Για να ακούσεις, πάτα Play

***** Ακούτε και διαδίδετε τον Salamis News Radio είναι η δικιά σας φωνή*****

13 Απρ 2017

Γ. Τσαβαρής: “Το νησί μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά!” ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗ ΒΙΚΥ ΨΥΛΛΑΚΗ ΤΟΥ τ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ

Αναδημοσίευση από ”ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ” συνέντευξη στην κα Βίκυ Ψιλλάκη
Πάντα επίκαιρη και εύστοχη η Βίκυ Ψιλλάκη και οι ”ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ” στόχευσαν και πέτυχαν άλλη μια πολυσυζητημένη συνέντευξη του τ. Δημάρχου Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή.
Συνέντευξη που αναδημοσιεύουμε σήμερα κι εμείς, μια και είναι βέβαιο θα συζητηθεί και θα απασχολήσει πολύ κόσμο:

Κύριε δήμαρχε, έχει περάσει ήδη ο μισός χρόνος της πενταετούς θητείας αυτής της δημοτικής αρχής. Τι μπορούμε πλέον συμπερασματικά να πούμε για τον τρόπο διοίκησης του Δήμου το διάστημα αυτό;
Κυρία Ψυλλάκη, καταρχήν να ευχηθώ σε σας και στους αναγνώστες σας χρόνια πολλά και Καλή Ανάσταση σε όλους τους τομείς.
Δυστυχώς από την πρώτη συνέντευξη που είχα δώσει, λίγους μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της σημερινής δημοτικής αρχής, είχα εντοπίσει ως ΜΕΓΙΣΤΗ πηγή-πληγή των διοικητικών προβλημάτων που από τότε σιγά -σιγά είχαν αρχίσει να εμφανίζονται στον δήμο, το θέμα των εξωθεσμικών άμεσων παρεμβάσεων στην άσκηση της δημοτικής εξουσίας.
Μην ξεχνάτε ότι μετά από σχεδόν ένα χρόνο το γεγονός αυτό περιγράφετο με τις πιο έντονες λέξεις στα κείμενα των ανεξαρτητοποιήσεων των τριών συμβούλων της πλειοψηφίας (κ. Λ. Καπετάνιου,κ. Α. Τοπούζογλου- Μακρή και κ. Π. Βασιλική) και τα οποία κείμενα μιλούσαν για εξωθεσμικές παρεμβάσεις και για «σουλτάνους»!!!!!
Έχουμε λοιπόν εν κατακλείδι μια «αόρατη» πολιτική δύναμη που εξουσιάζει τις αποφάσεις και ελέγχει τις πράξεις της σημερινής δημοτικής αρχής;
Πρέπει, ναι ή όχι, αυτό το «καρκίνωμα» της εξωθεσμικής λειτουργίας να εξοντωθεί πολιτικά; Πρέπει, ναι ή όχι, η δύναμη της άσκησης της διοίκησης να επιστρέψει στα εντεταλμένα από τους δημότες πρόσωπα; Είμαι βέβαιος πως αν αυτό δεν γίνει, τότε τα προβλήματα θα είναι ολοένα και πιο έντονα και φυσικά θα αποβαίνουν εις βάρος του νησιού.
Σε κάθε περίπτωση όμως δεν μπορεί η πολιτική ανεπάρκεια κανενός να μετατρέπει τον εκάστοτε δήμο σε σαράι του σουλτάνου.
H αδυναμία ανάδειξης προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου κατά τις πρόσφατες δημαιρεσίες πιστεύετε πως είχε να κάνει με το πρόσωπο της κ. Πολύζου ή με μια γενικότερη κρίση στους κόλπους της δημοτικής αρχής;
Όπως γνωρίζετε, είμαι 18 χρόνια στα κοινά της Σαλαμίνας, άλλοτε με την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου κι άλλοτε με τη ιδιότητα του δημάρχου. Ειλικρινά το γεγονός που βιώσαμε στις 5-3-2017, μέσα από την εκλογή για τη θέση προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι πρωτόγνωρο. Ποτέ στο παρελθόν και για κανένα πρόσωπο προέδρου δεν υπήρξε τέτοιο πολιτικό χαστούκι απαξίωσης , κυρίως από τους ίδιους τους συμβούλους της πλειοψηφίας.
Είναι όμως τραγικό, πολιτικά, το γεγονός αυτή η αδύναμη και απαξιωμένη πολιτικά πρόεδρος να μην έχει την ευθιξία να παραιτηθεί του αξιώματος, αλλά να δέχεται, έστω και με το διοικητικό- νομικό «δεκανίκι» που της παρείχε η απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, να συνεχίζει να ασκεί τα καθήκοντα της προέδρου. Στο σημείο αυτό όμως θέλω να τονίσω και την πολιτική προσωπική αδυναμία της κ. Νάννου να δώσει λύση στο θέμα, ζητώντας της την παραίτησή της, αφού υπάρχει καταγεγραμμένη αναντιστοιχία μεταξύ της βούλησης του σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου και του προσώπου της προέδρου.
Ποια θα ιεραρχούσατε εσείς ως τα τραγικότερα λάθη που έχουν γίνει αυτά τα δυόμισι χρόνια;
Τα λάθη της σημερινής δημοτικής αρχής ξεκινούν από την εποχή που η κ. Νάννου ήταν δημοτική σύμβουλος της μειοψηφίας, όταν λόγω διοικητικής άγνοιας και προεκλογικού λαϊκισμού έλεγε τα εξής:
- Προεκλογικά: « Ο δήμος πρέπει να κρατήσει στην ιδιοκτησία του το δημοτικό δίκτυο ύδρευσης γιατί αποφέρει ετησίως στον δήμο 800.000 € κέρδος».
- Μετεκλογικά: Θέλει να το «δωρίσει» στην ΕΥΔΑΠ χωρίς αντάλλαγμα, γιατί διαπίστωσε ότι είναι ασύμφορη η λειτουργία του.
- Προεκλογικά: Έλεγε ότι «ο Δήμος έχει ανάγκη νοικοκυρέματος και διαφάνειας στην οικονομική διαχείριση».
- Μετεκλογικά: Από τους πρώτους μήνες «έριξε» τον Δήμο στα βράχια, εντάσσοντάς τον στο Πρόγραμμα Οικονομικής Εξυγίανσης (Μνημόνιο) και ταυτόχρονα εκτόξευσε το χρέος που της παραδώσαμε από 16,5 εκ. € σε 25,5 εκ. € μέσα σε 2,5 χρόνια!
- Προεκλογικά: Πρότεινε μείωση 30% των δημοτικών τελών τον Νοέμβριο του 2013.
- Μετεκλογικά: Όταν έγινε δήμαρχος από τον Οκτώβριο του 2014 πρότεινε και επέβαλε αύξηση 50% στα δημοτικά τέλη και 57% στο δημοτικό τιμολόγιο ύδρευσης.
- Προεκλογικά: Με κατηγορούσε ότι δεν εισπράττω τα τέλη από το Λατομείο.-
- Μετεκλογικά: Όχι μόνο δεν έχει εισπράξει ούτε 1€ από τα καταγγελλόμενα, αλλά τα τριαξονικά φορτηγά μπαινοβγαίνουν στο νησί «κλέβοντας», κατά την κ. Νάννου, το εξορυχθέν υλικό. Αλήθεια, κ. Νάννου, αν ο κ. Αγγέλου κατ΄ εσάς κλέβει το υλικό, εσείς πώς αντιδράτε; Ποιες είναι οι διοικητικές κινήσεις που κάνετε;
- Προεκλογικά: Μας κατηγορούσαν για τις κινήσεις μας για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα.
- Μετεκλογικά: Έχασαν τη μοναδική ευκαιρία για τη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, αφού με ερασιτεχνικούς χειρισμούς και επιλογές κατετάγησαν οι ουραγοί της διεκδίκησης, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην Ελευσίνα να κερδίσει τον τίτλο.
- Προεκλογικά :Με κατηγορούσε για οικονομική αδιαφάνεια και πολλά άλλα.
- Μετεκλογικά: Έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ των «απευθείας αναθέσεων» και των «Πρόχειρων Διαγωνισμών» μέσα σε 2,5 χρόνια για έργα και προμήθειες.

- Προεκλογικά: Με κατηγορούσε για την ποιότητα των εκδηλώσεων «Σαλαμίνια».
- Μετεκλογικά: Έχει περιορίσει σε επίπεδο εκδηλώσεων «γειτονιάς» τις εκδηλώσεις των «Σαλαμινίων», εκδηλώσεις που επί των ημερών μας είχαν γνωρίσει διεθνή εμβέλεια.
Επίσης θα ήθελα να την ρωτήσω πού πήγαν οι προεκλογικές μεγαλοστομίες της για τις ιχθυοκαλλιέργειες, την Κυνόσουρα, την οδοποιία, τις παραλίες και τόσα άλλα; Γιατί κατήργησε τις διαπαραταξιακές επιτροπές για το λατομείο και την Κυνόσουρα; Ποια ήταν τα κίνητρα που την οδήγησαν να καταργήσει τις δύο αυτές επιτροπές;
Μπορεί η κ. Νάννου, μετά από 2,5 χρόνια, να μας παρουσιάσει έστω κι ένα δικό της έργο σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα; Εμείς, μέσα σε 3,5 χρόνια, εντάξαμε έργα πάνω από 80 εκ.€, όπως πρόσφατα ανέφερε στην εφημερίδα σας και ο κ. Αστράκος.
ΕΥΔΑΠ. Πώς σχολιάζετε την αλλαγή πλεύσης της σημερινής δημάρχου;
Το απόλυτο διαχειριστικό ΠΑΤΑΤΡΑΚ. Το γεγονός που αποκαλύπτει αλλά και αποδεικνύει την ανικανότητα της σημερινής Δημοτικής Αρχής να διαχειριστεί σοβαρά και κρίσιμα για τον Δήμο θέματα.
Άσχετη πολιτικά με το πρόβλημα, λαΐκιζε, στηρίζοντας τη θέση της σε ουτοπικά δεδομένα.
Άραγε, τόσα χρόνια δημοτική σύμβουλος, όπου λάμβανε και γνώριζε όλους τους προϋπολογισμούς και απολογισμούς του Δήμου όντας μάλιστα, αν δεν κάνω λάθος, όπως δηλώνει, και οικονομολόγος, δεν γνώριζε την τραγική κατάσταση του δημοτικού δικτύου ύδρευσης; Δεν γνώριζε ότι ετησίως ο Δήμος έμπαινε μέσα 1 εκ.€;
Μας κατηγορούσε γιατί δεν αποδίδαμε στην ΕΥΔΑΠ τα έσοδα από την Υπηρεσία Ύδρευσης, ενώ γνώριζε ότι εμείς είχαμε υπογράψει προσύμφωνο οικονομικής διαχείρισης με την ΕΥΔΑΠ που προέβλεπε όλες τις κινήσεις μας.
Ας μας πει όμως η κ. Νάννου πού στηρίζεται και δεν αποδίδει στην ΕΥΔΑΠ τα χρήματα που εισπράττει από τους καταναλωτές για το νερό; Γιατί το χρέος στην ΕΥΔΑΠ μέσα σε 2,5 χρόνια έχει ξεπεράσει τα 6εκ. €;
Με ποια απόφαση μονομελούς ή πολυμελούς οργάνου του Δήμου το πράττει αυτό;
Τέλος, για το θέμα της παραχώρησης του δικτύου ύδρευσης, θέλω να απευθυνθώ στους δημοτικούς συμβούλους, κυρίως της πλειοψηφίας, και να τους πω να μην κάνουν το σοβαρό λάθος και εγκρίνουν την χωρίς αντάλλαγμα παραχώρηση της κυριότητας του Δημοτικού Δικτύου Ύδρευσης. Ενός ανταλλάγματος που το ύψος του θα πρέπει να έχει καθοριστεί από έκθεση ορκωτών εκτιμητών. Και ο νοών νοείτω.
Έχετε επανειλημμένα καταγγείλει ότι γίνεται προσπάθεια από τη σημερινή διοίκηση του δήμου να καπηλευτεί την πατρότητα δικών σας έργων. Μα ο Δήμος δεν έχει συνέχεια;
Φυσικά έχει συνέχεια και συνέπεια. Αλλά έχει και έντιμη αναγνώριση των πεπραγμένων των προηγούμενων διοικήσεων.
Κυρία Ψυλλάκη, να σας πω πως όλα τα έργα που μέχρι σήμερα εκτελούνται στο νησί μας είναι έργα που σχεδιάστηκαν, εγκρίθηκαν, διεκδικήθηκαν και εντάχθηκαν από τη δική μας δημοτική αρχή, όπως:
- Ολοκληρώθηκε η αποχέτευση στο κέντρο του νησιού αφού με δικές μας ενέργειες εξασφαλίσαμε 10.000.000 εκ.€, από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων την 4ετία 2011 έως 2014, χωρίς ο δήμος να χρεωθεί ούτε 1 €! Κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν από καμία δημοτική αρχή!
- Εντάξαμε αποχετευτικά έργα λυμάτων ύψους 18.000.000 εκ.€ για τις περιοχές Αμπελάκια, Σελήνια, Καματερό και Φοίνικας στο ΕΣΠΑ 2007-2013, έργο που τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη.
- Εντάξαμε στο ΕΣΠΑ 2007-2013 την εκπόνηση της μελέτης και την κατασκευή του έργου αποχέτευσης λυμάτων Αιαντείου ύψους 25.000.000 (εκ.) €, έργο που η προοπτική του δυστυχώς είναι αβέβαιη.
- Εγκρίθηκαν από εθνικούς και περιφερειακούς πόρους έργα βελτίωσης της επαρχιακής οδοποιίας Σαλαμίνας 2 Χ 500.000€ (ήδη έχει σχεδόν εκπονηθεί η μία εργολαβία των 500.000€ και έπεται η επόμενη των επίσης 500.000€).
- Επίσης εκτελέσαμε μέσα στη δική μας τριετία έργα οδοποιίας 300.000€, μετά από χρηματοδότηση του Ταμείου Εθνικής Οδοποιίας.
- Εντάξαμε στο Περιφερειακό Επενδυτικό Πρόγραμμα Αττικής (ΠΕΠ) 2012 την αποχέτευση των ομβρίων υδάτων, προϋπολογισμού 30.000.000 εκ. €. Ήδη έχουν εκτελεστεί τα τμήματα στις περιοχές Παλουκίων, στη Λ. Φανερωμένης και στον Άγιο Νικόλαο Την περίοδο αυτή εκτελείται και το τελευταίο τμήμα του έργου, έμπροσθεν της Δημαρχίας. Φυσικά θα ακολουθήσει το συνοδό έργο της οδοποιίας για τους κεντρικούς δρόμους του νησιού, προϋπολογισμού κατά προσέγγιση 2,5 εκ.€.
- Κατασκευάσαμε τον Παιδικό Σταθμό στα Παλούκια, εντάσσοντάς τον στο ΕΣΠΑ 2007-2013 και ολοκληρώσαμε την κατασκευή του Δημοτικού Σχολείου Παλουκίων.
- Επίσης κάναμε όλες τις ενέργειες, προκειμένου να μη χαθεί το έργο και να συνεχιστεί η κατασκευή της βιβλιοθήκης των Αμπελακίων.
Περιμένω λοιπόν με αγωνία να μάθω και τις εντάξεις των έργων της σημερινής δημοτικής αρχής, μετά από 2,5 χρόνια διοίκησης.
Έχετε επίσης πολλές φορές καταγγείλει ότι επιχειρείται σπίλωση του ονόματός σας, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάποιοι κατευθύνουν τις κινήσεις της δημάρχου. Από πού το συμπεραίνετε αυτό; Και με ποιον τρόπο προσπάθησαν να σας σπιλώσουν;
Βιώνω εδώ και 2,5 χρόνια την σκληρότερη πολιτικοδικαστική εκδίκηση που έχει υπάρξει ποτέ στα αυτοδιοικητικά δρώμενα της Σαλαμίνας, βασιζόμενη σε καταγγελίες επώνυμες και «ανώνυμες». Εμπαθείς και δικομανείς μαζί, προσπαθούν με μίσος να με σπιλώσουν, επιζητώντας απεγνωσμένα έστω και μία αμετάκλητη δικαστική τιμωρία μου.
Όμως να ξέρουν ότι δεν είμαι από τα παιδάκια που σκιάζονται από τέτοια άθλια, πολιτικά παιχνίδια.
Είμαι όρθιος και τους αντιμετωπίζω και σε αυτόν το στίβο που επέλεξαν.
Να είναι όμως σίγουροι ότι και εδώ θα χάσουν κι η αλήθεια θα λάμψει. Ήδη έχω πάνω από 15 αθωωτικές αποφάσεις γιατί «Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται» και φυσικά να θυμίσω άλλη μια παροιμία στην κ. Νάννου πως «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό»….
Κύριε Τσαβαρή, αν αύριο το πρωί ξαναπαίρνατε εσείς τη δημαρχία, ποια λάθη που έγιναν στο παρελθόν θα προσπαθούσατε να αποφύγετε;
Πρώτα απ’ όλα, κ. Ψυλλάκη, να συμφωνήσουμε ότι λάθη έγιναν στο παρελθόν και θα ξαναγίνουν στο μέλλον, αφού λάθη κάνουν όσοι εργάζονται και μάλιστα εμείς, κατά γενική ομολογία, εργαζόμασταν και μάλιστα πάρα πολύ.
Όμως συμφωνώ ότι τα λάθη αυτά δεν θα πρέπει να επαναλαμβάνονται όταν εντοπίζονται. Έτσι λοιπόν κι εμείς έχουμε εντοπίσει, στα πλαίσια της αυτοκριτικής που κάναμε, λάθη σε σημαντικούς τομείς της δουλειάς μας.
Κυρία Ψυλλάκη, οι «κακοί» συνεργάτες της εκάστοτε διοίκησης είναι μεταξύ άλλων: η αλαζονεία και ο εγωκεντρισμός των πολιτικών προσώπων, η κακή συνεργασία μεταξύ των στελεχών της διοίκησης, η ελλιπής οργάνωση και απόδοση των διοικητικών δομών, η αποξένωση από την κοινωνία των πολιτικών προϊσταμένων, οι ουτοπικές προεκλογικές ρητορείες, η ελλιπής ενημέρωση των πολιτών για τα πεπραγμένα της διοίκησης κ.ά.

Είναι βέβαιο πως, έχοντας την εμπειρία της διοίκησης, όλες αυτές τις παθογένειες της «εξουσίας» θα τις ελαχιστοποιήσουμε, γιατί μόνο έτσι το νησί μας μπορεί και πρέπει να πάει «μπροστά»!!!!!!

141 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/4/17 12:48

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/17 14:25

      Ρε εξόφθαλμη μανάρα μου, θα μας πνίξουν τα σάλια εδώ μέσα

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/4/17 12:57

    Ο μεγαλύτερος ψεύτης που πέρασε από την Σαλαμίνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/4/17 13:00

    Η ΝΕΑ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2150

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/4/17 14:34

    Ο μεγαλύτερος λιμοκοντόρος απατεώνας που πέρασε από δω! Πάντως, το λάδωσε για τα καλά το αντεράκι του εδώ στην κούλουρη!
    Ευτυχώς που τον ξαποστείλαμε γρήγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/4/17 14:59

    Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΙ
    ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΒΓΑΒ ΣΚΟΡΠΑΕΙ!!!
    ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥΤΖΑΒΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/4/17 15:04

    Ημέρες που είναι δεν είναι σωστό να λέω πράγματα αλλά είναι προκλητικός, είναι μεγάλος ψεύτης, αλαζόνας, προκλητικός,πουλά τους συνεργάτες του,και τώρα τελευταία δίνει και υπαλλήλους για να καλύψει τον εαυτό του λυπάμαι μόνο που τον πίστεψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/17 15:32

      Κοριτσάρα συγκρατήσου
      Πιστεύω πως έχασες το μυαλό σου και σε καταλαβαίνω μέχρι ένα σημείο, μαζέψου γιατί χάνεις τον έλεγχο και δεν στο 'χω

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/4/17 16:39

      ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ???????? ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΟΩ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/4/17 16:40

      Η ΕΞΟΦΘΑΛΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΚΛΩΠΑΣ

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος13/4/17 16:38

    ερώτηση:
    κύριε τέως, άμα βγήτε, το νέο πρόγραμμά σας θα περιλαμβάνει το πως θα τιμωρήσετε αυτόν τον όμιλο που σας έχει μπει στο μάτι, επειδή τόλμησε και έριξε φόλα στα καθαρόαιμα σκυλιά σας (δηλ. στο μανιάτικο και στο αμπελακιώτικο);;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/4/17 16:50

    Στο νέο πρόγραμμα θα αναφέρεται η ανασύσταση με τα ίδια πρόσωπα του γραφείου δημάρχου, και ιδιαίτερα θα είναι η εξοφθαλμη​.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/4/17 16:57

    Το νησί μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά...ΣΥΜΦΩΝΩ...ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ ΤΟ ΡΗΜΑΞΕΣ!!!ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/4/17 17:57

    ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΔΩΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. ΟΜΩΣ , ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΄΄ΟΧΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ'' ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΕΜΜΕΣΩΣ ΤΗΝ κ. ΝΑΝΝΟΥ; ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/17 18:07

      Με την νυν Δήμαρχο δεν πάμε πουθενά!!!Είναι ντροπή για την Σαλαμίνα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/4/17 18:20

      ΤΣΑΒ ΤΣΑΒ ΤΣΑΒΓΑΒΒΒΒΒ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/4/17 23:16

      Πότε θα το πάρετε απόφαση ότι στην πολιτική σκηνή του νησιού δεν υπάρχει πλέον Τσαβαρής και Νάννου ; Και οι δύο έκαναν τόσο κακό στον τόπο μας που μόνο σαν εφιάλτης θα τους ξαναφέρνουμε στο μυαλό μας.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/4/17 00:29

      Για πες μας ρε μπούρδα τι κακό έκανε στο τόπο μας η Νάννου; Το ότι χάρη σε αυτήν στάθηκε ο Δήμος ΟΡΘΙΟΣ επί 2 χρόνια χωρίς προϋπολογισμό και δεν κατέρευσε σαν χάρτινος πύργος, έκανε κακό στον τόπο; Το ότι έβαζε από την τσέπη της για όλο αυτό το διάστημα για να λειτουργεί ο Δήμος η καθαριότητα, η ύδρευση και ο φωτισμός, έκανε κακό στο τόπο μας; Το ότι παρέλαβε κυριολεκτικά καμένη γη με εξωφρενικά χρέη και ελλείμματα και κατάφερε να να ορθοποδήσει ο Δήμος, έκανε κακό στον τόπο μας; Το ότι έριξε τα καύσιμα από 750.000 ευρώ το χρόνο στα 400.000 , έκανε κακό στον τόπο μας ή σ΄αυτούς που τρώγανε με 10 μασέλες και τώρα την πολεμάνε; Άντε λοιπόν μάθε πρώτα και μετά να πετάς κοτσάνες.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/4/17 00:45

      Η ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ 2η ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ 1η ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ 70%. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΦΛΟΜΩΣΕΙ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΠΑΤΕ ΔΙΑΛΥΣΗ. ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ, ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΌ ΤΟ ΔΗΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΤΥΧΗ ΓΙΑΤΊ ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΧΩΡΑ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος14/4/17 07:15

      Ετσι μπράβο, πολύ σωστά τα λες. Κάνεις μόνο ένα λάθος. Γράφεις ότι θα πάρει τις επόμενες εκλογές 70% μόνο. Εγώ πιστεύω ότι θα πάρει 73 %. Για εκεί την κόβω.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος14/4/17 12:13

      Στον ”Ανώνυμος14/4/17 00:29”
      Λοιπόν Μηνάρα άκου η μάλλον διάβαζε:
      Η ανύπαρκτη Δημαρχέσα σου όπως νομίζει ότι είναι γιατί ακόμα δεν το χει καταλάβει ότι εσύ διοικείς, νομίζει ότι ο δήμος είναι το σπίτι της που κάνεις εσύ κουμάντο! Αυτό από μόνο του είναι κακό και τρισάθλιο.
      Το ότι ο δήμος έμεινε δυο χρόνια χωρίς προϋπολογισμό αυτό είναι στην ανικανότητα σας να συντάξετε προϋπολογισμό κι όχι σε άλλο λόγο, να χέσ@ τα πτυχία σας! Γιατί ρε Μηνάρα το περιβόητο πτυχίο δεν το δίνει στην δημοσιότητα;
      Πως ρε λουμπίνα έβαζε από την τσέπη της δυο χρόνια για να σταθεί ο δήμος; Τι είναι το σπίτι σου που δεν σε ελέγχει κανείς από ποια τσέπη βάζεις ή βγάζεις χρήματα; Αυτές τις μ@λ@κίες εκεί που δεν ξέρουν ρε ζώον όχι σε νοήμονες ανθρώπους κάφρε.
      Δεν μας είπες ρε πως και γιατί έβαζε λεφτά από την τσέπη της στην ύδρευση; Παρέλαβε τον Δήμο με χρέος στην ΕΥΔΑΠ ναι ή όχι; Το υπερδιπλασίασε ναι ή όχι; ΟΛΑ στη φόρα με στοιχεία κακορίζικε φαφλατά!
      Το ότι δεν είσαστε άξιοι να κάνετε διαχείριση σας χρωστά κι από πάνω η Σαλαμίνα;
      Ρε αι κίκου κόπανε χρονιάρες μέρες.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος14/4/17 12:56

      Τσαβαρη εσύ ξέρεις από διαχείριση ας μην είχες τον βλάκα που τον λες και θα σου έλεγα εγώ αν θα είχες εσύ προϋπολογισμό, αλλά η αλαζονεία σου και η αχαριστία είναι γνωρίσματά σου.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος13/4/17 18:01

    Μα δεν έκλεψα πολλά! Μόνο λίγα....!!!! Μόνο αυτά που είχα προβλέψει ότι πρέπει να έχω μπάζα στην άκρη, ώστε να τα βγάλω πέρα σε καμιά 200αριά δίκες που υπολόγιζα ότι θα μου έκαναν!
    Οι καλοί δικηγόροι '' που σε βγάζουν πάντα λάδι'' είναι πολύ ακριβοί!

    Πάντως, για την εξασφάλιση των δισέγγονιών μου στα γεράματα, δεν έκλεψα τίποτα απολύτως!
    Ορκίζομαι στον άγιο Ακη τον Κλεφταρά τον προστάτη των απατεώνων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/4/17 18:20

    Είμαι ένας δημότης πού παρακολουθώ με αηδία όλες τις βρισιές και τις χυδαιότητες που γράφονται.Ειλικρινά θα περίμενα τον αντίλογο με κόσμιο τρόπο και επιχειρήματα.Πιστεύετε όσοι γράφετε αυτά τα σχόλια ότι κάνετε κακό στο κ. Τσαβαρή;
    Νομίζω ότι τελικά πετυχαίνετε το αντίθετο.
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/4/17 18:37

      Καλή Ανάσταση κυρία Εξώφθαλμη

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος13/4/17 21:41

    ΩΡΑΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΘΑΡΜΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΛΠ. Η ΜΑΝΑΡΑ ΓΙΑΤΙ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΥΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ??????ΠΟΣΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ????? ΕΛΕΟΣ . ΜΑΝΑΡΑ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ. Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ. ΑΙΝΤΕ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΕΣ ΣΕ ΜΑΘΑΝΕ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/17 00:48

      ΥΠΟΜΟΝΗ, Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΡΓΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος13/4/17 22:43

    ο αρχιαπατεώνας σου δεν ξερει μόνο να κλέβει αλλά και να λαδώνει

    ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥΚΑΚΑΤΣΑΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος13/4/17 23:14

    Μη στεναχωριέσαι έκανε το μεγάλο λάθος περιμένετε θα δείτε για πόσο θα είναι έξω,γιατί εκτός από απατεώνας είναι και αχάριστος, αφιλος και πολλά άλλα, περιμένετε έχει όπως λέει εμπειρία αλλά μόνο στην απάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/17 10:31

      ΑΝΤΕ ΚΡΥΨΟΥ ΡΕ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΠΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΕ ..ΚΟΛΥΜΠΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος14/4/17 07:38

    ΓΙΑ ΠΙΟ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΜΠΊΝΙΑΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΠΛΙΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΔΟΚΤΩΡΑ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΑΝ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ-ΒΛΕΠΕΙΣ ΥΨΗΛΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΓΓΕΙΛΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΡΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος14/4/17 07:55

    Κα Δήμαρχε μην ασχολεισε άλλο με τον Κο Τσαβαρή αυτός δεν ειναι πια αντιπαλος σου, αντιπαλός σου ειναι ο εαυτός σου που έχεις εγκαταλείψει το Κτίριο του Δημαρχείου και έχεις γίνει τουρίστας έρχεσε οπως λένε όλοι μα όλοι οι υπάλληλοι τρεις φορές τη βδομάδα από κανα δυο-τρεις ώρες, τα πρωϊνα κομμωτήρια, ψώνια καφε στο ΝΤΗΛ κλπ. εχεις ακόμη καιρό να διορθώσεις τα πραγματα -εγώ ειμαι ψηφοφορος σου, αλλά έχω ελθει να σε βρω στο Δημαρχείο και συνεχώς εισαι απουσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος14/4/17 10:08

    Καλη σας ημερα και χρονια πολλα. Θελω να ρωτησω προς τι και απο ποιους εγινε ο καθαρισμος στο ρεμα στην Κ. Κακηβιγλας,κοντα στο αμαξοστασιο του ΚΤΕΛ. Εσεις που το κανατε εχετε σκεφθει ποσο επικινδυνο εινσι αυτο για τους οδηγους? Οταν κανεις κατι συνυπολογιζεις και τα προβληματα που μπορουν να δημιουργηθουν. Κυριοι του Δημου φροντιστε να ολοκκηρωσετε το εργο, φωτισμος επαρκης, σωστη σηματοδοτηση, προστατευτικες μπαρες και οτι αλλο προβλεπεται. Θα θρηνησουμε θυματα. Δημαρχε αν δεν το γνωριζεις, φροντισε το γιατι ειναι πολυ επικινδυνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος14/4/17 11:09

    ΤΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ . ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΑΥΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΑΥΤΑ ΠΛΗΡΩΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/17 11:32

      Καλή Ανάσταση κυρία Εξώφθαλμη

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος14/4/17 14:33

    Αν θυμάμαι καλά, στο δημοτικό συμβούλιο, κατά τη συζήτηση του θέματος του πανηγυριού της Φανερωμένης, ο κύριος Μηνάς Νάννος, (σύζυγος της Δημάρχου), είπε ότι ο κ. Τσαβαρής ευθύνεται με πολλά οικονομικά εγκλήματα κατά του Δήμου. Τα ίδια ακριβώς έλεγε και προεκλογικά για να ψηφίσουμε τη Ρούλα με τα "καθαρά χέρια". Πέρασαν δυόμισι χρόνια, πήραν στα χέρια τους τα απόρρητα αρχεία του Δήμου, ψήφισαν διαχειριστικό έλεγχο από οικονομικούς επιθεωρητές, πάνε κι έρχονται στα δικαστήρια, αλλά οικονομικά εγκλήματα δεν έχουμε δει ακόμα.
    Ελπίζω να τα δούμε στο μέλλον, ή τουλάχιστον να δούμε τις δικογραφίες που περιγράφουν τα οικονομικά εγκλήματα γιατί τότε θα είσαστε ελεεινοί, κατάπτυστοι και απατεώνες..

    Καλή Ανάσταση σε όλους,
    Καλή Ανάσταση Σαλαμίνα.
    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/17 15:51

      Κύριε Κοκκινίδη, σε θέματα σοβαρά που χρήζουν εισαγγελική παρεμβαση...τα βρίσκουν μεταξύ τους.Τώρα σε θέματα της πλάκας σέρνονται στα δικαστήρια με μηνύσεις εκατέρωθεν...Δυστυχώς όλα για τα ματια του κόσμου γίνονται.Στην ουσία δεν μπαίνει κανες τους.
      Καλή Ανάσταση

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/4/17 18:13

      ρε κοκκινοτέτοιε, τι θες να μας πεις τωρα; οτι ο τσαμπες δεν ειναι απατεωνας; οτι δεν έφαγε; ότι δεν έκλεψε; αντε ρε χάσου πουλημενε που αποκαλείς και κύριο τον τυχοδιώκτη σκερβελέ!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/4/17 18:14

      Ώπα!! Πού ήσουνα εσύ ρε άρρωστε Κοκκινίδη, σε βγάλανε έξω λόγω Πάσχα;
      Δεν μου λές ρε απατεώνα, εσύ δεν έγραφες και δεν αποκαλούσες ψεύτρα τη Δήμαρχο ότι τάχατες δεν υπήρχε ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας για την εμποροπανήγυρη της Φανερωμένης; Τώρα που η Δήμαρχος αποφάσισε και την δημοσίευσε, πού είναι ρε μασκαρά ο αντρισμός σου να της ζητήσεις μία δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ; Αλλά από κίναιδους τι περιμένει κανείς !! Τα ίδια θα πάθεις και τώρα ελεεινό υποκείμενο. Υπομονή, η δικαιοσύνη μπορεί να αργεί αλλά ποτέ δεν ξεχνά.
      Φιλιά.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/4/17 18:25

      Φίλε κ. Κοκκινίδη, μια προτροπή από ένα μεγαλύτερο : μην ασχολείσθε άλλο με τη νυν ΚΑΙ τον τέως δήμαρχο. Η Σαλαμίνα - καλώς ή κακώς - τους γνωρίζει καλά, τους ένοιωσε στο πετσί της, και ΄΄πληρώνει΄΄ με τις επιλογές της. Ναι, να λογοδοτήσουν αυτοί που πρέπει και εκεί που πρέπει. Η ζωή (όμως) συνεχίζεται... Δεν συμφωνείτε ; Kαλό Πάσχα, καλή Ανάσταση (και στη Σαλαμίνα μας), πάντα δυνατός και μάχιμος !

      Διαγραφή
  21. Ανώνυμος14/4/17 18:21

    Ρε κιτρινίδη, αλήθεια λες ότι είπε κάτι τέτοιο δημόσια ο Μηνάς ο Νάννος και δεν τον μήνυσε ο τσάβες;
    Τι άλλη απόδειξη λοιπόν ζητάς ρε κόπανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/17 18:48

      ποιος ξέρει τι του έταξε ο αρχιαπατεώνας τεως για να γραφει παπαριες

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος14/4/17 18:30

    Ποιος εινσι ο ξεφτιλας που συνδεσε νερο οπου τον διεταζε το αφεντικο του για να πληρωνουν λιγοτερο κσι τωρα οσοι πληρωνουν παρακαλουν νσ βρεξει για να πλυθουν.για να δουμε θσ βγουν στη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος14/4/17 18:50

    Είναι ντροπή μέρες που είναι να λέγονται τέτοια λόγια γιατί ασχοληστε με τον τέως αυτός έχει τελειώσει δεν βλέπετε με ποιους κυκλοφορεί,όλοι οι σύμβουλοί του τον έχουν εγκαταλείψει, όσο για τους νύν ο κόσμος τους έχει απαξίωση, σύντομα θα ανακοινωθεί νέα υποψήφιος σοβαρός αλλά και με σοβαρούς συνεργάτες,καλή Ανάσταση σε όλους αλλά και στην Σαλαμίνα το αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/4/17 19:34

      ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΆΤΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΨΙΜΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΈΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΣΥΣΩΜΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΝΑΟ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΙΚΗΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗ.ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος14/4/17 19:42

    Εχεις δικηο πιστεψαμε στο διαφορετικο.αυτοι ειναι χειροτεροι και αν καποιος διεφερε τωρα ειναι μπροσταρης.φωυογρσφιες υπαρχουν γισ συγκριση.ομως θσ ερθει και το τιμημα.παρτε να εχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος14/4/17 19:51

    ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΩΣ.ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΙΒΑΓΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ. ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΑΛΑΝΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ.ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΠΑΧΤΣΙΣΙ ΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΚΟΥΕΙ Ή ΚΩΦΑΙΝΕΙ????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος14/4/17 20:02

    Ο ΚΟΡΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ.ΚΑΙΕΠΕΙΔΗ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΒΑΖΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ.ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΑΛΙΑ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΗΤΑΝ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος14/4/17 20:28

    Ο ΛΕΝΗΣ ΤΙΜΟΥΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ.ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΒΟΛΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος14/4/17 20:58

    Ευχαριστώ όλους για τα σχόλιά σας. Ιδιαίτερα ευχαριστώ όσους με βρίζουν γιατί δείχνουν τη γύμνια τους και το επίπεδο των υποστηρικτών της Ρούλας. Κρίμα Ρούλα.
    Ιδιαίτερα ανησυχώ γιατί ο κύριος Μηνάς Νάννος (σύζυγος της Δημάρχου), δεν τολμάει να απαντήσει.
    Πίστευα ότι έχει τσίπα και θάρρος.
    Επειδή και στο παρελθόν τον έχω προκαλέσει και κρύβεται, έχω κάθε δικαίωμα να τον θεωρώ χέστη με δίπλωμα και ψεύτη με περικεφαλαία.
    Περιμένω τις αποδείξεις για τα οικονομικά εγκλήματα του Τσαβαρή που μας είχε φλομώσει προεκλογικά και μετεκλογικά. Περιμένω να τον βάλει φυλακή όπως μας έταζε.
    Προεκλογικά έλεγε ότι δεν έχει πρόσβαση στα αρχεία του Δήμου και ότι θα τα βγάλει μόλις γίνει Δήμαρχος (συγνώμη, σύζυγος Δημάρχου).
    Πίστευα και πιστεύω ότι όσοι καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα πρέπει να πηγαίνουν στη στενή.
    Γιαυτό ψηφίσαμε Ρούλα Νάννου, (σύζυγο του Μηνά Νάννου), για να επικρατήσει κάποτε η νομιμότητα και τα "καθαρά χέρια". (Κούνια που μας κούναγε).
    Δεν ισχυρίζομαι ότι η προηγούμενη δημοτική αρχή είναι λευκή σαν περιστέρι.
    Περιμένω όμως το κατηγορητήριο, τα στοιχεία για τα οικονομικά εγκλήματα.
    Ή τα βγάζει στη φόρα και τον πάει χειροπόδαρα στο δικαστήριο, ή είναι ψεύτης και χέστης και σιχαμένος.

    Καλή Ανάσταση Σαλαμίνα.
    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/17 00:15

      Ρε μαλακομπούρδα, η Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι μέχρι τώρα από το Δήμο έχουν γίνει 3 εγκλήσεις (μηνύσεις) εναντίον του Τσαβαρή για σοβαρά οικονομικά θέματα με ΟΜΟΦΩΝΗ γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας. Το αν ή πότε θα πάει στο δικαστήριο δεν είναι θέμα Δημάρχου αλλά Εισαγγελέα.
      Τι άλλο ζητάς ρε μαλακοπίτουρο; Ουστ από δω ελεεινό τομάρι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/4/17 09:23

      Ζητάω το κατηγορητήριο για τα οικονομικά εγκλήματα που μας παραμύθιαζες. Ζητάω να τον κλείσεις φυλακή όπως υποσχόσουν. Ζητάω πολλά;
      Καλή Ανάσταση Σαλαμίνα

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος14/4/17 21:31

    Για το πανηγύρι της Φανερωμένης.

    Η ομόφωνη γνωμάτευση των Νομικών του Δήμου ήρθε με τρίμηνη καθυστέρηση. Γιατί άραγε;
    Η ομόφωνη γνωμάτευση πουθενά δε λέει ότι η Μονή είναι υποχρεωμένη να παραχωρήσει το χώρο στο Δήμο, και ο Δήμος στη συνέχεια να κάνει υποπαραχώρηση, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Δημάρχου.
    Ο Μηνάς Νάννος (σύζυγος της Δημάρχου), πήγε μόνος του στο Μοναστήρι για να συζητήσει οικονομικά θέματα. Γιατί άραγε;
    Η Δήμαρχος με τα τερτίπια του κ. Μηνά Νάννου κατάφερε να ακυρώσει ένα πανηγύρι που ήταν έθιμο και ατραξιόν δεκαετιών.
    Η Δήμαρχος και ο κ. Μηνάς Νάννος, ενεργώντας ερήμην του Δημοτικού Συμβουλίου και ερμηνεύοντας το νόμο κατά το δοκούν, (όπως έβγαλαν σκάρτο το εξώδικο του Συνταγματολόγου και καθηγητή Πανεπιστημίου), τίναξαν στον αέρα το παλαιότερο και μαζικότερο πανηγύρι. Στέρησαν από τη Μονή σημαντικά οικονομικά οφέλη.
    Θα μπορούσα να δεχθώ (μία στο εκατομμύριο) ότι καλώς έπραξαν, αν έδειχναν την ίδια προσήλωση στη νομιμότητα και στους διάφορους μεγαλοπαράνομους που κλέβουν μέρα μεσημέρι την περιουσία μας και σε αυτούς που καταστρέφουν ανεπανόρθωτα τους αρχαιολογικούς χώρους, το περιβάλλον και την υγεία μας.
    Εκεί δεν είδαν, δεν άκουσαν, δεν κατάλαβαν.
    Γιατί άραγε;;

    Καλή Ανάσταση Σαλαμίνα.
    Γ. Κοκκινίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/17 00:28

      Κοκκινομούρη, η γνωμοδότηση λέει " όπως σας είχαμε και προφορικά γνωμοδοτήσει παλαιότερα" ... Αν λοιπόν δεν καταλαβαίνεις Ελληνικά πήγαινε ξανά στο δημοτικό αγράμματε.
      Η ΟΜΟΦΩΝΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ηλίθιε λέει ακριβώς εκείνα που αναφέρει η ανακοίνωση της Δημάρχου.
      Η Δήμαρχος ΠΟΤΕ δεν ανέφερε ότι η Μονή είναι υποχρεωμένη. Αυτά είναι λέξεις δικές σου. Εκείνο που ανέφερε η Δήμαρχος είναι ότι αν η Μονή δεν παραχωρήσει είτε με αντάλλαγμα είτε χωρίς αντάλλαγμα για 5 ημέρες χώρο της ιδιοκτησίας της, άδειες δεν μπορούν να εκδοθούν. Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ λέει και η Γνωμοδότηση. Άντε γεροξεκούτη γιατί πολύ μας τα έχεις πρήξει, βλάκα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/4/17 00:30

      Ρε κιτρινίδη, τώρα τελευταία πολύ φανατικός μας έγινες με τον τσάβε τον απατεώνα....μήπως έχει κάνει κανα δώρο στη κυρα σου;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/4/17 09:14

      Φανατικός με τη νομιμότητα και πολέμιος της κομπίνας και της απάτης.
      Το δυστύχημα για τον Μηνά και κάθε Μηνά είναι ότι ο Κοκκινίδης δεν δέχεται αξιώματα και ρουσφέτια και χάρες.
      Καλή Ανάσταση Σαλαμίνα.
      Γ. Κοκκινίδης

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/4/17 09:32

      Εσύ ρε πατσαβούρα, πολέμιε της κομπίνας και της απάτης, τον εκπρόσωπο της απατεωνιάς τσαβες βρήκες να υποστηρίξεις;.....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/4/17 09:50

      Η γνωμοδότηση βγήκε με τρεις μήνες καθυστέρηση και αφού είχε τινάξει στον αέρα το πανηγύρι της Φανερωμένης.
      Η γνωμοδότηση πουθενά δε λέει ότι η Μονή πρέπει να παραχωρήσει το χώρο στο ΔΗΜΟ. Πουθενά, μόνο στο άρρωστο μυαλό αυτού που κρύβεται πίσω από κλειστές πόρτες και κυβερνάει σαν υπέρτατος κριτής.
      Ο κύριος αυτός, έβγαλε σκάρτο ένα καθηγητή Πανεπιστημίου και πολλούς έγκριτους νομικούς.
      Ο κύριος αυτός πήγε στο μοναστήρι και εκβίασε τις μοναχές. Ή μου δίνετε το χώρο, ή πανηγύρι δε γίνεται. Οι μοναχές όμως τον έστειλαν σπίτι του και έμεινε με τον εκβιασμό στο χέρι.
      Ο κύριος αυτός, για ένα καπρίτσιο, χάλασε το αρχαιότερο και μεγαλύτερο πανηγύρι, στερώντας τη Μονή από σημαντικά έσοδα.
      Ο κύριος αυτός, βαυκαλίζεται ότι τηρεί το γράμμα του νόμου, αλλά καταπίνει αμάσητη την ακραία παρανομία που βασιλεύει παντού.
      Ο κύριος αυτός, κουνάει το μαντήλι στις νταλίκες του νταμαρά που κλέβει μέρα μεσημέρι τον ορυκτό πλούτο μας.
      Ο κύριος αυτός ορκίζεται στη νομιμότητα, αλλά προστατεύει τη χοντρή παρανομία που καταστρέφει τους αρχαιολογικούς χώρους, το περιβάλλον και την υγεία μας.
      Ο κύριος αυτός αρνείται το εξώδικο στον ΟΛΠ για τις δεξαμενές στην Ψυτάλλεια.
      Ο κύριος αυτός κατάργησε δύο επιτροπές επειδή έκαναν καλά τη δουλειά τους και ξεσκέπαζαν τις πομπές του.
      Ο κύριος αυτός αφήνει τις παραλίες και τους αιγιαλούς στην ανεξέλεγκτη δράση καταπατητών στερώντας το Δήμο από σημαντικά έσοδα.
      Ο κύριος αυτός αρνείται να καθαρίσει την Κυνόσουρα από παράνομες δράσεις σαν προϋπόθεση να έρθουν οι Κινέζοι, να αξιοποιήσουν με δικά τους έξοδα την περιοχή και να φέρουν τουρίστες από τον Πειραιά.
      Η ηγεσία της Cosco δώρισε πέντε εκατομμύρια στον άγιο Νικόλαο Πειραιά για αναστύλωση και προσφέρθηκε να διαθέσει πολύ περισσότερα για τους αρχαιολογικούς χώρους Σαλαμίνας.
      Ο κύριος όμως αυτός συντάσσεται με την ακραία παρανομία και κλωτσάει τα εκατομμύρια της Cosco και την ανάπτυξη.
      Με τι αντάλλαγμα;
      Νομίζει ότι είναι ανεξέλεγκτος αλλά πλανάται πλάνην οικτράν.

      Καλή Ανάσταση Σαλαμίνα.
      Γ. Κοκκινίδης

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος15/4/17 11:17

      Κύριε Γιώργο Κοκκινίδη (15/4/17 09:50) σας διαβάζω και σας θαυμάζω για όλα αυτά τα ... ωραία που γράφετε ότι συμβαίνουν στο νησί μας με ευθύνη ενός κυρίου. Γιατί όμως κρυβόσαστε πίσω από τη λέξη "κύριος" και δεν μας αποκαλύπτετε ποιός είναι αυτός ο κύριος; Όνομα δεν έχει ή είναι "αόρατη πολιτική δύναμη" όπως γράφει ο πρ. δήμαρχος στην ανάρτηση του; Τελικά έχεις τουλάχιστον εσύ τη τσίπα και το θάρρος να μας πεις επώνυμα το όνομα αυτού που εσύ αποκαλείς "ο κύριος" ή απλά είσαι κι εσύ μια λειράτη κότα κι ένας ελεεινός απατεώνας σαν τον Τσαβαρή που φοβάται να τον αναφέρει;

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος15/4/17 13:01

      "Φίλε" 11:17, το νταμαρόλαδο, το φεριμποτόλαδο, το σπανόλαδο και το ρεβυθόλαδο, σου κάψανε τον εγκέφαλο. Είπαμε με ρέγουλα.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος15/4/17 13:55

      Κοίτα ποιος μιλάει για νταμαρολαδα κ.λ.π. σα δεν ντρέπεσαι ρε Τσαβαρη αυτά που έκανες εσύ μπροστά στους σημερινούς είναι άπιαστο μιλάς κιόλας,λαμόγια και οι δύο α να χαθείτε βρομιζετε το νησί.

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος14/4/17 23:28

    Σταματήστε την γελοιότητα της Δημάρχου, να βγάζει φωτογραφίες μέσα από την εκκλησία!!!Ρε είστε καλά? Και αυτός ο Λένης παίρνει και πόζα...ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος14/4/17 23:47

    Ο ΛΕΝΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ-ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΙΖΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΜΕ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Η ΠΙΑΤΣΑ ΛΕΕΙ ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΓΕΡΟ-ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/17 00:33

      ώστε την ''ΕΥΡΙΖΕ'' ε; παει το ματι μας....χαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/4/17 08:15

      To μεγαλύτερο λάθος της κυβέρνησης ειναι που έδωσε τα Λιμενικα Ταμεία στους Δήμους εαν κανουμε μια ιστορική αναδρομή στα έργα του Λιμενικού Ταμείου κατω από τον έλεγχο του Δήμου, σας λεω οτι μηδεν στο πηλίκο-καμιά πλακα στη παραλία καθαρισμους παραλιων, κατι ψευτοβαψίματα και καπου καπου καμιά παιδική χαρά-έχει να γίνει σοβαρο λιμενικό έργο από την προεδρεια ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗ καθώς επίσης Ο αείμνηστοςς Σπύρος Ατζάς που αναμόρφωσε την παραλία των παλουκίων με μεγάλα λιμενικά έργα-τώρα το λιμενικό ταμείο έχει γίνει κολυμβήθρα του Σηλωαμ για τους δημάρχους-ας μας πουν ο Β. ΑΓΑΠΙΟΥ-, Ο ΣΟΦΡΑΣ, Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ, Η ΝΑΝΝΟΥ ένα σοβαρό λιμενικό έργο που έχουν κάνει. τους προέδρους τώρα τους ενδιαφέρει η αυτοτέλεια του jeep του είναι αγορά του ΚΟΥΤΣΙΛΑΙΟΥ και ότι προκυψει- -ΑΝΤΕ ΜΙΧΑΛΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ Η ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΠΕΤΗΜΕΝΗ-ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/4/17 09:14

      Μα τι λες τώρα; έχεις δει τα παγκάκια που έβαλε το μανιάτικο λαμόγιο στο λιμάνι; Εργα τέχνης!!!
      Με πραγματική αξία 80 ευρώ το ένα, τα πλήρωσε ένα χιλιάρικο το ένα.
      Τα ήθελε λέει γερά και αθάνατα....ΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος15/4/17 09:19

    Ρε παιδιά εκείνος ο Μηνάς Νάννος, ο σύζυγος της Δημάρχου γιατί δεν απαντάει;
    Πού κρύβεται ο έρμος;; Κάνει τον πονηρό στους υπαλλήλους του Δήμου και όσους εξουσιάζει με τη θέση του. Παραπέρα κότα..
    Καλή Ανάσταση σούπερ Γίγαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος15/4/17 11:19

    Ανώνυμος15/4/17 11:17
    Κύριε Γιώργο Κοκκινίδη (15/4/17 09:50) σας διαβάζω και σας θαυμάζω για όλα αυτά τα ... ωραία που γράφετε ότι συμβαίνουν στο νησί μας με ευθύνη ενός κυρίου. Γιατί όμως κρυβόσαστε πίσω από τη λέξη "κύριος" και δεν μας αποκαλύπτετε ποιός είναι αυτός ο κύριος; Όνομα δεν έχει ή είναι "αόρατη πολιτική δύναμη" όπως γράφει ο πρ. δήμαρχος στην ανάρτηση του; Τελικά έχεις τουλάχιστον εσύ τη τσίπα και το θάρρος να μας πεις επώνυμα το όνομα αυτού που εσύ αποκαλείς "ο κύριος" ή απλά είσαι κι εσύ μια λειράτη κότα κι ένας ελεεινός απατεώνας σαν τον Τσαβαρή που φοβάται να τον αναφέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/17 11:26

      Ζεις στη Σαλαμίνα και δεν ξέρεις τον σούπερ δήμαρχο; Κάτι δεν πάει καλά με την πάρτη σου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/4/17 12:19

      Όχι εγώ δεν τον ξέρω, εσύ τον ξέρεις Κοκκινίδη; Άμα τον ξέρεις να μας τον πεις επώνυμα. Τελικά καλά στα λέει ο 11:17 ότι είσαι μια λειράτη κότα κι ένας ελεεινός απατεώνας.
      Τόσο χέστης είσαι μωρέ; Κρίμα το μπόϊ σου !!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/4/17 12:55

      Να κοιταχτείς 12:19, φαίνεται ότι το νταμαρόλαδο, το ρεβυθόλαδο, το φεριμποτόλαδο και το σπανόλαδο, σου κάψανε τον εγκέφαλο.
      Καλή Ανάσταση "φίλε".

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος15/4/17 11:47

    ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΧΡΟΝΙΑΡΑ ΜΕΡΑ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ ΚΑΤΑ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ??? ΣΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ , ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος15/4/17 11:53

    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΟΣΤΡΕΣ ΟΙ ΛΙΡΑΤΕΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΖΑΒΕΣ. ΜΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΥΤΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΟΥΤΕ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΕΒΑΛΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΝΙΧΡΑ ΠΥ ΜΑΖΕΥΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ-ΥΔΡΕΥΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΡΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ. ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΡΑΠΙΑ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/17 12:23

      Έκανε όμως το ακατόρθωτο. Αφού κατέκλεψε το Δήμο τον έβαλε και στο Μνημόνιο. Σου φτάνει αυτό;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/4/17 16:19

      στο μνημόνιο ρε άθλιε συκοφάντη το δήμο τον έβαλαν αυτοί που ψήφισες και όχι ο τζαβαρής αρχηψεύτη

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/4/17 16:44

      είσαι και πολύ μακάκας. ο δήμος κόπανε μπήκε στο μνημόνιο από το καλοκαίρι του 2014 επί τσαβαρή από τις πολλές απατεωνιές και κλεψιές που είχε κάνει, γιαυτό και πάει για κακούργημα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/4/17 17:14

      ότι θες γράφεις (16:44) και μάλιστα εν γνωση σου πως λες ψέματα
      τότε είσαι εκτός από συκοφάντης και παλιάνθρωπος
      η μεγολο-οικονομολογος σας έβαλε τον δημο στο μνημόνιο πριν κλείσει ενα χρόνο διοίκησης από αγνοια και ανικανότητα

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/4/17 23:09

      Από άγνοια και ανικανότητα κανείς δήμος δεν μπαίνει στο μνημόνιο. Στο μνημόνιο σε βάζουν οι αριθμοί, το χρέος που δεν μπορείς να το καλύψεις, κόπανε.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος16/4/17 07:34

      Ρε 23:09 πολύ βολικό έτσι; ΟΧΙ ρε απλά ανίκανοι είσαστε

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος15/4/17 12:29

    Φίλε 15/4/17 11:26 δεν είναι ο σούπερ δήμαρχος αλλά ο σούπερ γκουφη
    http://pameluketo.blogspot.gr/2017/04/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος15/4/17 13:07

    ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ (ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ) ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΑΚΡΥΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΘΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΟΙ ΧΥΔΑΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΛΛΑ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ(ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ,ΑΠΑΤΗ, ΚΟΜΠΙΝΑ κ.α.). ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΨΙΘΥΡΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΑΚΟΥΝΟΝΤΑΙ... ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/17 14:02

      ΣΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ???????ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος15/4/17 13:24

    Δεν έχετε καταλάβει ότι σήμερα είναι μία από τις μεγαλύτερες ημέρες της χριστιανοσύνης ντροπή σας, σας βαρεθηκαμε σας λυπόμαστε για τα χαλιά σας,πόσο ποιό χαμηλά θα πάτε το νησί ας περάσει ο χρόνος να εξαφανιστητε μπας και κάτι καινούργιο έρθει στο νησί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος15/4/17 14:01

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΦΡΟΥ-ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ .ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑΡΕΜΜΑΤΑ.ΕΑΝ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΕΑΝ Ο ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΚΑΙ ΑΡΩΓΟΣ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΣΗΜΕΡΑ.ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΗΣΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΟΤΑΝ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΤΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ή ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΦΟΥ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΟΤΑΝ ΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ "ΠΟΣΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ" ΟΤΑΝ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΔΙΚΝΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΜΟΣΤΡΑΡΕΣΑΙ??????????? ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΟΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος15/4/17 14:55

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/17 14:58

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  41. Ανώνυμος15/4/17 15:09

    Ο Κοκκινίδης κότα?Μάθε ρε βρωμιάρη ,αλήτη την ιστορία του και μέτά μίλα.Μία ιστορία που την μαθαίνουμε στο σχολείο ηλίθιε...αλλά σίγουρα εσύ εκείνη την εποχή (εάν ζούσες) θα προτιμούσες να ήσουν μέσα στο τανκ...αλήτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/17 16:37

      Ρε άσε τις μπούρδες και πες μας το όνομα αυτού του κυρίου στον οποίο αναφέρεσαι, κότα ώ κότα.

      Διαγραφή
    2. Δείχνεις την άγνοια σου αλλά και την εμπάθεια σου για τον Γιώργο Κοκκινίδη δεν γνωρίζεις ποιός είναι και ακόμα χειρότερα ποια είναι η ιστορία του και γιαυτό λες αυτά που λες από άγνοια και εμπάθεια κυρίως που δεν μπορέσατε να τον ελέγξετε όταν τον πλησιάσατε για να σας στηρίξει έπρεπε να ρωτάγατε
      Ο Γιώργης έχει διαχρονική αξία χρυσού κι όπου να τον πετάξεις η αξία του δεν αλλάζει, χρυσός θα μείνει
      Μπράβο Γιώργη άξιος, είμαι περήφανος που 'σαι φίλος μου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/4/17 17:22

      Άξια κότα, κοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκοκο

      Διαγραφή
  42. Ανώνυμος15/4/17 15:20

    ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ 15.09

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/17 15:29

      ΠΡΟΤΑΣΗ : AYTOΝ ΤOΝ ANΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ 14.58 ΑΠΟΚΑΛΕΊ ΈΤΣΙ, Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΕΙ ΑΓΑΛΜΑ !!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/4/17 15:49

      ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!! ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΓΑΛΜΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΤΑ, ΤΡΙΜΕΤΡΗ ΛΕΙΡΑΤΗ!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/4/17 16:13

      Αν αυτός που βάζει το όνομά του είναι κότα λειράτη, τότε ο Μηνάς Νάννος, σύζυγος της Δημάρχου, που δεν απαντάει σε επώνυμες καταγγελίες τι είναι;;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/4/17 16:28

      είναι αυτός που σε πρεσσάρει

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/4/17 17:10

      Κε Κοκκινίδη δυστυχώς με την συμπεριφορά σου έχουν δίκιο αυτοί που σε αποκαλούν απατεώνα και κότα λειράτη ακριβώς γιατί δεν έχεις τον αντρισμό να πεις ότι ο κύριος για τον οποίο αναφέρεσαι στα σχόλια σου είναι ο Μηνάς Νάννος. Η άρνηση σου να το κάνεις σημαίνει ότι είσαι όχι μόνο ένας χέστης αλλά κι ένας αισχρός συκοφάντης που τα έχει αρπάξει από τα κλεμένα του τσαβαρή και κάνει μαύρη προπαγάνδα κατά της Δημάρχου.

      Διαγραφή
  43. Ανώνυμος15/4/17 16:03

    Αν είναι αλήθεια αυτά που λέει ο Κοκκινίδης, ότι δηλαδή οι Κινέζοι μας δίνουν λεφτά να αξιοποιήσουμε την Κυνόσουρα και εμείς δεν τα θέλουμε επειδή τα έχουμε κάνει πλακάκια με τους παράνομους, τότε αυτοί που κυβερνάνε το Δήμο είναι προδότες. Περιμένω διάψευση από τη Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/17 16:19

      Είναι αλήθεια!!!!
      Γι αυτό προτείνω να μου δώσουνε τα λεφτά σ΄εμένα, γιατί ξέρω πολύ καλά πως θα τα εξαφ....αξιοποιήσω θέλω να πω!
      Εχω μεγάλη εμπειρία στις εξαφ...στις αξιοποιήσεις κονδυλίων θέλω να πω!!! (γαμ.. τον γλωσσοδέτη που μ΄έπιασε)

      ΤΣΑΒΕΣ ΦΑΤΑΟΥΛ ή κοινώς ΚΟΡΑΚΙ!

      Διαγραφή
  44. Ανώνυμος15/4/17 16:15

    ουδείς επικινδυνέστερος του ευεργετιθέντος αχάριστου.Αυτό κ.Κοκινίδη έπρεπε να το ξέρετε και να μην απορείτε γιά την συμπεριφορά τους,βέβαια τα ίδια έκαναν μετά τις εκλογές και εμένα.ΚΡΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΝΑΝΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος15/4/17 16:47

    Ανώνυμος15/4/17 14:55
    Έκλασες μαλί Κοκκινίδη με την πρώτη ... άσφαιρη τουφεκιά. Τόσο άνανδρος είσαι ρε απατεώνα; Κι εγώ που περίμενα να έβγαινες αντρίκια να πεις ΝΑΙ ο κύριος αυτός που αναφέρω είναι ο τάδε. Πρώτη κότα λειράτη είσαι, αχρείε. κοκοκο

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος15/4/17 14:58
    Κοκκινίδη κοκοκοκοκοτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/17 17:19

      Ρε πανίβλακα ο Κοκκινίδης σας τα χώνει επώνυμα εσείς εκτός από ύβρεις έχετε να του δώσετε απαντήσεις;
      Οχι βέβαια σας ξεμπρόστιασε γιαυτό καταφεύγετε στις ανώνυμες ύβρεις σας
      μια ζωή στα λασπόνερα κυλιόσασταν τώρα θα σηκωθείτε;
      Βάλε μωρή πολιτική πόρνη το ονοματάκι σου εσύ έχεις τα γκάτς ή δεν σ' αφήνει η "ροδέλα" σου;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/4/17 17:26

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/4/17 17:40

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/4/17 21:08

      Τις απαντήσεις κοκινοτρίχη δεν θα τις δώσω εγώ, θα τις δώσει εκείνος ο "κύριος" στον οποίο εσύ αναφέρεσαι στα σχόλια σου, αρκεί να τον ονοματίσεις. 'Εχεις το θάρρος να πείς το όνομα του ή μόνο λάσπη ξέρεις να ρίχνεις; Κρίμα το μπόϊ σου, τόσο κότα είσαι μωρέ;

      Διαγραφή
  46. Ανώνυμος15/4/17 16:58

    κοκκινιδης: "ο κύριος αυτός"
    τσαβαρής: "η αόρατη πολιτική δύναμη"
    και οι 2 απόφοιτοι της πασοκικής προπαγανδιστικής σχολής του '80.
    Και οι δύο κουκουλοφόροι απατεώνες ολκής και κότες λειράτες.
    Ακούνε Μηνά και χέζονται από το φόβο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/17 17:18

      Τώρα Κοοκοκο..νιδης και τσάβες κάνουν μεταπτυχιακό στη σχολή του Κυριάκου!
      Αυτό κι αν είναι μόρφωση!!! ΚΟΟΟΚΟΚΟΚΟΚΟ!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  47. Ανώνυμος15/4/17 17:36

    Αυτός ο οποίος μας παραμύθιαζε για τα οικονομικά εγκλήματα του Τσαβαρή και ότι μόλις αναλάβει Δημαρχία (συγνώμη, γίνει σύζυγος Δημάρχου), θα τα βγάλει όλα στη φόρα και θα τον κλείσει φυλακή, λέγεται Μηνάς Νάννος.
    Αυτός ο οποίος έλεγε ότι μόλις γίνει σύζυγος Δημάρχου, θα κλείσει το λατομείο του Αγγέλου, και θα αποκαταστήσει τη νομιμότητα, λέγεται Μηνάς Νάννος. Αμέσως μετά την εκλογή του στο αξίωμα του συζυγοδήμαρχου, έγινε ευρεία σύσκεψη στο χώρο του λατομείου με παρούσα την Δήμαρχο και μέλη της επιτροπής αγώνα, με θέμα τι γίνει το λατομείο τώρα που θα κλείσει. Σήμερα, κατά δική τους ομολογία ο Αγγέλου κλέβει. Το καλοκαίρι, σύμφωνα με δική τους ομολογία, έκαναν συναντήσεις μαζί για οικονομικά θέματα. Παρ' όλα αυτά, δεν τρέχει τίποτα.
    Αυτός ο οποίος έλεγε ότι θα βάλει ηλεκτρονικό εισιτήριο στα πορθμεία για να μην χάνει το λιμενικό ταμείο τα θρυλούμενα μαύρα εισιτήρια, λέγεται Μηνάς Νάννος.
    Αυτός ο οποίος πήγε μόνος του στο Μοναστήρι της Φανερωμένης και συζήτησε οικονομικά θέματα ερήμην του δημοτικού συμβουλίου, λέγεται Μηνάς Νάννος.
    Αυτός ο οποίος έβγαλε σκάρτο τον καθηγητή του Πανεπιστημίου και πλειάδα δικηγόρων για θέματα των εξώδικων, λέγεται Μηνάς Νάννος.
    Αυτός ο οποίος έλεγε ότι τσάμπα παλεύουμε για την Κυνόσουρα γιατί δεν μπορούμε να τα βάλουμε με την Κυβέρνηση, λέγεται Μηνάς Νάννος. Και όμως, εμείς κερδίσαμε με βάση τη νομιμότητα, ενώ η Κυβέρνηση απέτυχε να κερδίσει τα 640 στρέμματα στα Λιπάσματα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη Βουλή.
    Αυτός ο οποίος έλεγε ότι θα βάλει τάξη στις καταπατήσεις αιγιαλών από παράνομους που δεν πληρώνουν το Δήμο, λέγεται Μηνάς Νάννος.
    Αυτός ο οποίος έλεγε ότι η παραχώρηση του δικτύου ύδρευσης στην ΕΥΔΑΠ είναι έγκλημα, λέγεται Μηνάς. Νάννος.
    Αυτός ο οποίος έλεγε ότι θα αποκαταστήσει τη νομιμότητα σε ναυπηγεία, λατομεία, ιχθυοτροφεία, κλπ., λέγεται Μηνάς Νάννος.
    Αυτός ο οποίος έλεγε ότι θα διεκδικήσει τέλη και δικαιώματα εκατομμυρίων που χάριζε ο Τσαβαρής στη ΔΕΣΦΑ, λέγεται Μηνάς Νάννος.

    Θα μπορούσα να συνεχίσω μέχρι αύριο, αλλά χρονιάρα μέρα ας αναστήσουμε πρώτα, ας φάμε τον οβελία με ησυχία αύριο, και συνεχίζουμε, πρώτα ο θεός, μεθαύριο.

    Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους.
    Καλή Ανάσταση στη Σαλαμίνα μας.
    Γ. Κοκκινίδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/17 17:42

      Καληχώνεψη του ΠρασσινοΓάλαζου οβελία!!!!!! ΚΟΟΟ ΚΟ ΚΟ ΚΟ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/4/17 17:48

      Ανώνυμος15/4/17 09:50
      Η γνωμοδότηση βγήκε με τρεις μήνες καθυστέρηση και αφού είχε τινάξει στον αέρα το πανηγύρι της Φανερωμένης.
      Η γνωμοδότηση πουθενά δε λέει ότι η Μονή πρέπει να παραχωρήσει το χώρο στο ΔΗΜΟ. Πουθενά, μόνο στο άρρωστο μυαλό αυτού που κρύβεται πίσω από κλειστές πόρτες και κυβερνάει σαν υπέρτατος κριτής.
      Ο κύριος αυτός, έβγαλε σκάρτο ένα καθηγητή Πανεπιστημίου και πολλούς έγκριτους νομικούς.
      Ο κύριος αυτός πήγε στο μοναστήρι και εκβίασε τις μοναχές. Ή μου δίνετε το χώρο, ή πανηγύρι δε γίνεται. Οι μοναχές όμως τον έστειλαν σπίτι του και έμεινε με τον εκβιασμό στο χέρι.
      Ο κύριος αυτός, για ένα καπρίτσιο, χάλασε το αρχαιότερο και μεγαλύτερο πανηγύρι, στερώντας τη Μονή από σημαντικά έσοδα.
      Ο κύριος αυτός, βαυκαλίζεται ότι τηρεί το γράμμα του νόμου, αλλά καταπίνει αμάσητη την ακραία παρανομία που βασιλεύει παντού.
      Ο κύριος αυτός, κουνάει το μαντήλι στις νταλίκες του νταμαρά που κλέβει μέρα μεσημέρι τον ορυκτό πλούτο μας.
      Ο κύριος αυτός ορκίζεται στη νομιμότητα, αλλά προστατεύει τη χοντρή παρανομία που καταστρέφει τους αρχαιολογικούς χώρους, το περιβάλλον και την υγεία μας.
      Ο κύριος αυτός αρνείται το εξώδικο στον ΟΛΠ για τις δεξαμενές στην Ψυτάλλεια.
      Ο κύριος αυτός κατάργησε δύο επιτροπές επειδή έκαναν καλά τη δουλειά τους και ξεσκέπαζαν τις πομπές του.
      Ο κύριος αυτός αφήνει τις παραλίες και τους αιγιαλούς στην ανεξέλεγκτη δράση καταπατητών στερώντας το Δήμο από σημαντικά έσοδα.
      Ο κύριος αυτός αρνείται να καθαρίσει την Κυνόσουρα από παράνομες δράσεις σαν προϋπόθεση να έρθουν οι Κινέζοι, να αξιοποιήσουν με δικά τους έξοδα την περιοχή και να φέρουν τουρίστες από τον Πειραιά.
      Η ηγεσία της Cosco δώρισε πέντε εκατομμύρια στον άγιο Νικόλαο Πειραιά για αναστύλωση και προσφέρθηκε να διαθέσει πολύ περισσότερα για τους αρχαιολογικούς χώρους Σαλαμίνας.
      Ο κύριος όμως αυτός συντάσσεται με την ακραία παρανομία και κλωτσάει τα εκατομμύρια της Cosco και την ανάπτυξη.
      Με τι αντάλλαγμα;
      Νομίζει ότι είναι ανεξέλεγκτος αλλά πλανάται πλάνην οικτράν.

      Καλή Ανάσταση Σαλαμίνα.
      Γ. Κοκκινίδης

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/4/17 17:50

      Κύριε Γιώργο Κοκκινίδη (15/4/17 09:50) σας διαβάζω και σας θαυμάζω για όλα αυτά τα ... ωραία που γράφετε ότι συμβαίνουν στο νησί μας με ευθύνη ενός κυρίου. Γιατί όμως κρυβόσαστε πίσω από τη λέξη "κύριος" και δεν μας αποκαλύπτετε ποιός είναι αυτός ο κύριος; Όνομα δεν έχει ή είναι "αόρατη πολιτική δύναμη" όπως γράφει ο πρ. δήμαρχος στην ανάρτηση του; Τελικά έχεις τουλάχιστον εσύ τη τσίπα και το θάρρος να μας πεις επώνυμα το όνομα αυτού που εσύ αποκαλείς "ο κύριος" ή απλά είσαι κι εσύ μια λειράτη κότα κι ένας ελεεινός απατεώνας σαν τον Τσαβαρή που φοβάται να τον αναφέρει;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/4/17 18:15

      Περιμένεις ρε φίλε απάντηση από ένα πουλημένο απόβρασμα της κοινωνίας;
      Όσο θα σου απαντήσει μία κότα θα σου απαντήσει κι αυτός, κοκοκοκοκοκοκοκοκοκο

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος17/4/17 00:56

      Ο Μηνάς πού κρύβεται ρε παιδιά; Ένα μικρό ανθρωπάκι που βρηχάται σα λέοντας αλλά χέζετε πάνω του.

      Διαγραφή
  48. Ανώνυμος15/4/17 21:04

    ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΣΚΙΑΘΙΤΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ - ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΟΥΚΙΩΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΠΕΝΤΕ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΠ ΠΙΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ-ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ-ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΟΥΚΙΩΤΕΣ-ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος15/4/17 22:55

    γεια σου Παλουκιώτισσα με τα Παλούκια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/17 23:09

      Είσαι αστείος...αν όχι γελοίος.Αλλά αυτή τη αδιαφορία για τα Παλούκια την δίχνετε όλοι σας διαχρονικά.Τολμείστε βρωμιάρηδες να πάρετε το σκυκολόι σας προεκλογικά και να κάνετε βόλτα στα Παλούκια.Τότε θα καταλάβεις καλά τι εστί Παλούκια!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/4/17 02:21

      για εξήγησέ μας παλουκιώτισσα, μια και ξέρεις πολλά από Παλούκια

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος16/4/17 16:35

      Θα με θυμηθείς σε 2 χρόνια σιχαμα...τότε που θα γυρνάς σαν την αδικη κατάρα...αλλά νομίζεις οτι τα 50αρικα στα ψηφοδελτια θα σας σώσουν...ανόητε

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος16/4/17 18:35

      ΜΠΙΡΡΡΡΡΡΡΡ.....τρέμω από τον φόβο!!!!!!

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος16/4/17 18:51

      Συνέχιζε να απαξιώνεις τους Παλουκιώτες.Συνέχισε όπως όλοι οι Δήμαρχοι τα τελευταία 15 χρόνια να τα αγνοείς.Μην ξεχάσεις όμως να βάλεις λάμπες προεκλογικά...νομίζωντας ότι έτσι θα τους πείσεις .Αλλά τώρα που το σκέφτομαι ...βάλε λάμπες για να δεί πό κόσμος την ξεφτίλα σας!!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος16/4/17 22:38

      θα βάλω ένα κάρο λάμπες να δει όλος ο κόσμος το πόσο χαζοβιόλα είσαι

      Διαγραφή
  50. Ανώνυμος15/4/17 23:06

    Αυτή η χαμάδα ο κιτρινόπουλος που έχει την αυθαίρετη μπαράγκα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/4/17 23:10

      ΕΙΝΑΞ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος16/4/17 02:17

      Μόνο τα βρήκε; Σε λίγο παντρεύονται!!

      Διαγραφή
  51. Ανώνυμος16/4/17 03:51

    Ο ΚΟΡΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΑ
    ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ-ΚΟΡΡΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗ- ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/4/17 08:26

      ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ... ΤΕΤΟΙΟΥΣ ''ΣΩΤΗΡΕΣ΄΄ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ (ΒΛΕΠΕ ΣΠ.ΣΟΦΡΑΣ, Β. ΑΓΑΠΙΟΥ).

      Διαγραφή
  52. Ανώνυμος17/4/17 00:43

    Τετοιο κλυσμα με ταβανοπροκες Μηνά Νάννε δε το περίμενα. Μιλάμε για ξεφτίλα ολκής. Να του κάνεις αμέσως μύνυση, οι νάνοι φημίζονται για τα 'εργαλεία' τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος17/4/17 10:31

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος18/4/17 10:24

    Κύριε Γιώργο Κοκκινίδη (15/4/17 09:50) σας διαβάζω και σας θαυμάζω για όλα αυτά τα ... ωραία που γράφετε ότι συμβαίνουν στο νησί μας με ευθύνη ενός κυρίου. Γιατί όμως κρυβόσαστε πίσω από τη λέξη "κύριος" και δεν μας αποκαλύπτετε ποιός είναι αυτός ο κύριος; Όνομα δεν έχει ή είναι "αόρατη πολιτική δύναμη" όπως γράφει ο πρ. δήμαρχος στην ανάρτηση του; Τελικά έχεις τουλάχιστον εσύ τη τσίπα και το θάρρος να μας πεις επώνυμα το όνομα αυτού που εσύ αποκαλείς "ο κύριος" ή απλά είσαι κι εσύ μια λειράτη κότα κι ένας ελεεινός απατεώνας σαν τον Τσαβαρή που φοβάται να τον αναφέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/4/17 12:03

      Ο κύριος αυτός λέγεται Μηνάς Νάννος και περιμένω να μου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Αν δεν το κάνει θα είναι πραγματικός νάνος.
      Γ.Κοκκινίδης

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/4/17 19:14

      Γιατι να σου κανει μύνηση χαχαχαχαχαχα
      Χαζός ειναι;;;
      Δλδ οποιος λεει μακακιες αυτος θα χαλάει λεφτά;;;
      Ρε ψαζεψιυ λιγο ολόκληρος άντρας
      Εχεις ξεφτυλιστη πια.

      Διαγραφή
  55. Ανώνυμος18/4/17 11:33

    κύριε αμελέτητε (εκ του αμελέτητα) όλη η Σαλαμίνα ξέρει μωρή λούγγρα ποιός είναι ο σουλτάνος δηλαδή ποιος είναι ο πραγματικός δήμαρχος στη Σαλαμίνα.
    Νομίζετε βρέ άθλια σκουλικάκια της αραπιάς ότι μπορείτε να συνεχίζετε να κοροιδεύετε ένα ολόκληρο νησί;
    Καθήστε να φθάσει ο καιρός και τότε θα δείς ΚΑΠΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΗΝΑ πόσα πίδια βάζει ο σάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/4/17 14:37

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  56. Ανώνυμος18/4/17 15:07

    Κα ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ (ΤΑ ΓΚΟΥΡΟΥ) ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΑΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ-ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΙ ΛΑΒΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ (από ένα δικός σου ψηφοφορο και φίλο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος18/4/17 18:43

    ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΟΤΟΞΑΚΙΑ;
    ΓΙΑ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ Ή ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος18/4/17 19:16

    Αυτούς του δυο που αναφέρεις θα τους ρίξει στο σκουπιδοντενεκε σαν λεμονόκουπες μόλις τους βαρεθει εδω δεων εκτίμησε ανθρώπους που την έκαναν δήμαρχο ειναι παλιά η συνταγή, μόλις κανουμε τη δουλειά μας παρτε δρόμο-και ισχύει η παροιμία (καινούργιο κοσκινακι μου και που να σε κρεμάσω)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος18/4/17 21:16

    ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΟΤΟΞΑΚΙΑ;
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ Ή ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος18/4/17 23:11

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΡΑΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΕ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ- ΜΗ ΖΗΛΕΥΕΤΕ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος19/4/17 14:55

    ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΟΤΟΞΑΚΙΑ;
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ Ή ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ανώνυμος19/4/17 17:27

    ΩΧ ΣΜΙΞΑΝΕ , ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΙΔΙ !!!! "ΟΜΟΙΟΣ ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη και τον σχολιασμό σας.

Τα σχόλια απηχούν την προσωπική σας άποψη και όχι την γνώμη του SALAMIS NEWS. Γίνονται δε με δική σας ευθύνη (αστική ή ποινική).

Ανώνυμα σχόλια που θα τύχουν της προσοχής μας και κριθούν υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά, διαγράφονται ΑΜΕΣΑ.

Αν παρόλα αυτά, κάποιος κρίνει ότι θίγεται ή προσβάλλεται από κάποιο σχόλιο να μας ενημερώσει με Ε-Μαιλ ώστε να το διαγράψουμε αμέσως μετά.