Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

8 Απρ 2017

ΤΟ ΟΜΟΙΩΜΑ ΤΗΣ ΤΡΙΗΡΟΥΣ «ΟΛΥΜΠΙΑΣ» ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ

Αναμνηστική φωτογραφία με τον Διευθυντή του Αυστραλιανού Εθνικού Ναυτικού Μουσείου κου Kevin Sumption με την Πρόεδρο του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος κα Αναστασία Αναγνωστοπούλου-Παλούμπη, τον Αντιναύαρχο ε.α. κο Ιωάννη Παλούμπη ΠΝ και εκπροσώπους την ελληνικής ομογενειακής κοινότητας του Σύδνεϋ κατά την ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση της τριήρους «Ολυμπιάς» στο αυστραλιανό κοινό.
Μια πολύ σημαντική κίνηση εξωστρέφειας και προβολής του ναυτικού μας πολιτισμού έγινε το μήνα που μας πέρασε, καθώς με την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στο Σύδνεϋ,  το μοντέλο της τριήρους “Ολυμπιάς” από τη συλλογή του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος ταξίδεψε έως το μαγευτικό Darling Harbour του πολυπολιτισμικού  Σύδνεϋ για να εκτεθεί στο Αυστραλιανό  Εθνικό Ναυτικό Μουσείο από 25 Μαρτίου έως 31 Αυγούστου 2017.

Στην εισαγωγή της έκθεσης για την Πομπηία έχει τοποθετηθεί το μοντέλο της τριήρους «Ολυμπιάς» από τη συλλογή  του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος.
Πρόκειται για ομοίωμα σε κλίμακα 1:10 του λειτουργικού αντιγράφου της τριήρους που ναυπηγήθηκε την περίοδο 1985 -1987 με βάση τα σχέδια και τις έρευνες των Βρετανών J.S. Morrison  και J.F. Coates στο πλαίσιο προγράμματος πειραματικής αρχαιολογίας.
H αφίσα για την έκθεση του ομοιώματος της τριήρους «Ολυμπιάς» στο αυστραλιανό μουσείο.
Το μοντέλο της περίφημης αθηναϊκής τριήρους του 5ου αιώνα π.Χ. τοποθετήθηκε στον χώρο της εισόδου του Αυστραλιανού Εθνικού  Ναυτικού Μουσείου και είναι το πρώτο έκθεμα που αντικρίζουν οι επισκέπτες του, αποτελώντας την εισαγωγή για την πολύ σημαντική έκθεση που παρουσιάζεται αυτήν την εποχή στο μουσείο με τίτλο «Απόδραση από την Πομπηία.» και την οποία δεκάδες χιλιάδες μαθητές θα επισκεφθούν καθώς η Πομπηία αποτελεί βασικό κεφάλαιο στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση της Αυστραλίας.
Στιγμιότυπο από την επίσκεψη στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο.
Με αφορμή τον δανεισμό του εκθέματος το Αυστραλιανό Εθνικό Ναυτικό Μουσείο, το οποίο εορτάζει φέτος 25 έτη λειτουργίας, προσκάλεσε  την  Πρόεδρο του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος κα Αναστασία Αναγνωστοπούλου-Παλούμπη και τον Αντιναύαρχο ΠΝ εα κο Ιωάννη Παλούμπη  στο  Σύδνεϋ της Αυστραλίας. Κατά την επίσημη επίσκεψή τους έδωσαν διαλέξεις με θέματα από την ελληνική ναυτική ιστορία στους Έλληνες ομογενείς αλλά και στο κοινό του αυστραλιανού ναυτικού μουσείου.
Συγκεκριμένα στις 27 Μαρτίου 2017 στο αμφιθέατρο του  Αυστραλιανού Ναυτικού Μουσείου  ο Αντιναύαρχος ΠΝ εα Ιωάννης Παλούμπης έδωσε διάλεξη στα αγγλικά για την ιστορία της τριήρους, την καθοριστική νίκη των Ελλήνων στη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, την οργάνωση της ναυτικής δύναμης της Αθηναϊκής Δημοκρατίας του 5ου και 4ου αιώνα π.Χ. και την επίδρασή της στη διαμόρφωση του σύγχρονου δυτικοευρωπαϊκού πολιτισμού.
 Η Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος κα Αναστασία Αναγνωστοπούλου-Παλούμπη στο πλαίσιο των μεγάλων εκδηλώσεων που οργανώνει η ελληνική ομογένεια για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, έδωσε δύο διαλέξεις  με θέματα για το ρόλο του ναυτικού στον Αγώνα της Εθνικής Παλιγγενεσίας και για την ιστορία και εξέλιξη της ελληνικής ναυτικής ιστορίας από την προϊστορική εποχή μέχρι σήμερα.
Στο πλαίσιο αυτό και σε πολύ ζεστό κλίμα η Πρόεδρος και ο Ναύαρχος κος Ιωάννης Παλούμπης, ύστερα από σχετική πρόσκληση, συναντήθηκαν  με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.κ. Στυλιανό, με την Πρέσβυ της Ελλάδος κα Αικατερίνη Ξαγοράρη, τον Πρόεδρο της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας κο Χαράλαμπο Δανάλη, τον Αρχηγό Ανατολικού Στόλου της Αυστραλίας Υποναύαρχο κο Stuart Campbell Mayer, τον Διευθυντή του Αυστραλιανού Εθνικού Ναυτικού Μουσείου (ΑΝΜΜ), κο Kevin Sumption, τον Διευθυντή του Αυστραλιανού Αρχαιολογικού Ινστιτούτου κο Πασπαλά  καθώς και σημαντικούς παράγοντες της πολυπληθούς, δυναμικής ελληνικής ομογένειας, η οποία αγκάλιασε με θέρμη και ενθουσιασμό τις εκδηλώσεις και τους πρεσβευτές του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος.
Στις διάφορες συναντήσεις με τους αξιωματούχους του Αυστραλιανού Ναυτικού Μουσείου ανταλλάχθηκαν ιδέες για:
- Τη μελλοντική υλοποίηση της μελέτης του Αυστραλιανού Εθνικού Ναυτικού  
     Μουσείου για τη δημιουργία ενός ανοιχτού χώρου μουσείου για την δράση των
     ANZAC (Australia New Zealand Army Corps) στη Λήμνο το 1915.
- Τη μεταφορά τεχνογνωσίας για τη δημιουργία ενός μνημειακού χώρου στον
     Πειραιά προς τιμή των χιλιάδων Ελλήνων μεταναστών, και
- Συνεργασία για το έτος 2021 αξιοποιώντας τις εργασίες του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος του έτους 2020 κατά το οποίο θα εορτασθούν τα 2500 χρόνια από  τη ναυμαχία της Σαλαμίνας. Σε αυτό το πλαίσιο το Αυστραλιανό Ναυτικό Μουσείο επιβεβαίωσε τη θέληση του να φιλοξενήσει την τριήρη «Ολυμπιάς» του Πολεμικού Ναυτικού.
Θα πρέπει να τονισθεί ότι κινητήριος μοχλός όλων των δράσεων ήταν ο Γενικός Πρόξενος Δρ Σταύρος Κυρίμης, ο οποίος με ανεξάντλητη υπομονή και αξιοθαύμαστη ενεργητικότητα έχει αναβαθμίσει την εικόνα της χώρας μας στο πλαίσιο της πολιτιστικής διπλωματίας με εκδηλώσεις εξωστρέφειας.
Ο κος Κυρίμης δεν περιορίζεται στην τυπική διεκπεραίωση γραφειοκρατικών διαδικασιών, αλλά λειτουργεί ενωτικά και καθοδηγεί κατά ωφέλιμο τρόπο την ελληνική ομογένεια του Σύδνεϋ, προσφέροντας  ουσιαστικό εθνικό έργο. Από αυτή τη θέση τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη υποστήριξη του και προσβλέπουμε στην καθοδήγησή του για την ενδυνάμωση της συνεργασίας μας με το  Αυστραλιανό Εθνικό Ναυτικό Μουσείο το ανθρώπινο δυναμικό του οποίου ανέρχεται σε 300 άτομα.
Υπενθυμίζεται ότι οι Έλληνες του Σύδνεϋ αποτελούν την ακριτικότερη παροικία μεγάλου μεγέθους του ελληνισμού και κατά τη τελευταία δεκαετία κανένα εκθεσιακό αντικείμενο από Ελλάδα δεν έχει φιλοξενηθεί σε κάποιο από τα μουσεία του Σύδνεϋ.
Ευχαριστούμε θερμά τους «Φίλους της τριήρους» χωρίς την οικονομική υποστήριξη των οποίων τίποτα από τα ανωτέρω δεν θα μπορούσε να είχε υλοποιηθεί:
AHEPA NSW, ΩΣ ΚΥΡΙΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ,
THE GRACE HOTEL
GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
LAKONIA GROUP
PANARCADIAN ASSOCIATION OF NSW

SINGAPORE AIRLINES

21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/4/17 18:14

    Η γνωστή οικογένεια δεν βρίσκεται στη φωτογραφία; Aδύνατον. Κάποιο λάθος θα έγινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/4/17 18:32

    ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/4/17 19:30

    ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΕΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥς ΕΒΡΑΙΛΟΑΓΝΟΥΣ.ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΑΠΟ ΒΑΣΙΛΟΦΡΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΓΙΝΗΚΑΝ ΦΑΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ,ΒΕΒΑΙΑ ΛΟΓΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΤΛΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ -ΒΑΡΩΝΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΛΑΣ ΣΕΛΗΝΙΩΝ-ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/4/17 23:30

    Ρε εβραίοι μασόνοι τι σχέση έχει ο χριστιανισμός με σας ;; άισιχτίρ κάθε λίγο και λιγάκι,σφετεριστές ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/17 15:23

      ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΥΤΕ ΜΑΣΟΝΟΙ,ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑΡΟ.ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΠΟΤΕ ΤΙΜΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΙ8ΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος9/4/17 00:07

    ΚΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ
    ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ.
    ΝΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.
    ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ,ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΓΙΑ ΨΥΛΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1.- Ο καθένας έχει απόψεις του για τους συντοπίτες του κι αν τις εκφράζει κόσμια είναι πολλάκις και κατανοητές! Όταν δεν τις εκφράζει κόσμια χάνει φυσικά το δίκιο του και δεν μπορεί να ”ενημερώσει” κανέναν έστω και στα ανώνυμα σχόλια. (αφορά τους υβριστές και μόνον)

      2.- Όσον αφορά τα της ιδιαίτερης προβολής του οποιουδήποτε δεν το συζητώ δεν υπάρχει (σαφώς κι έχουμε κι εμείς εδώ στο μπλοκ τις συμπάθειες μας, αλλά και τις αντιπάθειες μας πολλές φορές)
      Η ύπαρξη μια ενημερωτικής σελίδας τουτέστιν ηλεκτρονικής εφημερίδας είναι να προβάλλει και να δημοσιεύει όλες τις θέσεις και τις απόψεις και κυρίως τις δράσεις των φορέων του νησιού μας, απευθυνόμεθα σε νοήμονες συνανθρώπους μας που κάνουν και την διαλογή της είδησης.
      Όποιος λοιπόν μας στέλνει Δ.Τ. ή ευχές λόγο των ημερών, εμείς θα τα δημοσιεύουμε και σεις επιλέξτε, δεν είμαστε ο ”ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ” να επιλέγουμε εμείς για σας, πριν από σας και κυρίως χωρίς εσάς!
      Δεν θα γίνουμε εμείς η κρισάρα της ενημέρωσης, γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε ότι μέχρι χθες κατηγορούσαμε.
      Κάθε φορέας έχει χώρο στην ενημέρωση τουλάχιστον σε μας, δεν είναι απαραίτητο να ασπαζόμαστε τις ιδέες του ή τα πιστεύω του.
      Άλλωστε να σου πω κάτι, τουλάχιστον εγώ που είμαι τα τελευταία 20 χρόνια και πλέον στο νησί και βλέπω πράγματα και γεγονότα χωρίς προκαταλήψεις, στην συγκεκριμένη οικογένεια που αναφέρεσαι του Χρήστου του Μαριδάκη -γιατί μ’ αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομα τους- δεν έχω να προσάψω τίποτα παρά την αγάπη τους για τον τόπο, την αγωνία τους για το αύριο και την δράση τους πάνω στα πιστεύω τους! Έ… δεν έχω γνωρίσει κι άλλους τόσο δραστήριους τι να κάνουμε, δεν θα τους βγάλουμε και γραφικούς γιατί τρέχουν για το όραμα τους!
      Δεν θα το ”απλώσουμε” το θέμα όμως τώρα θα χουμε την ευκαιρία άλλη φορά γιατί είναι τεράστιο, το ποιοι συγκρούονται για τα συμφέροντα του τόπου και ποιοι μας υπόσχονται ομελέτα χωρίς να σπάσουν τα αυγά.
      Με εκτίμηση

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/4/17 11:04

      ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΜΑΡΙΔΑΚΙ????

      Διαγραφή
    3. Το ‘χουμε πει κατ’ επανάληψη και συ να μου στείλεις ΔΤ για ανάρτηση με την επιθυμία να μην έχει σχόλια το ίδιο θα κάνω, όπως και σε άλλους που μου στέλνουν! Προέχει η είδηση κι όχι το σχόλιο, άλλωστε μπορεί όποιος θέλει να σχολιάσει σε άλλες αναρτήσεις όπως ήδη γίνεται αυτό, άσχετα αν δεν είναι και τόσο κομψό αυτό. Να ‘χεις μια καλή Κυριακή και Καλό Πάσχα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος9/4/17 11:33

      ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος9/4/17 00:43

    Όλα τα στοιχεία καταγράφονται και με το καινούριο νόμο για αντισημιτισμό σε βλέπω μέσα για πολύ καιρό.Το ip τα έχει καταγράψει θες δε θες.Να δω μετά που θα κρυφτείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/4/17 01:01

    Το παραμύθι σας κατέληξε σε τραγελαφική γραφική γελοιότητα.Η Οικογένειά αυτή αξίζει το σεβασμό και την εκτίμησή όλων μας.Το Ίδρυμα απέδειξε με δημοσιεύσεις σε Εφημερίδες και στα ΜΜΕ ότι κάνει έργο ζωντανό και αυτό φαίνεται και αποδεικνύεται αντιθέτως με τους γνωστά "άγνωστα " αεργα τεμπελοσκυλα που για το εικοσαρικο πουλουν και τη μάνα τους.Οσα διαβάζω στο site αυτό τόσο ενημερώνομαι και τόσο αυτοί οι άνθρωποι με κάνουν να νιώθω υπερηφάνεια απο τοτε που μένω στο νησί μονιμα πριν απο 9 χρόνια.
    Ντροπή σας.Ούτε για φτύσιμο δε είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/4/17 09:27

    ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥΤΣΑΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/17 09:58

      Επίπεδο σχολίου "μούτη με κεπ" στον εγκέφαλο, ανα μουνε

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος9/4/17 16:35

    SALAMIS-NEWS9/4/17 09:05 ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΕΣ. ΟΦΕΙΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΛΑΠΑΤΡΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΡΑΓΑΝ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ. !!!!!! [ ο 9/4/17 00:07 ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι υποκειμενικός, φαίνεται πως έχεις άλλη άποψη για την ενημέρωση.
      Εμείς δεν βαράμε παλαμάκια σε κανέναν αν και θα πρεπε κάποιες φορές.
      Την άποψη μας την λέμε δημόσια για όλα με τις δικές μας αναρτήσεις γιαυτό και δεν είμαστε αρεστοί σε κάποιους.
      Εσείς ως αναγνώστες έχετε τον νου να κρίνετε τι κρατάτε και τι πετάτε στα σκουπίδια.
      Εμείς αρνούμεθα να γίνουμε η κρισάρα της ενημέρωσης των δελτίων τύπου και των ευχών που μας έρχονται

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/4/17 19:00

      ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.
      Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ,
      Η ΦΙΜΩΣΗ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος9/4/17 19:22

    Δηλαδή Salamis News εσύ είσαι ο μόνος δημοκράτης στη Σαλαμίνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό πάλι από που προκύπτει; Διάβασες να το δηλώσαμε έστω κι από τα συμφραζόμενα; Αν έτσι κατάλαβες λάθος σου. Ο καθένας κρίνεται καθημερινά από την ζωή και την πολιτεία του

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος9/4/17 23:15

    ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΒΡΩΜΑΓΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ= ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ-ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/4/17 22:12

      Ελα μωρέ τώρα...ποια Παλούκια??? Χωρίς φώτα,το Μελτέμι διαλυμμένο-στέκι παρανόμων και ας μην μιλήσουμε για την ωραία θέα...των δεκάδων πλοίων.Το λάνι του νησιου παρατημένο χρόνια τώρα

      Διαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.