Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

12 Απρ 2017

Ευχές από την ΔΗΜ. ΤΟ. Νέας Δημοκρατίας Σαλαμίνας για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση


8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/4/17 16:30

    Αφού πρώτα φαληρήσατε την πατρίδα τώρα θέλετε να την αναστήσετε;
    Αυτήν ή τις τσέπες σας;
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/4/17 16:47

    ΕΙΡΗΝΗ ΜΠΙΝΙΑΡΗ

    Γενικα οι γιορτες μου δημιουργουν μια ασχημη καταθλιψη....εχω κανει ταξιδια ... Εχω περασει ομορφα..... Αλλα νιωθω οτι ολα αυτα δεν εχουν καμια αξια. Παντα το μυαλο μου ειναι στις αδειες θεσεις του εορταστικου τραπεζιου σε καθε σπιτι.... Στα δακρυσμενα ματια των ανθρωπων που βρισκονται στο κρεβατι του πονου.... Στην μανα που τα παιδια της την ρωτουν τι θα φανε τις γιορτες και εκεινη δεν εχει στο ντουλαπι τιποτα. Εχω χασει μικρης ηλικιας φιλους μου που σε λιγο θα κανονιζαμε που θα καναμε Πασχα... Εχω νιωσει την επαρατο σε κοντινους μου ανθρωπους και τοσα χρονια στη δουλεια και το Δημο στην κοινωνικη υπηρεσια εχω νιωσει την πεινα με την αξιοπρεπεια μαζι..... Ολα αυτα μου προκαλουν καταθλιψη και ηδη ενα δακρυ κυλαει στο μαγουλο μου. Θελω τη βοηθεια σας. Ειμαστε πολλοι και ειμαστε φιλοτιμοι.... Συντροφια στους γεροντες.... Το καλυτερο πιατο απο το γιορτινο μας τραπεζι στον ανθρωπο που εχει αναγκη. Ενα καντηλακι για ολους αυτους που δεν ειναι διπλα μας και ενα κερακι στη μνημη ολων οσων αδοξα και αδικα εφυγαν απο κοντα μας. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ..... Καλη ανασταση και προσωπικη και εθνικη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/4/17 16:58

      ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ !

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/4/17 16:54

    ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΠΟ 170 ΔΙΣ ΣΕ 4ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ 340 ΔΙΣ
    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΕΙΡΗΝΗ ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕΣ ΤΣΑΜΠΑ ,
    ΝΑ ΤΑ ΒΑΣΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΠΑΣΧΑ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/4/17 18:43

    ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΑ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΗΔΕΝ. ΣΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ. ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ.ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΟΠΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΜΟΥΡΑΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΛΥΒΟΥΝ ΤΑ ΝΩΤΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΝΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΑ ΕΛΕΞΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/4/17 21:06

    Ουστ λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/4/17 11:50

    ΕΙΡΗΝΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ??? ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ??? ΜΗΠΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ??? Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/17 14:39

      σε σένα απευθύνεται,....γαλάζιο λαμόγιο της λαικής

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.