Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

6 Σεπ 2013

Πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης! Συζητούν για μας χωρίς εμάς ! ! Σχεδιάζουν την σύσταση εταιρείας για τον εορτασμό των 2500 χρόνων από την ναυμαχία της Σαλαμίνας το 2021 ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ! ! !

Είναι εκπληκτικό, ποτέ άλλοτε έως σήμερα δεν είχε ξανασυμβεί το «πλοίο» της Σαλαμίνας να πορεύεται εν μέσω σφοδρής τρικυμίας χωρίς καπετάνιο, άντε το πολύ, πολύ με τον λοστρόμο του! Αλήθεια ο «καπετάνιος» που είναι;
Βλέπουμε έκπληκτοι να συνεδριάζουν στον Πειραιά ο δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΠ ΑΕ Γιώργος Ανωμερίτης, με τη συμμετοχή του γενικού γραμματέα του δήμου Πειραιά Στ. Διαμαντίδη και του Γενικού Διευθυντή της ΟΛΠ ΑΕ Σταύρου Χατζάκου να συζητούν ακόμα και την σύσταση εταιρείας για τον εορτασμό των 2500 χρόνων από την ναυμαχία της Σαλαμίνας το 2021 ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ! ! ! (βλέπε λεπτομέρειες ΕΔΩ)
Μια ιδιαίτερα προσεκτική προσέγγιση του θέματος κάνει σήμερα και το Σαλαμινιώτικο Blog της Ψιλής Άμμου που αξίζει να το διαβάσετε (βλέπε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ)
Δεν είναι δυνατόν φίλοι αναγνώστες οι εξελίξεις στον τόπο μας να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα κι εμείς εδώ να σφυράμε αδιάφορα σχεδιάζοντας γιορτές ψαρά και πανηγύρια κρασιού λες και δεν ζούμε εδώ, λες και λύσαμε τα προβλήματα μας!! Δεν μπορεί οι ιθύνοντες να ‘ναι τόσο μα τόσο «ευτυχισμένοι» ! ! !
 

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/9/13 14:57

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ .Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΣΑ? Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΤΣΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/9/13 16:00

    Το βρηκα το βρηκα, ειναι κατο απο το τραπεζι, βλεπεις οι συνηθειες δεν κοβονται ευκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/9/13 16:06

    Αφού ο δήμαρχος μας ειναι ο τσε γκε βαρα της πολιτικής τα έχει βάλει με όλους Ανωμερίτη κατσικαρη με τον άλλο εκεί τότε στα φέρυ που πήγε κ στον Τράγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/9/13 18:25

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΞ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ...ΨΗΤΟ ΟΡΜΗΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ.ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΣΑΡΔΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΙΣΟΨΗΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΠΑΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/9/13 20:59

    Ο Γιαννάκης ο παραμυθατζής μας έλεγε για πολιτιστική πρωτεύουσα ότι θα γίνει η Σαλαμίνα. Γεια σου Γιάννη λαοπλάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/9/13 21:55

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ? ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΡΟΖ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΘΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΠΩΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/9/13 22:43

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ? ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΡΟΖ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΤΟΥ Η ΘΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ. ΚΟΙΤΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟ ΟΦΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/9/13 08:13

    260 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/9/13 11:10

    http://dracoumelofsalamis.blogspot.gr/2013/09/blog-post_8799.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος7/9/13 17:17

    ΤΣΑΒΑΡΗ ΗΛΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ . ΞΕΝΟΣ ΗΛΘΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΠΑΛΗ ΞΕΝΟΣ ΦΕΥΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/9/13 07:42

    259 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/9/13 07:47

    258 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/9/13 09:57

    257 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΒΑΡΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.