Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

18 Απρ 2017

Το νησί των Σπετσών επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη 18 Απριλίου ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος

Συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Σπετσών κ. Παναγιώτη Λυράκη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σπύρο Φαρδέλλο, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Γεώργιο Θυμαρά καθώς επίσης και με φορείς και κατοίκους του νησιού.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που δημιουργούνται στο νησί των Σπετσών από την εκτέλεση του κορυφαίου έργου του Βιολογικού Καθαρισμού αλλά και οι εκκρεμότητες των λοιπών έργων, τα οποία είναι προγραμματισμένα από την Περιφέρεια Αττικής με την εξασφάλιση των απαραίτητων πιστώσεων, όπως είναι το Πολυϊατρείο Σπετσών, η ανάπλαση του παραλιακού δρόμου από το Ποσειδώνιο έως την Αναργύρειο Σχολή και πολλά άλλα.

Επίσης συζητήθηκε ο συντονισμός των ενεργειών προκειμένου να υλοποιηθούν απρόσκοπτα όλα τα έργα τα οποία έχουν δρομολογηθεί στοχευμένα από την Περιφέρεια σε συνεργασία με τον Δήμο Σπετσών. 
Τέλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων διαβεβαίωσε τους κατοίκους και τους φορείς του νησιού για την λιγότερη δυνατή ενόχληση από την εκτέλεση των έργων, εν όψει και του 3ημέρου της Πρωτομαγιάς. 

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/4/17 20:54

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κοινότητες λαθρομεταναστών σε ολόκληρη τη χώρα σχεδιάζει η κυβέρνηση - Θα βάλουν χίλιους “πρόσφυγες” σε κάθε πόλη της επαρχίας !
    Την μεταφορά λαθρομεταναστών σε κάθε πόλη της ελληνικής υπαίθρου, σε αναλογία 10% επί του πληθυσμού σχεδιάζει η κυβέρνηση. Πρότυπο σε αυτόν τον σχεδιασμό η πόλη της Λιβαδειάς, όπου η ντόπια συριζαία δήμαρχος επέτυχε να τοποθετήσει έναν ανάλογο πληθυσμό στην πόλη της, με αντάλλαγμα τους ανάλογους διορισμούς για τους «ημέτερους».
    Συγκεκριμένα, ο σχεδιασμός περιλαμβάνει πόλεις της επαρχίας με πληθυσμό από 10 έως 15 χιλιάδες κατοίκους, οι οποίες θα δεχτούν να στεγάσουν έναν αντίστοιχο πληθυσμό λαθρομεταναστών από 500 έως 1500 άτομα η καθεμία. Αυτό, στο μυαλό των συριζαίων θα οδηγήσει στην αποσυμφόρηση των hot spot από περίπου 20.000 άτομα, ενώ αντίστοιχα θα ανοίξει περίπου 240 θέσεις για διορισμούς συριζαίων, με υψηλότατους μισθούς.
    Όπως προκύπτει από τα έγγραφα που παρουσίασε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ένα στέλεχος που εργάζεται αυτή τη στιγμή ως συντονιστής έργου στις δομές της Λιβαδειάς θα λαμβάνει ετησίως 24.933,33 ευρώ, ο οικονομικός διευθυντής του προγράμματος προσωρινής στέγασης θα λαμβάνει 22.666,66 ευρώ, ενώ οι αμοιβές είναι ανάλογου ύψους και για τις θέσεις διευθυντή Προσωπικού, Παροχών και Προμηθειών, λογιστών κ.λπ. Οι προσλήψεις που προωθούνται μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει η εφημερίδα, δεν γίνονται με βάση την εντοπιότητα των στελεχών, αλλά αφορούν «αλληλέγγυους» και πρώην ή νυν στελέχη ΜΚΟ.
    Αυτό, στο μυαλό των συριζαίων θα δημιουργήσει μία «πολυπολιτισμική κοινωνία» σε κάθε πόλη της ελληνικής υπαίθρου, όπου θα υπάρχει τουλάχιστον ένα 10% του πληθυσμού (οι λαθρομετανάστες), που θα ψηφίζουν Σύριζα άσχετα από τα μνημόνια και την καταστροφική πολιτική. Στην πραγματικότητα, αυτό θα τοποθετήσει σε κάθε πόλη της ελληνικής υπαίθρου έναν ωρολογιακό μηχανισμό καταστροφής, βίας, εγκληματικότητας και ισλαμικής τρομοκρατίας, όπως έχει γίνει και σε άλλες πόλεις ή προάστια ευρωπαϊκών πόλεων που έγιναν κέντρα λαθρομεταναστών και αργότερα φυτώρια τζιχαντιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/4/17 20:59

    Μπαράζ αντιδράσεων για το «ΚΕΠ των αναρχικών» στα Εξάρχεια
    Έντονες αντιδράσεις προκαλεί το αποκαλούμενο «ΚΕΠ των αντιεξουσιαστών» που στήθηκε στην κεντρική πλατεία των Εξαρχείων.

    Συγκεκριμένα, πρόκειται για κοντέινερ που τοποθετήθηκε το πρωί της 8ης Απριλίου από τα μέλη της «Συνέλευση για την επανοικειοποίηση των Εξαρχείων».

    Σε κείμενο που αναρτήθηκε στο indymedia αναφέρεται ότι στόχος είναι να αποτελέσει «σημείο αναφοράς της νεολαίας και της αγωνιζόμενης γειτονιάς μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων, συζητήσεων, δράσεων και παρεμβάσεων».

    Έτσι τις τελευταίες ώρες υπάρχουν έντονες αντιδράσεις κυρίως από την αντιπολίτευση, αλλά και «πινγκ πονγκ» ευθυνών ανάμεσα στον δήμο Αθηναίων και την Αστυνομία για την κίνηση των αντιεξουσιαστών να στήσουν το εν λόγω κοντέινερ στα Εξάρχεια.

    Σε ανακοίνωση της, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι ο δήμος Αθηναίων πρέπει να βεβαιώσει πολεοδομική παράβαση και να υποβάλλει στην Αστυνομία μήνυση, ώστε η αστυνομία να προχωρήσει στη συνέχεια σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες.

    Άμεση, όμως, ήταν και η αντίδραση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη. «"Αντιεξουσιαστικό ΚΕΠ" στη μέση της πλατείας, καταλαμβάνοντας δημόσιο χώρο. Με την ανοχή της κυβέρνησης. Για γέλια και για κλάματα...», έγραψε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο λογαριασμό του στο Twitter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/4/17 15:54

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/4/17 17:34

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η βασική ερώτηση είναι αν ο Κος Χατζηπέρος βρει ψήφο στην Σαλαμίνα έτσι όπως τα έχει κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.