Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

21 Αυγ 2014

Το όραμα

Η μετά «Μακρή» εποχή χαρακτηρίζεται εποχή δίχως όραμα και λέμε η μετά «Μακρή» όχι τόσο γιατί ο τότε Δήμαρχος έκανε έργο όσο το ότι είχε αγάπη και όραμα για τον τόπο. Έβλεπε και στόχευε χρόνια μπροστά, πράγμα που έκτοτε δεν το ματαζήσαμε σε καμιά δημοτική αρχή, ζήσαμε μια χειμάζουσα πολιτική παρένθεση δημοτικής διαχείρισης κι όχι διακυβέρνησης.
Βέβαια δεν έχουμε στόχο να κάνουμε απολογισμό του Μακρή ή να χαϊδέψουμε αυτιά, θέλουμε όμως να δείξουμε πως σκέφτονται και ενεργούν οι φωτισμένοι ηγέτες!
Εδώ να κάνω και μια προσωπική παρατήρηση, ο υπογράφων δεν έχει τίποτα προσωπικό εναντίον του όποιου δημάρχου αρθρογραφεί και κριτικάρει (τ’ ακούσαμε κι αυτό βλέπεις) αλλά θεωρεί πως αυτή είναι η υποχρέωση του να κριτικάρει την εκάστοτε εξουσία και να προβάλλει τις λαϊκές απαιτήσεις για να παραμένει αυτή εντός τροχιάς.
Διαπιστώσαμε λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια, έλλειμμα οράματος και στόχων σε δημοτικό επίπεδο και αυτό θα μας απασχολήσει.
Μπορεί η νέα δήμαρχος κα Ρούλα Νάννου την επόμενη πενταετία, βρίσκοντας «καμένη» γη, να μην μπορέσει να κάνει αυτά που θα ‘θελε, μπορεί όμως να στοχεύσει για τον τόπο ψηλά, να μας κάνει κοινωνούς του οράματος της να το ξεκινήσει έστω κι αν αυτό ολοκληρωθεί μετά από δυο ή τρεις δημοτικές περιόδους, έστω κι αν ερίζουν για την πατρότητα του έργου της, δυο ή τρείς δήμαρχοι όπως συνέβη μ’ αυτό της αποχέτευσης που είναι έργο ζωής για τον τόπο, την πατρότητα του οποίου ερίζουν τόσοι πολλοί, ακόμα κι αυτοί που χτες το πολεμούσαν και τρέχανε στα δικαστήρια τον τότε Δήμαρχο κ Μακρή.
Βλέπουμε ένα Δημοτικό Λιμενικό ταμείο που παρά τα πλουσιότατα έσοδα του δεν έχει να μας δείξει ούτε ένα ολοκληρωμένο έργο εδώ και χρόνια, μόνο οικονομική συσκότιση, προς τι άραγε; Φυσικά δεν συζητάμε αν για προεκλογικούς και καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους έβαλε 5 - 6 καλαθάκια σε κάποια ακτή ή αν έριξε μπετά για μια τσουλήθρα σε κάποιο οικισμό, μιλάμε για έργο μιλάμε για μελέτη έστω με μακρόπνοο όνειρο αλλαγής και βελτίωσης του κοινωνικού συνόλου, (τι σου λέω τώρα, αυτά δεν έχουν ψήφους, το ξέρω κι έχεις την συμπάθεια μου, όχι απαραίτητα και την εκτίμηση μου).
Πρέπει όμως να ‘μαστε δίκαιοι, δεν φταίνε πάντα οι «διορισμένοι» πρόεδροι των Λιμενικών Ταμείων, αλλά και αυτοί που τους δίνουν το εντέλλεσθε της θέσεως και των σκοπών του «διορισμού» τους.
Όσον αφορά τους εκλεγμένους Δημάρχους… φταίμε κι εμείς με τις αλλοπρόσαλλες επιλογές μας με κριτήριο όχι πάντα τον άξιο, αλλά τον ξάδελφο ή ακόμα χειρότερα αυτόν που πιστεύουμε πως θα μας κάνει την προσωπική μας εξυπηρέτηση.
Εδώ σήμερα θα μας απασχολήσουν οι απαιτήσεις που έχουμε από την νέα Δήμαρχο κα Νάννου κι έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη, γιατί η ίδια τουλάχιστον έχει τις ικανότητες να στοχεύσει και να ονειρευτεί την Σαλαμίνα για τα επόμενα 50 χρόνια, όχι μόνο πως την θέλουμε όλοι μας, αλλά και πως θα το πετύχουμε αυτό, για τον λόγο λοιπόν αυτό θα ‘μαστε εδώ, αυστηροί κριτές από εκτίμηση στο πρόσωπό της και χειροκροτητές στις επιτυχίες της! Αυτά τα ξεκαθαρίζουμε πριν ακόμα παραλάβετε κα Δήμαρχε προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, να φοβάστε όχι εμάς που σας τα λέμε δημόσια αλλά τους αυλοκόλακες που από ιδιοτέλεια κινούμενοι σας λένε πάντα τα καλύτερα.
Καλή δύναμη κα Δήμαρχε, θα παρακολουθούμε πρωτίστως καλοπροαίρετα κάθε σας βήμα, αγαπάμε κι εμείς την Σαλαμίνα τουλάχιστον όσο και εσείς.
αναδημοσίευση από το: mastrokolias.blogspot

42 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/8/14 12:58

    Αρχισες το γλυψιμο στο ΜΑΚΡΗ τωρα...;;;;;;;;;;;;;;;;ΤΟΤΕ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ (να στο γραψω...κουλουριωτικα))ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕ .......ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΑ.....Και τι εκανε....μπετα,μπετα .μπετα..και το παλατι στην ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ για να στεγασει την ΑΥΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ..επειδη νομιζε οτι θα ειναι εσαει ,,..δημαρχος...ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΤΙΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ...ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΚΟΤΗΤΑ......
    ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ........ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ..ΑΚΟΥΓΕΤΕ....ΟΠΟΤΕ ΣΩΣΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/14 13:19

      ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΡΕΙ;
      Ο ΜΑΚΗΣ, Ο ΓΑΒΡΙΛΗΣ, Ο ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ Ή Ο ΦΩΤΗΣ;
      ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.
      ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος21/8/14 15:37

      4 ΘΗΤΕΙΕΣ , ΔΙΣ ΣΕ ΔΑΝΕΙΑ , ΣΟΥΛΤΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ , ΧΡΗΜΑ ΜΠΟΛΙΚΟ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΡΓΑ? ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ , ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ. , Η ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ!!!!!! ΤΟΝ ΦΟΥΦΟΥΤΟ ΝΑ ΕΙΧΕ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΠΑΡΙΣΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ !!!! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΝ ΦΟΥΦΟΥΤΟ !!!!!! Ε .... ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος21/8/14 16:57

      Για τον 21/8/14 13:19.
      Κανένας από όσους γράφεις. Το γραφείο τύπου το παίρνει η Γουρλίδου. Και μην ρωτάς γιατί. Θα μάθεις κι εσύ όταν το πάρει!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος21/8/14 17:37

      καλά που μου το πες γιατι ειχα μι φαγουραααααααα
      κι ο φωτακας τι θα παρει;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/8/14 17:41

      Τις..ΠΑΡΥΦΕΣ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ........

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος22/8/14 18:04

      ΑΦΟΥ ΠΛΥΘΕΙ Ο ΦΩΤ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΘΟΣ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ. Ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΠΟΥΣ ΜΕ ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΠΙΑΤΑΚΙΑ " ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ"

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος23/8/14 11:17

      ΕΡΓΑ ΜΑΚΡΗ---ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ--- ΤΗΝ ΙΧΘΥΑΓΟΡΑ ---ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΕΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ--8 ΝΑΙ ΟΚΤΩ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΝΩ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΕΝΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕ 6 ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ---ΦΑΝΑΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΕΝΩ 3 ΔΑΜΑΡΧΟΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΑΑΑΑ---ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΓΟΡΑ---ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΓΟΡΑ και ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ--ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΧΙΩΤΗ ΑΓΟΡΑ καιΚΑΤΑΣΚΕΥΗ--ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΙΚΗ ΑΓΟΡΑ και ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ---ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ---ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥΣΙΡΙ--ΠΑΡΚΟ ΠΑΛΟΥΚΙΩΝ---ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΙΑΝΤΟΣ---ΠΑΡΚΟ ΦΛΑΜΙΓΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ--ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΤΗ ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΚΗΣ ΒΙΓΛΑΣ καιΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ Κ ΒΙΓΛΑ---ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ---ΓΗΠΕΔΑ ΤΕΝΙΣ---ΧΟΡΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΔΡΑ---ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΑΙΑΝΤΕΙΟ----ΝΕΡΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ.........ΑΛΛΑ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΞΩ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ..................

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/8/14 13:41

    αρχίσατε τις μ@λ@κίες γιατί δεν είστε άξιοι να κρίνεται και να κριτικάρετε επί της ουσίας έχουμε να πούμε κάτι;
    διαφωνείτε με τα αναφερόμενα και που;
    μ@λ@κίες όλοι ξέρουμε να γράφουμε, μπορείς όμως να πάρεις θέση; να έχεις άποψη και να την δημοσιεύεις;
    εκτός από τον Κοκκινίδη και τον Μαστροκόλια που συχνά πυκνά γράφουν με υπογραφή δεν βλέπω κι άλλους "παντελονάτους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/14 15:07

      Εσυ εισαι "παντελονατος"?
      Δεν νομιζω

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος21/8/14 15:07

    AΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ 1990 ΜΕ ΤΟ 2010. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΝΤΟΠΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΧΕ ΘΕΜΑ ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ή ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΟΜΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΟΥ ΒΕΛΗΝΙΚΟΥΣ. ΕΔΩ Η ΜΟΝΗ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΖΗΤΑΕΙ 130 ΕΥΡΩ ΤΟ ΠΑΓΚΟ ΣΤΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΟΡΙΣΟΥΝ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΧΩΡΟΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΘΑΡΟΣ. ΑΜΑ ΘΕΛΑΝΕ ΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΟΙ ΜΟΝΑΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/14 16:20

      Ρε μάπα Μπλατσούκα κι ασυνάρτητε δουλειά δεν είχαν οι μοναχές να ασχοληθούν μαζί σου. Θα πρέπει να μάθεις ο ήλιος δεν ανατέλλει απ τον κώλο σου άι σιχτιρ Καραγκιόζη όπου σου κ…σει πετάς σχόλιο για τον πόνο σου γερολαμόγιο

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος21/8/14 17:18

    I have a dream.....
    Καλό είναι η νέα δήμαρχος να πει τα οράματά της και πώς θα τα πραγματώσει.
    Θα είμαστε όλοι δίπλα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/14 01:33

      Τα οράματά της μπορεις να τα διαβάσεις στο προεκλογικο πρόγραμμα του συνδυασμού της.
      Η πραγμάτωσή τους εξαρτάται από τι πόρους θα διατεθούν από το κράτος στους δήμους μέσω ΕΣΠΑ και άλλων πηγών και από την οικονομική κατάσταση που θα βρει στο Δήμο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/8/14 09:13

      ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑΤΑ? ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/8/14 21:17

      Εσύ φίλε 01:33 κατάλαβες το νόημα της ανάρτησης όσο καταλαβαίνω εγώ από αστροναύτης.
      Ελπίζω η Ρούλα να έχει άλλη ιδέα για τα οράματα απ' ότι εσύ....

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος21/8/14 17:56

    ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ,ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ::Η ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/8/14 19:23

    ΤΙ ΕΡΓΑ ΕΚΑΝΕ ΡΕ Ο ΜΑΚΡΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΙΛΕΠΡΑ;
    ΕΔΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΙΑΞΕ 20 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΚΟΝΤΡΑ ΞΥΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΚΑΡΗΔΩΝ!
    ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΑΚΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΛΕΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΚΙΣΟΥΝ!
    ΜΩΡΕ!!!!! ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΡΗΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑ........







    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/8/14 19:48

      ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑ, ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΚΑΤΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ; ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦEΡΟΥΝ; H ΦΡΑΣΗ ΣΑΣ ΄΄ΕΧΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΩ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑ΄΄ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΡΩΤΟΥΣΑ: ΄΄ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΄΄ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΄΄ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΜΟΥ΄΄ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ :ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ -ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙΤΕ (ΔΙΚΑΙΑ Η ΑΔΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ) ΩΣ ...ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος22/8/14 09:11

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος22/8/14 16:07

    παιδια τα παγκακια
    παντωσ ειναι γνωστο οτι φτιαχτηκαν επι ημερων του ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ ως αντιπροεδρο του λιμενικου ταμειου και κανωντας πλατες τα εδωσε να τα φτιαξουν τα δυο πρωτα του ξαδελφια και ως γνωστο ανεργοι και εκεινοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/14 21:21

      αφηστε τον γιαννη ήσυχο και πιάστε τον πουστη τον μανιατη απ΄το λαιμο

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/8/14 13:42

      TA MIΣΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΤΑ ΕΦΤΑΙΞΕ Ο ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΣΠΑΘΗΣ.ΣΥΝΟΛΟ 25 ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 290000Ε.ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΝΙΑΤΗ

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος22/8/14 16:28

    ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΡΟΥΛΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΑ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΙΟΥΝΤΕ,ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙ Σ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΕΣ,ΑΧ ΕΝΑΣ ΤΣΑΒΑΡΕΙΣ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ.ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙΣ .ΡΟΥΛΑ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙΣ;ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/14 23:21

      Η αρώστια δεν είναι μόνο στο σώμα , είναι και στην ψυχή και στον εγκέφαλο. Εσυ ρε χαμένε πού την έχεις;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος23/8/14 14:11

      Μανιάτης κι αν θα δοξαστεί σκατένια δόξα θα χει

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος22/8/14 17:02

    η ναννου δεν θα κανει τα ιδια. δεν θα παρει τις γκομενες θα παρει οσες κανουν σωστη την δουλεια τους. αλλη μαλιοτραβιοταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος22/8/14 17:59

    ωραίο το κείμενο αλλά με της βικούλας και του τραμπούκου χρίστου δεν συγκρίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος22/8/14 18:55

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ: (ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ )


    ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ,ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΓΟΥΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ . ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ 22-8-14,ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.

    ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.,ΚΑΙ ΠΑΡ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ..ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΔΗΜΟΥΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΛΥΝΟΤΑΝ ,ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ,ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ,ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ,ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ .ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ.
    ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ .ΕΜΕΙΣ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΧΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΡΟΥΣΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ,ΝΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ,ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ,ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΡΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ,ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ,ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΑ ΒΑΡΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ .ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΟΣ ,ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ.ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ .

    ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ,ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ , ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΥΡΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ,ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ.ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/8/14 20:20

      βρε άχρηστοι το έγγραφο το προτοκολύσατε άσχετοι και ανίκανοι ; Τι ζητάτε τα ρέστα .

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος22/8/14 19:17

    ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑΙ ΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος22/8/14 19:42

    ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ.............


    Κυριε Δημαρχε,

    οπως σας ειναι γνωστο,η Σαλαμινα κατα τους καλοκαιρινους μηνες,υποδεχεται εναν τεραστιο ογκο παραθεριστων και ημερησιων επισκεπτων,πολλοι απο τους οποιους ειναι μαλιστα κατοικοι και δημοτες του Δημου σας.Απλοι υπολογισμοι δειχνουν οτι ο πληθυσμος του νησιου απο 50.000 εως 60.000 που υπολογιζεται για τον χειμωνα,εκτοξευεται σχεδον στους 400.000 κατα την θερινη περιοδο.


    Φυσικη συνεπεια ειναι η,κατα τους μηνες αυτους,κατακορυφη αυξηση των Απορριμματων που φτανουν εως και τον εξαπλασιασμο σε ογκο και η παρεπομενη αδυναμια του μικρου μας Δημου να ανταπεξελθει στην θεμελιωδη υποχρεωση του για την περισυλλογη τους και την τηρηση της καθαριοτητας.


    Ιδιαιτερα φετος και εξ αιτιας διαφορων ατυχων συγκυριων-δικαστικες αποφασεις απομακρυνσης προσωπικου,βλαβες εξοπλισμου κλπ ο Δημος απογυμνωθηκε απο το απαραιτητο προσωπικο και εξοπλισμο που θα του επετρεπε να ανταπεξελθει ικανοποιητικα στο αναφερομενο προβλημα.Το εναπομειναν προσωπικο και ο υφισταμενος εξοπλισμος εχουν υπερβει τα ορια τους κανοντας ηδη πολλαπλες βαρδιες.


    Δυστυχως η κατασταση αυτη επιδεινωνεται καθημερινα,φθανοντας στο σημειο να μενουν απορριμματα -ιδιαιτερα τα εξωοικιακα-εως και τριαντα ημερες στους δρομους,,εως οτου καταστει δυνατη η περισυλλογη τους

    .
    Καταλαβαινετε κυριε Δημαρχε τα πολλαπλα προβληματα που δημιουργουνται οπως η δυσοσμια,η συγκεντρωση εντομων και τρωκτικων και εν τελει η εμφανιση κινδυνων για την δημοσια υγεια.

    Απευθυνουμε σε εσας αιτημα βοηθειας και υποστηριξης,εχοντας κατα νου την αποδεδειγμενη ευαισθησια σας για το θεμα της καθαριοτητας
    .

    Στην παρουσα φαση δυο ανοικτα Φορτηγα και ενας φορτωτης η οποιο αλλο ειδος παρομοιου εξοπλισμου που θα μπορουσατε να μας διαθεσετε και θα εργαζονταν στην Σαλαμινα κατα τις ημερες της μεγιστης αποθεσης απορριμματων-Παρασκευη εως Δευτερα μαζι με τα δικα σας Συνεργεια, θα ηταν μια πολυ ουσιαστικη βοηθεια στην αντιμετωπιση του προβληματος
    .

    Ευελπιστουμε οτι εχετε την δυνατοτητα να μας στηριξετε την δυσκολη αυτη στιγμη,που περα απο τους Μονιμους Κατοικους της Σαλαμινας,απο το προβλημα των απορριμματων ταλανιζονται και οι δικοι σας δημοτες που επισκεπτονται η παραθεριζουν στο νησι μας.

    ΜΕ ΤΙΜΗ
    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ



    ΑΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ

    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ .
    ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

    Ο ΤΡΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος22/8/14 23:51

    ΜΑΝΑΡΙΑ ΜΟΥ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ.ΕΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ,ΟΠΩΣ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Η ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΑΣ ,ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
    ΚΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΚΡΟΨΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος23/8/14 00:02

    ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ .ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΤΟΙΜΟ ,ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ,ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΙΧΕ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΣΕΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΕΙΤΕ Α/Α .ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕ.ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΛΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΕΣΥ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΞΕΡΟΛΑ Ε ΞΕΡΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/8/14 00:18

    ΒΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ,ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕ.ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΑΓΓΡΑΜΑΤΕ. ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ .ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ----,ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ::. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΑΠΟ ΕΡΓΑ ΠΑΣΧΕΙ Η Σ Α Λ Α Μ Ι Ν Α Μ Α Σ.
    ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΚΑΛΟ.ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ .ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος23/8/14 09:03

    Καλα ,ακομα πιστευατε οτι ο Δημαρχος θα σας προωθουσε εγγραφο που το ειχατε σκεφτει ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.:::::::,και δεν το ειχε προτεινει ,σκεφθει να το κανει Ο ΙΔΙΟΣ. ξεχασατε οτι οταν περασατε το θεμα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΕΣ που και παλι ο συμβουλος ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣειχε κανονισει οπως ειχαμε ακουσει στο κοιν. συμβουλιο ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ απο αλλο ΔΗΜΟ δεν θυμαμε ,απο ποιον δεν εχει σημασια .και δεν σας το υλοποιησε,και δεν σας αφησε να προχωρησετε. ΕΓΩ ΤΟ ΘΥΜΑΜΕ γιατι σχεδον ερχομουν στα περισσοτερα συμβουλια σας.και παρακολουθουσα που δεν σας αφηνε να περασετε πολλα πραγματα.,που θα αλλαζαν το ΑΙΑΝΤΕΙΟ μονο και μονο γιατι ηταν ιδεες δικε σας. δεν ηθελε να του βγαινει ,κανεις απο επανω.
    πολυ καλα ο κυριος ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ του ειπε σε ενα συμβουλιο σας οτι ειναι ΑΛΑΖΩΝΑΣ και η ΑΛΑΖΩΝΙΑ αυτη δεν θα σου βγει σε καλο. ,μου φαινετε κυριε ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕ εκτος οτι εχεις αποδειχθει καλος στα τοπικα στοιχεια .εισαι και καλος ψυχολογος.και βγηκες ΑΛΗΘΙΝΟΣ τον εφαγε Η ΑΛΑΖΩΝΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος23/8/14 10:44

    Και βεβαια ο Συμβουλος ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ειναι εναα απο τα καλα τοπικα στοιχεια της αυτοδιοικησης.Εγω ερχομουν στα συμβουλια για να τον ακουω,ειχε αποψη τεκμηριωμενη,και εβαζε τον οποιοδηποτε στη θεση του.Οχι οτι υποτιμω,και τους αλλους Συμβουλους που και αυτοι εκαναν τον αγωνα τους π.χ η Δημητριαδη μπορουσε να καπελωσει τους παντες γιατι ηταν και αυτη διαβασμενη, παθιασμενη και τελειομανης.αλλα με τις φωνες της εχανε το δικιο της πολλες φορες. ο Μπουτσης ηταν χαμηλων τονων.Για την αλλη την ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ που την μονη λεξη που ηξερε ηταν ,οτι πει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.Ενω ο Μητροπουλος το ελεγε η ψυχη του.Κανεναν απο αυτους δεν εκμεταλευτηκε σωστα ο απερχομενος Δημαρχος ,γι αυτο εφθασε εδω που εφθασε.Αν ακουγε τις προτασεις τους και υλοποιουσε εστω λιγες,θα ειμαστε σημερα ενα διαφορετικο ΑΙΑΝΤΕΙΟ.Του ελεγε ο Μητροπουλος για μεγαλα ,εργα οπως απο οτι θυμαμε ,για το Κολυμβητηριο στον αγιο θαναση,για τα Φωτα της λεωφ.αιαντειου που εχουν ηδη πεσει δυο ,και ευτυχως δεν ειχαμε θυματα.για να μπουν στα εργα ΕΞΠΑ. διοτι γνωριζε τα κολπα,αφου ειχε διατελεσει Προεδρος δημοτικου συμβουλιου,και Αντιδημαρχος Καθαριοτητος ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ απο οτι εχουμε ακουσει πολλες φορες να του το κοπανα του Δημαρχου στα συμβουλια.δυστυχως εμεινε ανεκμεταλευτος. Σε καποια ανωνυμα σχολια ειχα διαβασει οτι δεν εκανε να βαλει ,γιατι ηταν γερος (μια παροιμια λεει:εαν δεν εχεις ΓΕΡΟ ΑΓΟΡΑΣΕ).Ε τοτε ο ΧΑΤΖΗΣ που και γερος ειναι,και δεν οδηγει και τον κανει ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ πως θα ελελχει τισ περιοχες του νησιου: θα του διαθεσει οδηγο:::Κυρια Δημαρχε προσεξε μη κανεις και εσυ τα ιδια λαθη.Χρησημοποιησε τους Συμβουλους σου σωστα,εαν θελεις να πετυχεις.Ειδαλλως μια απο τα ιδια. Μπορει να σας κουρασα αλλα ειμαι ενας ανθρωπος που νοιαζομε για τα κοινα,για τον τοπο ,που επελεξα να μενω στο ΑΙΝΑΤΕΙΟ. και για τους δικους μου λογους δεν εχω ασχοληθει με τα κοινα. και στεναχωριεμε οταν υπαρχουν ατομα που δινουν την ψυχη τους αφιλοκερδος.να μη τους αφηνουν να προσφερουν ΕΡΓΟ.Αναφερομε βεβαια πιο πολυ στο ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ διοτι θα εχω τη χαρα να τον απολαμβανω και παλι στα συμβουλια αφου ο κοσμος τον στηρηξε και παλι Πιστευω ,να ειναι και τωρα σωστος και δικαιος Ενω οι αλλοι δυο ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ μακαρι να μη το ειχαν κανει ,διοτι τετοιους Συμβουλους θελουμε,αλλα δυστυχως μου ειπαν οτι κουραστηκαν με ολα αυτα που τραβηξαν τα τεσσερα χρονια.μπηκαν μου ειπαν να προσφερουν εργο στο ΤΟΠΟ τους και δυστυχως δεν μπορεσαν.

    καλη επιτυχια και δυναμη σε ολους τους νεους κοινοτικους συμβουλους.και στη καινουργια ΠΡΟΕΔΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος23/8/14 11:40

    ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ (΄ΟΠΩΣ Π.Χ ΒΙΛΛΙΑ, ΜΕΓΑΡΑ, ΚΑΛΑΜΟΣ Κ.Λ.Π) ΒΑΣΗ ΤΟΥ Π.Δ 899/76 " ΠΕΡΙ ΑΝΑΚΥΡΗΞΕΩΣ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΕΚ 329Α/10-12-1976 Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΚΟΙΜΟΤΑΝ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ(ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΓΗΣ Π.Χ ΧΡΥΣΙΚΤΗΣΙΕΣ Κ.Λ.Π) ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ.
    ΟΤΑΝ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΝ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ Η ΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΣΚΗΝΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΘΑ ΜΠΑΖΩΣΩ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ? ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΕΚΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΕ ΣΥΡΙΓΓΕΣ Κ.Λ.Π ΤΟΤΕ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΡΕΣ. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ? ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Η ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? . ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΓΡΑΨΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΕΞΑΛΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος23/8/14 17:20

    Προς τον κ. Μαστροκολια.
    Οραμα,αναπτυξη,και μεγαλο εργο ειχε επι δημαρχιας Βαγγελη Αστρακου μαζι με τους τοτε σηνεργατες του.
    Αυτοι αφησαν εργο στην Σαλαμινα γιατι ειχαν οραμα και αγαπη για την Σαλαμινα.
    Η θητεια Μακρη ηταν η συνεχεια των οραματων και τωνεργων του Αστρακου,αλλωστε το λεει και ο ιδιος ο Μακρης.
    Την περιοδο Αστρακου παρα το μικρο της θητειας του αφησε εργο και οραμα και για τους υπολοιπους δημαρχους που δυστηχος το δικο τους οραμα και εργο ηταν προσωπικο.
    Η περιοδος Μακρη μπορει να ειχε εργα στην πολυετη θητεια του αλλα ηταν λιγα πολυ λιγα..
    Αυτα ειναι μια μικρη αναδρομη στα περι οραματα σας κ. Μαστροκολια για τα δημαρχιακα χρονικα της Σαλαμινας.
    Τωρα για το αν ο πρωτος σε ψηφους συμβουλος,εκανε την δικη του προσωπικη επανασταση που του την εδεινε η ψηφος του κοσμου ορθα την εκανε κατα εμενα παρα το οτι δεν σημφωνω σε ορισμενους συμβουλους ,αυτο ειναι προσων ηγετη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος23/8/14 18:29

    Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ .ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ,@ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ,ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΩΧΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ :: ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΛΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΣΩΣ ΣΑΜΠΟΤΑΡΙΖΕ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΤΡΙΞΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΝΗΣΙ:::::.ΜΗΠΩΣ ΠΕΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/14 00:36

      Προφανώς, εσύ δεν ήσουνα στη συνεδρίαση του δημ συμβουλίου, γιατί αν ήσουνα θα άκουγες την νέα δήμαρχο που κατήγγειλε τον απερχόμενο για την αδιαφορία του στο θέμα της αποκομμιδής των απορριμμάτων και προκειμένου να επιτευχθεί αυτό είπε τείνουμε χείρα βοηθείας και προσυπογράφω το έγγραφο για τον δανεισμό των οχημάτων από τους άλλους δήμους. Δυστυχώς όμως, οι δήμοι θέλουν την υπογραφή του εν ενεργεία δημάρχου, και εν ενεργεία δήμαρχος μέχρι την 1η Σεπτέμβρη είναι ο Τσαβαρής. Κανείς δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει και κανείς δεν μπορεί να του επιβάλει κάτι αν δεν το θέλει ο ίδιος. Αυτός είναι ο νόμος.

      Διαγραφή
  23. Ανώνυμος24/8/14 03:51

    Δυστυχως μου φαινετεοτι εσυ δεν ησουν στο δημοτικο συμβουλιο,διοτι δεν υποθηκε τιποτα απο την κυρια,ΝΑΝΝΟΥ,μα ουτε και απο κανενα,εκαναν ολοι οτι δεν ακουσαν. ποιος ειπε οτι δεν εχει το δικαιωμα,οπου μας συμφερει το εχει.στην ΕΚΔΗΛΩΣΗ του Παπακ/νου πηραν θεση και μιλησαν ενω δεν ειχαν ορκιστει. και εκει που ειναι ζητημα υγειας ολων μας δεν ειχε το δικαιωμα.
    ειχε το δικαιωμα να ζητησει εκτακτο ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.,αλλα μου φαινετε θα βγει αληθινος ο φιλαρακος παραπανω.οτι θελει να το κανει .οταν αναλαβει .για να αρχισει να φαινετε η ΔΙΑΦΟΡΑ. αλλα ετσι δεν αρχιζουμε ,καλα ,και θα λυπηθω εαν ισχυει κατι τετοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.