnorizeis apo oti antilamvanome.
    opote os pros ti ayth h ypostiriksi??
    ase r file twra.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος17/9/13 11:23

    Σας έχει βγάλει τα μάτια αυτός ο ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ και φαίνετε ότι τον φοβάστε πάρα πολλοί! Από ότι γνωρίζω από δημοσιεύματα στο διαδίχτυο ο άνθρωπος αυτός που εσείς αποκαλείτε έμμεσα η άμεσα λαμόνιο είναι αποδεκτός τόσο από πολίτικους αλλά και από μεγάλες προσωπικότητες με διεθνή κύρος, φαίνετε ότι είναι ασυμβίβαστος στην πένα του αφού είναι δημοσιογράφος επί 21 χρόνια και βλέπω φωτογραφίες με Υπουργούς, Καλλιτέχνες και Αρχιερείς και ένας φίλος από τον Πειραιά που είναι στο Κανάλι 1 όταν τον ρώτησα και που είναι μέσα στα πράγματα μου είπε ότι ο ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ έχει τρομερό μυαλό, είναι οργανωτικός και έχει μεγάλες γνωριμίες και πανό από όλα ξέρη να κερδίζει εκλογές και όσοι τον φοβούνται τον συκοφαντούν! Γιατί ρε παιδιά από όσο θυμάμαι όταν στήριζε τον ΤΣΑΒΑΡΗ ήταν καλός! Και κάποιος έγραψε ότι τον πείραξε που ο ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ήταν στο τραπέζι της Ρούλας, Αφού φαίνετε ότι αυτός είναι φίλος με τους Επιτίμους και για αυτο επήγαν να συναντηθούν με την Ρουλά, άρα είναι φίλος τους γιατί δεν τους επήγατε εσείς; Εγώ ένα θα σας πω ότι στο νησί έχει τέτοιο κύκλωμα με τους επτανήσιους και τους φίλους του που και που τον αγαπούν και τον ακολούθουν που όσο τον βρίζετε τόσο τους πωρώνετε και τους στρέφεται εναντίον σας, αλλά θα μου Πίτε ανώνυμη σας πειράζει που αυτός είναι επώνυμος; Και οπός έμαθα από την κόρη μου που είναι φαν του ότι ο ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ μπορεί να έκανε της συναντήσεις αλλά όταν τον ρώτησε αν στηρίζει την Νάννου της απάντησε ότι ότι αυτών που θα στήριξη θα τον μελετήσει τόσο καλά ώστε να μην ξαναδεί η Σαλαμίνα φαινόμενο στυλ ΤΣΑΒΑΡΗ, άρα αναμονή παιδιά και σύντομα θα χτυπήσει και σίγουρα δεν θα στήριξη ΤΣΑΒΑΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος18/9/13 19:06

    kai emeis tha vlepoume to FENOMENO MOUZAKITI DLD??
    ase re file,na mas diksi dimosia tin dimosiografiki tou taytotita k meta milame.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.