Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

1 Απρ 2017

Η Δήμαρχος Σαλαμίνας απαντά στον Γ. Τσαβαρή και δημοσιεύει τη γνωμοδότηση

Σχετικά με την χθεσινή ανοικτή επιστολή του πρώην δημάρχου κ.Τσαβαρή, λυπούμεθα αλλά η Δήμαρχος έχει σοβαρότερα θέματα να αντιμετωπίσει από το να ασχολείται διαρκώς με τις προσωπικές του αναζητήσεις κι εμμονές.
Η χρηστή διοίκηση επιβάλλει αξιοπιστία, σύνεση, σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
Η κάθε Γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου αποτελεί εσωτερικό έγγραφο και κατά τούτο η δημοσίευση της συνιστά ατόπημα, πολλώ δε μάλλον όταν αυτή αφορά θέματα ευαίσθητα τα οποία χρήζουν λεπτού χειρισμού.
Δεδομένου ότι ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής ο κ. Τσαβαρής ήταν παρών όταν συζητείτο το θέμα των εγκλήσεων έχοντας στα χέρια του τόσο τις εισηγήσεις όσο και τις γνωμοδοτήσεις, διερωτάται κανείς τι είναι εκείνο που τον κάνει να προσποιείται ότι δεν τις γνωρίζει και μάλιστα  με περίσσεια θράσους αμφισβητεί και την ύπαρξη τους.

Εν πάση περιπτώσει, η Δήμαρχος δεν προτίθεται να δημοσιεύσει τις γνωμοδοτήσεις που αφορούν τις εγκλήσεις.
Εάν όμως εκείνος νομίζει ότι του περιποιούν τιμή κι επιθυμεί τόσο πολύ τη δημοσίευση τους, δεν έχει παρά να τις δημοσιεύσει ο ίδιος, τόσο απλά.
Προς τούτο, στην περίπτωση που δεν τις έχει στη διάθεση του, ως έχων έννομο συμφέρον μπορεί να ζητήσει εγγράφως από το Γραφείο Δημάρχου αντίγραφα των γνωμοδοτήσεων τα οποία θα του δοθούν την ίδια στιγμή.  
Όσο αφορά την εμποροπανήγυρη της Ι.Μ. Φανερωμένης, κατ΄ εξαίρεση και λόγω γενικού ενδιαφέροντος, η Δήμαρχος δίνει σήμερα στη δημοσιότητα την ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση των 3 έγκριτων δικηγόρων της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου ως απάντηση στους κακόβουλους και σε όσους απεργάζονται - για ίδιον όφελος - δόλιους τρόπους για να εμποδίσουν την επίτευξη νομότυπης λύσης στο πρόβλημα που ανέκυψε με την αλλαγή του νόμου το 2015.
Προς ενημέρωση των δημοτών, έχει ήδη αποσταλεί από Νοέμβρη μήνα σχετική επιστολή κι αναμένουμε απάντηση. Η πρόσφατη εγκάρδια συνάντηση Ηγουμένης και Δημάρχου στη Μονή προοιωνίζει καλούς οιωνούς.
Σαλαμίνα 31/3/2017
Γραφείο Δημάρχου Σαλαμίνας

38 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/4/17 18:29

    Κυρία δήμαρχε καλημέρα σας.
    Με μεγάλη λύπη μου διάβασα την ανακοίνωση απάντηση σας,καί τούτο διότι όχι μόνο δεν απαντάτε στις καταγγελίες του πρώην δημάρχου κ.Τζαβαρή αλλά αντίθετα τον επιβεβαιώνετε ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
    Πρώτα απόλα γιά την ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ γύρω από την εμποροπανήγυρη της Ι.Μ.Φανερωμένης,αποδείχθηκε με την απάντησή σας ότι όταν στις 24-8-2016,μας λέγατε ότι είχατε την ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΨΕΜΑΤΑ,γιατί η γνωμοδότηση που σήμερα δημοσιεύετε έχει ημερομηνία 3 Νοεμβρίου 2016 δηλαδή 71 ημέρες μετά το δικό σας δελτίο τύπου που την είχατε εγγράφως αναφέρει.
    Αλλά το σημαντικότερο είναι πως επικαλείσθε γιά να καλύψετε τα ψέματά σας "προφορική"γνωμοδότηση της Νομικής υπηρεσίας,όταν όλοι γνωρίζουν πως Η ΕΚΆΣΤΟΤΕ δήθεν προφορική ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΣΥΝΝΟΜΗ,δηλαδή δεν έχει καμία νομική βαρύτητα.
    ΑΡΑ κ.ΝΑΝΝΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ 24-8-2016.
    Πάμε τώρα στις ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ για τις τρείς μηνύσεις που κάνατε στον πρώην δήμαρχο καί τις οποίες αρνείστε να δημοσιοποιήσετε:
    Κυρία ΝΑΝΝΟΥ μας θεωρείτε τόσο κουτούς να πιστέψουμε αυτά που εσείς αναφέρετε;
    Εάν είχατε στα χέρια σας ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ του κυρίου Τζαβαρή όχι θα τις είχατε βγάλει στον αέρα αλλά θα τις είχατε κάνει και ανάρτηση σε μεγάλα ταμπλώ στο νησί.
    Μετά απόλα αυτά κυρία Νάννου εξακολουθείτε να είσαστε εκτεθειμένη στη κοινή γνώμη ακόμη περισσότερο.
    ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΑΜΑΣΙΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ.

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος1/4/17
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΦΙΛΕ ,
    Ν.4264,άρθρο 26,παρ.3 :
    "Το υπαίθριο στάσιμο εμπόριο διεξάγεται σε πλατείες ή άλλους ανεξάρτητους υπαίθριους χώρους,ελεύθερους ιδιωτικούς,δημόσιους,δημοτικούς ή εκκλησιαστικούς χώρους.
    Το Δημόσιο,οι δήμοι και οι εκκλησιαστικές αρχές δεν επιτρέπεται να εκμισθώνουν ή να παραχωρούν κατά χρήση χώρους που προορίζονται γιά τη λειτουργία του υπαίθριου στάσιμου εμπορίου σε πρόσωπα που δεν κατέχουν την σχετική άδεια."
    Αλήθεια σε ποιό σημείο αναφέρει ο νόμος ότι η μονή θα πρέπει να παραχωρήσει στον Μηνά εκκλησιαστικό χώρο "με ή χωρις αντάλλαγμα;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/4/17 18:47

      Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΛΑ
      1.ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ
      2.ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ Ο Ν.4264 Α26Π3 ΔΙΔΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ
      ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗς ΣΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ
      ..ΒΕΒΑΙΩς ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ
      ΣΤΑΣΙΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ..ΕΣΕΙς ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΑΤΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑς ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ.Η ΛΕΞΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥς ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/4/17 19:21

      18:45,Ο Επίκουρος καθηγητής της Νομικής Σχολής Αθηνών κ.Μηνάκος Νανάκος με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Οξφώρδης στον τομέα της ΑΡΠΑΧΤΗΣ , με MASTER στην ειδικότητα πετρελαιοαρπαχτής και με σημαντική βιβλιογραφία στο τομέα του ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΩ,είχε σοβαρές αντιρρήσεις γιά την ερμηνεία του σχετικού άρθρου 26 παραγ 1 και3 του ν.4264.Μετά λοιπόν από τις σοβαρότατες επιστημονικές απόψεις του η υπόθεση έλαβε την γνωστή σε όλους μας εξέλιξη
      Ή ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ Ο ΜΗΝΑΚΟΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/4/17 18:30

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΨΕΥΤΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/4/17 18:59

    ΦΙΛΕ 18:47,Ο ΜΗΝΑΚΟΣ ΤΗΣ ΑΡΑΠΙΑΣ ΤΑ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ:
    ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ,ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΕ ΣΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑΚΟ,ΤΙ ΝΟΜΟΥΣ, ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/4/17 19:11

    ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙ. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ???? ΕΔΩ ΚΑΙ 3ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΝΙΞΕΙ, ΤΑ ΣΚΑΤΟΝΕΡΑ-ΣΑΠΟΥΝΟΝΕΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΛΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ.ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ Ή ΚΑΠΟΙΟ ΚΕΠ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΕΝΟΙΚΙΟ??????? ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ SKATE ΣΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ XΩΡΟ ; ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΑΡΜΑΡΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ????? ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/4/17 23:22

      Όπως και ο Τσάβες έτσι και η νυν Δημαρχιακή αρχή, δεν ασχολούνται με μικρότητες.Τους απασχολούν άλλα...μεγαλύτερα θέματα...ελπίζω να καταλαβες τι εννοώ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/4/17 19:18

    γρηγορη παρτο αλλιως η νδ εχει αλλαξει με τον μητσοτακη οι υποψηφιοι που θα κατεβουν θα ειναι πτυχιουχοι
    σταματα να γινεσε ρεζιλι και αν ηξερες εστω και λιγο τον μητσοτακη θα ειχες καταλαβει οτι δεν εχεις τα προσοντα για τους υποψηφιους που θελει στο ψηφοδελτιο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/4/17 19:39

      Εσένα 1/4/17 19:18 πρέπει να σου έχει κάνει μεγάλη ζημιά ο Καπετανάκης.
      Που κολλάει σε αυτή την ανάρτηση;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/4/17 21:59

      19.18 Σας έχει γίνει ο Καπετανάκης εφιάλτης κάνετε υπομονή το κόμμα όταν πρέπει θα αποφασίσει, αλλά προσέξτε διότι ο Κρητικός έχει και τρέλα μην αρχίσει μόνο γιαυτό καλά θα κάνετε ΜΟΚΟ.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος1/4/17 23:11

      μίλα μωρη κότα λιρατη 1/4/17 21:59
      άλλο βράκα κι άλλο κυλότα

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος1/4/17 19:19

    ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ....Γ..ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/4/17 20:44

    Ο Μηνάς πέρασε τις καλόγριες για αραπίνες, πήγε να τις πιάσει κώτσο, αλλά έφαγε πόρτα και έφυγε με άδεια χέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/4/17 22:08

    Ανώνυμος1/4/17 01:22
    Τι τάπα είναι αυτή; Ρε τσαβαράκο είχες τις γνωμοδοτήσεις στην τσέπη σου και ζητούσες από την Δήμαρχο να τις δημοσιεύσει; ρε πόσο απατεώνας είσαι;
    Κοκκινίδη και όλοι εσείς οι άρρωστοι που την αποκαλούσατε ψεύτρα, τώρα πού θα πάτε να κρυφτείτε, ξεφτίλες. Μπράβο Δήμαρχε, άξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/4/17 22:16

      Πουθενά οι δικηγόροι δε λένε ότι για να γίνει πανηγύρι πρέπει να νοικιάσει η Μονή το χώρο στο Δήμο. Τα καθαρά χέρια έγιναν καθαροί ψεύτες και καθαροί απατεώνες.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/4/17 22:32

      Ρε πήγες σχολείο καθόλου, ξέρεις την Α-Β; Διάβασε την τελευταία παράγραφο της γνωμοδότησης και πες μας τι λέει; Α, σιχτήρ ηλίθιοι.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος1/4/17 22:33

    Επειδή σαν υπάλληλος του Δήμου γνωρίζω κάτι περισσότερο από αυτούς που μιλάνε για γνωμοδοτήσεις, τους λέω ότι η γνωμοδότηση δεν είναι πάντα ή τις περισσότερες φορές δεν είναι γραπτή αλλά προφορική. Αλίμονο αν όλες οι γνωμοδοτήσεις έπρεπε να ήταν γραπτές, οι δικηγόροι δεν θα είχαν άλλη δουλειά παρά να κάθονται όχι με τις ώρες αλλά με τις ημέρες να γράφουν και δεν θα προχωρούσε τίποτα. Από ότι λοιπόν γράφουν οι δικηγόροι τη γνωμοδότηση τους την είχαν δώσει και προφορικά παλαιότερα.
    Σε πολλά έγγραφα του δήμου που χρειάζονται γνωμοδότηση, διαβάζουν την εισήγηση της δημάρχου και απλά γράφουν ΣΥΜΦΟΝΟΥΜΕ και υπογράφουν.
    Άρα το επιχείρημα ορισμένων ότι η έγγραφη γνωμοδότηση έχει ημερομηνία μεταγενέστερη της ανακοίνωσης της δημάρχου είναι αστεία αφού οι ίδιοι υπογράφουν ότι οι ίδιες απόψεις τους είχαν ειπωθεί προφορικά και παλαιότερα και πολύ σωστά η Δήμαρχος την επικαλέστηκε. Απόδειξη είναι ότι μετά την έδωσαν και γραπτώς. Αυτά για να μαθαίνουν μερικοί γιατί όπως φαίνεται είναι άσχετοι. Κ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/4/17 23:18

      Εχεις πολύ πλάκα!!!Τί ειναι ρε αυτά που γραφεις?Δεν χρειάζεται γραπτη γνωμοδότηση?Ρε κούνια που σε κουναγε?Αν λες αλήθεια πές το ονομα σου,τί φοβάσαι?

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος1/4/17 23:12

    H ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΕΚΘΕΤΕΙ ΜΗΝΑ. ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΤΟΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΗ; ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ; ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΆ. ΕΙΠΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΜΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΗ ...."ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ , ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ..." ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΜΗΝΑ . ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΘΕΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΡΕΖΙΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/4/17 23:19

      ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος1/4/17 23:50

    Απολαύστε το

    Ο Σούπερ Γκούφη του Δήμου έβγαλε επιτέλους στον αέρα τις γνωμοδοτήσεις, άξιος

    http://pameluketo.blogspot.gr/2017/04/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/4/17 01:41

      Καιρός ήταν για να σφίξουν οι κώλοι κάποιων. Τσούζει, ε;

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος2/4/17 01:37

    Εγώ φίλε μου 22:33 θα το θέσω αλλιώς. Ακόμη κι αν δεν υπήρχε προφορική γνωμοδότηση η Δήμαρχος δικαιώθηκε με αυτά που έλεγε αφού είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με αυτά που γράφει η γνωμοδότηση.
    Ρε μακάκες Δήμαρχο σαν τη Νάννου ούτε μετά από 200 χρόνια δεν θα δείτε.

    Η γνωμοδότηση είναι καθαρή πεντακάθαρη. Αν η Μονή δεν παραχωρήσει το χώρο στο Δήμο με αντάλαγμα ή χωρίς αντάλαγμα, τότε εμποροπανήγυρη yiok. Όλα τα άλλα είναι για ηλίθιους και άρρωστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/4/17 09:04

      Που το λέει η γνωμοδότηση ρε Μηνά ότι η Μονή θα παραχωρήσει στο ΔΗΜΟ!!! ; ΠΟΥ ΤΟ ΛΈΕΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ; ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΞΕΥΤΙΛΑ. ΟΣΟ "ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΝ ΤΗ ΝΑΝΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ...." ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ ΟΛΗ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ " ΚΑΘΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ .......νάνος ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!! ΕΥΤΥΧΩσ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΦΟΒΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!! ευτυχως για τη σαλαμινα!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/4/17 16:17

      Κύριοι είσαστε γελοίοι και απαράδεκτοι. Αντί να σχολιάσετε τη γνωμοδότηση των δικηγόρων που είναι και το ζητούμενο, αναλώνεστε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και ύβρεις για αντιπερισπασμό.
      Η παράγραφος 5 της γνωμοδότησης των δικηγόρων το λέει καθαρά:
      " 5) Κατά την άποψη μας, χωρίς προηγούμενη άδεια, συναίνεση και παραχώρηση του χώρου από
      την ιδιοκτήτρια Ιερά Μονή για το απολύτως απαραίτητο χρονικό διάστημα, δε δικαιούται ο
      Δήμος να αποφασίσει τη σύσταση θρησκευτικής εμποροπανήγυρης και πολύ περισσότερο να
      εκδώσει σχετικές άδειες" και καταλήγει "Κατόπιν τούτων πρέπει να ζητηθεί από την Ιερά
      Μονή να μας γνωρίσει εάν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει, με ή χωρίς αντάλλαγμα τους
      απαραίτητους χώρους για τη σύσταση της εμποροπανήγυρης .... ως και να ενημερώσει για το
      ύψος του τυχόν ανταλλάγματος". Τι δεν καταλαβαίνεις λοιπόν και ρωτάς "που το λέει";
      Στην παράγραφο 5 το λέει κύριε αλλά φαίνεται ότι ούτε καν την διάβασες. Σοβαρευτείτε επί
      τέλους.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/4/17 18:48

      ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ
      ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑΣΑΜΕ ΜΕΤΗΝ 1/4/17 18:47 ΕΓΓΡΑΦΗ
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ A LA CARTE

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος2/4/17 11:38

    ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΤ"ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ , ΑΦΟΥ Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΕΙΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΔΙΩΞΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ !! ΠΑΛΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/4/17 15:03

      Το μεγαλύτερο λάθος όλων των Δημοτικών Αρχων τα τελευταία 10 έτη είναι ότι κανένας δεν ασχολείται με τους δημότες...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/4/17 15:06

      ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ??? ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/4/17 16:25

      Και ποιός είναι ο παναγόπουλος για να τύχει απαντήσεως; Άντε πηγαίντε παίξτε με τις κούκλες γιατί το άθλημα αυτό θέλει πολλά αρχ..... να έχεις.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/4/17 17:32

      Δείχνεις ακριβώς την νοοτροπία αυτών όλων που διοικούν τον Δημο τα τελευταία χρόνια.Όσον αφορά τα αρχ...καλό είναι να τα έχεις ...αλλά για να κάνεις δουλειά και έργα.Όχι για να "φας" ...

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος2/4/17 18:47

    ΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΡΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΑΛΙΑ ΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΟΥ ΒΑΛΑΝΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ-ΥΔΡΕΥΣΗ. ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ????????? ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!!ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!!!!!! ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ SKATE.ΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΑΡΟΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/4/17 19:08

      Μη συγχίζεσαι ρε τσαβγαβ και μας ψοφήσεις!......ποιος γλυτώνει μετά από την φιλοζωική!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος2/4/17 21:30

    Η απάντηση της κυρίας Δημάρχου πραγματικά με εξέπληξε για το ήθος της. Αν ήταν ο κ.Τσαβαρής στη θέση της θα είχε κάνει τις γνωμοδοτήσεις φειγ-βολάν. Είναι προς τιμή της που αρνείται να τις δημοσιεύσει σεβόμενη τη δεινή θέση που βρίσκεται ο πρ.Δήμαρχος και Μπράβο της, της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
    Τώρα περιμένουμε από τον κ.Τσαβαρή να δημοσιεύσει ο ίδιος τις γνωμοδοτήσεις για τις μηνύσεις που του έχει κάνει ο Δήμος. Θα το κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος2/4/17 22:51

    Τη να κάνει ρε το λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος4/4/17 17:12

    ΠΑΛΙ ΑΘΩΟΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ Α ΤΡΙΜΕΛΕΣ.
    ΡΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΙ ΠΛΑΚΕΣ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/4/17 18:27

      ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΡΩΓΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ;
      ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ΝΕΟ
      ΑΝΑΜΟΥΝΕ ΡΕ ΤΖΑΒΑΡΗ !!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/4/17 19:11

      Το καταλάβαμε πόσο κακούργοι είστε όταν θα έρθει το φλαμίνγκο και οι πλάκες τα λέμε, τελείωσες ξένε όνομα και πράγμα ουστ.

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.